Találatok a következő kifejezésre: Fél éve együtt a párommal és (49 db)

Szerintetek az fura ha már 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal és néha nem kivánom a sexet? (de nem őt hanem maga az aktust)

Legjobb válasz: Nem fura,csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura,ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L

Nem fura, csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura, ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L
Én kb 3 hónap után már nem kívánom :D
nem. nincs abban semmi...velem is elofordul h nincs hozza kedvem es kesz :)
Nem fura, elõfordul velem is, amikor inkább csak odabújnék hozzá és beszélgetnék vele... :) Van amikor többre nem vágyom :) Mondjuk ez elég ritka.
Nincs ezzel semmi baj! Néha van úgy hogy nem megy. Ha megértõ a barátod megérti. Lehet hogy jobban oda kéne figylejetek hogy sokkal élvezhetõbb legyen.Vagy új dolgokat kell kitalálni.Atol függ mit érzel mikro az aktus megtörténik ha jó és semmi baj nincs vele az jó.De ha azt se élvezed akkor ott már más gond van.Brobájatok meg kitalálni valami újszerût hátha megkivánod és jobb lesz.Sok szerencsét ..:)
Miért lenne fura? Akkor az fura lenne, hogy van, amikor nincs étvágyad, nem vagy szomjas, nem vagy álmos, nem hív a klotyómanó, stb...???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor nem bennem van a hiba:) viszont a párom kíván ezzel nincs baj próbálkoztunk más pózokkal valamikor élvezem valamikor nem.Csak az a baj hogy kevés az elõjáték. és még egyszer köszönöm mindenkinek!

Fél éve vagyunk együtt a párommal és még nem mondtuk ki egymásnak, hogy "szeretlek". Van okom aggódni?

27 éves vagyok a párom 33.

Legjobb válasz: Hát szerintem is mondhatná már ennyi idõ után :/

Hát szerintem is mondhatná már ennyi idõ után :/
lehet hogy illene mondania, de inkább ne mondja ki, minthogy azért mondja, mert te elvárnád tõle. erre a mi családunk azt szokta mondani, hogy oda lehet hányni egy szeretleket, de lehet érzelmekkel teli is mondani azt hogy zöldbabfõzelék.
A kérdező hozzászólása: 2esnek teljesen igaza van! Semmiképp sem akarnám erõltetni vagy ilyesmi csak felmerült bennem.... Én vagyok kettõnk közül a sokkal érzelmesebb és lehet még idõ kell neki hogy kimondja. Érzem, hogy szeret, csak néha vagyok bizonytalan mert annyira hiányzik a kevés tali miatt :(
én is most egy olyan pasival járok, aki nem mond ki semmit, de még csak nem is nagyon bókol.És tudom, hogy õ nem a szavak embere, többször is mondta már, ezt leszámítva bennem is sokmindent megerõsítene, ha mondaná, nem tudom, miért olyan nagy dolog amúgy, fõleg fél év után...

Normális, hogy alig fél éve vagyunk együtt a párommal és mindennapos a gyerek téma?

Még alig ismerem, nincsenek közös élményeink, nem voltunk sehol, de azzal, hogy mindig a gyerek a téma, tényleg úgy érzem, h azt a maradék kis lelkesedést is kiöli bel?lem lassan a gyerek iránt, amit el?ször éreztem:( 30 N?

Legjobb válasz: Szerintem egyes ember típusoknál ez természetes, mi is 6 hónap után tértünk rá a baba projektre és a legboldogabbak vagyunk a világon a fél éves kisfiunkkal.

