Találatok a következő kifejezésre: Fél éve velem a barátom,és van (14 db)

Fél éve szakított velem a barátom, és van neki barátnője!De tegnap előtt és tegnap is taliztunk! Tegnap pedig megcsókolt! Miért teszi ezt velem?

Már keztem belenyugodni, hogy nem az enyém, de ez megváltozott és teljesen össze zavart!Nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: Szerintem beszélnetek kéne errõl, leülni és tisztázni ki mit akar, nehogy szórakozzon veled!!

Szerintem beszélnetek kéne errõl, leülni és tisztázni ki mit akar, nehogy szórakozzon veled!!
sztem elég szemét dolog, de a fiuk nem igazán gondolnak bele, h egy csók miatt is agyal egy csaj. nekik sokkkal egyszerûbb az agyuk..... dumálj vele, de mivel õ szakított, sztem csak játszik veled, mert lehet unja a mostanit. ha tizenvalahány éves vagy mert sztem annyi lehetsz, akkor keress vki mást, hagyd a francba..sztem.

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

A barátommal sokat beszélgetünk err?l és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ? nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az el?z? kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.

Legjobb válasz: A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom ,hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba ,de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes ,hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem ,de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj ,hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal ,mint én ,pedig egyszere vesztettük el. 20/L

szerintem az a baj, h nem bízol meg egyik fiúban sem annyira h lefeküdj velük. Eddig azért is nem tetted meg. Véleményem szerint nem vagy beléjük elég szerelmes... Valamiért mindíg óckodsz a testi kapcsolattól. Egyszerûen nem vagy még kész rá.
Jobb, ha rögtön szexuálpszichológust keresel. Ha tudnád, hogy hogyan segít, akkor te is pszichológus lennél. Szal azt nem kell tudnod, csak menj el. Valami erõs félelem van beléd programozva a fájdalomtól, gyerekfoganástól, vagy nagyon eltúlzott gátlások. Biztos otthon is ez tabu téma volt, tiltott dolog?? Miért nem beszéled meg anyukáddal? Vagy erõs vallásos programozás hogy házasság elõtt nem lehet??? Mert akkor meg házasodj meg és akkor már lehet! Várjunk csak! Petting, kézi simogatás, szájjal ingerlés, csókolgatás, ilyesmi játékok voltak már??? elõbb azt kéne megszoknod, hogy valaki ott nyúlkál, meg nyalakszik, ha máér azt élvezed, akkor utána szerintem már nem lehet gond a nagy dolgokkal, sõt te fogod magadba követelni!!! De kezdjétek csak kis lépésekkel ! Hm???
Biztos agyaltál sokat ezen hogy még szûz vagy. Mondjuk nem tudom mitõl félsz mert éretlen már nem lehetsz:) Ha szereted a barátod és akarja, te is akarod? akkor jó kell hogy legyen. Ha esetleg az elsõ mégsem úgy sikerül, a többinél bõven van lehetõség gyakorolni. A barátod úgyis szeret és veled akar lenni, nem a szex a lényeg. Beszéld meg vele, ha esetleg fáj vagy ilyesmi akkor abbahagyjátok és megpróbáljátok mégegyszer legközelebb, de szerintem alapból a barátod is úgy van vele. Mi baj történhet? Max megkedveled a szexet és legközelebb te fogsz kezdeményezni:)
A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom , hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba , de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes , hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem , de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj , hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal , mint én , pedig egyszere vesztettük el. 20/L
Feküdj le vele ha tényleg szereted! Én 23évesen vesztettem el, nem mertem én se egy ideig , de akartam csak mindig megilyedtem . De aztán rájöttem hogy ha elszánom magam és tényleg megbízok benne akkor megteszem. Rá 1hétre megtörtént . Csodálatos volt. Készülj fel rá testileg és lelkileg is. És ne félj nem lesz semmi baj:) Sok szerencsét! 25/L
vannak neten is orvosok/sexualpszichologusok kérj tölük tanácsot, igy nem kell elmenni igazihoz:) rem. segitettem
fordulj pszichológushoz.
mikor "arra" kerül sor, próbálj valami másra gondolni. pl. anyukádra amikor éppsn apukád dugta hoyg te megfoganj
Jaaa, én is pont ezt akartam javasolni, h igyál elõtte egy kicsit, attól majd feloldódsz és tök simán fog menni minden, legközelebb pedig már magától jönnek a dolgok. Szerintem ez mindenképp be kell, h jöjjön, próbáld ki!:)
Pszichológus.
