Találatok a következő kifejezésre: Fél éve velem a barátom,és (29 db)

Fél éve szakított velem a barátom, és van neki barátnője!De tegnap előtt és tegnap is taliztunk! Tegnap pedig megcsókolt! Miért teszi ezt velem?

Már keztem belenyugodni, hogy nem az enyém, de ez megváltozott és teljesen össze zavart!Nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: Szerintem beszélnetek kéne errõl, leülni és tisztázni ki mit akar, nehogy szórakozzon veled!!

Szerintem beszélnetek kéne errõl, leülni és tisztázni ki mit akar, nehogy szórakozzon veled!!
sztem elég szemét dolog, de a fiuk nem igazán gondolnak bele, h egy csók miatt is agyal egy csaj. nekik sokkkal egyszerûbb az agyuk..... dumálj vele, de mivel õ szakított, sztem csak játszik veled, mert lehet unja a mostanit. ha tizenvalahány éves vagy mert sztem annyi lehetsz, akkor keress vki mást, hagyd a francba..sztem.

Egy nő 4 évig a legjobb barátom volt, mindent megtudtam beszélni vele és élveztük egymás társaságát. Fél éve megszakadt a kapcsolat azóta nem ír nem hív attól még gondolhat rám? Emlékszik még vajon a szép emlékekre? 24/F

Legjobb válasz: Ha valaki fél éve nem keres, akkor annak valódi oka van. Emlékezhet a szép emlékekre, de már nem vagy neki fontos. Ha az lennél, akkor keresne.

Ha valaki fél éve nem keres, akkor annak valódi oka van. Emlékezhet a szép emlékekre, de már nem vagy neki fontos. Ha az lennél, akkor keresne.
Természetesen igen. :) Jelenleg most nekem is hasonló a dolog. Vedd fel vele te a kapcsolatot. Hívd fel v. írj. Biztos nagyon fog örülni neki.
vagy csak van valakije es egy picit hatterbe kerultel. amint szabad lessz feleveniti tan az emlekeket es talan meg felveszi is veled a kapcsolatot. es az alatt a 4 ev alatt nem erezted hogy netan tobbre vagysz mint baratsag? nem kivantad ot?
A kérdező hozzászólása: 07:53 as de szerettem õt, az õ elmondása szerint énis sokat jelentettem neki, szex nemvolt köztünk néha egy kis simogatás ölelkezés! azért szakadt meg a kapcsolat mert van férje, gyereke igaz úgy élnek mint kutya és macska csak belefáradt már a veszekedésbe, és ezt megis értettem de attól néha írhatna , hogy mizu velem vagy bármi !
figyelj! volt mar idosebb 40 eves szeretom 27 evesen. az o ferje is eleg idiota, bunko, bekepzelt. de egy masodpercig sem gondolkodott azon hogy elhagyja vagy hasonlo. jol meg van o a meno munkahelyevel es a vadi uj motraval! a ferjevel van egy nagy hazuk, kocsijuk, medence. minden lofasz, es egyutt mennek motoros talalkozokra. elmondasa szernt nem szeretkeznek. szerintem csend van a hazban. lehet a te ismerosod is jol meg van valahol a ferjevel, csupan szuksege volt egy kis szenvedelyes szeretkezesre?
A kérdező hozzászólása: Jól ismerem õket együtt is dolgoztam velük és szinte minden nap voltam náluk tudom, hogy élnek és mi a helyzet köztük, de nemhiszem hogy tényleg csak szex kellett volna neki akkor sok titkát meg baját nem árulta volna el és nem bízott volna meg bennem !

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

A barátommal sokat beszélgetünk err?l és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ? nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az el?z? kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.

