Találatok a következő kifejezésre: Fél éve együtt a párommal (82 db)

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!
Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.

Lányok, fiúk! Két és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, 4 év van köztünk és heti kétszer szeretkezünk. Én több szexet igénylek. Velem van a baj? Vagy ez normális? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...

Nincs veled baj, de szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy te többre vágysz. Elõfordulhat, hogy neki ennyi pont elég. Ez esetben megkérheted, hogy ha õ nem is igényel többet, de te igen, ezért kényeztessen más módon... Ha erre nem hajlandó, akkor lehet el kéne gondolkodni, hogy biztosan rá van-e szükséged...
A kérdező hozzászólása: Igazából mind kettõ:( Túl mohó lennék? XD
A kérdező hozzászólása: Igen ! Jól emlékszel:)
persze. De te eredetileg szexhiányra panaszkodtál. Rajtad kívül senki más sem írt szeretethiányt ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem csak a férfiaknak lehetnek ilyen igényei, hanem csajoknak is! Sõt ...A szeretet hiánynál nincs rosszabb(és ez nem keverendõ a szex hiánnyal)
A kérdező hozzászólása: 21/L
Egyébként te fiú vagy vagy lány? :) Az eddig nem derült még ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Igazság szerint már meg beszéltem vele a problémát, de õ arra hivatkozik, hogy fáradt. Persze ez érthetõ. Van hogy orbitálisat szeretkezünk, de ez nekem kevés.Hiányzik a minden napos szex. Azért köszi a kommenteket :)
3# irigyellek :D
Mi lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal. 3, 5 év van köztünk, együtt is lakunk. Már mindketten dolgozunk és viszonylag késõn érünk haza (5-6). Mégis naponta 1-2-szer szexelünk. Ha egy nap valami miatt kimarad, akkor másnap szinte biztosan kétszer kívánjuk. Kettesben töltött hétvégéken nem ritka a napi 3 sem.
ha többször kezdeményezel visszautasít vagy mi történik?
Azért a Durex nem olcsó!! Én örülnék ha többször baszhatnám a páromat!!

3 éve vagyunk együtt a párommal, mindenhová együtt megyünk, de félek, hogy a terhére vagyok. Mit tegyek?

Nekem nincsenek barátaim, az ? barátai az enyémek is, de mégis úgy érzem, ha együtt megyünk valahová és a barátai is ott vannak, akkor én csak kívül álló vagyok. Úgy érzem, néha terhére vagyok. Nagyon szeretném elengedni csak a barátaival szórakozni, de akkor engem megöl az unalom. Én vagyok az egyedüli lány. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Legjobb válasz: Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.

Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem én, de nem mond semmit. Semmit. Csak mosolyog.
Szerintem ez igy nagyon fura.Keress te is saját barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda.Õ is elmehet az övéivel, te is a tieiddel.Akkor megtapasztalja, hogy milyen, ha hiányzol.Szerintem ezt még nem érezte, mióta együtt vagytok.Tudom nem könnyû valahonnan barátokat leakasztani, de ismerkedni kell.Tanfolyamra beiratkozni stb.
Én 2 évet voltam együtt az elõzõ barátommal, mi is mindenhova együtt mentünk, nagyrészt ezért is lett vége a kapcsolatunknak. Lehet közbe úgy érzed h de jó h együtt vagytok, én biztos vagyok benne h a párodat zavarja, egy férfinak kell a "szabadság", h a haverokkal legyen csak néha, h tudjon szabadon beszélgetni, sokkal másabb az. A hozzáállásod pedig nem tetszik. Csak azért nem akarod elengedni h kicsit lazítson, mert te unatkoznál. Ez elég önzõ dolog. A kapcsolatotok legyen a szemed elõtt, h sokkal jobb lesz, ha néha külön töltötök idõt, kell az h érezd h hiányzik, és h ne üljetek egymás nyakán.
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.
Kevés az infó... A párodnak, ha így jó, akkor jó, ha nem, majd változtat...
Olvasd el a saját kérdésed. Minden válasz benne van :)
Ha nem tetszik, miért nem szakítasz vele??
VeleTEK van a gond. Nem beszéltek egymással. Illetve te azért nem beszélsz vele gondolom, mert félsz, hogy ez konfliktust majd szakítást eredményez. Jól gondolom? Ha igen , akkor ezt mártírságnak hívjak. Magyarán értelmetlenül áldozod fel magad, mikor boldog is lehetnél.
A Mártírokat nem kivégezni szokták? :)
Ha úgy érzed nincs gond, akkor nincs gond.Nem nekünk kell eldönteni.