Dokit biztos hogy ismerõst akarsz? A hatékonyságuk nem kis része áll abból hogy egy idegennel akit soha máskor nem látsz könnyebb ilyesmirõl beszélni mint azzal akivel adott esetben még pirulás nélkül kéne együtt nevetnetek egy-egy pikánsabb viccen.
A kérdező hozzászólása: De miben tudna segíteni egy pszichológus? Hogyan? Az hogy lazuljak el, meg ne görcsöljek, nem sokat segít, sajnos nem megy, bármennyire is szeretném.
akkor maradj szûz. Mi már neten keresztül kevesek vagyunk ehez, ne haragudj...ha ez sem jó, meg az sem jó akkor old meg valahogy vagy tényleg maradj szûz örök életedre...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Ha rossz kedved van, ne rajtam verd le...Köszönöm a "segítséged"... A többieknek viszont tényleg köszönöm! Nem írtam, hogy semmi nem jó, csak azt, hogy a lazulj el az nem megy csak úgy. Ez olyan, mintha valaki depressziós, azon sem segít, hogy szedd össze magad...
...csak a doki. Esetleg a bort tényleg kipróbálhatod. Persze ne vidd túlzásba, de egy-két pohár csak segíthet, oldja kicsit a gátlásokat, meg persze nyugis környezet ahol senki sem nyithat rátok. Ha meg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor már tényleg csak doki, szerintem lehetõleg idegen. 1415 Szerintem ne olvasd az oldalt egy darabig ha besokalltál, de tényleg ne rajta verd le a port.
igen, ez lesz. Sok h ennyi ideje ezen megy a szenvedés ahelyett h elment volna már dokihoz. Minek húzni halasztani ha baj van? Ha magától nem oldódik meg, akkor az orvos a megoldás...ha az sem felel meg akkor..ennyi..
Lehet, hogy csak a gátlásaidat kéne ledobnod:) egy pohár bor, vagy kettõ!:) ez is megoldás lehet:) ha ez sem megy, akkor doki:(
A kérdező hozzászólása: Most délelõtt átjött egy kicsit, sokat bezsélgettünk, õ is azt javasolta, hogy próbáljak meg egy pszichológussal beszélgetni errõl, ismeretségi körben amúgy is van és ha szeretném, õ is eljön velem. Csókolóztunk, simogatott most is, de egyszerûen begörcsölök lelkileg.
A kérdező hozzászólása: A pszichológuson már én is gondolkodtam, de nem tudom hogyan tudna segíteni... A második választ inkább nem kommentálom...
A kérdező hozzászólása: Õ a 3. barátom, mindegyiket szerettem és bíztam benne. Pont ez a bajom, hogy bízom bennük és mégsem... Vagy lehet, hogy nem bízom eléggé, de ezt nem hiszem. Köszönöm a tanácsaitokat és a bíztatást!
0115 azt a kérdést tedd fel magadnak hogy azon belül hogy félsz mitõl?:)
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, hanem... nem is tudom mitõl...úgy egyben... Igen, simogatás, petting bõven van, néha akkor is kérem, hogy hagyjuk abba, nem merem igazán azt sem élvezni... Tudom, hogy nem könnyû velem, ezért szeretnék változni. Nem volt tabu otthon, szülõi tiltás sem, hívõ vagyok vagyok ugyan, de ez nem volt soha gát, hogy esküvõig nem lehet.
Akkor phszihológus, nincs abban semmi szégyen, abban tud segíteni hogy ki deríti hogy kell keresni a bajt.
Hát akkor igen, csak simán gátlásos vagy! Nem mersz feloldódni, nem mered kimutatni az érzelmeidet, félsz hogy a másik meglátja. Jobban meg kéne, hogy bízz a partneredben, nagyobb bizalmat kéne mutatnod irányába, meg kell tanulnod, hogy hogyan add át magadat õneki teljesen. Áhh, igen, nem akarod átadni magadat az érzésnek, a szexnek, nem lehet, hogy a KONTROLL ELVESZTÉSÉTÕL félsz, a tudatos állandó önkontrollod elvesztésétõl, félsz hogy mi lesz?? Ilyen irányú cikkeket témákat is keress, nézz meg. Pedig a szexben éppen az a lényeg, hogy elengeded magad. zért szex, teljesülhetnek a vágyaid a másik irányában, vele együtt! Hát egyszer azért próbáld ki, szánd rá magad, mert sosem tudod megtudni, hogy mi a szex vége!!! Mi itt sokmillióan garantáljuk neked, hogy nem fogsz belehalni, haem teljesen más történik a végén. Valami nagyon jó! Csak engedd el magad, "ülj fel a hullámvasútra", "ugorj le egy gumikötéllel a szakadékba" Jó lesz!!
Nem mered élvezni??? Így szinte garantált a kudarc. Mi a probléma, miért nem mered? Ortodox vallásos vagy, vagy gyerekkorodban ütöttek érte, ha csak ránéztél egy fiúra? Szerintem így csak orvos tud segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most így elsõre a 2.02-es hozzászólás segített a legtöbbet, de mindenkiét köszönöm, tényleg kicsit kezdek bátrabb lenni, hogy segítséget kérjek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az, hogy ennyi ideje... Azért ez nem olyan, minthogy náthás vagyok és elmegyek dokihoz. Ha neked ez könnyû lépés lenne, akkor gratulálok, nekem nem egyszerû elszánni magam a dokira. Ténbyleg inkább aludj meg olvass a rosszindulatú beszólogatás helyett...

