Találatok a következő kifejezésre: Fél éve együtt a (291 db)

Van egy barátom, mindketten közel vagyunk a 18-hoz, most vagyunk fél éve együtt. A probléma pedig az, hogy eddig már volt egy "holtpont" a kapcsolatunkban, azt megbeszéltük elég rendesen, de most megint nem stimmel valami. Mégis mit csináljak?

Hogyan lehetne helyrehozni?

Legjobb válasz: Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem

Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat! Nos, leírtam, végül mindig találkozunk, de nem akarom, h ez olyan erõltetett legyen.. ma megbeszéltük délután amúgy, de a megoldás tulajdonképp nincs meg, pl. a hiúságra. De azért megnyugtató, h nem vagyok/ vagyunk egyedül ezzel a problémával!
Azért ismerjük be a hiúságot lelehet küzdeni...persze ez nem azt jelenti hogy legyél igénytelen vagy vmi, hanem kevesebbet törõdj magaddal...én általában letusolok fésülködöm fogatmosok kicsi parfüm s indulok...ha valami nagyobb alakalom van csak akkor kezdek el sminkelni...stb amúõgy pedig csak nagyvonalakban...a barátom néha meg is jegyzi hogy már igazán kiszedhetném a szemöldökömet vagy vmi...persze nem durván de a tudtomra adja...gondolom neked nincsenek hasonló problémáid:P a hiúságot hamar lelehet küzdeni, próbáld ki h mellõzöd a nagy fésülködéseket, a tündérkedéseket a tükör elõtt vagy hasonlók...ne igénylelenebb legyél hanem csak törõdj kevesebbet azzal hogy hogy nézel ki, hiszen tudod: az igazi szépség a belsõ:) és hidd el ha a barátod szeret nnem azért szeret amilyen kivül vagy...jó valamennyire az is számit de nem az a fõ dolog:) sok sikert:) (az elõzõ válaszadó.)
A kérdező hozzászólása: De nem ilyen egyszerû. :( Ha ilyen egyszerû lenne, én is kiírhatnám magamnak egy nagy plakátra, hogy.. "ne törõdj ennyit magaddal!!" de nem ilyen egyszerû. Lelkileg is szenvedek, ha tudom, h most éppp borzalmasan nézek ki.. nem tudom elviselni.
Csak segiteni akartam... Jó, gondolom h nem ilyen egyszerû, ha Te úgy látod, és lelkiekben szenvedsz tõle...Nem lehe az h olyankor nem is nézel ki borzalmasan, csak Te gondolod úgy...Szerintem...Amúgy van egy ilyen betegség, nem tudom mi a neve, pontosan errõl szól, láttam egy ilyen csajt, smink nélkül sehova nem megy...éjjel nappal kenegeti magát meg minden...SZERINEM AZÉRT EZ NÁLAD NEM IGY VAN! nemtudom, én arra gondolnék a helyedben, hogy vannak nálam rondább emberek, akiket ez nem érdekel...nem igaz? tudod Te is hogy igy van:) próbáld leküzdeni magadban, szerintem nem vagy ronda csak szeretnél "még szebb lenni"...gondolj arra hány ember van olyan aki ha lemegy a bányába a szén feljön:P olyan rondák s nem érdekli õket megvannak köszönik szépen, élik a maguk életüket...boldogan. Ne ahard megkeseriteni ezzel se a magad se a barátod életét! tudom h szigorúan hangzik, de érdemes meggondoljad, és nem lesz könnyû, de megéri meglátod...Üdv, már harmadszor:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) És bocsi, ha úgy tûnt, h nem azt látnám, h segíteni akarsz.. köszi szépen, csakhát tényleg nem ilyen egyszerû :( De igazad van, uralkodnom kell ezen a beteges hiúságon, különben rámegy a kapcsolatom.
Sexelni fogsz, nem pedig karácsonyozni. Bármikor lehet, amikor jónak érzed :)
A kérdező hozzászólása: na, en is ugy gondoltam, koszi utolsó =)
Az iagazan meno parok a hold-mars-jupiter-merkur egyuttallasig varnak am...
Nem idõzíteni kell! A szex nem úgy mûködik, hogy mindig lefoglaltok egy idõpontot: ma 20.40kor várlak...... Szóval szerintem akkor csináljátok, amikor jön. Mi van, ha az ünnepen fájni fog a hasad, vagy fáradt leszel mert nem aludtál jól? De beterveztétek, így csinálni "kell", aztán lehet máskor sokkal nagyobb kedv lenne rá.
o.O Ennyit készülni rá...megöli a "varázst".
Akkor dugtok amikor akartok...
Baromság.
A kérdező hozzászólása: pl pont a félévesre gondoltam a , , specialis alkalmat, , ami 2 het mulva lenne koszonom a valaszokat :) ))
Milyen speciális alkalomhoz? Szerintem nem kell kikötni, mert az kicsit megöli az izgalmat. Sokkal jobb ha egyszer spontán amikor kívánjátok egymást, történik meg.
bármikor amikor csak jo esik ;) [email protected] irj erre az email.re vagy irj ide hogy milyen volt az elso :)

