Találatok a következő kifejezésre: Fél éves már áll, nem (10 db)

Fél éves és már áll, nem lesz baja?

A babám most volt 6hónapos és 2-3napja már feláll, félek hogy vmi baja lesz nem túl korai egy kicsit hiszen egyedül még ülni sem tud vagyis a hátáról nem ül fel.

Legjobb válasz: Ha nem erõlteted,tehát teljesen egyedül jött rá az állhatnék,akkor nem lesz baja.Akkor lehet o lába,ha erõltetik a lábra állást.De azért majd említsd meg gyermekorvosotoknak.

Ha nem erõlteted, tehát teljesen egyedül jött rá az állhatnék, akkor nem lesz baja.Akkor lehet o lába, ha erõltetik a lábra állást.De azért majd említsd meg gyermekorvosotoknak.
A mai babak nagyon erosek.De azert ne eroltesed... En a baratnom 5 hetes fian dobbentem le a lejobban!A 2 mutatao ujjomat adtam a kezebe es gogocselt majd elkezdte fesziteni magat h meg reszketett bele...es sajat erejebol probalt "feluli".Ha valaki mondta volna el sem hiszem!Es mar forgolodik hasral a hatara az oldalara!Hihetetlen de igaz!
Az elsõ fiam elõbb felállt, és utána ült le. Láttam 9 hónapos gyereket már járni is, szerintem nálatok is ez lesz:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat szerencsére már le is ül és szépen tartja magát bár ha elfárad akkor eldöl elöre vagy oldalra.köszi

Ha a majdnem 1 éves babám még nem áll fel egyedül, nem tesz lépéseket, illetve ha elengedem álltában, nem áll meg egyedül, az már későinek számít?

Legjobb válasz: Mindent korábban kezdett kortársainál, de valahogy erre nem akarja rászánni magát. Már 4-5 hónapja másik, bútorok mellett lépeget.

A kérdező hozzászólása: Mindent korábban kezdett kortársainál, de valahogy erre nem akarja rászánni magát. Már 4-5 hónapja másik, bútorok mellett lépeget.
nem. 18hós koráig kell magától elindulnia.
Nem baj. Ahogy elõttem is írták 15-18 hós korában számít késõnek.
Legidõsebb lányom 8 hónaposan járt oldalazva a járókában, kint bútor mentén, és 16 hónaposan indult el egyedül. Semmirõl nem késtetek le! Ne erõltesd, hagy a maga ütemében csinálni a dolgokat. A közbülsõ idõben nem a nagy mozgásokat "fejlesztette", hanem valami mást. Ilyenkor ügyesedik a kezük, nyílik az értelmük stb.
hagyd*

Nem ért meg.29 éves, mit akar? ! Mi az, hogy haza jöttünk és nem velem él? Miért hallgat jobban az anyjáékra, hiszen én vok a menyasszonya? Miért nem áll mellém? Sokan udvaronának, de én már félek egy újabb csalódástól! Én már soha nem leszek boldog? !

Lassan 3 éve vok együtt a párommal. Minden happy volt, boldog voltam vele, eljegyeztük egymást. Kimentünk külföldre dolgozni, úgy éltünk, mint férj és feleség, de fél éve hazajöttünk és ? otthon lakik a szüleinél én itthon az enyéméknél. Ezt sem étem miért?! A családjával nem jó a kapcs. (beleszólnak mindenbe, emiatt sokat veszekszünk. ). Mondtam neki, menjünk albérletbe, mert én már ezt nem bírom, hogy ? ott én itt. Gyereket szeretnék, de neki az a válasza ? nem fizet albit, majd gy?jt házra. És míndíg Majd Majd egyszer úgyis együtt lakunk. Elegem van, mióta otthon van, meg van változva! Nem bír az anyjából kibújni! Már nem is nagyon beszélünk, mert ha mégis csak jól összeveszünk.

Legjobb válasz: Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.

Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen csak ezen már túl vagyunk...:( Most mit tegyek?
hát mire összegyûjt egy házra valót addigra lesztek vagy 60 évesek, ez biztos, tehát ebben ne bízz. illetve ha a menyasszonya vagy akkor miért nem vesz el? ezt õ sem gondolhatja komolyan. elõbb utóbb biztos hajlandó lesz az albi megoldásra, mert ez így nem megy, szóval akkor egyértelmû hogy el fogod hagyni, azt meg gondolom õ sem akarja. úgyhogy szépen vázold fel neki a lehetõségeket és érvelj, és szerintem szabj egy határidõt, mondjuk fél évet. ezidõalatt készüljön fel, vegyen könnyes búcsút anyától és költözzön össze veled. ha ezt nem teljesíti akkor elhagyod. ezt hívják úgy hogy kompromisszum, ennyit tehetsz az ügyért hogy neked is megfeleljen.
normális
normáis de mire értetted ha szabad kérdezni, hogy mindenre?
Nem éppen normális, ugyanis vannak spontán merevedések is amik bármikor elõjönnek rásegítés nélkül 21/F

Mitöl lehet az, hogy az exemnek 24 évesen potencianövelő tablettákat kell szednie? Az okés, h nem all fel neki "rendesen". Na de csak 24 éves! Vagy ez már egyre gyakoribb a huszoneves pasik körében? 23/N

Legjobb válasz: Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.

Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.
Nekem feláll rendesen.
A kérdező hozzászólása: Meg akkor elment orvoshoz mikor meg velem volt...igazabol nekem azt mondta, h az orvos nem talalt semmi rendellenesseget, de nem tudom elhinni mivel akkor is szüksege volt neha potencia növelõ tablettara ahogy most is. Azt hittem, h kibirom mellette ezzel a problemaval, de sajna nem birtam es összejöttem massal...

18 éves srác vok és az a problémám hogy nem áll fel ha szexről van szó de ha petting akkor áll én még szűz vagyok de ő ezt nem tudja azt mondtam neki hogy voltam már előtte nővel elmondjam neki hogy szűz vagyok és mit tegyek hogy felálljon szexre?

már sokszor beszéltünk róla hogy mi lehet de nem tudjuk mi lehet az elején még áll de utána lelankad ? szereti hosszú ideig húzni a dolgokat nekem is jó lenne de viszont lelalankadok és utána már fel sem áll lécci segítsetek