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

Miért álmodok mindig a volt barátommal? Fél éve szakítottunk igaz akkor utána is sokat álmodtam vele de már egy ideje nem és most megint? Van ennek valami valóság alapja?

És azóta nem hagy nyugodni ismét érzem, hogy hiányzik és vele akarok lenni, de ez csak még jobban megzavar, hogy még vele is álmodok minden este méghozzá azt, hogy a régi közös barátainkkal vagyunk(akikkel miatta már nem is tartom a kapcsolatot) és közbe szép lassan közeledünk egymáshoz de nem tudok benne megbízni mert tudom, hogy már nem kellenék neki és az álmom végén mindig megcsókol és érzem is a számon, az illatát is a b?rét meg mindent..és erre kelek fel. Utána legalább 2-3 óra kell, hogy helyrejöjjek érzelmileg mert nagyon felkavar. Lehetne valamit ez ellen tenni? Meg abból mi az igazság, hogy az álmunk meg történik és akkor tényleg ott van a lelkünk és az történik velünk amit álmodunk?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Egyszerûen azért álmodsz vele, mert sokat gondolsz rá és vele akarsz lenni. Ilyen egyszerû. Próbáld meg túltenni magad rajta, csinálj mást, keress egy hobbit, menj szórakozni a barátaiddal. Üdvözlettel, Ezalor

Kedves kérdezõ! Egyszerûen azért álmodsz vele, mert sokat gondolsz rá és vele akarsz lenni. Ilyen egyszerû. Próbáld meg túltenni magad rajta, csinálj mást, keress egy hobbit, menj szórakozni a barátaiddal. Üdvözlettel, Ezalor
teljesen ugyan ez van velem is ://
Ezalornak igaza van! Titkon vágysz rá, ennyi az egész. Magadnak nem vallod be, de attól még vele akarsz lenni.

Szevasztok! Van egy csaj aki tetszik, már fél éve ismerem, és jókat beszélgetünk sajna msnen, mostanában ritkábban, szeret velem beszélgetni, mindig felvidítom, buliban istenít engem, hogy én vagyok a legjobb barátja. Hogyan változtassak ezen?

Nem szeretnék a legjobb barátja lenni,hanem A BARÁTJA akarok lenni,és tudom,hogy van nála esélyem,nem én vagyok a világ leghelyesebb pasija,de tisztában vagyok a képességeimmel...Tudom,hogy jobb lenne szemt?l szemben....de valahogy félek a visszautasítástól,legalábbis az övét?l!Megszeretném kaparintani a csajt....

Legjobb válasz: Ha kell a csaj, hát szerezd meg! ;) Van önbizalmad is, ami elengedhetetlen. Ne legyél nála túl rámenõs, közeledj felé fokozatosan. Pl. hívd el randira, találkozz vele sûrûn és majd kialakul, mi lesz.