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.

Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.
a kutyát is ha beszivatod rajtamarad állítólag
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy õt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt elõtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetõt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
Az elõzõ vagyok. Nálunk õ nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idõ, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno õt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá... Hogy õszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy elõtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az elõzõnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar elõtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnõje még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegõ lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott elõtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egybõl jön utánam, hogy õ hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Elõtte meg mintha nem is léteznék...
Nálunk ugyanez volt az elején. A haverjai folyton a volt barátnõjérõl kérdezgették, és mivel baromi rendesek voltak, ezért minden alkalommal megjegyezték nekem, hogy tudod... õ volt az élete szerelme... hát iszonyat jól tud esni az embernek... jeleztem a páromnak, hogy mi volna, ha kerülnénk ezt a témát az én jelenlétemben, nem igaz, hogy nincs más közös témájuk... az volt a reakciója, hogy nem az õ hibája, mondjam meg én nekik, ha ennyire zavar. De hát nektek pasik ez nem jelent semmit, csak mi fújjuk fel az egészet nyilván. Nem tudom, hogy nektek hogy esne a lány baráti társaságában azt hallani, hogy a barátnõtök mesélte például, hogy az elõzõnek nagyobb volt... például. Nálunk õ csak akkor említette, ha részeg volt, de akkor be nem állt a szája. Én megmondtam, hogy válasszon, vagy õ vagy én, mert én nem azért vagyok, hogy elemezzük az elõzõ csaját. Ha nem sokkal a szakításotok után jöttetek össze, akkor lehet, hogy megszokás. Mondjuk fél év után már illene átszokni...
Kérd meg, hogy mondogassa magában a nevedet, ha eszébe jutsz! Én ezt csináltam, mikor a volt barátnõmet néha majdnem úgy hívtam, mint akivel több, mint négy évet voltam együtt. De egyszer se csúszott ki a számon, lehet, hogy a barátod nem ennyire óvatos, én nagyon megfontoltan és keveset beszélek általában.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy tényleg azért van mert õk is sokáig együtt voltak. Mert õ is azt mondja nekem, hogy már csak "undort" érez iránta, egyáltalán nem szereti. Csak ha iszik, mégis mindig róla beszél. :/ pl múltkor is. Elmentünk egy szórakozóhelyre, találkozott ismerõseivel, és róla beszéltek. Én meg ott ültem mellette, és õ meg az én kezemet fogta.. Kicsit hülyén éreztem magam. De, ezt még megértettem. De, hogy még amikor mentünk hazafele, akkor is errõl beszélt.. Kicsit már idegbajos lettem. Nem mond soha, semmi olyat, amivel azt sugallná, hogy még érezne iránta valamit, de nekem akkor se esik valami jól...
szerintem is teljesen normalis dolog. en fel ev alatt tobbszor is az ex neven szolitottam. mondjuk hasonlitott is a ket nev.. :) nem akkora gaz. szerintem. bar a csajok mashogy fogjak fel ezeket a dolgokat. 23/f
Nem nem normális fél év azért már idö ideje az exet számüzni
teljesen normális simán eltévesztette mert régen annyit mondta azt, ne akadékoskodjál ..
Ha nem írtad volna, hogy több mint fél éve együtt vagytok, akkor azt írtam volna, hogy normális.Fél év alatt megjegyezhette volna.
Hiába tagadja ezek szerint még valamit érez a volt csaja iránt vagy ha esetleg még találkozik vele vagy akármi akkor utána ez jön a számára.
Elõzõ vagyok. 1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészbõl késõbb, hátha javulsz. 2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Késõbb meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot. 3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis idõre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnõjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy õ szeretett volna, csak nem fogadták vissza...
Egy icipici kis alkohol segit a gátlások feloldásában..:) Nem azt mondtam h részegen veszitse el!
puszilgasd, simogasd, izgasd fel, hátha kedvet kap valamihez. vagy ha nem próbálj vele beszélni h ne féljen nem kell egybõl szexelni próbáld meg rábeszélni pettingelésre hátha kedvet kap hozzá. sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm:)