Legjobb válasz: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x

A kérdező hozzászólása: köszi szép a választ és köszi szép EE33 a te válaszodért de én ezt beismertem magamnak és tegnap elmondtam neki a dolgot mert már télleg szarul éreztem magam miatta még nem próbálkoztunk azóta de remélem mostmár sikerrel járunk legközelebb most haragszik de meg is értem igaza van és neekd is igazad volt köszi még1x
Hú.. hát ha most amcsiban lennénk akkor EE|33 válaszára biztos tapsolnának XDD
A kérdező hozzászólása: aki nem tud rendesen olvasni és átnézni a kommenteket azt sajnálom... de még1x leírom már elmondtam neki ugyhogy mostmár elég ezekbõl az üzikbõl hogy mondjam el stb...-.- már csak tippeket és tanácsokat szeretnék hogy mitõl lankadhat le hogyha szexrõl van szó
Hali! Reális leszek: A sunnyogásnak, õszintétlenségnek MINDIG megvan a büntetése. És ez esetben te büntetted meg ezzel a "füllentéssel" saját magadat! >:-o 1.) Hogy õ nem tudja, de te füllentettél neki, így te ráparázol az aktusra, mert rettegsz attól, mikor deríti ki az igazságot rólad, közben lassan meg A TE HIBÁDBÓL önmagát kezdi vádolni, hogy biztos miatta nem áll fel... :-( Most mondd! Miért kell ezt? >:-O<< Ha kiderül, hogy valójában szûz vagy, és közben Õ TÉGED SZERET, mi fog történni szted?????? >:-T Otthagy? Megaláz? Megbecstelenít? Lehurrog??? Vagy miiii????? <<:-S Ha szeret, akkor nem tökmindegy neki, hogy te még szûz vagy-e vagy sem??? Így meg... a sunnyogásod következménye az is le7, hogy 1x majd egy idõ múlva, ha nem változik a helyzet (márpedig így nem fog változni) szépen tönkremegy a kapcsolatotok, mert õ azt hiszi... közben meg TE hiszed azt... Menjetek el Szentmisére, oda szükséged lesz a hitedre! De szex közben NEM HINNI KELL, HANEM MEGGYÕZÕDNI! VASÚT (Szalóczy Pál): Az 5. vágányon KETTÕ SZERELVÉNY ÁLL! (Van két választásod!) FELSZÁLLÁS ELÕTT GYÕZÕDJENEK MEG ARRÓL, HOGY AZ ÚTICÉLJUKNAK MEGFELELÕ VONATRA SZÁLLNAK-E FEL!? (Döntsd el, melyik a helyes út! Felfelé, vagy lefele??? Ha felfelé, akkor õszinte vagy a csajodhoz, mert...) !!! EGY KAPCSOLAT ALAPJA NEM A SUNNYOGÁS, NEM A FÉLELEM, HANEM AZ ÿ ÕÿSÿZÿIÿNÿTÿEÿSÿÉÿG ÿ !!! Magaddal baxtál ki, és ha ez az egyébként így elsõre értékesnek tûnõ kapcsolat tönkremegy és emiatt, az a te hibád lesz, és akkor majd megérdemled a sorsodat, mert megdolgozol a csõdödért! ===== Tudod, te nagyon jól, barátocskám, mit kéne tenned, csak nem mered meglépni! >:-] ===== Most megvárom, mit reagálsz a látványról, amit megláttál magadról a "tükörképeden", aztán folytatom a 2.)-essel, de csak, miután beláttad, mekkora marha vagy. Emellett fontosnak érzem tisztázni, hogy a fentiek ellenére én a TE oldaladon IS állok. Ezért is kezdtem azzal, hogy REÁLIS vagyok, magyarul nem elfogultságból írom azt, amit! Üdv: EE
miért nem mered bevallani hogy igazából szûz vagy még? látszik hogy éretlen vagy még, nem vagy férfi, nem vagy képes szembenézni azzal ami akkor lenne ha vallanál. meg se fordulna a fejemben hogy tovább hazudjak a barátnõmnek akit szeretek!
hát inkább mondd el neki, elõtte meg menj el WC-re, és ott csinálj valamit hogy .... :D
A kérdező hozzászólása: jah és amúgy kíváncsi vagyok a 2-es reagálásodra:D
Szerencsére ez nem szervi, hanem csak idegrendszeri probléma, a stressz miatt. Sok férfi küzd hasonlóval! Az õszinte beszéd és egy megfelelõ partner segithet! Esetleg megpróbálhatsz olyan segédeszközt, ami sokáig merevvé tesz! pld szexshopokban kapni gumigyûrûket, ami felhúzva nem enged lelankadni! Ha petting közben gyakorlod a felvételét, segithet. és utána már anélkül is mûködik a dolog

18 éves vagyok, a barátnömmel már sokszor pettingeltünk és akkor mindig állt, de mikor rászántuk magunkat az elsö komoly együtt létre egyszereüen nem ment. Miért nem állt fel az elsönél?

.. Semmi baj nem volt addig mig az óvszer fel nem került, addig minden rendben volt... 2szer is meg próbáltuk de amint felhuztam az óvszert nem ment... Óvszer nélkül meg nem akarja... Most mit csináljak? Nagyot csalodtam magamban és félek legközelebb sem fog menni...

