Találatok a következő kifejezésre: Fél éve velem (232 db)

Barátommal másfél éve vagyunk együtt, fél éve kezdõdtek a gondok, leginkább bizalomhiány õfelé, pedig velem súlyos dolgot nem tett, csak a múltja. Sokat bántottam ezzel, fél éven keresztül folyamatosan. H tehetném jóvá?

már jó vagyok hozzá, és szerencsére ugyanúgy szeret, de nagyon bûntudatom van az elmúlt fél év miatt, csoda h kitartott mellettem. sose bocsátom meg magamnak amikkel bántottam. h tehetném jóvá nemcsak az õ szemébe, hanem magamnak is ,h tudnék elszámolni? azóta is gyötör 24/N

Legjobb válasz: Velem is ugyanez volt mostanság.Én megkérdeztem tõle hogyan tehetném jóvá,amire az volt a válasz,hogy sehogyan.Majd az idõ elfeledteti.

Velem is ugyanez volt mostanság.Én megkérdeztem tõle hogyan tehetném jóvá, amire az volt a válasz, hogy sehogyan.Majd az idõ elfeledteti.
A kérdező hozzászólása: és tényleg elfeledteti szerinted?
A kérdező hozzászólása: õt nagyon sokszor megbántottam, volt h sírt is, pedig férfi...de már annyira kiakasztottam :/ hihetetlen, h tudtam ilyen lenni
O.O Jézusom. Miért bántottad? Ha szeretsz valakit, miért bántod? Bocs, de ez számomra magas. Én és a barátom is vétettünk hibákat, de csak azért, mert éppen még nem ismertük eléggé egymást. Viszont amint megbántódott, megbeszéltük, hogy miért esett neki rosszul amit mondtam és többet nem hozom fel újra, mert tudom milyen rosszul esne neki.
A kérdező hozzászólása: :(
Igen, én sem értem, hogy alapból hogy jött ez. Mert szerintem ha szeretsz valakit, akkor úgy szereted, ahogy van. Nem számít a múltja, meg ilyenek. Gondolkozz el rajta, hogy miért lehettél vele ilyen. Mert szerintem nem véletlen. Aztán meg szerintem annyi, hogy ne legyél többet ilyen.

Szerintetek megcsal? A pasimnak van egy barát/barátnője akivel ritkán talizik, de ha taliznak akkor csak egymásra figyelnek. Kocsikáztatja, a lakására megy. Stb! már 3éve ismerik 1mást? én fél éve vok vele 1ütt!

én hiszek a n?i-férfi barátságba, de a bizalmatlanság akkor is ott lóg a leveg?be

Legjobb válasz: 3 éve ismeri, téged meg csak fél éve. Akkor vele lenne együtt 3éve és nem veled. Téged is ugyanúgy kocsikáztat, meg felmegy hozzád? Hány évesek vagytok? 22/f

3 éve ismeri, téged meg csak fél éve. Akkor vele lenne együtt 3éve és nem veled. Téged is ugyanúgy kocsikáztat, meg felmegy hozzád? Hány évesek vagytok? 22/f
Akkor már elég érett ahhoz szerintem h nem csal ilyen helyzetben. A barátnõ az elsõ, de kell találni egy egészséges egyensúlyt. Nem szabad teljesen megszakítani a kapcsoaltot a barátokkal különben egyedül amradsz. 22/f
A barátság (szerencsés esetben) örök a szerelem meg múlandó Ergo szerelem miatt nem szabad hanyagolni a barátságot
Lehet h megcsal, de nem ezzel a csajjal
A kérdező hozzászólása: nem ezzel a csajjal????másra nem nagyon lenne ideje, rengeteget dolgozik.....meg nem olyan csajozósnak ismertem meg.....de lehet h ez csak állarc???
A kérdező hozzászólása: én 22, a pasim26
A kérdező hozzászólása: még egy bónusz kérdés:majdnem ide tartozik:a barátok fontosabbak mint a barátnõ..???tehát õk vannak mindig az elsõ helyen én kullogok a végén!

A barátom szakított velem 2és fél év után. Azzal az indokkal h nem szeret már annyira. Azóta is mindennap beszélünk msn-en ír, h h vagyok meg minden. De ha szakított velem miért csinálja ezt velem? Miért ír rám?

annyira rossz így is nélküle..:(

Legjobb válasz: Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti ,hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól,sõt csak rosszabb,akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit,hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!

