Találatok a következő kifejezésre: Fél éve a Belara (86 db)

Honnan tudjuk , menj nõgyógyászhoz.
Érdemes kivizsgáltatni magatokat. Lehet hogy vele van a baj, az is lehet hogy veled. Orvosi vizsgálat nélkül ezt nehezen lehet megmondani. Lehet gond a hímivarsejtek számával, mozgékonyságával - ezeken van hogy vitaminkúra segít, de van hogy csak mûtéttel oldható meg a probléma. A nõi oldalról lehet peteérési rendellenesség vagy petevezeték elzáródás az oka, ehhez vérvételt csinálnak hormonok meghatározásához, illetve végsõ esetben petevezeték átjárhatósági vizsgálatot végeznek. Azért végsõ esetben, mert ez egy elég bonyolult vizsgálat, úgy tudom altatásban végzik. Elõször menjen a párod egy andorlógushoz és nézesse meg, hogy vele minden rendben van-e. Ha igen, akkor utána menj endokrinológushoz (ne nõgyógyászhoz mert azok a hormonokhoz nem igazán értenek), õ megnézi hogy hormonálisan minden rendben van-e veled. Ha ennek is jó az eredménye, utána menj nõgyógyászhoz és kérj átjárhatósági vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: es igen , sikerult elterelni a gondolataimat , ezzel egyutt sikeresen megfogant a baba is :)

Nekem a folyasom mar 1 es fel eve korul belul jott meg es a folyasomnak meg buze is van es atlatszoo feher a folyasom szine mi ez? Es a puncimm mar nehe nehe viszket!

Legjobb válasz: De mar megjavulhat ha elkezdem mosni mert nem mehetek orvoshoz mert aztan csak gunyolodni fognak!!!Most mar tobbszor fogom mosni es meglassuk hogy mi lessz es ha nem viszket es nem buzlik akkor nem megyek sehova!De azert kossz a segitseget!!!