szerintem meg ha felmerül benned a fenti kérdés, akkor még korai a gyerek. részedrõl. Várj még, és ha TE úgy érzed hogy itt az ideje, és a párod is akarja, akkor... Te leszel várandós, te fogod megszülni és ha ne adj isten kiderül hogy mégsem illetek össze, akkor felnevelni is TE fogod. Úgyhogy szerintem ha a Nõben merül fel a kétely, akkor azt egy picit komolyabban kell venni, mintha férfi lenne bizonytalan (hiszen õk néha nem tudják hogy akarják, amit akarnak) (((:
Szerintem egyes ember típusoknál ez természetes, mi is 6 hónap után tértünk rá a baba projektre és a legboldogabbak vagyunk a világon a fél éves kisfiunkkal.
1 hónapos a kisfiúnk és 11 hónapja vagyunk együtt:-)) Imádjuk egymást! Szerintem ez nem függ az idõtõl...
Mi 2 nap után költöztünk össze és fél év után úgy gondoltuk, jöhet a baba. (Mindketten 35 évesek vagyunk.) A sors fintora, hogy 3 éve mégsem sikerül teherbe esnem. Ettõl függetlenül nagyon jó a házasságunk, már csak egy baba hiányzik, de nagyon... Ha úgy érzed, még nem állsz készen rá, üljetek le, beszéljétek meg, hogy te még egy kicsit kettesben szeretnél vele lenni. Programokat szervezni, utazgatni. Még simán várhattok egy-két évet.
Három éve májusban megismerkedtünk, augusztusban összeköltöztünk, novemberben már terhes voltam. Most már a második babánk születik hamarosan, idõközben össze is házasodtunk. Szerintem van olyan kapcsolat, ahol hiába vársz éveket, semmivel sem lesz jobb, máskor meg két nap után tudja az ember, megtalálta a párját. Ilyenkor a gyerekkel sincs értelme várni, ha mindketten akarják. Tudod, mi jutott eszembe? Hogy talán te nem vagy biztos ebben a kapcsolatban. Azért nem akarod még a babát. A nõk túlnyomó többsége, ha úgy érzi, megvan élete párja, akkor bizony babát is akar, de azonnal. Vannak persze kivételek, de a többség élete párjától bizony elég hamar gyereket szeretne.
Szia! Elõször is kellenek a közös élmények a közös múlt..utána jöhet a többi:) ) nem csodálom, hogy fullaszt..beszéld meg vele mondd el neki, hogy neked ez nem jó, ha errõl beszél..csak a saját érzéseidre hallgass..és fél év alatt nekem és páromnak már komoly múltunk volt..nincs valami bibi a kapcsolatban?
Nem az idõtõl függ, mi megismerkedtünk, rá 3 hónapra összeköltöztünk, lánykérés, esküvõ, egy éve ismerem, és babát várunk. Viszont nekem soha nem volt olyan gondolatom, hogy nem ismerem, nincsenek közös élményeink, stb. Mindig is tudtam, hogy õ az igazi. Én is 30 vagyok, több kapcsolaton túl, és az a tapasztalatom, hogy ha ilyen gondolataid vannak, és a gyerek emlegetése kiöli a lelkesedést, akkor nem neki kell szülnöd gyereket! Az õ motivációja sem biztos, hogy az, amire vágysz..
Pedig vannak olyanok, akiknek nem kell túl sok idõ és családot tudnak alapítani, annyira simulékonyak! Mi is így voltunk. Már 4 hónap után összehoztuk az elsõ babát és azóta is csodálatos a kapcsolatunk! Ha negtalálod a másik feled, akkor az idõ már olyan mind1!
Ha te 30 vagy akkor õ biztos idõsebb. Gondolom érzi, hogy megy az idõ, lehet, hogy megtalálta benned a tökéletes anyát :D Egyébként nem az volna szerintem sem a normális, hogy abszolút semmi ismeretség, semmi közös élmény, de már csináljunk gyereket...
A kérdező hozzászólása: Félek, nem vagyok még kész rá, nem volt egy normális kapcsolatom sem eddig és most minden jó rámzúdult, úgy érzem nem tudok vele mit kezdeni:(
Szia.Lehet, hogy a kapcsolatban biztos vagy meg szereted is a babákat csak még te nem szeretnél???Nem biztos hogy a szerelemmel van a gondod.Mi 3 hónap után költöztünk össze a párommal 6 éve vagyunk együtt és már régóta próbálkozunk a babával de nem jön össze.Lehet sokáig vártunk :D
Kell a közös élmény, hiszen gyerekkel minden sokkal kacifántosabb. Sok ismerõsöm szétment ahogy megszületett a pici, mert nem is ismerték egymást és a stressz ami ilyenkor felgyülemlik egy hasfájós babánál pl, azt csak kiegyensúlyozott kapcsolatba lehet kezelni és teljes odaadással. Nem riogatlak, de élvezzétek egymást még egy kicsit. /persze mindig a pasik léptek ki, de becsúszott babánál/
mondd meg neki õszintén hogy te még szeretnél vele több mindenen túlesni, közös nyaralások, mozi, buli, barátok stb. Várjon még egy picit.

Fél éve vagyok együtt a párommal és nem védekezünk, mért nem eshettem teherbe még? elöfordulhat hogy, mensi után közvetlen terhes maradok?

Legjobb válasz: Volt már rá példa, hogy mensi utáni napokon estek teherbe! A legjobb, ha nem akartok babát akkor védekeztek! De persze kicsi az esélye!

