Találatok a következő kifejezésre: Fél éve a Belara nevű (2 db)

Fél éve szedem a Belara nevű fogamzásgátlót, és most először szörnyen hasogat naponta többször is az alhasam. Mi lehet? Még van 7 szem a tabiból, a barátommal utoljáraszombaton voltunk együtt, azaz majd egy hete. Baj lehet? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én is azt szedtem 1 évig, és nekem is fájt a hasam és a mellemben csomó lett miatta. Menj el orvoshoz,lehet,hogy nem bírja a szervezeted. A papíron vannak mellékhatások,ott rajta van az alhasi fájdalom. Szerintem ezért fáj a hasad.

Én is azt szedtem 1 évig, és nekem is fájt a hasam és a mellemben csomó lett miatta. Menj el orvoshoz, lehet, hogy nem bírja a szervezeted. A papíron vannak mellékhatások, ott rajta van az alhasi fájdalom. Szerintem ezért fáj a hasad.
Szerintem ha nem bírná a szervezeted, akkor az fél év alatt már jelentkezett volna! Mindenképpen menj dokihoz, hogy miért fáj a hasad! Ha rendesen szedted, akkor nem igen lehetsz terhes!
Nekem is fájt a belaratól, a 3. levélnél jött elõ, ez tényleg egy mellékhatása. Menj vissza a dokihoz, mond el neki, és õ megmondja, h váltanod érdemes e.
én is ezt szedtem, de már leváltottam..nekem is fáj tõle az alhasam, de nagyon, meg a menstruációm se jött meg, meg nekem sok bajom volt vele.

Lehet vezetnem az "adatlap járművezetésre jogosító okmány kérelméhez" nevű lappal, ha már volt jogsim, csak bevonták eü-i problema miatt fel evre, es most küldik 2 heten belül az újat, addig vezethetek ezzel a papirral?

Legjobb válasz: Ma még senki nem kérdezte, így már idõszerû volt. Nem vezethetsz vele. Csak akkor vezethetsz a papírral, ha egyébként van mellette egy lejárt jogosítványod és fel is tüntették a papíron, hogy azzal a jogosítvánnyal együtt érvényes. Ez szokott történni lejárt orvosi alkalmassági vagy kategóriabõvítés esetén. (ez az "egészségügyi okokból bevonták a jogsimat" címû sztori meg egyre gyakrabban kerül itt elõ, de én még mindig nem értem, mirõl van szó)

Ma még senki nem kérdezte, így már idõszerû volt. Nem vezethetsz vele. Csak akkor vezethetsz a papírral, ha egyébként van mellette egy lejárt jogosítványod és fel is tüntették a papíron, hogy azzal a jogosítvánnyal együtt érvényes. Ez szokott történni lejárt orvosi alkalmassági vagy kategóriabõvítés esetén. (ez az "egészségügyi okokból bevonták a jogsimat" címû sztori meg egyre gyakrabban kerül itt elõ, de én még mindig nem értem, mirõl van szó)
Nem
rá van írva a papírra, hogy vezethetsz-e vagy nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!