A kérdező hozzászólása: De mar megjavulhat ha elkezdem mosni mert nem mehetek orvoshoz mert aztan csak gunyolodni fognak!!!Most mar tobbszor fogom mosni es meglassuk hogy mi lessz es ha nem viszket es nem buzlik akkor nem megyek sehova!De azert kossz a segitseget!!!
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg a betegsegem csak a fojasom mar majdnem 1 es fel eve es mar buze is van es nehe a puncim is viszket!Mi ez?
A kérdező hozzászólása: 12 eves es meg fogom mosni mert ma furdok es tisztasagi betetet is teszek es majd holnap megmondom mi tortent!
Ne csak ma mosd meg a puncid, hanem minden nap! Anyukád nem mondta el, hogy a puncit hogyan kell ápolni?
A kérdező hozzászólása: Nem kellet mondja mert en tudom de nem gyakran mosom !DE figyi nekem atlatszooo a fojasom nem feher turoos nem lehetek gombas csak azert budos es viszket mert nem mosom csak 1 heten 1szer es bizonyara attol van!
De ezek után naponta mosd a puncid! Vigyázz rá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom nektek!!!
Ez nem gomba, hanem baktérium. Mosakodástól nem fog elmúlni, ellenben végleges meddõséget okoz, ha nem kezelik, és a gyulladás rámegy a petefészkedre meg a méhedre. Ha szeretnél valaha gyereket, irány a doki.
Tegnap megmostad a puncidat?
Pisilés után megszoktad törölni a puncidat? Ha kakilsz, milyen irányból törlöd ki a popsid? Remélem nem a puncid felé!!!
Hány éves vagy egyébként?
Akkor mosd meg a puncidat ma is és ha holnapra nem múlik a viszketés és a kellemetlen illat, akkor menj orvoshoz!
Hübelygomba. Irány a nõgyógyás!
A kérdező hozzászólása: Nincs valami itthoni kezelesforma valami nem tudom mi pl az hogy tobbet mossam merrt 1 heten 1 szer mosom vajon azert?
A puncid ne egy héten egyszer mosd, hanem naponta egyszer! De most már mindenképp menj orvoshoz!
Nem tudom milyen körülmények között laksz?!Ezt jó szándékból kérdezem.Mert ha esetleg azért nem mosod a puncid, mert nincs rá lehetõséged próbáld meg valahol rokonoknál, ismerõsöknél elintézni a mosakodást.De sajnos egyet kell értenem az elõttem szólókkal, hogy menj nõgyógyászhoz.Nem akarlak megijeszteni, de komolyabb bajod is lehet ebbõl.Mindenképpen kell egy orvossal beszélned.A folyás mondjuk lehet azért is, mert meg fog jönni hamarosan, de ha szaga is van akkor fertõzés is lehet.Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A 08:23-as vagyok. Muszáj elmenned orvoshoz ha már viszket a puncid és már nincs kellemes illata. Ha elhanyagolod, sokkal nagyobb baj is lehet belõle! Ki az a hülye, aki azért gúnyolna Téged, mert nõgyógyászhoz mész? Ne hanyagold ezt el, és ezután minden nap mosd meg a puncidat!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mert nincs nagy szaga csak most vettem eszzre de megprobalom mosni tobbet es meglassuk ha akkor nem buzlik akkor nincs baj de nem a fojasom buzlik hanem puncim es a viszketes csak neha meert peldaul most sem viszket 1 szer 2 szer max 3 rosz 1 nap de van oja idoszak amikor nm mert akkor surubben mosom es nincs baj ijen idoszak amikor nem viszket az iskolaban szokott lenni mert akkor tobbszor mosom meg!Meg ha tuttok akkor valaszaitokkal segitsetek a tobbi kerdeseimnel is ok?Koszonom!
Neked fontosabb az, hogy szégyellõs vagy és nehogy meglássa az orvos a puncid, mint a saját egészséged?
A kérdező hozzászólása: Eggyenlore meg nem megyek el majd meglassuk hogy ha jobblessz amikor mosom renceresen de ha nem, elmegyek!De azert segitsetek a tobbi kerdesemben is amiket meg feltettem mert azok is fontosak es mind a nok egeszsege temakorbe vannak koszonom!!!
A kérdező hozzászólása: Mehmostam sot ma mar nem is viszket es nem budos a puncim es a fojasom!Es a puncimtol a fenekem fele torlom ki!!!Rendeltem az avontol 1 intim lemoso gel es az majd segit !!!!Mazr nem viszket a puncim es teszek tisztasagi betetet mert mar most is az van rajtam!!!!Cupi erzes ha nem viszket es ha nem budi!!!!

17 éves vagyok, hiába próbálkozok már vagy fél éve munkát keresni a diákszövetkezetek sem tudnak adni mert 3 feltétel egyikébe mindig bele ütközöm ( 18 év felett, Nyelvtudás, Szakmai végzettség) Valaki tud segíteni?

17 éves koromba jó hogy egyik sincsen, jó nyelv vizsga lehetséges lenne, de most komolyan nem tudna e nekem valaki segítséget munka lehet?ségként dél Pest és szigethalom környékén? Ami nem meki meg burgerking :/

Legjobb válasz: hát pedig ha nem vagy 18, nem tudsz nyelvet beszélni akkor nem sok lehetõség van. Max pénztáros, árufeltöltõ, szórólapozás..meg ilyenek. De most gondolj bele, te még nagykorú sem vagy és nincs munkád, mások meg akármilyen végzettséggel se találnak hónapok vagy évek óta munkát Nem mindegy azért.