Hát ha azt mondta hogy nem szeret annyira az nem azt jelenti , hogy utál!Szóval kiváncsi lehet rád meg minden!De ha neked ez nem esik jól, sõt csak rosszabb, akkor kérd meg hogy hagyjon egy kicsit, hiszen két és fél év az már elég hosszú idõ!
Szia. Tapasztalatból mondom, jobb ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, fõleg ha Te még érzel bármit is felé. Most kell egy kis idõ, hogy feldolgozd a történteket, de ha õ állandóan belemászik a lelkedbe akkor nem fogod tudni kiheverni. Én is voltam már így, csak úgy mûködött, hogy véget vetettem mindenfajta kommunikációnak. Nehéz lesz nagyon, sajnálom.
Azért beszélget még veled, mert megszokta a közelségedet. Egyszer én is szakítottam egy barátommal két év után, mert már nem voltam belé szerelmes. De még hónapokig minden nap beszélgettünk vagy találkoztunk. Én kérdeztem tõle, hogy neki ez gond-e, de én azt vettem észre, könnyebb volt ez a fokozatos elválás egy ilyen hosszú kapcsolat után.


Sajnos a szüleim 36 év házasság után csúnyán mentek szét Édesanyámmal fél évig nem beszéltem. Most vettük fel a kapcsolatot. A testvéreim se beszélnek egymással! Édesapám eddig azt mondta hogy nyugodtan beszéljek vele, de most haragszik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.

Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Barátnőm szakított velem fél év együtt élés után, van még esélyem? Bővebben lent

Különköltözött messzire és talált munkát, barátn?jénél lakik, azt mondta, hogy neki nem kell pasi és én se kellek neki, nem jön be neki a személyiségem. Azt mondta ha nem hívom ? se hív és, hogy már a vége felé nem is szeretett. Ezeket tényleg így gondolja? Nem haragszik rám, átlagos dolgokról telefonon beszélgetünk de ha szóba hozom kett?nkr?l a dolgokat egyb?l ideges lesz, ? 20 éves én 18. Mi a jobb? Várjam még ? hív vagy én jelentkezzek? Mondta, hogy még eljön a maradék ruháiért valamikor, próbáljam akkor újra visszaszerezni? Lányok nektek változott az érzésetek amikor azt gondoltátok, hogy már semmiképpen nem kell a srác? Segítsetek, nagyon szeretem.

Legjobb válasz: "Nem jön be neki a személyiségem" - ugyanmár, hisz veled élt fél évig, és gondolom elõtte jártatok is! - ez csak duma, hidd el tényleg nem kellesz már neki, elég határozottnak tûnik, messzire költözött, új munkát vállalt, nem úgy néz ki, hogy visszakozna... Sajnálom, de nem hinném ,hogy van értelme kûzdened, fiatalok is vagytok, ennek itt a vége.