Legjobb válasz: szerintem amiatt lehet hogy erõltetitek a dolgot vagy még nem vagy esetleg rá felkészülve tejlesen vagy félsz megmutatni a barátnõdnek magad. Ha sötétben kezditek el a dolgokat az sokat segíthet.remélem tudtam segíteni

szerintem amiatt lehet hogy erõltetitek a dolgot vagy még nem vagy esetleg rá felkészülve tejlesen vagy félsz megmutatni a barátnõdnek magad. Ha sötétben kezditek el a dolgokat az sokat segíthet.remélem tudtam segíteni
Ez velem is így volt! Azért van mert ideges vagy, tipikus, hogy pont olyankor nem mûködik a szerszám, amikor teljesíteni kéne. Az meg eszedbe se jusson, hogy gumi nélkül... A legeslegnagyobb felelõtlenség. Annyit tudok mondani, hogy mind a ketten rá kell, hogy hangolódjatok, és akkor nem lesz gond a merevedéssel. Fõleg, ha a barátnõd mindent meg is tesz érte... :)
BE NE TEDD GUMI NÉLKÜL!!! Csak ha esélyt akarsz hagyni, hogy apuka légy! Gumi helyett próbáljátok vmi spermicides cuccal. Hüvelykúp/tabletta/krém. Gyógyszertárban kapható. MINDENKÉPPEN VÉDEKEZZETEK valahogyan.
A gumi szerintem elég sok férfit lelohaszt, és eleve szerintem tökre nem lehet érezni a másikat, mintha egy zacsiba dugna az ember. És a nõnek sem valami izgató, hamar kiszárad, kellemetlen, stb. Az nem is igazi szeretkezés. Szerintem próbáljatok ki egyéb védekezési módokat, pl. a legtutibb szerintem a gyógyszer (sajnos).
gyogyszer a király !! gumival nem jó de a leghatásossabb védekezés !!! Nekem is lelankad amikor bekéne helyezni és én már nem egy mai pasi vagyok !!!
Eloszor mi is igy voltunk a baratnommel, ez termeszetes mert ideg vagy. Rakd be egy kicsit gumi nelkul h erezd a baratnod. Aztan mar menni for gumival is. Sok szerencset
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszaitokat, azért meg nyugodtam picit h nem csak én voltam ezzel így... Azt még elfelejtettem irni h csak nekem lett volna az elsõ, a barátnömnek (illetve már csak volt barátnönek, mert dobott) már a sokadik lett volna... Nagyon ciki volt a dolog, félek h emiat mással se fog menni...
Szia! Lehet, hogy szoros volt a gumi, de amúgy amikor úgymond "bizonyítani" kell , akkor lehet, hogy lelohad az ember, de ha a nõ segít neked akkor újra mehet a dolog! Ez nem egy emberen múlik szerintem! Segíteni kell egymásnak! Ezért dobott?? MErt akkor... na mindegy nem volt túl megértõ. MAjd ha találsz egy olyan lányt aki tényleg szeret, na majd vele menni fog! Vele majd megismeritek egymást! És minden menni fog! EMGtanuljátok együtt, hogy mekkora öröm is a szex. De ne görcsölj rajta és ne is keseredj el, persze nem lehet könnyû , de majd belejössz és menni fog!!!
Abszolut ne aggodj ezeen. Velem is így volt. ott átkoztam magam. meg szégyenkeztem. probaltuk többször is. aztan egyszer mikor tényleg iszonyuan fel voltam izgulva simán ment minden. gumi no para. szal nyugi. össze fog jönni . tutira ;) (x)

20 évesen mi lehet az oka hogy még nem állt fel soha? Aggódom! Aki volt már ezzel orvosnál vagy bármi az kérem írjon

20 éves férfi vagyok, végeztem már önkielégítést magamon sokszor, de egyszer sem állt fel. Lánnyal is voltam már de akkor sem tudtam teljesíteni mivel nem állt fel.. valakinek volt már hasonló gondja ennyi id?sen? neki mit mondott az orvos? a vicces gúnyos válaszok kíméljenek. köszönöm

Legjobb válasz: Neked mit mondott az orvos?