Volt már rá példa, hogy mensi utáni napokon estek teherbe! A legjobb, ha nem akartok babát akkor védekeztek! De persze kicsi az esélye!
Mensi utan nem hiszem hogy terhes maradnal.Szerintem probald ki inkabb az ovulacios tesztet.En is most probaltam es ha minden jo lesz akkor mar van 1 kis pocak-lakonk. Nem tudom hogy mennyit szoktatok egyutt lenni.Nalunk a legnagyobb baj az hogy a ferjem hetente uton van. Vagy probald ki estetleg a homerozest.Kicsit "ido" igenyes es az ember hajlamos elfelejteni , hogy reggel ebredes utan rogton megmerje a lazat, de sztm erdemes 1 kis odot forditani ra. Nagyon szoritok neked es magamnak is! Sok sikert a babahoz!
En a masodik valaszado vagyok.En ugy ertelmeztem a kerdesedet, hogy babat szeretnel.jol ertettem?

30 éves nő vagyok, 7 éve élek együtt a párommal és van egy 2 és fél éves kislányunk. A probléma az, hogy már nem kívánom már a szexet! Mi ilyenkor a megoldás?

Legjobb válasz: Elég sok lehetõség van. Ez az idõ kritikus mindkettõtöknek, ha nem hozzátok rendbe tönkre is mehet a kapcsolat, a gyerek, pedig elég sérülékeny korban van. Szerintem keressetek olyan dolgot, ami felkelti az érdeklõdéseteket, fõleg a tiéd. Mire indulsz be? Mit nem próbáltál még és mi mozgatja esetleg a fantáziád? Az egyhangú dolgokat meg tudja unni az ember, de azt te tudod, mire vágynál. Ha azt mondod semmire, akkor más a helyzet!

Elég sok lehetõség van. Ez az idõ kritikus mindkettõtöknek, ha nem hozzátok rendbe tönkre is mehet a kapcsolat, a gyerek, pedig elég sérülékeny korban van. Szerintem keressetek olyan dolgot, ami felkelti az érdeklõdéseteket, fõleg a tiéd. Mire indulsz be? Mit nem próbáltál még és mi mozgatja esetleg a fantáziád? Az egyhangú dolgokat meg tudja unni az ember, de azt te tudod, mire vágynál. Ha azt mondod semmire, akkor más a helyzet!
Megoldás!? Hmm...ezt neked kell tudnod, valahogy be kell indítanod magad, ha nem megy akkor az lesz, hogy a párod megcsal, te pedig beletörõdsz!
20 éves vaygok!Te biztos tapasztaltabb vagy, mint én!:) De egy ötletet adhatok:A barátommal néha megnézünk együtt egy pornófilmet és az nagyon jó hatással van mindkettõnkre!Tölts le egyet én kezdjétek el nézni, azután úgyis rámásztok egymásra!Minden férfi szereti nézni szerintem!:) Remélem nem olyan rossz ötlet!?(:
Nem a szexet nem kívánod, hanem a pároddal való szexet. Képezzétek ki magatokat szexuálisan. Talán az segít.
A probléma szerintem az, hogy elmentek egymás mellett. Annyira lefoglal titeket a munka, a gyerkõc, hogy egymásról meg is feledkeztek. Most elsõsorban nem is szexre kellene koncentrálni, hanem hogy ismét legyen közös témátok, tudjatok együtt nevetni. Fontos, hogy legyenek programok a kislányotokkal együtt és természetesen nélküli is. Talán közhelynek tûnik, de vissza kell hozni a kapcsolatotokba a romantikát. Ha mindez teljesül, ismét kívánni fogod, hidd el! Sok sikert!
Rá kell jönnöd, hogy miért nem kívánod? Fáradtság? Stressz? Megszûnt testi vonzalom? Valami oka biztos van. Ha megvan az ok, akkor megvan a megoldás. A helyzetet viszont sürgõsen meg kell oldanod, mert a házasságod is rámehet! Sajnos hasonló helyzetben vagyok én is, csak én a férj vagyok és egy kicsit idõsebb. Mi a harmincas éveink vége felé járunk. A nejemnek mindig van valami kifogása és mindig a türelmemet kéri, de ennek már legalább fél éve(!!!). Nekem a türelmem fogytán van, fõleg, hogy azt sem engedi, hogy segítsek megoldani neki ezt a helyzetet. Szeretem és soha nem tudnám megcsalni, de azt hiszem lassan választás elé kell állítanom. Vagy megoldjuk a helyzetet, vagy elválok. És ez már nem csak a szexrõl szól!
Csak a pároddal nem kívánod, vagy egyáltalán, és semmilyen formában? Ha egyáltalán, akkor vagy meghozod ezt az "áldozatot" a kapcsolatotokért, vagy nem ér annyit. Ha csak a pároddal.akkor ennyi volt.