Ha kell a csaj, hát szerezd meg! ;) Van önbizalmad is, ami elengedhetetlen. Ne legyél nála túl rámenõs, közeledj felé fokozatosan. Pl. hívd el randira, találkozz vele sûrûn és majd kialakul, mi lesz.
Ha a csajnak nincs sok fiú barátja lehet hogy "emlékezetes" neki amikor msn-en beszéltek vagy ilyesmi. Ha bejössz neki, ne félj annyira a visszautasítástól. Ha azt mondja csak a barátja vagy és ezt így konkrétan neked mondja akkor felejtõs. Elõször ne mondd meg neki hogy nagyon bejön, csak utalgass rá.
A kérdező hozzászólása: Nem nekem mondja, hanem másoknak, és ezzel szerintem engem akar dicsõíteni, vagy hogy mondjam, jól is esik számomra!Törõdik velem:D!Ma is beszéltem vele...és igen, úgytûnik meglesz!Tanácsokat továbbra is elfogadok....a részletekrõl tájékoztatlak titeket:D

2 évig jártam egy sráccal, majd közös megegyezéssel szakítottunk. Még mindig kedvelem őt, ezért szeretném vele tartani a kapcsolatot barátként. Viszont van új barátom és félek, hogy ezt nem értené meg. Mit tennétek a helyemben?

A jelenlegi barátommal még nagyon friss a kapcsolatunk, de egy helyes, rendes srác, én komolyan gondolom vele. Éppen ezért nem szeretném átverni. Többször mondta, hogy ? nem híve annak, hogy valaki az exeivel tartsa a kapcsolatot, ebb?l gondolom, hogy nem tetszene neki, ha barátok maradnánk a volt barátommal. Viszont a volt barátom egy nagyon értékes ember és annak ellenére, hogy "mint pár" nem illettünk össze, nem szeretném vele teljesen megszakítani a kapcsolatot.

Legjobb válasz: Elsõsorban, ha komolyan is gondolod a jelenlegivel, akkor neki kéne megfelelned és ha már stabilabb a kapcsolatod és esetleg az exednek is van barátnõje akkor kezdj el közös programokat szervezni, h a barátod is megismerje

Elsõsorban, ha komolyan is gondolod a jelenlegivel, akkor neki kéne megfelelned és ha már stabilabb a kapcsolatod és esetleg az exednek is van barátnõje akkor kezdj el közös programokat szervezni, h a barátod is megismerje
A kérdező hozzászólása: Az exemnek is van barátnõje, bár úgy tudom, hogy õ sem mondta el a lánynak, hogy tartja velem a kapcsolatot.
Ha a párod nem szíveli az exedet, akkor muszáj megszakítanod az exeddel a kapcsolatot. Ez egy rontó hatás egy kapcsolatban, ha olyannal vagy jóban, akit a párod utál. Már választottál másik embert, hát akkor próbálj meg neki is a barátja, s egyben a párja lenni. Értem, h értékes, de ha kihat a kapcsolatotokra, akkor tudod, h mit kell tenned...
talán itt a gond: "õ sem mondta el a lánynak, hogy tartja velem a kapcsolatot" én is ilyen helyzetben vagyok, tartom a kapcsolatot az exemmel. nem nagyon gyakran, de járunk ki. a barátnõmnek mindíg megmondom, ebbõl is látja hogy bízunk egymásban. ez visszafelé is mûködik. szerintem rosszabb ha nem tud róla és maga jön rá. nehezebb kimagyarázni... viszont ha a barátnõm olyan lenne, hogy nem tetszene neki, nem találkoznék vele.

Fél éve van barátom és 1 hónapja találkoztam először az anyjával. Mindig lenézően beszél velem, mint vmi senkivel, beszólogat és azt mondja vicc, aztán nevet. Ne menjek el, ha az anyja otthon van, vagy mi a megoldás?

Nagyon zavar, a barátom szerint is csak vicc, de nekem nem vicces és már mondtam is neki, h bántó, de nem tesz semmit.

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle,hogy mi olyan vicces rajtad.Vicceljél vele te is,abban a stilusban,ahogyan õ viccel veled.Akkor nézd meg a reakciót.Mindenkinek egy bizonyos idõ utàn azt kell adni,amit kapunk tõle!Sajnos!