Neked mit mondott az orvos?
ha buz lenne attol meg allna itt egy teljes hormon vizsgalT kell zha nem mutat ki semit akkor psziches
A kérdező hozzászólása: Eddig nem mertem elmenni még :/ tudom már rég megkellett volna tenném de ez egy olyan kellemetlen helyzet.. Nem vok meleg ez biztos! A nokhoz vonzodom... És nem csak akk van baj mikor lánnyal vagyok... Mindig baj van :/
adraalogushoz me.j kerj telon idopontot nem gaz
Minden bizonnyal ez egy elméleti kérdés, vagy FAKE, mert ilyen a világba nincs, nem hogy Mo-n...
A kérdező hozzászólása: Nagyon bölcs vagy... ha vicc lenne szted pazarolnám az idõmet h ide irkáljak?..
Húzzál el orvoshoz, ha egyáltalán nem mûködik, valószínû valami szervi baj van, ami lehet könnyedén meg is gyógyítható. Nem értem ezeket a parázásokat a dokitól, lehet csak én vagyok ilyen elborult, de ha nekem egyszer nem áll fel szexnél, már szaladok is orvoshoz, urológushoz, nyomom is a kezükbe, hogy csinálják meg, hisz ez a dolguk! Mit kell itt kellemetlenül érezni magad? Napi több 10 pélót vizsgálnak meg, fiataltól az öregekig, hidd el nem a tied fog a fejében járni amikor végez, hanem hogy mit vacsorázzon, meg hogy nem felejtett-e el valamit a bevásárlásnál.

Pénisz merevedési gondok tini korbban! 17 éves fiu vagyok. Már nem "állok" fel ugy mint "régen" csak izgatásra. Miért van vagy lehet ez? A többit lent!

Sziasztok mint mondtam 17 éves vagyok és merevedési problémám van :_// Eddig még ha csókoloztam is vagy "tapiztam" már nagyon merev és kemény volt a péniszem de már 1 hete bármi ilyen vag hasonló van semmi még ha olyanra gondolok is csak ingerlésre merevedek de ugysem az igazi :S Az egész ugy "kezd?dött" h összejöttem a barátn?mmel e hónapban leszünk 4 hónaposak. A hét 4-5 napján sexeltünk vagy el?játékoztunk han emvolt sex... De az utobbi id?kben kb. 1,5-2 hete sex közben lankadni kezdtem :/ majd kb. 1 hete már a csókjátol sem áltam fel pedig eddig ha megcsókolt bárhol is mindig maximálisan feláltam és nemvolt semmilyen problémám :SS de ez már mint írtam 1 hete van és nem tudom miért.. Ha valaki tud éretten és nem hülyeségb?l írni vagy esetleg tanácsot adni az kérem tegye meg nagyon fontos lenne! El?re is köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Dohányzás, alkohol fogyasztás egészségtelen életmód is befolyásolhatja de szerintem kezdesz belejönni a témába és nem lõsz olyan gyorsan ez pozitív