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.

4 és fél éve vagyok együtt a párommal, aki 13 évvel idősebb tőlem. most 35 éves. Eddig mind végig színen volt az exe, mert "munka kapcsolat" volt/van köztük még most is! Ez normális?

Volt,h vissza is költözött hozzá az exe.Elnéztem,s íbztam benne, nagyon szerettem. Már kevésbé van színen a n?,de még nem az igazi..Csak,h már odáig jutottam,h mást szeretnék kipróbálni,azthiszem érzelmeket táplálok,1 velem egyid?s 23 éves Fiú iránt.Nagyon tetszik,már többet gondolok rá,mint a jelenlegire.De a jelenlegi, már meg?rít a féltékenységei miatt.Határokat szab nekem, és még közös babát is szeretne,de én nem!Mi tegyek??? :-(

Legjobb válasz: Ne hagyd magad kitenni zsarolásnak, hogy ha elhagyod, akkor kéri vissza a pénzt. A párok között nem véletlen, hogy inkább a néhány év korkülönbség a jellemzõ, szerintem a 13 év már túl sok. (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Ha pedig már megõrjít az állandó féltékenység, akkor inkább hagyd a kapcsolatot. Te is megérdemled, hogy boldog légy! A döntés a tiéd, sok sikert hozzá! :)

Ne hagyd magad kitenni zsarolásnak, hogy ha elhagyod, akkor kéri vissza a pénzt. A párok között nem véletlen, hogy inkább a néhány év korkülönbség a jellemzõ, szerintem a 13 év már túl sok. (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Ha pedig már megõrjít az állandó féltékenység, akkor inkább hagyd a kapcsolatot. Te is megérdemled, hogy boldog légy! A döntés a tiéd, sok sikert hozzá! :)
NAGYON SAJNÁLLAK!SZERINTEM IS SOK AZ AZ IDÕ.Az nem volt baj amikor az exe visszament hozzá?!ÁÁ férfiak ki érti meg õket...sajnos nem tudok neked okosat mondani, de sok sikert kívánok neked, és szorítok!!
Ha már most megõrít és szabadulni akarsz tõle, mi lesz 5-10 év múlva? Ha õ akar gyereket te meg nem, akkor miért szülnél neki gyereket??? Az hogy anyagilag tartozol neki, még nem jelenti azt, hogy õ azon a pénzen a közös babát is "megvette". Egy gyerek vállalása komoly dolog. Gondolj bele, milyen lenne, ha ilyen szerelemtõl mentes kapcsolatba szülnél gyereket. 5-10 év múlva otthagyod neki a gyerekedet is???? Vagy viszed magaddal és neveled egyedül??? Szerintem addig menekülj ebbõl a kapcsolatból amíg egyedül menekülhetsz!!
ez jó. vissza költözteti az exet, te elnézed és még neki áll feljebb?Írjatok papírt a tartozásról, havonta törleszd és lépj le.Ennél jobb megoldás szerintem nem sok van, hacsak nem akarsz egy életre boldogtalan lenni.

Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön minden? 9 éve vagyok együtt a párommal. Van két fiunk, és eddig minden ok volt köztünk. De az elmúlt fél évben én mindent tönkre teszek, tettem.

Nagyon nehezen viselem,hogy mivel még csak egy éves a kisebbik fiam,így nincs saját életem.A férjem sokat dolgozik,és tényleg jó férj,apa,de nekem ez sem elég!Mindenbe belekötök,semmi nem jó,amit tesz,pedig imádom.

Legjobb válasz: Beszéljétek meg!Mennyetek el vacsorázni/kirándulni/vagy bármit csinálni amit szerettek KETTESBEN!dobjátok fel a kapcsolatot!