hát pedig ha nem vagy 18, nem tudsz nyelvet beszélni akkor nem sok lehetõség van. Max pénztáros, árufeltöltõ, szórólapozás..meg ilyenek. De most gondolj bele, te még nagykorú sem vagy és nincs munkád, mások meg akármilyen végzettséggel se találnak hónapok vagy évek óta munkát Nem mindegy azért.
Õszintén: Fiatalkorú vagy, nincs végzettséged és nyelvet sem beszélsz. Akkor a mekin és börger kingen kívül milyen munkára vagy alkalmas?
Tesco-árufeltöltõ
esetleg fólia, mint én.
Ott a tököli tesco, most hétvégén meg a ráckeveiben láttam kiírva, hogy diákokat keresnek. Sõt, a strandot is megkérdezhetnéd, hátha szezonra keresnek diákokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ez igaz hogy mások kitudja milyen jó végzettséggel se találnak munkát. Nem is akarok bank igazgató lenni, csak éttermi rongybaba nem. a tököli tescoba hogy megy az hogy kiskorúként áru felöltözzek?
tescoba 18 a korhatár, mindegyikbe szórólap sokái foglalkoztam diákokkal, szórólapozáson kivül más nincs igazán
Sajnos most nagyon telített a piac, munkanélküliség van a felnõttek között is, a diákmunkákat meg már januárban elkapkodják. Próbáld meg a ruházati boltok honlapját nézegetni, de ott is csak 18 felett veszik fel az embereket. Én csak mellékest tudok max. ajánlani, de nem hiszem, hogy az mozgatna. Nézd meg a hivatalos oldalakat, és ott szokták kirakni az aktuális állásokat, mivel a profession.hu ilyesmi túl drága mulatság arra, hogy egy eladói munkakört meghirdessenek, 40 ezer egy hónap a hirdetés egy 70 ezres fizetésért.
Ha igaz lenne, kenegetnéd disznó zsírral?
A kérdező hozzászólása: lehet xd
Káposztapakolást köll rárakni. 3 fej káposztát megfõzöl, vagy anyukád ha kicsi vagy még, odateszed ahová kell azt lezacskózod hogy meleg maradjon. Másnap reggel 2 kosárméretet megnõ, csak csúnya kiütéses lesz a kimarigált káposztától, de az ruciba nem látszik. Irén 68/L
Hát akkor miért nem próbálod ki?
Ha tényleg nõtt, akkor valszeg a masszírozástól nõtt, nem a zsírtól. :D Mellmasszázs viszont tényleg van, ami (állítólag) növeli a mellett, nézz utána neten, vagy keress szakembert, az mondjuk jobb.
Ne hidd el a 15:06-osnak, amit mond! Az enyémmel kell : P

Ha mondjuk dolgozok az EU-n belül például 5 évet Nagy-Britanniában, 5 évet Olaszországban, 5 évet Franciaországban, és szépen lassan itt is meg ott is dolgoztam és tegyük fel elértem a nyugdíj korhatárt, akkor kapok nyugdíjat egyáltalán?

Minden ország ahol dolgoztam (legálisan mindig) fog nekem egy kis nyugdíjat fizetni? (mert ügye adót mindenhol fizettem)

Legjobb válasz: Igen. De mindenhonnan elég keveset fogsz kapni

Igen. De mindenhonnan elég keveset fogsz kapni
Én nem hiszem, h ez így fog mûködni. Szerintem majd ahol megkéred a nyugdíjadat, ott összeadják majd ezeket az éveket, és egy helyrõl jön majd csak a nyugdíj, nem?? Amúgy meg, nem tudom hány éves vagy, de 30ig tuti nem érdemes ezen gondolkodni, nem tudhatjuk, lesz-e egyáltalán nyugdíj...és utána is, szerintem érdemesebb magadnak gyûjtögetni, nem az államban bízni...persze Nagy-Britanniában és Fro-ban lehet bízni, de hogy mi lesz majd Spo-ban, Görögo-ban, Olaszo-ban, Portugáliában, meg itt nálunk pl...lesz-e nyugdíj...???