Legjobb válasz: A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom ,hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba ,de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes ,hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem ,de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj ,hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal ,mint én ,pedig egyszere vesztettük el. 20/L

szerintem az a baj, h nem bízol meg egyik fiúban sem annyira h lefeküdj velük. Eddig azért is nem tetted meg. Véleményem szerint nem vagy beléjük elég szerelmes... Valamiért mindíg óckodsz a testi kapcsolattól. Egyszerûen nem vagy még kész rá.
Jobb, ha rögtön szexuálpszichológust keresel. Ha tudnád, hogy hogyan segít, akkor te is pszichológus lennél. Szal azt nem kell tudnod, csak menj el. Valami erõs félelem van beléd programozva a fájdalomtól, gyerekfoganástól, vagy nagyon eltúlzott gátlások. Biztos otthon is ez tabu téma volt, tiltott dolog?? Miért nem beszéled meg anyukáddal? Vagy erõs vallásos programozás hogy házasság elõtt nem lehet??? Mert akkor meg házasodj meg és akkor már lehet! Várjunk csak! Petting, kézi simogatás, szájjal ingerlés, csókolgatás, ilyesmi játékok voltak már??? elõbb azt kéne megszoknod, hogy valaki ott nyúlkál, meg nyalakszik, ha máér azt élvezed, akkor utána szerintem már nem lehet gond a nagy dolgokkal, sõt te fogod magadba követelni!!! De kezdjétek csak kis lépésekkel ! Hm???
Biztos agyaltál sokat ezen hogy még szûz vagy. Mondjuk nem tudom mitõl félsz mert éretlen már nem lehetsz:) Ha szereted a barátod és akarja, te is akarod? akkor jó kell hogy legyen. Ha esetleg az elsõ mégsem úgy sikerül, a többinél bõven van lehetõség gyakorolni. A barátod úgyis szeret és veled akar lenni, nem a szex a lényeg. Beszéld meg vele, ha esetleg fáj vagy ilyesmi akkor abbahagyjátok és megpróbáljátok mégegyszer legközelebb, de szerintem alapból a barátod is úgy van vele. Mi baj történhet? Max megkedveled a szexet és legközelebb te fogsz kezdeményezni:)
A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom , hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba , de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes , hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem , de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj , hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal , mint én , pedig egyszere vesztettük el. 20/L
Feküdj le vele ha tényleg szereted! Én 23évesen vesztettem el, nem mertem én se egy ideig , de akartam csak mindig megilyedtem . De aztán rájöttem hogy ha elszánom magam és tényleg megbízok benne akkor megteszem. Rá 1hétre megtörtént . Csodálatos volt. Készülj fel rá testileg és lelkileg is. És ne félj nem lesz semmi baj:) Sok szerencsét! 25/L
vannak neten is orvosok/sexualpszichologusok kérj tölük tanácsot, igy nem kell elmenni igazihoz:) rem. segitettem
fordulj pszichológushoz.
mikor "arra" kerül sor, próbálj valami másra gondolni. pl. anyukádra amikor éppsn apukád dugta hoyg te megfoganj
Jaaa, én is pont ezt akartam javasolni, h igyál elõtte egy kicsit, attól majd feloldódsz és tök simán fog menni minden, legközelebb pedig már magától jönnek a dolgok. Szerintem ez mindenképp be kell, h jöjjön, próbáld ki!:)
Pszichológus.
Dokit biztos hogy ismerõst akarsz? A hatékonyságuk nem kis része áll abból hogy egy idegennel akit soha máskor nem látsz könnyebb ilyesmirõl beszélni mint azzal akivel adott esetben még pirulás nélkül kéne együtt nevetnetek egy-egy pikánsabb viccen.
A kérdező hozzászólása: De miben tudna segíteni egy pszichológus? Hogyan? Az hogy lazuljak el, meg ne görcsöljek, nem sokat segít, sajnos nem megy, bármennyire is szeretném.
akkor maradj szûz. Mi már neten keresztül kevesek vagyunk ehez, ne haragudj...ha ez sem jó, meg az sem jó akkor old meg valahogy vagy tényleg maradj szûz örök életedre...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Ha rossz kedved van, ne rajtam verd le...Köszönöm a "segítséged"... A többieknek viszont tényleg köszönöm! Nem írtam, hogy semmi nem jó, csak azt, hogy a lazulj el az nem megy csak úgy. Ez olyan, mintha valaki depressziós, azon sem segít, hogy szedd össze magad...
...csak a doki. Esetleg a bort tényleg kipróbálhatod. Persze ne vidd túlzásba, de egy-két pohár csak segíthet, oldja kicsit a gátlásokat, meg persze nyugis környezet ahol senki sem nyithat rátok. Ha meg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor már tényleg csak doki, szerintem lehetõleg idegen. 1415 Szerintem ne olvasd az oldalt egy darabig ha besokalltál, de tényleg ne rajta verd le a port.