"Nem jön be neki a személyiségem" - ugyanmár, hisz veled élt fél évig, és gondolom elõtte jártatok is! - ez csak duma, hidd el tényleg nem kellesz már neki, elég határozottnak tûnik, messzire költözött, új munkát vállalt, nem úgy néz ki, hogy visszakozna... Sajnálom, de nem hinném , hogy van értelme kûzdened, fiatalok is vagytok, ennek itt a vége.
Szerintem már nincs esélyed. Nagyon fiatalok vagytok, korai volt szerintem ez az együttélés is. Mire számítottál? Hogy 20 éves fiú élete végéig veled fog maradni? Sajnos az ilyeneket elõre sejteni lehet, nagy ritkán, vagy a filmekben van ilyen életre szóló szerelem, de az életben nem sokszor. Legyél büszke, maradj nõies és elõtte ne mutasd ki, hogy ez neked mennyire fáj. Próbálj meg tovább lépni, olyan fiatal vagy még, most kezdõdik csak az élet. Biztos hogy találsz olyat, aki ezerszer jobban megbecsül.
A kérdező hozzászólása: Nem a költözés miatt szakított, hanem a szakítás miatt költözött. Tehát jobb lenne ha nem hívnám? De félek, hogy így elfelejt, éli a saját életét és engem végleg elfelejt, rettegek ettõl. Ha meg felhívom és csacsogunk akkor meg nem fogok neki hiányozni..
Szerintem õ már nem fog visszajönni, fõleg hogy barátnõjéhez már oda is költözött és még elég fiatal is. Én ha ilyet nõként kimondanék, már utána hiába gyõzködnél, nem mennék vissza, hacsak magamtól erre az álláspontra nem jutok. Az egyetlen pedig ami ezt kiválthatná nálam, az a hiány érzése. Mivel mondod, hogy azért beszéltek általános dolgokról, így nem biztos, hogy érezném a hiányt. 21/L
"Különköltözött messzire és talált munkát" Héka! Ez a kulcs mondat! Szerintem ez az oka mindennek. El kellett költöznie. Ha nem hívod õ se hív. Ha felhívod, õ is felhív! Ugye? Csak fordítsd le magadnak! Elköltözött, és lehet, h nem hisz a távszerelemben, ezért inkább szakított veled! Érted?
Jav: tultetted
Sajna ugy látom rajtad, hogy nem birod felfogni hogy már nem szeret téged és elhagyott! Rendesen beleéled magad, hogy majd jön a cuccaiért és alig várod hogy jöjjön és azt hiszed visszafogod szerezni! Elkell hogy keseritselek nem fogod visszaszerezni ha faképnél hagyott! Mi lenne hogyha nem aláznád meg magad neki, ezzel még csak rontassz a helyzeten hidd el! Ha elhitetnéd vele hogy le se sz*rod hogy otthagyott, és ha jön a cuccairt azt mondod neki "Siess mert randim van és nem érek rá egész nap" látni fogja h már nem érdekled és jó gyorsan tultettem magad rajta! Na ez majd szurni fogja a csõrét!
dehát õ a pasi, és a lány hagyta el...
ja bocs, azt hittem, hogy a fiú szakított a lánnyal :D azon kívül minden mást ugyanígy gondolok :)
Érthetõ a félelmed, velem is ez volt. Állandóan hívogattam, meg kapcsolatot akartam teremteni vele, mert féltem hogy elfelejt. De hidd el, tudom milyen nehéz. Hagyd kicsit. Teljes információs zárlat a részedrõl! Akkor majd elkezdesz hiányozni neki. Ne ess abba a hibába, mint én. Velem néhány hónapja történt kb. ugyanez csak én a végén elrontottam mégjobban. Te ne tégy ugyanígy. Próbálj meg hidegnek lenni vele, és ha keres, ignoráld, ne vedd fel a telót, ne is akarj beszélni vele. Légy kõbunkó. Persze tudom, úgysem hiszed nekem, hogy ez mûködhet. De így látja majd be, hogy milyen nagy baromságot tett. :P

Ha 2010 júniusában jár le az útlevelem, akkor utazhatok még vele februárban? Nincs már az a rendelet, hogy előtte fél évig minimum érvényesnek kell lennie?

Legjobb válasz: Attól függ, hová utaznál vele. Némely országban van ilyen kikötés, máshol meg nincs. Tavaly Thaiföldön voltam, ott pl. a vízumhoz a visszautazás idejét követõen legalább fél év érvényességet követeltek meg. Az EU-s országokba és Horvátországba amúgy egyáltalán nem kell az útlevél, utazhatsz személyi igazolvánnyal is.