A GYED megítélésekor beleszámít a 4 évvel ezelött megszerzett érettségi évek és a 2 és fél évvel ezelött megszerzett felsőfokú szakképesítéses évek is? Vagy csak akkor ha a szülést megelőző 2 éven belül végeztem?

3 év volt az érettségi, utána 2 év nappali tagozatos fels?fokú szakképesítés. Jelenleg dolgozom.

Legjobb válasz: Csak a 2 éven belüli dolgok számitanak. Ha a szülés elõtti 2 évben nem dolgoztál min. egy évet, akkor nem kapsz gyedet.

Csak a 2 éven belüli dolgok számitanak. Ha a szülés elõtti 2 évben nem dolgoztál min. egy évet, akkor nem kapsz gyedet.

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Van egy srác, fél éve ismerem, és a kapcsolatunk szex céljából jött létre. Mit tegyek, hogy ne szeressek belé?

Azért vagyunk együtt,mert neki nagyon jó velem,nekem nagyon jó vele.

Legjobb válasz: Kicsit furcsa amit írsz, nem tudom hogy lehetne fél évig tartó szexuális kapcsolatot fenntartani érzelmek nélkül. Szerintem sehogy. Teljesen természetes, hogy ennyi idõ után elkezdesz kötõdni hozzá, hogy beleszeretsz. Egy éjszakás kalandoknál más, mert ott valószínûleg többet nem látjátok egymást, nincs idõ hogy kialakuljon bármi, de ennyi idõ után... Ha nem akarsz érzelmi köteléket (bár nem értem miért), akkor szerintem meg kéne szüntetned a kapcsolatot.

Kicsit furcsa amit írsz, nem tudom hogy lehetne fél évig tartó szexuális kapcsolatot fenntartani érzelmek nélkül. Szerintem sehogy. Teljesen természetes, hogy ennyi idõ után elkezdesz kötõdni hozzá, hogy beleszeretsz. Egy éjszakás kalandoknál más, mert ott valószínûleg többet nem látjátok egymást, nincs idõ hogy kialakuljon bármi, de ennyi idõ után... Ha nem akarsz érzelmi köteléket (bár nem értem miért), akkor szerintem meg kéne szüntetned a kapcsolatot.
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval! Ha nem akarsz kötõdni hozzá, akkor fejezd be ezt a "kapcsolatot"! Hidd el utána csak neked lesz rossz! És a pasi hogy áll a dolgokhoz?Õ is csak szexkapcsolatot akar?
Az ürge csak kihasznál!De te sem vagy normi!
Érdekes eset, nem semmi!Hagyd ott az ürgét...
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok, ha akarod emailen keresztül tudok neked segíteni, meg még mondanák is pár dolgot neked. Az email címem: [email protected] (lány vagyok amúgy) ha érdekel írj nyugodtan! Szia! :-)
A kérdező hozzászólása: Aki kérdezett: A srácnak is lehetnek effajta érzelmei, mert féltékeny is szokott lenni :) megmeg egyszerûen: érzi azt az ember, hogy más hogy viszonyul hozzá. Ja, szeretném még mondani: nem használ ki, egyáltalán!!! Nem tudom, ezt mibõl szûrtétek le! Azért nem akarok kapcsolatot, mert most szálltam ki egy 5 évesbõl (kapcsolatból :) ) és nagyon nagyot csalódtam!!!
Szerintem folytasd amíg kedved van hozzá, ebbõl még bármi lehet!
Miért nem akarsz belészeretni? Talán valami rosz emléked van, de ha neked is jo vele, neki is jo veled, akkor ha kozelebbi kapcsolatban lennetek egyutt sem lehetne semmi rosz! A szerelem nelkuli szexben-ha igy teszed meg vele es igy is erzel valamit iranta utanna az csak erosodni fog!

Mennyi az esélye, hogy fél éven belül visszatérhet a miniszerelnöki székbe Gyurcsány Ferenc?