igen, ez lesz. Sok h ennyi ideje ezen megy a szenvedés ahelyett h elment volna már dokihoz. Minek húzni halasztani ha baj van? Ha magától nem oldódik meg, akkor az orvos a megoldás...ha az sem felel meg akkor..ennyi..
Lehet, hogy csak a gátlásaidat kéne ledobnod:) egy pohár bor, vagy kettõ!:) ez is megoldás lehet:) ha ez sem megy, akkor doki:(
A kérdező hozzászólása: Most délelõtt átjött egy kicsit, sokat bezsélgettünk, õ is azt javasolta, hogy próbáljak meg egy pszichológussal beszélgetni errõl, ismeretségi körben amúgy is van és ha szeretném, õ is eljön velem. Csókolóztunk, simogatott most is, de egyszerûen begörcsölök lelkileg.
A kérdező hozzászólása: A pszichológuson már én is gondolkodtam, de nem tudom hogyan tudna segíteni... A második választ inkább nem kommentálom...
A kérdező hozzászólása: Õ a 3. barátom, mindegyiket szerettem és bíztam benne. Pont ez a bajom, hogy bízom bennük és mégsem... Vagy lehet, hogy nem bízom eléggé, de ezt nem hiszem. Köszönöm a tanácsaitokat és a bíztatást!
0115 azt a kérdést tedd fel magadnak hogy azon belül hogy félsz mitõl?:)
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, hanem... nem is tudom mitõl...úgy egyben... Igen, simogatás, petting bõven van, néha akkor is kérem, hogy hagyjuk abba, nem merem igazán azt sem élvezni... Tudom, hogy nem könnyû velem, ezért szeretnék változni. Nem volt tabu otthon, szülõi tiltás sem, hívõ vagyok vagyok ugyan, de ez nem volt soha gát, hogy esküvõig nem lehet.
Akkor phszihológus, nincs abban semmi szégyen, abban tud segíteni hogy ki deríti hogy kell keresni a bajt.
Hát akkor igen, csak simán gátlásos vagy! Nem mersz feloldódni, nem mered kimutatni az érzelmeidet, félsz hogy a másik meglátja. Jobban meg kéne, hogy bízz a partneredben, nagyobb bizalmat kéne mutatnod irányába, meg kell tanulnod, hogy hogyan add át magadat õneki teljesen. Áhh, igen, nem akarod átadni magadat az érzésnek, a szexnek, nem lehet, hogy a KONTROLL ELVESZTÉSÉTÕL félsz, a tudatos állandó önkontrollod elvesztésétõl, félsz hogy mi lesz?? Ilyen irányú cikkeket témákat is keress, nézz meg. Pedig a szexben éppen az a lényeg, hogy elengeded magad. zért szex, teljesülhetnek a vágyaid a másik irányában, vele együtt! Hát egyszer azért próbáld ki, szánd rá magad, mert sosem tudod megtudni, hogy mi a szex vége!!! Mi itt sokmillióan garantáljuk neked, hogy nem fogsz belehalni, haem teljesen más történik a végén. Valami nagyon jó! Csak engedd el magad, "ülj fel a hullámvasútra", "ugorj le egy gumikötéllel a szakadékba" Jó lesz!!
Nem mered élvezni??? Így szinte garantált a kudarc. Mi a probléma, miért nem mered? Ortodox vallásos vagy, vagy gyerekkorodban ütöttek érte, ha csak ránéztél egy fiúra? Szerintem így csak orvos tud segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most így elsõre a 2.02-es hozzászólás segített a legtöbbet, de mindenkiét köszönöm, tényleg kicsit kezdek bátrabb lenni, hogy segítséget kérjek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az, hogy ennyi ideje... Azért ez nem olyan, minthogy náthás vagyok és elmegyek dokihoz. Ha neked ez könnyû lépés lenne, akkor gratulálok, nekem nem egyszerû elszánni magam a dokira. Ténbyleg inkább aludj meg olvass a rosszindulatú beszólogatás helyett...
több mint féléve?! hülye a barátod, ennek örülni kellene :( hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 100 %-osan vele tervezem a jövõt , és reméllem teljesül is . mivel ha anyukáink jóba lennétek akkor lehet könnyebben engednének el minket valahova meg igy :)
Nálunk a kor ugyanez, de én vagyok a lány és nagyon nem akarom hogy a szüleink elkezdjenek haverkodni. Hidd el te se szeretnéd, így sokkal nehezebb lesz kiszállni a kapcsolatból majd. Márpedig 17 évesen ne hidd hogy õ lesz életed szerelme, ez nagyon bizonytalan még. Ott van elõtted a fõiskola, ahol rengeteg pasit ismerhetsz meg. Bár lehet csak én vagyok ilyen pesszimista.
lehet nem akar felvállalni
A kérdező hozzászólása: én 17 , õ 22 :)
szerintem is csak egyszerûen korainak tarja és elõbb megszeretne jobban ismerni , mielõtt elkezdenének a szülök tervezni helyettetek ... :) szerintem csak annyi az egész..
jajj, gyerekek, gyerekek....
szerintem mondjuk 25 éves kor alatt (pl. amíg tanulsz) teljesen jó idõ, hogy bemutasd de fölötte még kevés
Szerintem csak kiakar használni, és nem akarja hogy szoros kötelék legyen a két család között, bár lehet tévedek.
2., én is erre gondoltam xD
a szulok bemutatasara sztem meg korai vagyis fugg attol is h hany eves vagy...
Fél éve vagytok egybe??!!!Egybe mûtöttek titeket és olyanok vagytok, mint a sziámi ikrek?
igen te 100%osan vele tervezed, de õ? még a szüleit se akarja rendesen bemutatni... egyébként is fél év, kevés idõ, hiba hiszed azt, hogy sok... gyerek vagy még...