Pont igy vagyok a barátommal, nagyon nagyon szeretem (7 hónapja vagyok együtt vele) de nem feküdtem le vele...az elõttem iró lányhoz hasonlóan rettegek attól hogy esetleg megtörténik a "baleset" és akkor nézhetek szét...ha pár napig késik már akkor a falra mászok...és egyszer már végig idegeskedtem két hetet ami állandó rettegés volt, és azt hiszem ezt csak egy lány tudja megérteni...a barátomat is ette az ideg, de szerintem én 3x annyira ideges voltam, nem tudtam aludni, állandóan az eszemben volt...Megbeszéltem a barátommal a dolgot, hogy még nem vagyok kész rá, és úgy látom elfogadja ezt, szerintem légy türelmes a barátnõddel, és az a legfontosabb, hogy tudja megbizhat benned. Azért vagy a barátja, hogy vigyázz rá, és ha kell önmagától is megvédd... ha egyszer majd belemegy, kérdezz rá bizalmasan többször is hogy tényleg szeretné-e és ha esetleg visszalépne akkor se haragudj rá...csak fél...de az nem ciki...jobb félni mint megijedni...remélem segitettem egy mindjárt 18 éves lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen;)
Tudom, hogy mitõl fél a barátnõd, elmúltam 20 mire elmúlt a rettegésem a nemvárt babától.olyan 18, 5 éves voltam, amikor rendszeresen elkezdtem nemi életet élni, és szinte azonnal tabit is szedtem, mert az óvszerben nagyon nem bíztam, és minden egyes kicsi késésre elkezdtem rettegni, hogy nem is akar megjönni, és most mi lesz, ha babás vagyok.Akkora stresszben nem is tudtam rendesen feloldódni a barátom karjaiban.1, 5év kellett mire ezt teljesen levetkõztem.Olyan 18. szülinapom környékén kezdtem érezni, hogy vágyom a szexre.Add a kezébe Coelo 11 perc c könyvét, az majd meghozza a kedvét:) Semmiképpen se sürgesd, mert azzal az ellentétes hatást éred el.Mindig légy vele nagyon gyengéd, és csak finoman kezd felfedezni a testét.Ha egyszer eljutsz odáig, hogy megmutathatod, vagy esetleg õ magától érzi meg hogy jó, akkor már vágyni fog rá.Gondolom szûz, vagy max 1* volt pasival, tehát még nem tudhatja mi a jó a testiségben.Mindig próbálj meg a lehetõ legjobban védekezni, hogy lássa nem lehet baj.Lehet nem lenne hülyeség idõvel neki is tabi.(nálam sokat javított a helyzeten)Eleinte mindenképpen csak a simivel, meg az orális szexxel próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket...megpróbálok kitartani mellette...nekem az a fontos, hogy õ jól érezze majd magát, emrt szeretem...csak már nagyon nehezen bírom ki...de igyekszem...szoktam vele beszélni is errõl, de csak beszélni...próbálom meggyõzni, és szerintem gyengéd is vagyok...na majd még igyekszem;)...köszi a segítséget!!!
Szerintem az lenne a fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted! Mindenképp. És hogy bízzon benned.. erõsebb legyen a szerelem, a szenvedély és a vágy, mint a félelem. Ezt látszólag könnyû elérni. De egyébként.. próbáld meg megbeszélni vele, hogy mitõl fél! Aztán jöjjön itt egy újabb kérdés. :) Akár ajánlhatod neki is ezt az oldalt, biztos, hogy fog választ kapni. Ha már õ tudja , hogy mitõl fél, és rájön, hogy az a valami nem is olyan félelmetes... akkor talán tökre másképp fog állni az egészhet. A gyengédség, puszilgatás stbi. sztem is jó, de valahogy azt kéne megszerezned, hogy biztonságba érezze magát melletted. :) Ha tényleg ennyi minden volt már köztetek.. és már csak az az egy van hátra... akkor mindent bele! Gyõzd meg, és segíts neki! Lehet, h õ se tudja, hogy mitõl fél ennyyire.
Szia! Ne siettesd, az a legrosszabb, mait tehetsz. Még csak 17 éves és fél a teherbeeséstõl, vagy magától a szextõl. Semmmit sem szabad eröltetni, mert azzal éppen az ellenkezõ hatást fogod kiváltani belõle (hidd el nekem - tapaszatalat). Elhiszem, hogy te már nagyon szeretnéd, de szerintem tartsd tiszteletben a döntését és akkor lehet, hogy hamarosan engedni fog neked!
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...Mindennel próbálkoztam már...ha fel is izgult, akkor is néhány perc múlva azt mondta, hogy fél, és pánikszerû érzés önti el...ezért, mert fél? olyankor kell abbahagynom, mikor már olyan nedves, hogy én is felizgulok...viszont addig nem szeretném, míg õ sem akarja...mit tegyek!??
Ha szeretnéd, hogy többre is vágyjon, akkor mindenképpen meg kell mutatnod (és mondanod) neki, hogy csak akkor léptek tovább, ha õ így szeretné. Addig is fedezzétek fel egymás testét: úgy, hogy közben jól érezze magát. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mit szeret. Ha már eléggé nedves, megpróbálhatod úgy simogatni, hogy orgazmusa is legyen (nem egybõl, mert ezt is tanulni kell - ráadásul el is kell lazulnia és biztonságban éreznie magát közben). Biztos fog õ is kísérletezni veled... de egyelõre komolyabb akcióknál ne legyetek mindketten egyszerre meztelenek.