Mit tegyek? 6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 3és fél éve vagyunk házasok. Van egy 6hós lányunk.

3 napja tudtam meg, hogy 2éve hónapokig csalt egy másik n?vel. Már más az életünk, sok minden változott azóta, de nagyon szemét amit tett és nagyon fáj.

Legjobb válasz: Mióta más? Amióta kiderült hogy megcsalt vagy amikor csalt akkor voltatok rossz passzban? Ezt neked kell eldönteni. Meg tudsz e bocsájtani vagy sem. Mindenesetre készülj fel hogy nem ez volt az elsõ és az utolsó eset. Aki csapodár az az is marad. Az elsõ adódó probléma esetén majd máshoz fut.

Mióta más? Amióta kiderült hogy megcsalt vagy amikor csalt akkor voltatok rossz passzban? Ezt neked kell eldönteni. Meg tudsz e bocsájtani vagy sem. Mindenesetre készülj fel hogy nem ez volt az elsõ és az utolsó eset. Aki csapodár az az is marad. Az elsõ adódó probléma esetén majd máshoz fut.
Csak a magam példájából tudok írni. Velem is megtörtént. Megbocsátottam és nem változott meg a dolog. Senki sem változik meg soha. Szültem neki még egy gyereket és most egyedül nevelem mindkettõt... A kisebbik még csecsemõ :( Nagyon jól gondold meg!!!
Gondold át , hogy mit hozna a válásotok az életetekbe a gyerek életébe stb.Írd le magadnak a férjed jó és rossz tulajdonságait.Vesd össze az érzéseiddel, ezután döntsél.
A kérdező hozzászólása: 14:02 olyan szépen fogalmaztál, hogy még a hideg is kirázott. Köszönöm a reakciókat mindenkinek, tényleg öntöttetek belém egy kis lelket.
Hihetetlen rossz lehet, és el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most!! Nagyon sajnálom. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de akkor 2 évvel ezelõtt a férjed téged választott, veled akart maradni...és minden rossz ellenére lezárta azt a másik kapcsolatot. Én elhiszem, hogy bepánikolt...sajnos elõfordul az ilyen. :(:( Mindenképpen "büntesd" meg....(ez most elég hülyén néz ki így leírva)...légy vele ridegebb...vagy egy ideig csak nézz át rajta...Hagy érezze, hogy milyen mocskos dolog amit tett. De szerintem errõl szól a házasság (mármint nem a megcsalásról)...arról, hogy jóban - rosszban. viszont mikor már te is úgy érzed...próbálj megbocsátani. Eddig volt sok-sok jó....házasság...baba....most beütött a krakk. Most derül ki, hogy valójában mennyire szeretitek egymást...és együtt mindennel megbirkóztok-e. Nagyon sok erõt kívánok neked!
szegénykém, nagyon fájhat, és fájni is fog, gondold át felhánytorgatás nélkül is tudnál-e vele maradni. mert bár megérdemelné, de csak rosszabb lenne nektek.
12:48 vagyok a 13:04-re reagáltam. Elõzõ vagyok, de nem írtam ki ezt a mondatot, csupán gondolati szinten fogalmazódott meg bennem.
13:04 Már írtam neked. Az a gond, hogy az emberek nem hiszik el, hogy velük is megtörténhet az ami mással. Soha nem lehet tudni mit hoz a következõ perc. Ha meg tudsz neki bocsátani, akkor nem lehet gond. Gondoljátok át mi az ami összetart titeket, mi az amit együtt el szeretnétek érni. Milyen jövõt szeretnél magadnak, hogyan szeretnéd magad látni pl, 20 év múlva. Szorítok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Bevallotta. Azt mondta, hogy "lázadás" volt az elkötelezettség ellen, nem volt érzelmi alapja, és nem volt más ilyen eset. Én is azt hittem, hogy ez csak mással történhet meg...
