Találatok a következő kifejezésre: Fél éve a Novynette (3 db)

2, 5 éve szedek Yadine-t, de megkértem az orvosomat, hogy próbálkozzunk meg mással, mert a libidóm nagyon lecsökkent. Novynette-t írt fel. Az átállásnál ugyanúgy fog védeni a Novynette-t is? Nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Ha végigszeded/szedted a Yadine-t, és a kövi mensinél meg már a Novynette-t szeded be akkor szerintem ugyanúgy védeni fog. Én is volt, hogy váltottam gyógyszert, mondjuk nekem ugyanaz a hatóanyag volt benne, csak más a neve a gyógyszernek. De max. kérdezd meg a dokit telefonon vagy a patikust.

Ha végigszeded/szedted a Yadine-t, és a kövi mensinél meg már a Novynette-t szeded be akkor szerintem ugyanúgy védeni fog. Én is volt, hogy váltottam gyógyszert, mondjuk nekem ugyanaz a hatóanyag volt benne, csak más a neve a gyógyszernek. De max. kérdezd meg a dokit telefonon vagy a patikust.
Véd.Nem vagy terhes!!!!
Ezért felesleges szedned... Szegény pasi..... De hát te tudod.....
kamu kerdes :D
Felesleges hormonbomba a szervezetednek...
Kivéve ha gusztustalan az arcbõröd a fogamzásgátló nélkül akkor ne hagyd abba!!!
Én is ritkán engedtem az exembe, inkább közvetlen a menstruáció elõtt 1-2 nappal. Egyébként tényleg véd.
Jó nagy hülye nõ lehet aki tényleg ilyet csinál. Szedi a tablettát, de nem élvezhet benne el a pasi?? Na neee!!! Reménykedem ez kamu kérdés, és nincsenek ilyen nõk.
Ha pedig ennyire besza.rik a félelemtõl, akkor ne is szedje a tablettát és használjanak gumit. Ahogy egyik elõttem szóló írta, ezért felesleges szedni.

Fél éve szedem a Novynette tabblattát. A múlt hónapban a 7 napos szünet végén hasmenésem lett. Bevettem egy széntablettát és ettől elmúlt, nem pótoltam a tablettát, hanem csak rendesen szedtem, ahogy szoktam! Számíthatok késésre a menstruációmban?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést! H a 7 napos szünet végén volt a hasmenésed, akkor ugyebár nem szedsz tablettát, tehát nem is kell pótolni! Nem hiszem, hogy ettõl késne a mensid!

Nem értem a kérdést! H a 7 napos szünet végén volt a hasmenésed, akkor ugyebár nem szedsz tablettát, tehát nem is kell pótolni! Nem hiszem, hogy ettõl késne a mensid!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!