Kérdezd meg tõle, hogy mi olyan vicces rajtad.Vicceljél vele te is, abban a stilusban, ahogyan õ viccel veled.Akkor nézd meg a reakciót.Mindenkinek egy bizonyos idõ utàn azt kell adni, amit kapunk tõle!Sajnos!
Sajnállak és megértelek téged, hasonló "cipõben" járunk! Én 4 éve hallgatom a legjobb taktikám az lett, h köszönök és már megyek is be a szobába, h ha meg eszünk és kint vagyok akkor általában mosolygok és kb ennyi az egész! Én meguntam azt, h mindig siránkozik és ócsárol vkit és inkább kerülöm a társaságát nem feltûnõen, de 2 éve már bevált nálam és a mai napig így van! Nem szép dolog tõlem, de így nem sírok miatta és a bántásai miatt!
Örül hogy valakinél jobb tud lenni ezért okoskodik meg aláz. Csak azt felejti el hogy nem egy tizenévessel kéne rivalizálnia. Legyél keményfém egyszerûen semmi ne hagyjon elkoptatni. Csinálj úgy mintha megse hallanád. Legyél te az okosabb. ne szólj semmit talán abbahagyja.
A barátod egy gyökér. Ha elmondtad neki, hogy ez téged zavar és képtelen megmondani az anyjának, hogy ne legyen ilyen veled, akkor egy rakás szerencsétlenséggel jársz, aki mami pici fia és a büdös életben nem fog kiállni melletted, még 50 éves korodban is azt kellene hallgatni tõle, hogy jaj kibírod, anyám ilyen, ne foglalkozz vele, akkor is, ha épp beléd törli a lábát.
Azért csak ne süllyedjél le odàig, hogy a "dilis"anyósod miatt iszol.Mondd vissza neki, ne féljél tõle.A fia meg szégyelheti magàt!Ennyire szereted a fiàt, hogy màr most képes vagy ilyeneket eltûrni, Õ meg a kisujjàt sem mozgatja érted?
A kérdező hozzászólása: Mosogassak el, rakjak rendet a fia szobájában pl. Kb havonta 3x elmegyek, és akkor se sok idõre, és kb sztem ez csicskáztatás, ha eljön hozzánk a barátom, apám nem mondja neki, h menjen és vágja le a füvet. Akkor azt mondja, h miattam olyan rossz tanuló a fia, amikor éppen én segítek neki matekban, mert elég jó vagyok belõle, és korrepetálom, és ötöst is kapott pl. És hogy miattam hiányzik az iskolából (nem is egy suliba járunk, nem is egy város és én járok rendszeresen). A nagyanyámra azt mondta hogy zsidó, de nem akar engem ezzel megbántani, csak õ így gondolja. Na ez nem semmi beszólás sztem.... Itt nincs szó túlreagálásról, vagyis az én értékrendembe ez nem fér bele. Nem ismer, és még ha ismer, és utál is nincs joga így beszélni velem. Soha egy rossz szót nem szóltam....:S
Azért én kiváncsi lennék: pontosan miket mondd, ami olyan bántó neked?
A kérdező hozzászólása: Mindig arra neveltek, hogy tiszteljem az idõsebbeket, tehát csak bámulok rá nagy szemekkel, és magamban gondolok amit.... Kicsit szegényebb családban nõttem fel, és lehet ez a baja. Pedig mindig ápolt vagyok, jobban öltözök a fiánál. És az ELTÉ-re járok, tehát vmi csak lesz belõlem. A barátom úgy gondolja, hogy az anyja csak viccel, és mindig mondja, hogy ne vegyem fel, bár az anyja leginkább akkor kritizál, ha õ nincs ott, de volt, h elõtte is, és akkor mondta h na menjünk, tehát látta õ is, lehet mondta neki otthon, hogy nem kellene errõl nem tudok semmit. Tehát akkor a megoldás a szó nélkül tûrés? Tegnap sírva jöttem haza. Nem akarok átmenni hozzájuk soha többé.:'(
A kérdező hozzászólása: Szerintem irigy rám. Szép vagyok, okos, és kedves, (nem beképzelt, csak ennek tartanak és így gondolom, persze nomrális keretek között) csak sajnos picit szótlan, ha ismeretlen vagy idõsebb emberekkel beszélek. Nem merek visszaszólni egyszerûen, gondolkoztam azon, hogy ha egyszer innék vmi piát mielõtt elmegyek és akkor lehet visszaszólnék, de az nem önmagam lennék. És folyton megaláz. Anya barátnõje ismeri, és szerinte dilis.