Dohányzás, alkohol fogyasztás egészségtelen életmód is befolyásolhatja de szerintem kezdesz belejönni a témába és nem lõsz olyan gyorsan ez pozitív
Ez lelki ügy. Iszonyatosan kusza, amit írsz. Próbálj kicsit lenyugodni. Ha a barátnõd szeret, akkor nem az a legfontosabb problémája, hogy Te mennyire merevedsz. Ha így lenne, búcsúzz el tõle. Ha ez csak neked probléma (és gondolom, így van) akkor engedd el magad. Ezer módja van, hogy szeressétek egymást. Ha nincs ezer módja, akkor nincs is szerelem. Ez elég egyszerûnek tûnik.
Nem lehet, hogy mással akarsz lenni és elveszi a kedved?Szerintem nem izgat már annyira mint régen, vagy szimplán annyi már nem elég hogy megcsókol.
A kérdező hozzászólása: Mind kettõ komment nagyon hasznos volt és köszönöm nektek hogy éretten kezeltétek és ugyan így válaszoltatok =)) az 1.-hõz.. Szerencsére nem dohányozok és mostanság márcsak maximum sõrt iszok mint alkoholt :) más káros dologrol meg nemtudok... A testalkatom bár nem érdekes de sportos és nem is eszek annyira zsíros dolgokat így az életmódom" is megfelelõ de külön köszönöm nked is =)) A 2. Kommentálóhoz pedig annyit hogy valószinüleg tényleg ez lehet a probléma :// tulsokat filoztam meg rágtam magam hogy mindig felálok vagy az utobbi idõkben hogy lelankadtam sex közben + még a családi gondok... A barátnõm pedig korrekt és tényleg nem ezzel van elfoglalva és tényleg én skerázom* tul sztem a dolgot de csak jól akarok teljesiteni vagy mih :// A szerelem pedig 100%-ban megvan köztünk õ is mondta hogy bármi is van/lesz mindig melletem lesz szval ettõl nem tartok és neked is NAgyonszépen köszönöm a tanácsot és hogy írtál =))
A kérdező hozzászólása: 3. Kommentálónak: Erre is gondoltam de nincs olyan személy aki íránt ezt érezném mégha nem is állok fel... Meg ugyan ugy kivánom nem csak csókilag csak ez van már 1 hete :/ és kicsit parok/tam :'D :S
Mondjuk ha napi 5x csináljátok, akkor nem csoda, ha nem úgy áll, mit "régen". Csak azt akarom mondani, hogy attól is függ, hogy mennyire vagy fáradt, milyen gyakran szexeltek, meg hogy mennyire tudsz ráhangolódni stb.
Lehetséges akár egy enyhe prosztata gyulladás is. Sajnos mostanában egyre gyakoribb ez a betegség a fiataloknál valamiért. Bár ha a vizeléssel nincsenek gondjaid akkor ezt szerintem kizárhatód.
A kérdező hozzászólása: Hát a vizeléssel" nincs semmi problémám :) ) szal yep ez kizárós.. :) De lehet hogy tényleg sokat sexelünk kicsit..:S és visszaábbkéne fogni.. ://

Jartatok mar igy? A felesegem 6 honapos terhes. Elhizva nincs, csak a hasan latni, szoval meg jol nez ki. Tegnap este sexelni akartunk, es nekem nem allt fel egy jo darabig. Mi lehet a baj? Meg csak 33 eves vagyok

Legjobb válasz: Én 11 éve élek házasságban, két gyerekkel. Nekem sem ment. Átlag heti 5alkalommal szeretkeztünk elõtte, terhesség alatt kb havi 5- ször. Egyszerûen tudtam, hogy nem okozhatok kárt, mégsem ment. És nem azért mert nem nézett ki jól- nyugi, ezt fogja gondolni végig és szülés után még jó ideig. Ez valami tudatalatti dolog, szerintem ne parázz rajta. Legkésõbb, mikor megjön a gyermek, menni fog megint minden. Addig meg kitartás mindkettõtöknek. Egyébként a nejem, el tudta fogadni, hogy nekem így valamiért nem megy.