A barátommal fél éve vagyunk együtt. Õ informatikus, és eléggé kocka. Állandóan gépezik, még akkor is amikor vele vagyok. Ez már az agyamra megy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az én barátom is informatikus,és szeret folyton a gép elõtt ülni,de nem facebook,hanem csak simán szerelgetni ha nincs semmi baja akkor is,meg folyton beszélni róla.Én ezt tudtam az elején,hogy õ mi,meg ki,és ezzel együtt elfogadtam.A te kedvedért nem fog megváltozni,és nem is kérheted rá.Vagy úgy szeresd õt ahogy vagy,vagy pártolj át máshoz!Késõbb is ezt fogja csinálni,sõt egész életében,mivel ez a szakmája/munkája.Ettõl függetlenül még az én párom is szeret,és sokat foglalkozunk egymással,de ha ez a dolga meg a hobbija,és amúgy minden rendben van,akkor ne aggódj,szokd meg,de ha nem érzed jól magad akkor szerintem felesleges húzni egymás idegeit.

Az én barátom is informatikus, és szeret folyton a gép elõtt ülni, de nem facebook, hanem csak simán szerelgetni ha nincs semmi baja akkor is, meg folyton beszélni róla.Én ezt tudtam az elején, hogy õ mi, meg ki, és ezzel együtt elfogadtam.A te kedvedért nem fog megváltozni, és nem is kérheted rá.Vagy úgy szeresd õt ahogy vagy, vagy pártolj át máshoz!Késõbb is ezt fogja csinálni, sõt egész életében, mivel ez a szakmája/munkája.Ettõl függetlenül még az én párom is szeret, és sokat foglalkozunk egymással, de ha ez a dolga meg a hobbija, és amúgy minden rendben van, akkor ne aggódj, szokd meg, de ha nem érzed jól magad akkor szerintem felesleges húzni egymás idegeit.
Áramtalanítsd a házat!
tartsd vele a kapcsolatot facebookon. lehet, hogy jobban szeret gépen társalogni, mint élõben.
Én is sokat ülök a gép elõtt (nem [email protected] facebook), de ha átjön a barátnõm akkor számomra megszûnik minden és csak vele foglalkozom..
Költözzetek barlangba.
Jobb ha beszélsz vele. Elmondod neki hogy ez Téged rosszul érint és vagy változtat vagy Te nem vagy hajlandó tovább pazarolni rá az idõdet hiába szereted.
Pedig biztosan nem a facebook tehet róla. Amikor nem veled foglalkozik, õ dolga, hogy facebook vagy meccs vagy pornófilm vagy agyaggalamblövészet köti le. Ha ezt kifogásolod, azt jogosan érzi illetéktelen beavatkozásnak. Inkább arról beszélj vele, hogy neked mi az, ami hiányzik (Pl. keveset foglalkozik veled, nincsenek közös programjaitok, nem figyel rád, stb)
Úgy nem fog választani, ha vele maradsz. Esetleg ígérni, hazudni. Veszítsen el (éljen abban a hitben), aztán eldönti, mi a fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Facebook függõ. Legszívesebben betiltatnám azt a szart.
Ha nem szereted õt úgy ahogy van, akkor - vagy lelépsz - vagy magadon változtatsz. Én is így vagyok a lányokkal. Amelyikkel nagyon nem értek egyet, azt ott hagyom. Túl sok a lány ahhoz hogy kínlódjak bárkivel is....
adj neki ultimátumot...vagy változtat vagy éljen együtt a számítógépével
Huzd ki a tapkabelt
A facebook függõség nem attól van, mert infós...Hanem, mert ez a szar teljesen átveszi a kommunikációt.Már lassan beszélgetés sincs csak chat...Szerintem ez nagyon rossz!Ha szereted adj neki ultimátumot, ha nem, akkor meg hagyd el.