Attól függ, hová utaznál vele. Némely országban van ilyen kikötés, máshol meg nincs. Tavaly Thaiföldön voltam, ott pl. a vízumhoz a visszautazás idejét követõen legalább fél év érvényességet követeltek meg. Az EU-s országokba és Horvátországba amúgy egyáltalán nem kell az útlevél, utazhatsz személyi igazolvánnyal is.
Bizony, ez attól függ, hova utaznál.
A kérdező hozzászólása: A személyim is júliusban jár le... Akkor mi a teendõ?
Hali! 1. EU-n belül sem mindegy, hogy van-e Nálad útlevél vagy sem. Amikor Olaszországba mentem vonattal, a horvátok dörömböltek az ajtókon, hogy Passport! Passport! Az EU tagállamokban (pl. Ausztrián át Németország) nem kell! Repülõgépnél nem számít az EU-s tagság, útlevél mindig minden reptéren kelleni fog! 2. Én 2008-ban úgy jártam, hogy a kirepülésemkor még érvényes volt az útlevél, de a kinttartózkodásom alatt lejárt. Ha az útlevél abban a hónapban jár le, amelyik hónapban hazautaznál, akkor segáz (a személyigazolvány helyettesíti). Viszont ez fordítva is igaz, mert 2009-ben a kinttartózkodásom alatt a személyim járt le s az útlevél pótolta. Repülõjegy vételkor megszokták nézni az érvényességet.
Attól, hogy Horvátországban a határõr azt mondta neked, hogy "Passport" még elfogadta volna a személyit is(mint ahogy pl a rendõr is elfogadja az útlevelet, de azt mondja alapból, hogy "személyit"). Nekem is azt mondta az ukrán rendõr hogy "dokument", mégis elfogadta a passportot:)
A horvátoknál mindenképpen az útlevél kell, mert pecsételtek bele (oda is és vissza is), pedig csak átutazóban voltam.
Évek óta személyivel járok Horvátországba. Az elsõ nyaralás elõtt felhívtuk az itteni horvát nagykövetséget, és tõlük kérdeztük meg. Nem szükséges útlevél. Repülõs utaknál is megfelel a személyi, ha EU-n belül utazol. Ha tudod, hova akarsz menni, hívd fel az adott ország konzulátusát, és kérdezd meg. Annál biztosabb választ nem kapsz!
Egyszer kajáltam a Mekiben étkezési utalvánnyal, és a csaj rápecsételt, ebbõl logikusan következik, hogy a Mekiben csak étkezési utalvánnyal lehet fizetni, hiszen a pénzre nem lehet rápecsételni.

A barátommal 13 hónapig voltunk együtt. Fél éve hogy szakítottunk. Az én hibám volt, de most teljesen szívemből érzem vissza akarom kapni. Beszéltem vele de nagyon hideg volt. Ez mit jelentsen? Ez vmi taktika a srácoknál? Vajon van még esélyem?

nagyon nagy szerelem volt a miénk,mindenki megdöbbent mikor szétmentünk.. tényleg nagyon szeretném visszakapni ... annyira hideg volt most velem szemben mikor beszélgettünk és ez nagyon fáj..

Legjobb válasz: elhiszem amit mondasz, és mivel hogy én is fiú vagyok, magamból kiiundulva, (ne haragudj emiatt) de én is ugyan ezt tenném, mint õ.Igaza volt az elõttem szólónak, már csak a büszekség miatt sem fog veled összejönni...beláthatod, hogy TE rontottad el, és még sírsz ? ugyan már...ne nevetess....és azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek jár egy második esély...hát...itt van egy példa, hogy ez nem mindig igaz...de egy kérdés...Mit szólnál ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy erre a szituációra, amibe most keveredtél akkor miért nem gondoltál amikor szétmentél vele ? Nem gondoltál arra, hogy LEHET hogy még egyszer szeretni fogod ? meg amúgy is, nem hiszem hogy ha tényleg olyan "nagy" volt az a szerelem, akkor szétmentetek volna egy olyan srác miatt, akivel nem is történt semmi...tehát ilyen szemszögbõl mindketten hibássak vagytok...Te elrontottad a srác meg...kcist bunkó, hogy "nem hajlandó" veled ilyeneket megbeszélni....vagy legalábbis "hideg" ...nem értem...mondjuk ha magamból indulok ki, én biztos hogy megbeszélném vele...már csak azért is, mert ha már nem is fogunk járni, akkro legalább jó barátnak megmaradjunk egymásnak...lehet hogy ez kicsit rossz volna, mert LEHET hogy az egyik fél, mindig érezne valamit (már mint többet mint barátság, de ugye errõl már olyankor már nem lehetne szó)....úgy hogy....lényegében, szerintem: BESZÉLD MEG VELE !!!!!! Ennyit, már csak megérdemelsz, még ha el is "rontottad" ...ez szerintem a legkevesebb...mindenesetre SOK SZERENCSÉT !!!! :)