Hogyan ünnepljük meg a barátommal hogy fél éve együtt vagyunk?

Valami ajándék és még valami utazást gondoltam.De pl. mi lehetne? milyen ajándékot lehet fél éves évfordulóra? a barátom 19 éves én 17 vagyok.

Legjobb válasz: Fél évet minek megünnepelni? Puszi mosolygás max csoki, hogy azért mégis. Az évfordulóra már érdemes meggondolni. Mi az évfordulónkat külföldön töltöttük, de mi huszonévesek vagyunk. Ha annyira ragaszkodsz ehhez az ünnepléshez, menjetek el együtt valami csendes helyre, vagy kiránduljatok el a Normafához kéz a kézben sétálni. Ne spirázd túl

Fél évet minek megünnepelni? Puszi mosolygás max csoki, hogy azért mégis. Az évfordulóra már érdemes meggondolni. Mi az évfordulónkat külföldön töltöttük, de mi huszonévesek vagyunk. Ha annyira ragaszkodsz ehhez az ünnepléshez, menjetek el együtt valami csendes helyre, vagy kiránduljatok el a Normafához kéz a kézben sétálni. Ne spirázd túl
ha mindenáron meg akarod ünnepelni, csináljatok valamit, amit amúgy ritkán: menjetek el sétálni, üljetek le egy parkban, etessetek kacsát, vagy menjetek el moziba, ilyesmi. egy féléves évforduló nem olyan nagy cucc, majd az egyévesre találjatok ki valami ütõset :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem csak ajándék lesz :)

A barátommal már fél éve együtt vagyunk nagyon szeretjük egymást de még nem szeretkeztünk. Nem mutatja h szeretne velem együtt lenni. Mi lehet ennek az oka?

hogyan tudassam vele h szeretnék vele együtt lenni? Sajnos nincs önbizalmam és nem merem megkérdezni h eddig miért nem szeretkeztünk.

Legjobb válasz: Nem megmondani kell neki,hanem kezdeményezni,ha már nagyon nem bírod!

Nem megmondani kell neki, hanem kezdeményezni, ha már nagyon nem bírod!
Nem kell feltétlenül mondani neki: vezesd rá a dolgokra! Szépen, fokozatosan...
A kérdező hozzászólása: oké, hogyan vezzessem rá öt én sajnos nem vagyok vmi tapasztalt ezen a téren...
Hol tartotok most? Ismeritek már egymás testét és a reakcióit? Ha nem - itt az ideje szép lassan felderíteni. Leírtuk már ezt is sokszor, hogyan jó... legutóbb talán egy hete volt pont ilyen kérdés.
Örülj hogy nem teper le, igazán szeret mert tisztel és nem csak a szexre megy.Csak vigyázz, nekem ugyanilyen kapcsim volt, utána rámunt, azóta az elsõre széttárom a lábamat kisasszonyokat részesíti elõnyben.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat!igyekszem mindent megtenni azért hogy ne unjon rám soha...