Egy eve jarok a baratommal, mindketten 16 evesek vagyunk es szuzek. O mar szeretne lefekudni velem . De en meg nem vagyok biztos benne mert felek h par ev mulva megfogom banni . Tenyleg korai lenne meg?

Legjobb válasz: Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.

Ha nem érzed késznek rá magad, inkább ne tedd, mert utána tényleg elõfordulhat, hogy megbánod. Nem ér annyit az egész, nem vagy elkésve semmivel. Egyszerûen mondd meg a párodnak, hogy még várni szeretnél kicsit. Ha szeret, meg fogja érteni.
Ha így érzed, hogy talán meg fogom bánni, akkor igen! De miért gondolod azt, hogy nem vele leszel életed végéig?:) Jó, ennek nem nagy az esélye, de én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy ha bármilyen kétség és kérdés is felmerül benned még ezzel kapcsolatban, akkor igen korai!
Mivel bizonytalan vagy, ne tedd. Nem állsz még rá készen. Ráérsz még vele, nem?
Ha már megfordult a fejedben hogy megbánnád akkor bizony még korai.Vagyis nem vagy rá lelkileg felkészülve.Ne hamarkodd el!Inkább csak pettingeljetek azzal megismerhetitek egymás testét, és a szexre is ugymond felkészít.

Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem a barátom és ő is engem, már majdnem fél éve együtt vagyunk. Velem vesztette el a szűzességét, de még mindig bénázik. Mit tegyünk?

Sajnos nagyon gyorsan elmegy,ráadásul ritkán találkozunk így még jobban fel van csigázva rám.. persze én is rá,de nekem azért kell id?... mit tegyünk ez ellen? úgy eltudok menni ha közben izgatom a csiklóm... de akkor is zavar ,hogy ilyen gyorsan elmegy :( Persze utána nagyon szívesen kielégít..de az még se olyan. + még olyan kérdésem lenne,hogy ? elég vékony én pedig elég molett vagyok ,de ? mindig mondogatja ,hogy nagyon tetszem neki és hogy nem akarja ,hogy lefogyjak.. de ha oda kerül a sor hogy én legyek felül akkor nem merek :S Mert ,hogy kövér vagyok és szégyenlem a testem ilyen téren... mert ahogy mozogna a mellem meg minden... szerintetek ? kérlek segítsetek. 19.L

Legjobb válasz: a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.

