Találatok a következő kifejezésre: Fél éves van 4 foga. Hogyan (3 db)

Fél éves babámnak van 4 foga. Hogyan kell ápolni?

Legjobb válasz: kis gézlapot huzz tekerj az ujjadra és esténként dörzsizd kicsit át a fogát és az inyét fogkrém még nem kell, azzal ráérsz akkor ha máár ki tudja kpni, mert a babafogkrém sem tesz jót ha lenyelik

kis gézlapot huzz tekerj az ujjadra és esténként dörzsizd kicsit át a fogát és az inyét fogkrém még nem kell, azzal ráérsz akkor ha máár ki tudja kpni, mert a babafogkrém sem tesz jót ha lenyelik
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nekünk is 4 fogunk van már és én vettem neki kis fogkefét 6 hós kortól már van és õ is velünk "mos" persze csak rágcsizza a sörtéjét.Fogkrém nem kell, de a gézlapos dolog is teljesen jó!!!

Van egy 2és fél éves kandúrom, és nagyon erős, de nagyon sovány, alig van 4 kiló, az nem túl kevés? Nemrég ki lett ivartalanítva, lehet hogy hízni fog?

Legjobb válasz: Nem lehet férges? Egyébként rendesen sovány is, ki vannak a csontjai, vagy csak a kilói alapján godnolod? A miénk nincs négy kiló, olyan 3 lehet max., de nagyon csinos, õ ilyen kicsit egyébként is.

Nem lehet férges? Egyébként rendesen sovány is, ki vannak a csontjai, vagy csak a kilói alapján godnolod? A miénk nincs négy kiló, olyan 3 lehet max., de nagyon csinos, õ ilyen kicsit egyébként is.
A macskák testalkata inkább fajtafüggõ, tehát egy devon rextõl ne vár el a 12 kg-t. Ha a cicád soha nem volt a jelenlegi súlyánál nehezebb, akkor nincs vele baj. Ha hirtelen fogyott, elõfordulhat, hogy van a környéken egy tüzelõ nõstény és az foglalja le annyira, hogy nem jut elég ideje a megszokott életmódra. (Az ivartalanított kandúr még több hónapig járhat nõstényekhez.) A mi cicánk ivartalanítás után hízott valamennyit, de ez valószínûleg az "otthonülésnek" tudható be, mert egy ivartalanított kandúr sokkal nyugodtabb, sokkal többet van otthon, mint "golyós" barátai. ;)
A kérdező hozzászólása: Mindenhol azt olvasom, hogy a kandúrja 6-8 kiló, az én cicám meg 4 kilót is alig nyom. Amúgy nem látszanak ki a bordái, és rendesen etetve van, és életkedve is van neki csak idegesít, hogy olyan könnyû.
Sima házimacskánál nem kevés a 4 kiló. Jobb, mintha elhízott lenne, mert abból már különbözõ betegségek adódhatnak. (szívesen adnék az én 6, 5 kilós lánycicámból két kilót..)
Megnyugodhatsz az én kandurom ugyan annyi idõs mint a tiéd egy éves kora elõtt ivartalanitattuk és csak 3, 31kg és valószínû hogy nem is igen lesz több.Egyszerûen ilyen alkatu viszont kevesebb az esélye hogy vese és hugyúti betegségei legyenek mert ez sokkal inkább alakul ki elhízott macskáknál.
A mi kandúrunk sem volt ivartalanítva sem több mint 4 kiló.
Utolsó vagyok: Elírtam õ is ivartalanítva volt.

Begyulladt nagyon a fél éves felszíni piercingem. Kb 4 cm átmérőbe van bedagadva. Hogyan kezeljem? A gennyet kinyomkodtam belőle meg alkoholos gézlapot ragasztottam rá. Ki fogja dobni?

Legjobb válasz: A gézlap csak irritálja a bõrt. Nem akarlak ijesztgetni, de az enyémet is így dobta ki... Azért kezeld Octenisepttel!

A gézlap csak irritálja a bõrt. Nem akarlak ijesztgetni, de az enyémet is így dobta ki... Azért kezeld Octenisepttel!
Nekem is kilökõdött és pont így indult, mint nálad. Hyperolt próbálhatsz még rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!