Beszéljétek meg!Mennyetek el vacsorázni/kirándulni/vagy bármit csinálni amit szerettek KETTESBEN!dobjátok fel a kapcsolatot!
Ez nem feltétlen a te hibád. Simán otthon maradhatna a férjed is a gyerekekkel néha, míg te elmész barátnõzni.
Szerintem add be a kicsit bolcsibe, es te is menjel el dolgozni! Hidd el sokkal jobb lesz! Reggel feloltozol csinosan, elkeszulsz es mesz a meloba ahol a munkatarsaiddal is beszelgethetsz, a munkad alatt pedig kikapcsol az agyad az otthoni bezart erzesbol. En nem maradnek otthon tovabb, en nem varnam meg amig rosszabb lesz a helyzet (mert mitol lenne jobb?) es nem varnam meg amig depis leszek. Menjel szerintem!
Szia! KÖZÖS PROGRAM! Csodákra képes! Majdnem belecsúsztam én is ebbe, de fel kellett forgatnom az életünket, hogy ne dilizzek be. Ha csak 1 óránk van közös séta, ha több idõ ( hétvége) étterem, családlátogatás, távolabbi cukrászda, kirándulások...Min. havi 1x vigyázzon a párod a gyerekekre, Te meg egyedül tedd, ami kikapcsol ( nekem sport - a feszkót is levezeti:) ) Ne szólogass be, ne sárkánykodj, ne veszitsd el! NYugodj meg, és szervezz! Sok sikert! Még semmi sincs veszve!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ! Én nem adom fel, legalábbis még nem, de nem tudom, hogy a férjem vajon akarja e még megmenteni a házzaságunkat. Remélem ad még egy esélyt nekem, és tényleg szeret annyira, hogy rendbe lehessen hozni.De ha nem megy, akkor kénytelen leszek lépni, mert még a gyerekek miatt sem érdemes úgy együtt élni valakivel, hogy csak "öljük" egymást
Nekem sajnos nincs gyermekem, de mióta a páromhoz költöztem és munkahelyet váltottam, ugyenzt érzem.. Más város, más munka, más környezet és értékrend. Minden más. És mindebbe egyedül vagyok. Mondanám, hogy Nektek legalább ott van a gyermek, ami nekem nincs, de mégis maximális együtt érzek veletek és azt mondom, hogy legyetek erõsek és ne hagyjátok ennyiben a dolgot.Nem lehet feladni az életet. Én már iszonyat depis vagyok, úgyhogy tanácsot sajnos nem tudok adni, de az biztos, hogy valahogy meg kell próbálni és tanácsolnám, hogy fogjunk össze és segítsük egymást, ha mással nem megy, akkor legalább néhány jó szóval....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én sem szeretnék egyedülálló lenni, meg tényleg szeretem én a férjem, csak "bebolondultam".Eddig nem voltam házi sárkány, és soha nemhittem volna, hogy valaha azzá fogok válni. :) Remélem visszatérek a régi énemhez, még idõben!
Én már a 11 hónapos fiam mellett is hasonlóakat érzek :) nem is értem, örülj, h 9 évig nem voltál ilyen :D (bocs az offért, sajna, nincs ötletem...ha lenne, már én is tenném :)
mintha én írtam volna.hat éve vagyunk házasok és van 2 gyönyörû lányunk.dolgozik, hazajön alszik és néha elmegy ki kapcsolódni.a falra tudók tõle mászni neki van élete nekem nincs.néha a síró görcs fojtogat , megörülök.nem nagy praktika de akkor belegondolok milyen egyedül álló anyának lenni, vagy akit otthon üt ver a férje vagy elszórja a pénzt.és akkor rájövõk, hogy mégis csak szerencsés vagyok.nekem sincs barátnõm mióta a lányok az elsõk.azt hiszem a gyerekek után a barátság is megszûnik.olvasd el gondolkozz ezen.remélem segítettem.ja életünk meg lesz ha a gyerekek felnõnek.valakinek ez sem adatik meg.
A kérdező hozzászólása: A 17:36-osnak szántam a bölcsis dolgot. :) Nekem nincsennek itt barátnõim, a régiek pedig mióta gyerekem van eltávolodtak, meg totál mást lett az életük.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:29-es.Nem a mi rovásunkra teszi ezt, hisz írtam, hogy jó férj és apa, csak nekem nem jó semmi.Félek ha így folytatom, tényleg keres valaki mást. Az utolsónak üzenem, hogy már megtettem volna, de nálunk nincs bölcsi, a közeli városban lévõ bölcsikbe pedig nincs hely.Na és a munkahelyem is elég instabil, sokakat elküldtek.Nem tudom visszavennének e, más pedig nincs a környéken, sajnos.
mi?! nem neked kell megváltozni, hanem neki! minek smsezget és segítget másoknak? a te rovásodra ne segítsen idegeneknek, b.sszus! én komolyan elbeszélgetnék vele, milyen az már, hogy egy jó "barátnõjével" smsezik meg ugrik neki?! hihetetlen. miért nem a családjával tölti az idõt? hidd el, nem veled van a baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Remélem sikerül helyre hozni a dolgokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!