Nem irigyellek, elég gáz az a nõ. Az anyósom is ilyesmikkel kezdte annak idején. (Én most 32 éves vagyok.) Persze, én szerény, jólnevelt kislány voltam, aki úgy gondolta, hogy a párja anyát tisztelni kell, meg felnevelte a páromat és ezért hálásnak kell lennem stb. stb. Szóval hagytam, és mindig próbáltam keresni a jót benne. (Nem mondom, embertpróbáló feladat volt.) Õ persze hozzászokott, hogy mindent megengedhet magának. Aztán idõvel megszületett a kisbabánk. Na akkor épp azt nem mondta, hogy pusztuljak a gyerekem mellõl, mert zavarom. Viszont én ezt nem hagytam, akkor kellett rájönnie a banyának, hogy ha kell én kinyitom a számat, ráadásul a párom is mellém állt. Azóta fülét farkát behúzza, kétszer is meggondolja mit mondd nekem. És alig látjuk, én nem megyek hozzájuk, õ alig jön ide. Ha fiatal lennék, és újrakezdhetném a kapcsolatomat vele, akkor az elején megmondanám neki, merre hány lépés és kikérnék magamnak dolgokat. Szerintem Te is most lépj, nagyon sok dologtól kíméled magadat meg, ha rájön, hogy nem hagyod magadat. Ha a párod meg így is az anyja mellé áll, akkor nem kár a kapcsolatotokért. Persze Neked még nincs közel a házasság meg a gyerek, de hidd el egy ilyen anyós majd a legszebb éveidet is képes megkeseríteni!
Milyen az a hozzád, hasonló? Amúgy ismerkedni jó dolog. :)
A kérdező hozzászólása: jah hát..:) érettebb emberek társaságát szeretem, akik már nem azzal foglalkoznak h hogyan néznek ki, meg sirnak ha a bunkó pasijuk dobta, szoval akik már nem küszködnek a tiniproblémákkal. nekem mondjuk nem voltak ilyen gondjaim. egyáltalán nem vagyok haragtartó, néhe kicsit begurulok de ez kb 1percig tart, szeretek sétálni, közbe jókat beszélgetni, ez mondjuk nehézséget jelent ha nem ismerek valakit vagy ismerkedünk, mivel rossz családi körülmények következtében antiszociális lettem és nagyon bátortalan vagyok, de ezen szeretnék változtatni, pl ugy h barátokat keresek:D most igy ennyi jutott eszembe. ja meg eléggé ráérek esti tagozatos vagyok és sajnos nincs munkám.
keresgess még. én külföldre jöttem egy évre, itt ugye nyelvi nehézségek is vannak, de mégis találtam barátokat. persze fontos a fokozatosság, nem várom el tõlük h annyira fontos legyek nekik, mint a gyerkkori barátaimnak, ne akard megfojtani õket a barátságoddal, elõször csak haverkodj, ne mássz rájuk, ha úgy érzed terhes nekik, akkor hagyd. nagyon nehéz. én egyébként katolikus vagyok és ilyen közösségeket találtam
éld ki magad, meg ne húzd a pali fejét
Egy hülye ri**nc vagy!
Az elsõ válaszoló mindent elmondott. Az vagy, nem gyengén. Pontozz leeeeee... :D
Ásd el magad.
[email protected] ribi vagy, ennyi! Neked még nem kéne [email protected] a lábaid közé! -Reaper-23/F
Szakíts a pároddal és elöbb tényleg éld ki magad, mert így csak feleslegesen megbántasz másokat.Ha majd valóban szerelmes leszel eszedbe sem fog jutni, hogy megcsald, vagy hogy más srácok is léteznek.Szerintem még fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz.
Ez nem elvárásnak a függvénye. ha nem szeretnéd akkor ne tedd.
Ilyen nincs, hogy elvárható-e vagy nem. Ameddig nem akarsz vele lefeküdni, addig ne feküdj le vele, ilyen egyszerû. :)
Csak is hazassag szentkotelekeig
Én azt mondom ha valaki igazán szerelmes, 16 évesen már lefekszik a párjával egy 3 hónap után... de ha te nem akarod ne tedd semmi esetre sem, csak tisztázd magadban a dolgokat, hogy tényleg szereted-e és tényleg elég érett vagy-e egy komoly kapcsolathoz.
barátnõm majdnem 18 volt, barátjával együtt. 9 hónap után feküdtek le elõször, az elsõ nagy szerelem volt, most is azt mondja, megérte várni :)
Az a baj, hogy az ide írogató „tanácsadók” többsége is kb. 16 éves így sokra nem fogsz velük menni. Idõsebbként pedig sajnos azt kell hogy mondjam, hogy jelenleg egy olyan korszakodat éled, aminek a "nagy" döntéseit késõbb úgy is mind megbánod. Mindenesetre a nõkre is igaz a mondás: Könnyen jött könnyen ment…

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!