Fél éve próbálkozunk! 10 naptól 3 max 4 naponta vagyunk együtt, ovukor mindig! Fél éve sikertelen a próbálkozás! Ki hogy bírja ezt elviselni? Nektek mennyi idő alatt jött össze? Milyen praktikákat próbáltatok?

Már van egy kislányunk, novemberben lesz 2 éves, ő azonnal összejött! 3 hónapja kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és legnagyobb valószínűséggel emiatt nem maradok terhes! Tsh:6,2 Szedek rá letroxot 37,5 mg-ot! Nemsokára megyek vissza vérvételre meg endo dokihoz, remélem jobb eredményeim lesznek! 2 hete mikor megint megjött elkezdtem használni a méhpempőt, hátha sikeres lesz és beválik nekem is :) Az lehet, hogy többet kéne együtt lennünk Apukával, de ő nagyon sokat dolgozik, többször úgy vagyunk együtt, hogy hulla fáradt de azért igyekszik :) :) Tapasztalatok érdekelnének, remélem sokan reagáltok! :)

Legjobb válasz: Én nagyon nehezen viselem már.November óta próbálkozunk,decemberben pozitív tesztjeim egész sora volt,de elvetéltem.Május végén újra teherbe estem,de újra vetélés lett a vége.Voltam orvosnál,de nem igazán foglalkoznak a problémámmal.

Én nagyon nehezen viselem már.November óta próbálkozunk, decemberben pozitív tesztjeim egész sora volt, de elvetéltem.Május végén újra teherbe estem, de újra vetélés lett a vége.Voltam orvosnál, de nem igazán foglalkoznak a problémámmal.
Kedves kérdezõ 3éve próbálkozunk.Azóta volt egy vetélésem.Szünet után eltelt már 1, 5év.Tegnap voltam dokinál annyit mondott fogynom kell és elküldött terheléses cukorvizsgálatra. Nagyon nehezen viselem, de sajnos nem tudok mit csinálni, ha meglesz az eredményem és semmi baj a cukrommal és nem csinál semmit akkor dokit fogok váltani, mert egy hormonvizsgálat is belefért volna szerintem. Kedves válaszolo neked annyit tudok mondani, hogy szerintem keres fel egy másik dokit hátha õ jobban fog veled foglalkozni. És kitartás. Annyi szerencsém van, hogy az orvos mikor mondta az aszisztensnekna dolgokat kivettem, hogy van egy 18mm es érésben lévõ tüszõm, mátol együtt is leszünk minden nap remélem még nem késtem le róla... Pozi tesztet kivánok.
A kérdező hozzászólása: A dokikkal semmi gond, anyumm eü-s és õ intéz mindent! Én 3 hónap sikertelenség után mentem vissza elõször cukorterhelésre, mert az elõzõ terhesség alatt cukros lettem, ott nem volt gond, inzulinszint is rendben volt! Akkor derült ki, hogy pajzsmirigy problémák vannak, mentem endohoz, anyumnak köszönhetõen azonnal és nem kellett 2-3hónapot várni, hogy eljussak oda is. Sajnos a pajzsmirigyesek nagyon nehezen esnek teherbe és kezeletlenség esetén sokszor el is vetélnek :(
A kérdező hozzászólása: Én mindkettõtöknek köszönöm a választ és szerintem érdemes lenne elmennetek egy mindenre kiterjedõ vérvizsgálatra. Tényleg nem tudom, hogy akinek nincs ismerõse az ezeket hogy intézi, talán háziorvos ír beutalót rá. A vetélés sajnos lehet pajzsmirigy és a súlyprobléma is erre adhat okot! Én másfél éve csak fogyizok, tény lefogytam 20 kg-t, de elõtte 30-at hiztam :( A fogyás kinszenvedés, csak akkor fogyok, ha nem eszek semmit, én jelenleg joghurton élek, mert csak így fogyok! A méhpempõbe pedig nagyon bízok, elvileg helyrerakja a hormonjaimat is, de hát tapasztalat nincs..... Én is még fogyni akarok, mert jelenleg 90 kg-t mutat a mérleg, 172cm vagyok. Legalább még 10 kg kéne. Bár a súly se tudom összefüggés e, a kislányommal 85-86 kg voltam mikor terhes lettem és mondom õ azonnal összejött!
Elsõ vagyok.Nem vagyok nádszál, de nem is vagyok olyan elhízott, nem hinném, hogy nálam ez lenne a probléma.A munkám miatt évente kell évente kell üzemorvoshoz járnom, és abba beletartozik a labor is.Múltkor direkt levetettem egy TSH-t, teljesen normális volt.Én hormon problémára gondolok, mivel anno mikor serdültem, voltak ilyen jellegû problémáim.De hiába megyek orvostól-orvosig, egyik sem hajlandó velem rendesen foglalkozni.Csupa felesleges vizsgálatokat kérnek csak.
A kérdező hozzászólása: Magándokinál próbáltad már? Vagy esetleg egy meddõségi klinikán? Én már elkezdtem utánaolvasgatni annak is, de nem szeretnék odáig jutni. Aug végén kiderül van e változás a hormonjaimmal, ha jobb és még így se maradok terhes, akkor is van egy csomó lehetõség még. Nem tudom mik pontosan, de következõ vizsgálatok hada. Ill én még nõgyógyásznál eddig nem voltam emiatt, ha ez a hónap se jön össze, akkor szeptember max októberben felkeresem a nõgyógy dokit is. Marha szar ez az egész, mikor az ember akarja és mégse sikerül! Az kicsit vigasztal, hogy nekem már van egy gyerekem, de telhetetlen vagyok és nem érem be vele! Annyi boldogságot ad, és oly sok szeretetet, hogy el se lehet mondani.
Engem vigasztal a tudat, hogy nem teherbeeséssel van a gond, hanem azzal, hogy nem marad meg.Szerintem ezen könnyebb segíteni.Remélem.Magán dokival még nem próbálkoztam, most a szülészeti klinikára karok elmenni, ami van itt a városban, hátha ott több szerencsével járok, ha nem, akkor jöhet magándoki.
A kérdező hozzászólása: Pont egyszerre léptünk fel az oldalra :) Szerintem mindenképpen menj el minél elõbb arra a klinikára, ki tudja mennyi idõ múlva fogadnak! Lehet több hónapos várólista van :(
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.