És be is vallotta? Rákérdeztél? Az a baj, hogy ha ezek után együtt is maradsz a férjeddel, már nem lesz ugyanaz mint elõtte. Ha már öt percet késik a munkából, azon fogsz idegeskedni, hogy vajon kinél járhat :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként már tudja, hogy tudom, most várja a döntésemet.
Az a baj, hogy ha tényleg nem tesz ilyesmit soha többé, akkor sem fogsz tudni teljesen megbocsátani, maximum elfojtani valamennyire ezt az érzést, de örökké ott fog motoszkálni a dolog az agyadban, hogy egyszer már megtörtént. És ezzel a gondolattal a fejedben valószinûleg Te is könnyebben meg fogsz tenni hasonló lépéseket, ha adódik. Az pedig nem vezet jóra. De mivel régebben történt, én a helyedben mégis megpróbálnám együtt folytatni, valahogy együtt élni ezzel a dologgal, a gyermek érdekében. Kisgyermekkel újrakezdeni mindent nagyon nehéz. De mindenesetre nyitott szemmel járnék, nagyon óvatos lennék.
Rettenetes érzés lehet az a tudat, hogy a párod mást 'szeretgetett' egy ideig, még ha két évvel ezelõtt is történt. Csalódott vagy, s gondolom dühös is. Elõ idõszakban rettenetesen fogod magad érezni, düh, indulat fog majd körbevenni, aztán a tagadás, majd a belenyugvás. Megbocsátani meg lehet, de soha az életben nem fogod elfejteni. Gondold át mit szeretnél, hogyan akarod tovább. Miután jól átgondoltad vedd elõ a leghidegebb, legracionálisabb oldalad és beszéld meg a pároddal. Nem kell szégyellni azt hogy beleolvastál a gmail-be. Erõt kívánok neked, hogy tudj ezen a problémán felemelkedni. 30/n
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: Úgy értem, hogy már az elmúlt 2évben más lett az életünk. Elköltöztünk, született egy babánk, a megcsalás még ezek elõtt történt. Második válaszolónak: Véletlenül bejelentkezve hagyta a gmail fiókját és én beleolvastam(nem kellett volna) és volt 2 email még 2008-ból ami a másik nõnek szólt.
Hogy derül ki az ilyesmi ennyi idõ után? Tényleg érdekelne.
Szia!Engem 7 év együttélés és 5 év házasság után csalt meg a férjem, én ahogy megtudtam rögtön kidobtam, itt maradtam egy akkor 14 hónapos kislánnyal.Nagyon nehéz és még a mai napig is vannak olyan napjaim, (7 hónapja vagyunk külön), úgy érzem hogy nagyon hiányzik, és megbocsájtanék neki, de tudom hogy mindennap a fejéhez vágnám, és a kicsit nem akarom kitenni ennek.Nagyon nehéz lehet neked is, gondolom nincs nap hogy ne jutna eszedbe.Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagálja le az ilyen dolgot, de hidd el, hogy kutyából nem lesz szalonna.Aki egyszer megteszi az megteszi többször is.És ennél megalázóbb dolog nem kell egy nõnek szerintem. De dönts bárhogy sok sikert kívánok hozzá!