elhiszem amit mondasz, és mivel hogy én is fiú vagyok, magamból kiiundulva, (ne haragudj emiatt) de én is ugyan ezt tenném, mint õ.Igaza volt az elõttem szólónak, már csak a büszekség miatt sem fog veled összejönni...beláthatod, hogy TE rontottad el, és még sírsz ? ugyan már...ne nevetess....és azzal kapcsolatban, hogy mindenkinek jár egy második esély...hát...itt van egy példa, hogy ez nem mindig igaz...de egy kérdés...Mit szólnál ahhoz, hogy ha azt mondom, hogy erre a szituációra, amibe most keveredtél akkor miért nem gondoltál amikor szétmentél vele ? Nem gondoltál arra, hogy LEHET hogy még egyszer szeretni fogod ? meg amúgy is, nem hiszem hogy ha tényleg olyan "nagy" volt az a szerelem, akkor szétmentetek volna egy olyan srác miatt, akivel nem is történt semmi...tehát ilyen szemszögbõl mindketten hibássak vagytok...Te elrontottad a srác meg...kcist bunkó, hogy "nem hajlandó" veled ilyeneket megbeszélni....vagy legalábbis "hideg" ...nem értem...mondjuk ha magamból indulok ki, én biztos hogy megbeszélném vele...már csak azért is, mert ha már nem is fogunk járni, akkro legalább jó barátnak megmaradjunk egymásnak...lehet hogy ez kicsit rossz volna, mert LEHET hogy az egyik fél, mindig érezne valamit (már mint többet mint barátság, de ugye errõl már olyankor már nem lehetne szó)....úgy hogy....lényegében, szerintem: BESZÉLD MEG VELE !!!!!! Ennyit, már csak megérdemelsz, még ha el is "rontottad" ...ez szerintem a legkevesebb...mindenesetre SOK SZERENCSÉT !!!! :)
A srácok ritkán taktikálznak. Áltlában megmondják amit éreznek. Ha kijelented hogy a te hibád volt, érthetõ is. Lehet van valakije, vagy nem is bocsátott még meg, vagy abszolút nem érdekled már. Legegyszerûbb ha megkérdezed tõle, mi a szitu.
otthagytad, biztos fájt neki de õ már lezárta. ezek után még te akarod vele újrakezdeni? na ne röhögtess. gondolj már bele az õ érzéseibe. ezt eléggé elcs_szted. amúgy már csak a büszkesége miatt sem fog veled újra járni. egy srác akivel ugyanezt tették
Az életben nincs második esély. Vagy csinálod jól vagy ne csináld sehogy sem. Ezt most elcseszted, majd leközelebb jobban meggondolod mit csinálsz.
Itt mindenki álszent , ahogy olvasom.ne is foglalkozz a rosszindulatú "tanácsaikkal", amivel kitörölheted a segged, õk sosem b*sztak el semmit az életben, és nem is fognak:-) Én azt tanácsolom mondd el ezt neki, sezmtõl szembe, amit itt leirtál, az érzéseidet , és hogy mit szeretnél.Meglehet, hogy nemet mond, de Te mindent megtettél, és nyugodt lelkiismerettel fogsz lefeküdni, úgy, ahogy fél éve egy éjszaka sem tetted.
akit megmar a kigyo az a gyiktol is fél!ha egy kutya egyszer megmar az meg fog máskor is...stb a közmondásokkal.elvesztetted a bizalmát.egyszer kidobtad, fél, hogy ujra megtennéd vagyis képes lennél megtenni!te lehet, hogy megbántad, változtál is, nem vagyok ellened.második esélyt pedig nem mindenki kap!én se kaptam csak 1-szer (mi csak összevesztünk és 1 honapig külön voltunk)és hidd el más semmi se volt a régi!volt ismerösöm a te cipõdben.2év mulva kapott esélyt de 1 év után a srác dobta egy másikért mert rájött nem a régi semmi!ne eröltesd, téged esz a fene, de akkor evett volna mikor dobtad.akkor nem fájt?vagy mérgedbe dobtad?ettõl tart, hogy ujra megteszed.....kár érte
Elõször is miért szakitottatok?ennek több oka is lehet.
Szia! Én tegnapelõtt kértem (könyörögtem szinte) egy esélyért a szerelmemnél, és sajnos nem sikerült...a szituáció kísértetiesen hasonlít a tiedre (kivéve, hogy én fiú vagyok :) Ezért (mivel én nem jártam sikerrel) tanácsot meg sem próbálok adni, de õszintén nagyon szurkolok, hogy neked sikerüljön! HAJRÁÁ
na szióka igy már én is jártam, igaz nem 1 harmadik miatt bizony könyörögtem 1 ujabb esélyért...nehezen, mert hónapokba!!!!tellett mire újból összejöttünk-de megkaptam azóta vigyázok, ne hibázzak
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) egy kicsit igen jobbsn esett a pozitiv válasz.. ennyire azért nem kell tragédiaként felfogni a dolgot, amiket irtatok válaszokat, hogy az életben nincs második esély srb.stb. ez egy szerelem, lesz még nagyobb pofára esésem is az életben azért. de azért mindent nagyon köszönök szépen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. végeredményben tényleg az lesz a legjobb, ha utoljára beszélek vele. nem volt olyan hosszú az a félév, talán még van rá remény... pedig mindent megteszek azért hogy bebizonyítsam többet nem játszanám el a bizalmát...
A kérdező hozzászólása: tudom én ezt teljesen belátom elcsesztem igen...de mindenkinek jár egy második esély és senki sem tökéletes... nagyon megbecsülném.. jobban szeretem mint akkor... mindent máshogy csinálnék... nem múlt el a szerelem..
A kérdező hozzászólása: nagyon buta voltam akkor és egy másik srácért hagytam úgymond el akivel persze hogy semmi nem történt, és tényleg félév óta annyit változtam és annyira megbecsülném és kiélnék minden pillanatot vele, mert õ volt az elsõ igazi szerelmem/ mentsváram/támaszom a mindenem teljesen. nincs barátnõje, minden látom persze, mert egy suliba járunk. voltak kisebb jelek amikbõl naivan talán azt hihetettem hogy van még esély de azok után hogy beszéltem vele rosszul esett a hidegsége maga az is hogy ennyi idõ után ilyenek vagyunk egymással. mindent máshogy csinálnék most ha újra lehetne kezdeni.. ha ... igen, tényleg kellene idõ hogy visszanyerjem a bizalmát de most elvesztettem a reménykedést, hogy lehet e még vmi, pedig biztos voltam benne...
A kérdező hozzászólása: nagyonszépen köszönöm aranyosak vagytok :) én minden erõmmel azon leszek h sikerüljön