a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.
Az a lényeg, hogy ne szégyelld a tested, mert nincs miért. OFF: A férfiak nagy része egyáltalán nem a médiában hangoztatott vékony modellányokat szereti. Semmi nõiesség, semmi természetesség nincs bennük. Valami oka csak van annak, hogy már az õskorban megfogalmazódott az "ideális nõi alakról" alkotott kép a férfiak számára. És az egyáltalán nem az volt, amit a modern média hangoztat. Ettõl függetlenül véleménye is lehet mindenkinek. Van, akinek tényleg az egyszálbél deszka csajok jönnek be. Van, akinek az átlagos vagy sportos testalkat. Van, akinek azok, akiken van mit fogni és gyömöszölni. Van, akinek a még ennél is husibbak (pl. nevelõfaterom: odavan a hurkás, hájas, DE arányosan hurkás nõkért - ami azt jelenti, hogy rendesen megvan a melle, vékony dereka, széles csípõje, nagy segge, amellett, hogy mindene hurkás). Szóval ezen nem kell felakadni. De a lényeg az, hogy egyáltalán nem olyan fontos a pasik számára, hogy egy lány most 55 kiló, vagy 65, vagy 75, mint azt a nõk többsége gondolja. Kár, hogy erre még nagyon sokan nem jöttek rá. Mi mindenféle pózban szoktuk csinálni, tényleg, amit csak el tudsz képzelni. Bevallom neked: a kapcsolatunk legelején én is szégyellõs voltam, nemcsak azért, mert husibb vagyok az átlagnál, hanem csak egyszerûen az voltam. És ez zavarta a barátomat, mindig szóvá tette, ha nem is erõteljesen, de utalgatott rá, hogy minek takargatom magam. Aztán volt egy pont, mikor elhatároztam maga, hogy mostantól semmit nem takargatok. Láss csodát: a szex is azonnal jobb lett, közvetlenebbek lettünk egymással az ágyban, játékosabbak, nevetõsebbek, de szenvedélyesebbek is és beleadóbbak is. És ez a nagyon jó szex azóta is tart, pedig még híztam is mellette 5-6 kilót. Sajnos combra, meg aminek örülök, mellre. A combom szerinte is nagy egy kicsit, de nem szeretné, hogy változtassak rajta. Azt mondta sokkal erotikusabb meg jobb látvány, mikor hullámzik egy picit, vagy remeg a husi, mint az, hogyha egy vékony piszkafát birizgálna. Szóval fel a fejjel. Amúgy kipróbáltátok már kutyapózba? Akkor nem látja a pocakod, a feneked pedig hiába nagy, neki hátulról csodálatosnak fog tûnni. ;)
ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj.
ja én is 19 vagyok.
Hát én is eléggé duci vagyok és én sem szeretek lovagolni, de 1000nyi más póz van a világon és szerintem mindent meglehet oldani.Vagy ha nagyon ragaszkodsz a lovagláshoz akkor vegyél fel valami olyan fehérnemût(fûzõ, vagy babydoll) ami fent takar...hidd el akkor jól fogod érezni magadat.
A kérdező hozzászólása: Én segítek neki ahogy csak tudok! Sose vetem a szemére hogy huhh elment már megint vagy hasonlók, nagyon toleráns vagyok... régebben kb 1, 5 hónapig szexelnünk se sikerült mert mindig le lankadt , de szerencsére azt megoldottuk együttesen :) Már csak ezt kéne megoldani :)
pls ha zavar vedd a kezedbe az ügyet. gyakoroljatok. legyen olyan szex hogy álljon meg folytassa mérjétek az idõt mittudomén de segíts neki, te vagy a párja
szerintem am :D kifejezetten aranyos ha egy lány husisabb akár hasba akár máshol :D
A kérdező hozzászólása: Ha szerinted kiábrándítóak akkor mért nem akarja a szerelmem , hogy lefogyjak ?? Elkezdtem fogyózni és nem engedi hogy ne egyek normális kajákat... szal meggátolja a diétám.. akkor ezt mért csinálja ha olyan csúnya ? és akkor a molettebb lányoknak ne is legyen pasijuk ? ne is vetkõzzenek le senki elött?
utolsó.. ez hülyeség.. ne mond már h nem szép egy kis pocak a lányon .. nem izére gondolok + 40 kg ra.. szerintem a modell lányok nagyon csúnyák ..
Hát, csak a dagik mondják, hogy nem számít a pocak. Egy pocakos nõ kiábrándító.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írom, hogy köszi a bíztatást :) Amúgy szoktunk szünetet tartani, de kicsit rossz érzés mikor én már pont elmennék erre õ megáll mert ha nem áll meg akkor tuti, hogy elmegy :S A második válaszolónak : Hát remélem , hogy az én barátomnak is fog tetszeni, mert már sokszor megkért rá, de mindig kihúztam magam a dolog alól.. megkérdezhetem , hogy ti még milyen pózban szoktátok csinálni? mi az ami még kényelmes is és hatásos is ?:) Amúgy ha én utána akarom akkor õ nem bírja :S Nem tudom miért... szal hiába próbáljuk... ha esetleg sikerül vissza állítani akkor is úgy kimerül :S Talán ha felül lennék és én merülnék ki akkor utána hátha bírná tovább..
Ne haragudj, de 19 éves létedre ilyen butaságokat kérdezni, mint a mondókád utolsó fele... Ahogy mozogna a melled, azt imádják a pasik, a tied is imádni fogja. Fõleg ha igaz amit írtál, hogy husi vagy, gondolom nem mandarin méretû cicid van, hanem nagyobbacska. Azt fõleg szeretni fogja.Én is husi vagyok, nagyon nagy cicikkel és kerek fenékkel, és imádja a barátom. Pedig egy 18 éves kis kamasz, ha úgy vesszük, ott lehetnének neki a korabeli, vagy fiatalabb kis cs*trik, de [email protected] rájuk (én 21 vagyok). És amúgy õ is husi és alacsony is, alig 2-3 centivel magasabb nálam. Imádom a kis pocakját meg a formás popóját :) Én barátom is gyorsan elmegy, de utána szinte azonnal tudjuk folytatni, nem lankad le kishaver, és második menetben már sokáig bírja. Ezzel próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reakciókat, igazán úgy érzem , hogy sokat segítettetek :) Holnap végre együtt alszunk :D Szóval merem remélni , hogy igazán bátor leszek :) ) Tényleg köszönöm :) "ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj."- erre a reakcióm az , hogy olvasd el elsõnek amit írtam... és utána reagálj rá :) )