4 és fél éve vagyok együtt a párommal, aki 13 évvel idősebb tőlem. most 35 éves. Eddig mind végig színen volt az exe, mert "munka kapcsolat" volt/van köztük még most is! Ez normális?

Volt,h vissza is költözött hozzá az exe.Elnéztem,s íbztam benne, nagyon szerettem. Már kevésbé van színen a n?,de még nem az igazi..Csak,h már odáig jutottam,h mást szeretnék kipróbálni,azthiszem érzelmeket táplálok,1 velem egyid?s 23 éves Fiú iránt.Nagyon tetszik,már többet gondolok rá,mint a jelenlegire.De a jelenlegi, már meg?rít a féltékenységei miatt.Határokat szab nekem, és még közös babát is szeretne,de én nem!Mi tegyek??? :-(

Legjobb válasz: Ne hagyd magad kitenni zsarolásnak, hogy ha elhagyod, akkor kéri vissza a pénzt. A párok között nem véletlen, hogy inkább a néhány év korkülönbség a jellemzõ, szerintem a 13 év már túl sok. (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Ha pedig már megõrjít az állandó féltékenység, akkor inkább hagyd a kapcsolatot. Te is megérdemled, hogy boldog légy! A döntés a tiéd, sok sikert hozzá! :)

Ne hagyd magad kitenni zsarolásnak, hogy ha elhagyod, akkor kéri vissza a pénzt. A párok között nem véletlen, hogy inkább a néhány év korkülönbség a jellemzõ, szerintem a 13 év már túl sok. (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Ha pedig már megõrjít az állandó féltékenység, akkor inkább hagyd a kapcsolatot. Te is megérdemled, hogy boldog légy! A döntés a tiéd, sok sikert hozzá! :)
NAGYON SAJNÁLLAK!SZERINTEM IS SOK AZ AZ IDÕ.Az nem volt baj amikor az exe visszament hozzá?!ÁÁ férfiak ki érti meg õket...sajnos nem tudok neked okosat mondani, de sok sikert kívánok neked, és szorítok!!
Ha már most megõrít és szabadulni akarsz tõle, mi lesz 5-10 év múlva? Ha õ akar gyereket te meg nem, akkor miért szülnél neki gyereket??? Az hogy anyagilag tartozol neki, még nem jelenti azt, hogy õ azon a pénzen a közös babát is "megvette". Egy gyerek vállalása komoly dolog. Gondolj bele, milyen lenne, ha ilyen szerelemtõl mentes kapcsolatba szülnél gyereket. 5-10 év múlva otthagyod neki a gyerekedet is???? Vagy viszed magaddal és neveled egyedül??? Szerintem addig menekülj ebbõl a kapcsolatból amíg egyedül menekülhetsz!!
ez jó. vissza költözteti az exet, te elnézed és még neki áll feljebb?Írjatok papírt a tartozásról, havonta törleszd és lépj le.Ennél jobb megoldás szerintem nem sok van, hacsak nem akarsz egy életre boldogtalan lenni.

10 éve élünk a párommal együtt . Van egy 9 éves lányunk. A lakás az én nevemen van, örököltem. Szakítás után a párom követelheti a lakás felét?

Legjobb válasz: A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.

A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.
Egészen pontosan a felújításával keletkezett értek növekedés felet kérheti. Pl a ház ért 10 milliót, ti közösen felújított átok, most ér 12 milliót, akkor 1 milliót követelhet. Illetve a felújítás árának felet, tehát mondjuk egy fel milliós költségû felújítás áll ez 250 e.
A lakás a tiéd. De amit azután szereztetek közösen, annak a felét követelheti. Jogosan. Legyen az házfelújításba fektetett pénz vagy bármilyen tárgyi dolog, amit akkor vettetek meg, amikor már együtt voltatok. Ezt pénzben követelheti és ki kell fizetned.
pontosítva a szerzési arány arányában mivelhogy nem házasok csak élettársak ha mondjuk a pasi 200000.- keres a csaj 100000.- akkor a 2/3-a jár a pasinak no nem a lakás hanem az értéknövelés összegébõl

Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön minden? 9 éve vagyok együtt a párommal. Van két fiunk, és eddig minden ok volt köztünk. De az elmúlt fél évben én mindent tönkre teszek, tettem.

Nagyon nehezen viselem,hogy mivel még csak egy éves a kisebbik fiam,így nincs saját életem.A férjem sokat dolgozik,és tényleg jó férj,apa,de nekem ez sem elég!Mindenbe belekötök,semmi nem jó,amit tesz,pedig imádom.

Legjobb válasz: Beszéljétek meg!Mennyetek el vacsorázni/kirándulni/vagy bármit csinálni amit szerettek KETTESBEN!dobjátok fel a kapcsolatot!