Nem tudom mit tegyek, a szüleim nem szeretnék, hogy lefeküdjek a 3 évvel idősebb barátommal 16 évesen, de fél éve együtt vagyok vele, mit tegyek?

Nincs a barátommal semmi bajuk csak félnek hogy terhes leszek, még szűz vagyok és ő az első barátom, lehet hogy korainak tartjátok, de én készen érzem magam, a barátom türelmes,és ő csak akkor van benne a dologban ha tudja hogy nem lesz ebből probléma, de tudom hogy ő is szeretné(ő tapasztalt). A szüleimmel ezen nem vesztem össze, csak bánt hogy ilyet megtiltanak, már attól néztek egy nagyot hogy beleültem az ölébe.:S Ti mit tennétek? Nem akarok csalódást okozni, mert szeretem őket, de szerintem azért érthető, hogy kívánjuk egymást.

Legjobb válasz: Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.

Hát, ha tényleg csak attól félnek, hogy terhes lehetsz (ami szerintem nem teljesen igaz, inkább féltenek, de ezt most nem fejtem ki, mert nem volt kérdés. :P), akkor beszéld meg velük (vagy csak anyukáddal) a fogamzásgátlást. A szüleid elõtt meg vehetnél egy kis erõt magadon, és mellé ülhetnél. Nem bántásból írom, de azért na... én 23 éves vagyok, és én sem szívesen ülök a párom ölébe, ha a szüleinél vagyunk, mer' minek. Baráti társaságban meg otthon oké, de szülõknél (fõleg, ha egy kicsit konzervatívabbak) egyszerûen nem illik.
Hát, szerintem az én szüleim (és az egész família) azt hiszik, hogy az elsõ komolyabb barátommal feküdtem le elõször, akit be is mutattam nekik... és hol vannak még azok a pasik, akikrõl nem is tudnak... Nem kell ehhez engedélyt kérned. Megvan az alkalom, megvan a hely és idõpont, megvan a vágy, és te késznek érzed rá magad, szeretnéd, akkor nem kell odaállni 10 perccel elõtte, hogy anyuci megengedi-e. Masználjatok gumit, és terhes se leszel. Végülis ha már egyszer megtörtént, vissza nem csinálhatod. És bár tény, csak védeni szeretnének, azért vannak dolgok, amikhez a szülõknek bizonyos kor után már nem sok köze van. Nem kell mindenrõl tudniuk. De az tény, ha ilyen szigorúan veszik a kérdést, elõttük csak arcrapuszi és kézfogás legyen, ne ölbeülés meg ilyenek.
Szûz, de k**va ..:dd Te tudsz ember -.-"
Ha felkészült lennél, akkor már jártál volna a nõgyógyászaton, és gondoskodtál volna arról, hogy biztos ne maradj terhes.
Ha felkészült lennél nem kérdeznél ilyeneket -_-"
amit nem tudnak az nem fáj.:D
Szerintem elõbb próbálj meg beszélgetni velük errõl, bizonyára kínos lesz, de talán lesz hatása. És, ha nem engednek, akkor viszont nem kell tovább tudniuk róla. Értékelniük kellene, hogy adsz a véleményükre, de nem szólhatnak mindenbe bele. Én alapvetõen nem vagyok annak a híve, hogy amirõl nem tudnak az nem fáj nekik, de nektek sem jó ez így. És én korinak sem tartom már fél év után, meg te is és a barátod is normálisnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Azért látom van pár normális válasz, értelmes emberektõl. Nekik köszönet.