Van 1 fiú aki 2 és fél éve fűzi az agyam, de nem néz ki jol. A másik az hogy beleszerettem. Õ is szeret, de apuék nem akarják, hogy együtt legyek vele. Mit csináljak?

Naon hiányzik, és szeretem, de nem lehetek vele. És engem érdekel h mások mit mondanak akkor.

Legjobb válasz: az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai

az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külsõ! a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda? sztem ha 2 és fél éve fûz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai
Egyetértek az elõzõ válaszadóval. Egyébként most nekem is egy olyan srác tetszik, aki nem nyerne szépségversenyt, de valahogy én mégis szépnek látom. Mert olyan, amilyen, és így szeretem. :) Úgyhogy szerintem ülj le a szüleiddel, és beszéld meg velük, hogy miért nem akarják engedélyezni a kapcsolatodat azzal a fiúval. Esetleg fiatal vagy vagy a fiúról hallottak rosszat? Sok mindentõl függ, mindenesetre próbálj meg velük komolyan beszélgetni a dologról.
Az én barátom sem szépség, sõt félig roma származású, s csak félig magyar.Kitûnõ tanuló, nagyon jószívû.Evvel csábított el engem, mert olyan jószívû, jószándékú ebmer hogy csak na!Én gyönyörûnek találom, elbûvöl mindennap!Ha rossz napja van, ha jó.Ha fésületlen, ha álmatlan, ha rendezetlen, de akkor is imádom!És miért foglalkoztat a mások véleménye?!Ha szereted, akkor?!Az istenért, ha nem õt választod hanem mondjuk a barátnõidet, akkor sosem elszel boldog!Ha mindíg olyan lesz az ízlésed, hogy az megfeleljen a "másoknak", akkor lehet hogy soha az életben nem lesz pasid!Mindenki különbözõ, mindenki más, más más stílussal!Én is lexartam mások véleményét!Am pedig véleményem szerint meg lehet szokni h cikiznek, egy idõ után úgyis abbahagyják!Hidd el, emgéri ha õt fogod választani!-és gondolj bele:ha te egy fiúért 2 és fél évig küzdenél, és felcsillanna a reménysugár, hogy te is tetszel neki, aztán hirtelen kidob a külsõd miatt, csak mert másoknak nem felelsz meg, te mit szólnál hozzá, hogyan esne?!Gondolkozz egy kicsit, mindíg vezesd vissza magadra a döntéseidet!Üdv.:Bea
ne törödjel masok velemenyevel! ha tetszik neked es kedveitek egymast csak a szivetekre halgassatok. amugy en is hasonlo cipöben jartam 9 eve ezelött de a mai napig boldogsagban elünk együt a sraccal akivel nem akartak a szüleim hogy együtt legyunk.mara mar beletörödtek es van egy 6 ev es klislanyunk akit mindennel jobban szeretünk!kivanom hogy legyetek kitartok esne a masok velemenyere adjal!!!! neha kell tudni nemet mondani a szuleinknek is, megha mnegbantanatok is öket. az szamit hogy mit ereztek egymas irant.kerlek tisztazzatok egymassal hogy mit gondoltok es valaljatok fel a kapcsolatotokat .üdv nektek.
Elõször is a szép pasik bunkók is.Tisztelet a kivételnek, mert tudják hogy bárkit megkaphatnak. Szerintem az igazi szépség belülrõl fakad! A szüleid, pedig mindenkiben fognak találni valamit, mert félnek hogy elveszítenek.Én is így voltam. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem boldog próbálj lenni.A szüleidnek úgy is jó leszel, mert szeretnek, bárkivel is járj.Ha folyton azt nézed ki mit mond egy idõ után besokalsz! Szóval ha szereted sok boldogságot!!!
Szerintem 21 évesen nem kellene, hogy érdekeljen mások véleménye, de még a szüleidé sem! Ne hallgass senkire, ha szereted!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Amugy 21 leszek, a srác 22.Van egy haverja aki rossz élettel rendelkezik, és ebbõl itélve arra utalnak hogy a srác is olyan.De könyörgöm, apunak is annyi rossz haverja van, és még is vele van anyu.Most egy kicsit meg gyõztetek! És a barátnõim is ezt mondják, hogy ne mások vélemyényére alapozzam a jövõmet.Sajnos én mindig azt nézem/néztem hogy anyuéknak megfeleljen, és másoknak is a pasim.De mondjuk anyunak sose tetszett egy barátom se.Remélem sikerül legyõznöm õket, és boldog leheteek vele!!