Beszéljétek meg!Mennyetek el vacsorázni/kirándulni/vagy bármit csinálni amit szerettek KETTESBEN!dobjátok fel a kapcsolatot!
Ez nem feltétlen a te hibád. Simán otthon maradhatna a férjed is a gyerekekkel néha, míg te elmész barátnõzni.
Szerintem add be a kicsit bolcsibe, es te is menjel el dolgozni! Hidd el sokkal jobb lesz! Reggel feloltozol csinosan, elkeszulsz es mesz a meloba ahol a munkatarsaiddal is beszelgethetsz, a munkad alatt pedig kikapcsol az agyad az otthoni bezart erzesbol. En nem maradnek otthon tovabb, en nem varnam meg amig rosszabb lesz a helyzet (mert mitol lenne jobb?) es nem varnam meg amig depis leszek. Menjel szerintem!
Szia! KÖZÖS PROGRAM! Csodákra képes! Majdnem belecsúsztam én is ebbe, de fel kellett forgatnom az életünket, hogy ne dilizzek be. Ha csak 1 óránk van közös séta, ha több idõ ( hétvége) étterem, családlátogatás, távolabbi cukrászda, kirándulások...Min. havi 1x vigyázzon a párod a gyerekekre, Te meg egyedül tedd, ami kikapcsol ( nekem sport - a feszkót is levezeti:) ) Ne szólogass be, ne sárkánykodj, ne veszitsd el! NYugodj meg, és szervezz! Sok sikert! Még semmi sincs veszve!
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ! Én nem adom fel, legalábbis még nem, de nem tudom, hogy a férjem vajon akarja e még megmenteni a házzaságunkat. Remélem ad még egy esélyt nekem, és tényleg szeret annyira, hogy rendbe lehessen hozni.De ha nem megy, akkor kénytelen leszek lépni, mert még a gyerekek miatt sem érdemes úgy együtt élni valakivel, hogy csak "öljük" egymást
Nekem sajnos nincs gyermekem, de mióta a páromhoz költöztem és munkahelyet váltottam, ugyenzt érzem.. Más város, más munka, más környezet és értékrend. Minden más. És mindebbe egyedül vagyok. Mondanám, hogy Nektek legalább ott van a gyermek, ami nekem nincs, de mégis maximális együtt érzek veletek és azt mondom, hogy legyetek erõsek és ne hagyjátok ennyiben a dolgot.Nem lehet feladni az életet. Én már iszonyat depis vagyok, úgyhogy tanácsot sajnos nem tudok adni, de az biztos, hogy valahogy meg kell próbálni és tanácsolnám, hogy fogjunk össze és segítsük egymást, ha mással nem megy, akkor legalább néhány jó szóval....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én sem szeretnék egyedülálló lenni, meg tényleg szeretem én a férjem, csak "bebolondultam".Eddig nem voltam házi sárkány, és soha nemhittem volna, hogy valaha azzá fogok válni. :) Remélem visszatérek a régi énemhez, még idõben!
Én már a 11 hónapos fiam mellett is hasonlóakat érzek :) nem is értem, örülj, h 9 évig nem voltál ilyen :D (bocs az offért, sajna, nincs ötletem...ha lenne, már én is tenném :)
mintha én írtam volna.hat éve vagyunk házasok és van 2 gyönyörû lányunk.dolgozik, hazajön alszik és néha elmegy ki kapcsolódni.a falra tudók tõle mászni neki van élete nekem nincs.néha a síró görcs fojtogat , megörülök.nem nagy praktika de akkor belegondolok milyen egyedül álló anyának lenni, vagy akit otthon üt ver a férje vagy elszórja a pénzt.és akkor rájövõk, hogy mégis csak szerencsés vagyok.nekem sincs barátnõm mióta a lányok az elsõk.azt hiszem a gyerekek után a barátság is megszûnik.olvasd el gondolkozz ezen.remélem segítettem.ja életünk meg lesz ha a gyerekek felnõnek.valakinek ez sem adatik meg.
A kérdező hozzászólása: A 17:36-osnak szántam a bölcsis dolgot. :) Nekem nincsennek itt barátnõim, a régiek pedig mióta gyerekem van eltávolodtak, meg totál mást lett az életük.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:29-es.Nem a mi rovásunkra teszi ezt, hisz írtam, hogy jó férj és apa, csak nekem nem jó semmi.Félek ha így folytatom, tényleg keres valaki mást. Az utolsónak üzenem, hogy már megtettem volna, de nálunk nincs bölcsi, a közeli városban lévõ bölcsikbe pedig nincs hely.Na és a munkahelyem is elég instabil, sokakat elküldtek.Nem tudom visszavennének e, más pedig nincs a környéken, sajnos.
mi?! nem neked kell megváltozni, hanem neki! minek smsezget és segítget másoknak? a te rovásodra ne segítsen idegeneknek, b.sszus! én komolyan elbeszélgetnék vele, milyen az már, hogy egy jó "barátnõjével" smsezik meg ugrik neki?! hihetetlen. miért nem a családjával tölti az idõt? hidd el, nem veled van a baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Remélem sikerül helyre hozni a dolgokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!