A kérdező hozzászólása: Elõször is tanácsért tettem fel a kérdést. És ha valaki nem tud segítséget adni vagy csak hülye válaszokat képes adni akkor nem kéne hozzászólni semmit. Másodszorra nem bunkóztam senkivel, hogy így válaszoljatok + szerintem nem ez a módja a segítség/tanács adásnak. A védekezésrõl meg gondoskodnánk.
*használjatok
Ku*rva vagy! Ügy lezárva!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Hogyan reagálnátok akkor ha megtalálnátok a párotok akivel már fél éve együtt vagytok egy társkereső oldalon? (Rendszeresen belép, és aktív. )

Egyébként úgy bukkantam rá hogy a barátn?mnek pasit kerestünk ezen az oldalon....

Legjobb válasz: Meg azon is elgondolkodnék, hogy járhatok egy akkora gyökérrel, aki annyira hülye, hogy nem elég, hogy mellettem más csajokat keres, de még képet is tesz fel magáról. 24/N

Meg azon is elgondolkodnék, hogy járhatok egy akkora gyökérrel, aki annyira hülye, hogy nem elég, hogy mellettem más csajokat keres, de még képet is tesz fel magáról. 24/N
Megkérdezném, hogy was ist das?
Megkérdezném, hogy mivan cica, csajozol? De így lazán. A reakciójából úgyis kiderül, hogy miért van fent. Aztán ha nem vagyok elég neki, akkor mondanám, hogy szevasz drágám, élj boldogan tovább a társkeresõdön... Egyébként tényleg tök fogyatékos dolog úgy felregisztrálni akárhova társkeresõre, hogy visszakereshetõ vagy a párodnak is... Ez annyira... Lúzerség
Az én barátom is egy idöben társkeresön volt regezve, és nem azért mert megunt. Egyszerüen csak imádnak flörtölgetni más csajokkal. Én se tudok mit tenni. De úgy vagyok vele, h amig tudom és érzem, h szeret, elfogadom ezt.
A kérdező hozzászólása: 7-es: Igazad van! Szerintem neki is ez jár a fejében...
Kérdezd meg tõle.
mondjuk írnék neki a neten :) hogy mehet a francba. Szerintem nem akart két szék között a pad alá esni, akkor dobott volna, ha talál valakit helyetted
Megunt téged, másik csajt keres vagy kalandot. Mi nem egyértelmû ezen? Szembesítsd vele, ha nem jól reagáld, dobd meg félre fog kúrni.
A kérdező hozzászólása: 13:28-as nem gondolta h én valaha is felnézek ilyen oldalakra..
A kérdező hozzászólása: Ja, és amikor összejöttünk akkor azt mondta törölte magát az összes helyrõl. Mondtam rendben ez így természetes, de csak pár napja regisztrált vissza ismét! Szóval :S nem értem mért ilyen..
Jah, én is rákérdeznék, hogy mi a [email protected] van.
A kérdező hozzászólása: Az elég buta szegénykém... Ma találkozunk de azt még nem tudom hogy mit tegyek pontosan. ://

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!