Orbán Viktor törvénytelen kormányának azonnal le kell mondani Gyurcsány Ferenc javára. Európából ui. kiírta már magát és mostmár Észak-Koreával és Iránnal sorolják egy sorba magyarországot a felelős nyugati politikusok. Nem szégyen ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen anyaghoz jutottál, de adj nekem is belõle! :)

Nem tudom, milyen anyaghoz jutottál, de adj nekem is belõle! :)
Béla úr mennyek vissza a szobájába, kezdõdik a 6 órási vizit, Aztán utána várom a fürdõbe, mert jön a beöntéééééés.
""Hogyhogy milyen anyaghoz? Az egész médiából ez folyik most. A brüsszeli parlamentben is nagy vita volt. Orbán nem tudta megvédeni magát ott, hanem tüntetést szervezett pár tucat ember résztvételével. A tévé azonban 400 ezres tömegrõl beszélt és trükkfelvételekkel nagyobbnak mutatta a maroknyi tömeget. Az ország nagy többsége Gyurcsány mellett áll. Valamit linkej be, mert tényleg úgy tûnik hogy kattanásban vagy. Szívni enni kell, vagy a véna a befutó?
Ha csak Gyurcsány lenne írni és olvasni tudó ebben az országban akkor is inkább valami helyipásztornak adnám a bizalmam. Gyurcsány soha, sõt ideje lenne a politikából is távoznia a bukott és erkölcstelen milliárdosnak.
Ha áramot vezetnének abba a székbe, akkor felõlem ma is.
milyen felelõs nyugati politikusok? Cohn-Bendit? vagy a Szocdemek? vagy a balos német sajtó? milyen furcsa.
pontosan 0% esélye van. Szerencsére.
Gyurcsány mellett?:D persze azért szenvedett megsemmisítõ vereséget az MSZP ;) Amugy Orbán mögött ott áll az egész európai néppárt!
"ha a szabadkõmûveseken múlna akkor azzonal visszatennék miniszterelnöknek" Van aki még tényleg beveszi ezt a baromságot?
Az meg mi a fene az a cujka??? :)
A kérdező hozzászólása: cujka román szilvapálinka
Mivel a rajongótáborát többnyire 80-90 éves kommunisták teszik ki, nem valószínû. Én a börtönben látnám szívessen!
Trükkfelvételek? Tényleg egész véletlen aznap jártam fent Pesten, összefutottunk a tömeggel és rengetegen voltak. 30-40000 ember biztos volt, a 100000 túlzás.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok bebaszva, csak egy kevés cujkát ittam.
ha a szabadkõmûveseken múlna akkor azzonal visszatennék miniszterelnöknek
ha a logikus oldalat nezzuk a nagymukiknak jol jonne ha egy lecsuszott politikust ultetnenek Orban helyebe, mert az effelek meg konnyebben megzsarolhatok mint a masikak de en nem hiszem h ez bekovetkezne...ugyh 50%alatt.
Te kérdezõ! Kérdeznék valamit. Szerinted ha most más ülne az elnöki székbe, jobb lenne? Mert ezzel te ezt állitod!!! Segítek. Tök mindegy ki ûl az elnöki székbe mert õ se tudna mit tenni. Mert itt már nem csak világ válság van, hanem pozitció betõltés a világ rangsorába mely válság után határozza meg újra az államok lehetõségeit. Amit már az okosabbak már tudnak, úgy mint Orbán! Gyurcsány meg azt mondja, hogy ha így megy minden õldözni fogjuk egymást!!! Te meg ilyen embernek akarsz még harmadjára is bizalmat adni? Aki úszit benünket egymásnak. Veszek meg én ha ezt értem!!!??? Oo Te tényleg be vagy ba**va!
A kérdező hozzászólása: Cohn-Bendit igen, mert õ jól átlátja a magyarországi zsidók üldözöttségét is. Hogy lehet, egyfolytában erre a kereszténységre hivatkozni, egy olyan országban ahol max.néhány száz, alacsony iskolázottságú egyszerû ember jár rendszeresen templomba.
Nem tartotta be az ígéreteit? :D Egyébként fleto miatt kellett felvenni a hitelt is, Orbán hazafi kiáll az orszagaert, gyurcsiek szétlopták az orszagot, ok nem csináltak semmit, remelem egyszer a jobboldal leszámol a libsi komcsikkal, ahogy leszámoltak anno Németországban is velük... A saját országát gyalázza fleto és sárba tiporja, egy átok bolsi nagyon veszélyes!
A kérdező hozzászólása: A mostani kormány törvénytelenül jutott hatalomra, mert becsapta a választókat és nem teljesítette az igéreteit. Ezért kell vissza Gyurcsány Ferenc, az igazi demokrata minél hamarabb. Egy népfelkelés remélem, hogy hamarosan elsepri a kormányt.
A kérdező hozzászólása: Hogyhogy milyen anyaghoz? Az egész médiából ez folyik most. A brüsszeli parlamentben is nagy vita volt. Orbán nem tudta megvédeni magát ott, hanem tüntetést szervezett pár tucat ember résztvételével. A tévé azonban 400 ezres tömegrõl beszélt és trükkfelvételekkel nagyobbnak mutatta a maroknyi tömeget. Az ország nagy többsége Gyurcsány mellett áll.
Troll kérdés.