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..

A barátommal már lassan 1 éve együtt vagyunk és már szeretnék vele lefeküdni, de ő azt mondja még nem akar. ő 18, én 16 vagyok ő már nem szűz, viszont én az vagyok. Hogy keltsem fel az érdeklődését hogy neki is legyen kedve hozzá?

Legjobb válasz: szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..

szerintem tisztel és azért .. vagy még nem akarja mert annyira szeret hogy nem akarja elvenni .. hogy netán szétmentek.. velem ez volt.. 2 év után történt meg az elsõ.. de lassan 5 éve vagyunk együtt..
vagy az elõzõ alkalmak során rossz emlékekre tett szert. beszélj vele, hogy azért nem akarja - e ? és gyõzd meg , hogy nektek sokkal jobb együttlétetitek lesznek :)
Szerintem mássz rá, úgysem fog ellenállni.
Atya ég!! ez is ritka!! Pf..én megbolondulnék, ha a pasim elutasítana...!! :) Miért nem szeretne veled lefeküdni? Mert kizárt, h tartogatja magát az esküvõig..hisz már nem szûz... Kérdezted már, h mi az oka? Elsõsorban ezt tudd meg :) utána tudok igazán jó választ adni..:) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát.. azt mondta hogy szeret és nem akar fájdalmat okozni... de nemtudom, én ezt így nem értem, mert ha igazán szeret egyszer úgyis megtörténik
hát elég gyenge kifogás... a nõ is kívánja a szexet, még ha szûz is , és egy két együttlét után már maga a gyönyör lesz , szal ez hülyeség ebben a formában. tartom magam ahhoz hogy vmi rossz emléke van.
Nem akar fájdalmat okozni?? hm érdekes...Mond azt neki, hogy Te nagyon kívánod õt, és egyszer úgyis le fogtok feküdni egymással, akkor meg mire vár?? :) Mond neki azt hogy : "A fenébe is, gyere ide és tégy végre a magadévá!!" :) )) Vagy nem tudom, de ez tényleg nem jó kifogás, h nem akar fájdalmat okozni...!! Azt akarja h más vegye el a szüzességed v mi?? gondolom nem :) Szóval, rajta a sor!! :) üdv. 25/L
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket, majd kipróbálok valamit ma este ezek közül :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!