Találatok a következő kifejezésre: Fél éve a tejem. Most (2 db)

Fél éve elapadt a tejem. Most megint van egy pici. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam, a nõgyógyászom azt mondta, hogy ez egy teljesen normális dolog.

Én ugyanígy jártam, a nõgyógyászom azt mondta, hogy ez egy teljesen normális dolog.

Régebben (20-30 éve) mindenki adta a feles tejet a babának - én is azon nőttem fel anyám szerint. Most miért nem lehet adni?

Legjobb válasz: nem a tejallergia miatt nem ajánlatos, hanem azért, mert a vitamintartalma nem alkalmazkodik a babák igényeihez, vasat von el a szervezettõl és megterheli a babák veséjét. ennyi elég?

nem a tejallergia miatt nem ajánlatos, hanem azért, mert a vitamintartalma nem alkalmazkodik a babák igényeihez, vasat von el a szervezettõl és megterheli a babák veséjét. ennyi elég?
szerintem ha tenyleg erdekel a tema(es nem csak itt szeretnel meltatlankodni a teman) barmelyik keresobe beirva rengeteg cikket olvashatsz errol aztan eldontheted, hogy te mit talalsz jonak
és az sem igaz, h mindenki adta, én sem kaptam tejet 10 hónapos korom elõtt, a tesóm sem, sõt ismerek olyan 43 éves embert, aki tápszeren nõtt fel.
20-30 éve még az AIDSrõl sem tudtak, sõt a H1N1 vírusról sem, ma meg tudunk. Egyszerûen fejlõdik az orvostudomány, márt tudjuk, hogy a mi korosztályunk emésztési zavarainak lehet oka, hogy annó feles tejet kaptunk... Szerintem ennyi, és ezt nem kell túlbonyolítani. Ha hülyeségnek tartod adod a gyereknek a tejet, ha nem , nem... Mindenki eldönti, mit csinál.
Mert azóta kitalálták a "nagyokosok", hogy 1 éves kor elõtt allergiát okozhat a tehéntej... :] Amúgy nekem sem lett tõle semmi bajom, sõt hírbõl sem ismerem az allergiát, pedig már 54 éves vagyok... Mondjuk, lehet azóta a tehenek sem ugyanolyanok, a fû is másképp nõ (többet mûtrágyázzák, permetezik, a teheneket is folyamatosan oltják antibiotikumokkal, etetik hormonokkal, stb.), a tej sem igazi tej már, csak valami pótlék állítólag?... Nagyapám idején még nyugodtan ittak a folyók vízébõl, ma már a csapvízet sem merem meginni, olyan koszos... :[
20-30 éve a tej még látott valamennyi tehenet. :-)
mert már kitalálnak mindent, az emberek meg bedõlnek mindennek :(
BOCSI RÉGEN IS VOLT TÁPSZER!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!