Találatok a következő kifejezésre: Fél éve 1-jén (2 db)

Fél éve cigizek, 1-jén voltam az utoljára a párommal, és kiderült, hogy terhes vagyok. Tehetek valamit, hogy a babám egészséges legyen?

1-jén voltam együtt a párommal utoljára, és kiderült hogy teherbe estem. ami a gond ezzel hogy nem sejtettem hogy ez lesz és cigiztem. rendszersségel még nincs fél éve hogy cigizem. tehetek valamit hogy a babám egészséges legyen??kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: szokj le a cigirõl.

szokj le a cigirõl.
Szia! Ne gyújts rá szedjél vitamint sok zöldséget, beszéld meg a dokiddal, hogy cigiztél. Szerintem az a nagyobb baj ha tovább folytatod. Barátnöm is cigizett terhesség alatt és koraszülött lett a baba. Nagyon pici volt!! Vigyázz magadra! És gratulálok a bébihez!:-)
Tedd le a cigit, ég sokat javithatsz rajta, ha most már nem gyújtasz rá!
Ne gyújts rá. Szedjél vitamint. Grat. a babához.
A 7.hétig dohányoztam.Akkor derül ki, h babás vagyok.Megbeszéltük még aznap este, h mi legyen, és úgy döntöttünk, h felneveljük.Azzal a mozdulattal letettem a bagót.Pedig évek óta dohányoztam.Néha azért alkoholt szabad fogyasztani, éy 1-1 pohár bor jót tesz. Egyél egészséges holmikat, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget.A húsokból is mendenfélét.(Elsõsörban:hal, csirke/pulyka és marha)Kerüld a mûanyag, por kajákat!Kávé fogyasztás napi 1-2nél ne legyen több.Járj sokat a friss levegõn!(Nem a városibûzben, ha ott laksz, hanem menjetek sétálni erdõbe, tudom ajánlani a Pilist.)

1 éve vettünk fel úgynevezett világhitelt "japán jenben" . Milyen más valutára érdemes átváltani?

Legjobb válasz: Sajnos a kérdésedre nem tudok megnyugtató választ adni, mert szerintem nem az a kérdés, mire érdemes, hanem az, hogy tudsz-e egyálalán bármire is váltani. Az már csak nehezíti a dolgot, ha tudsz is váltani, egyáltalán nem fogsz jobban járni. ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: http://www.penzcentrum.hu/cikk/1015444/1/kegyelemet_kaptak_a..

Sajnos a kérdésedre nem tudok megnyugtató választ adni, mert szerintem nem az a kérdés, mire érdemes, hanem az, hogy tudsz-e egyálalán bármire is váltani. Az már csak nehezíti a dolgot, ha tudsz is váltani, egyáltalán nem fogsz jobban járni. ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: http://www.penzcentrum.hu/cikk/1015444/1/kegyelemet_kaptak_a..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hát igen, nem érdemes váltani. Szívunk mindenképp!
2009. jan. 31- ig csak a forintra való átváltás díjmentes az OTP-nél. De. Meg kell fizetni a yen eladási és vásárlási különbözetét. Jól meg kell gondolni. A yen kis kamatozású, a forint magas kamatozású. Tehát patt. Amennyiben van erõd és ideged kivárni a yen árfolyam csökkenését, és ha valóban csökken. Akkor lenne érdemes. Második verzió. Keress, egy konkurens bankot, mit ajánl a hitel kiváltására. Lehet, hogy jobban jársz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!