Kikészülök anyámtól, de még legalább fél évig ki kell bírnom vele. Mit tegyek, hogy gyorsabban teljen ez az idő?

20 éves egyetemista lány vagyok. Nagyon rossz a kapcsolatom édesanyámmal, úgy kezel, mint egy 10 éves gyereket, minden dolgomba beleszól (a továbbtanulástól kezdve a fiúkon át az öltözködésig, tényleg mindenbe). Jó esetben öt hónap múlva lenne lehet?ségem elköltözni itthonról. De ez számomra nagyon sok id?nek t?nik. Mit csináljak, hogy gyorsabban teljen?

Legjobb válasz: A rossz kapcsolat mindig kétoldalú dolog. "Kettõn áll a vásár"- tartja a mondás. Biztosan oka ennek Édesanyád korlátozó (féltõ?) szavai is, biztosan Te is tehetnél a békességért. Korod szerint már két éve felnõtt vagy. Én nem ismerlek, csak általánosságban írom, hogy a felnõtté válás, a családról való leválás ezzel nem feltétlenül egyidejû ...Édesanyádnak és Neked is ez egy tanulási folyamat, amit megkönnyíthettek egymás számára. ha mindketten jó-szándékúak vagytok.

A rossz kapcsolat mindig kétoldalú dolog. "Kettõn áll a vásár"- tartja a mondás. Biztosan oka ennek Édesanyád korlátozó (féltõ?) szavai is, biztosan Te is tehetnél a békességért. Korod szerint már két éve felnõtt vagy. Én nem ismerlek, csak általánosságban írom, hogy a felnõtté válás, a családról való leválás ezzel nem feltétlenül egyidejû ...Édesanyádnak és Neked is ez egy tanulási folyamat, amit megkönnyíthettek egymás számára. ha mindketten jó-szándékúak vagytok.
Foglald el magad valamivel. Tanulj, olvass, járj kirándulni. Vagy tölts minél több idõt a szabadban. Haza jóformán csak aludni járj. 5 hónap gyorsan eltelik így. Vagy menj el dolgozni, és túlórázzál végtelenségig.. Szinte rohan az idõ.
Hát így árnyaltabb a kép...nagyon sajnálom! Úgy tûnik, Édesanyádnak komolyabb segítségre (családterapeuta) volna szüksége... OFF:tisztán segítõ szándékkal írtam, még a linkek olvasása elõtt, vagyis a kérdésre válaszolva. Nem ócsároltam sem a Kérdezõt, sem az Édesanyját...miért kellett lepontozni??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! És nem én pontoztam le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!