Én 11 éve élek házasságban, két gyerekkel. Nekem sem ment. Átlag heti 5alkalommal szeretkeztünk elõtte, terhesség alatt kb havi 5- ször. Egyszerûen tudtam, hogy nem okozhatok kárt, mégsem ment. És nem azért mert nem nézett ki jól- nyugi, ezt fogja gondolni végig és szülés után még jó ideig. Ez valami tudatalatti dolog, szerintem ne parázz rajta. Legkésõbb, mikor megjön a gyermek, menni fog megint minden. Addig meg kitartás mindkettõtöknek. Egyébként a nejem, el tudta fogadni, hogy nekem így valamiért nem megy.
Fordult elõ már mással is:) .Fáradtság, stressz stb.Nekem is volt ilyen nem is egyszer, de másnap már nem volt semmi gond:) .De lehet csak a terhes feleség miadt van.Mégis másként érzékeli a tested.
beijedtél koma:) a terhesség egyes szakaszaiban a nõk nagyon-nagyon kívánják a szexet, és a férfiak a nagyobb pocaktól megijednek . elsõsorban nyugodj meg, és beszélj vele róla ! több idõ kell a harckészültség eléréséhez, hiszen az agyad kicsiny szegletében megjelent az óvó -vigyázó apa figura :) és erõsen csökkenti a libidót . 3 gyermekem van és soha nem volt problémám , kivétel a 3 terhesség egyes szakaszaiban, és amikor nagyon influenzás voltam :) tehát, igen más is volt így. de csak 1-2 esetben , mert az agy alkalmazkodik. a lényeg a probléma kibeszélése és a szex gyakorlása !
Nem ítrtad , hogy a párod mennyire volt 'segítõkész'... Elõfordul néha , hogy nehezebben indul a motor. Ha a nejed mindent megtett és úgy sem ment, akkor lehet h tényleg nem stimmel valami. 34/F
"szóval még jól néz ki" Mekkora bunkó vagy te, impotens barom!
gondolom ez nem mérvadó, mert csak 19 vagyok, de nekem is volt már ilyen.. pedíg mindíg is büszke voltam rá h nagy teljesítõképességünek éreztem magam.. na mind1.. olyan szituban fordult elõ, ahol valamire nagyon figylemtem.. pl vizsga elõtt.. vagy elsõ alkalomnál a feszkó miatt, ilyesmik... szal ha megtudod h mi miatt vagy feszült, minden okés lesz
Hú, én dugtam az asszonyt, amikor terhes volt, mint a lopott biciklit...
A kérdező hozzászólása: O is ezt mondta, h szerinte a baba "zavar", arra is vigyazni akartam , h meg ne nyomjam a hasat
A kérdező hozzászólása: azert irtam, h meg jol nez ki, mert o azthiszi, h nem talalom sexynek
Velem is elõfordul az ilyen, semmi köze ahhoz, hogy terhes a nejed. Nyugodj meg, idõvel egyre többször lesz ilyen gondod, függetlenül mindentõl.
Ha tényleg kívánatosnak látod a feleségedet, akkor tényleg tudatalatti oka lehet (hogy a babát félted -ami amúgy felesleges aggodalom, semmi baja nem lesz) A harmadik gyerekemet várom, minden terhességet végigszexeltünk, az utolsó napokig, én sokkal jobban kívántam -kívánom, mint azelõtt, és marhára élvezem! Kellemes babavárást!!!!
Kedves kérdezõ, hasonló kérdést többször feltettek Sue Johanson (így kell vaj'm írni...?) Sexbeszéád mûsorában, ha nem baj, megosztom veled a hallottakat :) Ilyenkor másként néztek egymásra, nemhiába Áldott Állapotnak hívják! A baba "jelenléte" frusztrálhat, hisz hiába tudod, hogy nem ártasz neki, attól még mélyen úgy érzed, igenis így van. Bizonyos pózokat jobban ajánlanak, pl kanál póz. Ha jól tudom, ez a legkevésbé terhelõ a kismamának! (nem voltam még terhes... :D) Kellemes babaváráat és magánéletet! ;)
Nekünk két babánk van! Az elsõnél az én párom is járt így! Azt hitte, hogy bajunk lesz, nekem vagy a picinek! Tudat alatt szerintem ez van benned is! Ajánlom nézz körül egy kicsit, járj utána az ehhez kapcsolódó dolgoknak! Rájössz, hogy kárt tenni nem tudsz, mert az anya steste nagyon védi a gyereket a pociban! Mi ezt tettük, utána végigszeretkeztük mindkét terhességemet, még a vége felé i s! Egyébként a feleségednek jobb érzés is lehet most így, mert sokkal több vér van a nemi szervben ilyenkor és sokkal érzékenyebb! Ja és elõtte ne mond, hogy MÉG jól néz ki! Pocakos nõnél szebb a világon nincs akármilyen adottságokkal is rendelkezzen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!