SOS please fél éve nem tudom használni a laptopomat mert nem tudom mit kell bele venni?

a memóriával van baj ,túl kevés már egy képet sem tud megnyitni ami a gépen van mert nincs elég hely,a netet pedig abszolut nem lehet használni már. tegnap töröltem egy zenét és akkor megnyitotta a képeket. Írom a gép adatait: HPQ NB HP 650 HD Celeron B820 1,7 GHz ,2GB ,500 GB Tudnátok segiteni mit ,milyen memóriát kell bele venni?

Legjobb válasz: beviszed a szervízbe és megmondják!De te nem tudod bele rakni a winyót! (jah igen amúgy winyó kell bele,de 500gb-ból azért csak tudsz 10gb felesleges dolgot törölni)

beviszed a szervízbe és megmondják!De te nem tudod bele rakni a winyót! (jah igen amúgy winyó kell bele, de 500gb-ból azért csak tudsz 10gb felesleges dolgot törölni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!! és az drága bele? nem tudom mit törölhetnék még mert szinte semmi nincs rajta, se egy játék viruskeresõ van + media lejátszó + egy adoba acrobat lehet az a baj hogy windows 7 fut rajta?
nem, gondolom 2 (vagy több) meghajtóra van osztva a winyód és te mindent a C meghajtóra telepítesz!tegyél át pár dolgot a D-re!valószínû az még full üres!500gigát játékok -filmek nélkül nagyon nehéz telire húzni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged ment a plusz! mutatok róla egy képet , most töröltem az adobe reader-t de igy se nyertem sok helyet és én nem látok ezen D meghajtót:S http://kepfeltoltes.hu/130806/220231396N_vtelen_www.kepfelto.. Egyébként néztem rajta filmeket elég sokat régebben de online tehát nem töltöttem le egyiket se akkor kezdte kiirni nekem hogy nincs elég memória szabadítsak fel
hát ott a képen én 10gigát látok, ennyi az összes vinyód?!? vagy csak ennyi van leformázva és partícionálva? vidd szervízbe. ettõ jobbat nem tudok mondani ! de felül 500gigát írtál! így szerintem csak le kell formázni+partícionálni
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült :) valamiért amikor régebben telepitettem csak azt a 10 GB-ot használta és észre se vettem így ott volt nekem üresen 490 Gb szóval formáztam és telepitettem újra gépet és minden klassz rajta :)
örülök hogy sikerült :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!