Találatok a következő kifejezésre: Fél éve élek (434 db)

Buktál-e nyelvtanból?
A magyartanárnak nem adtál esélyt:D
A kérdésben 20 helyesírási hibát számoltam össze. Az utolsó mondatot viszont sikerült helyesen leírnod, ha a kis kezdõbetûtõl eltekintünk, gratulálok!
1: Írj tisztességesen 2: Hagyd a francba

18 éves lány vagyok, fél éve élek szexuális életet és lecserélnénk már az óvszert. Viszont a tabletta az elveimmel ütközik?

Lehet kicsit furán hangzik, de tíz éve nem szedtem be semmilyen gyógyszert, egyáltalán nem hiszek az egészségügy ezen részében, szerintem a gyógyszerek 90%-a csak tüneti kezelést nyújt, hosszú távon azonban még súlyos betegségek elõidézésében segít. Van egy pár orvos ismerõsöm, és szinte mindegyiket kivétel nélkül pénzelik a gyógyszergyártó cégek. A barátnõm doktor nagyapja mondja mindig: "Célom, hogy a páciensem beteg maradjon, de ne legyen hulla."

Legjobb válasz: minek használtok egy óvszert fél évig?

minek használtok egy óvszert fél évig?
A kérdező hozzászólása: Akik bunkón írnak kérem olvassák már el. Ja és mindenkinkerülje el ezt az Alfonzínát, mert írt egy privát üzenetet és iszonyúan rosszindulatú és ráderõlteti a hülyeségeit, amit nem hivatalos forrásból szed.
A hüvelygyûrû pont ugyanolyan gyógyszer, mint a tabletta -.-
Ennyi erõvel ne menj ki az utcára se, mert a sok autótól már nem olyan a levegõ, mint anno 70-ben...-.- Azért, mert 1-2 orvostól hallottál olyan megjegyzést, amivel a minél több pénzszerzésre utalnak, attól még a gyógyszerek nem ölnek meg! Ha ennyire akarod védeni a májadat, akkor ne igyál ízesített üdítõket sem mert az is a májadat roncsolja! Hidd el, h a tablettákon kívül sok más étel, ital, életvitel jobban roncsolja a szervezetedet, mint egy gyógyszer!
a nõgyógyászodat kéne megkérdezni, õ sokkal jobban ért hozzá, másrészt azt is tudja neked melyik lenne a jobb :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudjátok, hogy a hüvelygyûrû hanyas a Pearl-indexen? Mobilról nem tudom megnézni sajnos.
Nem hiszel a gyógyszerekben... értem. Akkor írok a gyógyszergyártóknál, hogy mától nyalóka alakban, illetve testnyílásokban is könnyen feldugható alakba kezdjék meg a gyártást, így a gyógyszerellenes ligának sem lehet semmi kifogása! Végre megtaláltam a vásárlói rést! Köszönöm kérdezõ a támogatásod! Nélküled nem gazdagodnék meg soha!
Ma mai fogamzásgátlószerek olyan kevés hormonnal kezeltek hogy egyik sem terheli le jobban a májadat mint a hüvelygyûrû. Arról nem is beszélve hogy sokkal biztonságosan mint a hüvelygyûrû.
Hormon tabletta, és a májat nem izélgeti. Pontosabban csak annyira mint a gyûrû. A tabletta mûködõ eljárás, jól is tudja a dolgát. Bár én is az óvszerre szavaztam mindig párom akart tablettázni. (nem vagyok híve a hormonrendszer izélgetésének) Tehát vagy mechanikus, vagy hormon alapú fogamzásgátlási módszer jöhet szóba. Utóbbi esetben mindegy melyik, akkor már a tabletta a kevésbé macerás.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de a májat nem terheli le.
a hüvelygyûrû olyan mintha a pinádba tolnád fel a tabit. (ugyanúgy hormon gyógyszer)
franziázzatok
Én se javaslom a gyógyszert, de nem azért, mert tabletta ellenes vagyok, hanem mert megnöveli a trombózishajlamot 50%-al.

A baratnommel fel eve elunk szexualis kapcsolatot, de meg nem sikerult elernunk huvelyi orgazmust, csak csikloit. Nedves szokott lenni, es en birom 10-12 percig. Mit tehetek?

milyen pozokat ajanlotok??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha nincs a lánynak hüvelyi orgazmusa, hiszen a csiklói is nagyon jó! Már az is jónak számít, hogy fél év után van orgazmusa, hiszen sok nõ egész életében nem tudja meg mi az, nem kell feltétlenül erre törekedni, egyszerûen csak érezzétek jó magatokat/egymást! Ha eljön az ideje, talán sikerül. Egyébként nekem az a tapsztalatom, hogy a párom nem igen tud mit tenni, csak én tudom befolyásolni egy teknikával, amit leírtam egy lánynak hasonló kérdésére. Szóval ne hibáztasd magad. Csak szeressétek egymást! És egyébként ezt is gyakorolni és tanulni kell!

Szia! Szerintem az egyáltalán nem probléma, ha nincs a lánynak hüvelyi orgazmusa, hiszen a csiklói is nagyon jó! Már az is jónak számít, hogy fél év után van orgazmusa, hiszen sok nõ egész életében nem tudja meg mi az, nem kell feltétlenül erre törekedni, egyszerûen csak érezzétek jó magatokat/egymást! Ha eljön az ideje, talán sikerül. Egyébként nekem az a tapsztalatom, hogy a párom nem igen tud mit tenni, csak én tudom befolyásolni egy teknikával, amit leírtam egy lánynak hasonló kérdésére. Szóval ne hibáztasd magad. Csak szeressétek egymást! És egyébként ezt is gyakorolni és tanulni kell!
szia nekem az jött be leginkább (lány vagyok) hogy én vagyok alul (de felül is mûködik) és én irányítom a dolgot, úgy ahogy érzem hogy jó. Ilyenkor próbálja meg a barátnõd, hogy felnyomja a csípõjét szorosan hozzád, de persze máshogy is lehet, biztos hogy mindenkinél más, ez az én tapasztalatom, mert nekem is jó idõbe telt, mire ezt "felfedeztem". Szóval mondd a lánynak hogy irányítson!:)
Szerencséje van a barátnõdnek.
Lány vagyok én is és próbáljátok meg a "G" pontos dolgot úgy a legjobb ha te vagy felül mint a lovaglópózban így biztosan elõfog jönni a hüvelyi orgazmusod.Nekem bevált és hiddel nagyon jó lesz neked is meg párodnak is.Oldalpózt is kipróbálhatjátok az is elõhozza ezt.Amúgy nem kell erõltetni, mert akkor csak arra fogsz koncentrálni.Lazuljatok és csak egymásra gondoljatok hidd el elõjön :D

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Nektek meddig élt a dzsungáliai törpe hörcsög? Neten volt hogy 2-3év az életkoruk enyém 4és fél évig élt és csak 1 szeme volt :D baleset érte kb mikor megvettük rá 1honapra

Legjobb válasz: 2 hörcsögöm volt, testvérek (külön tartottam õket). Nem tudom pontosan mikor születtek,kb. 2 és fél évesek voltak. Két hét különbséggel pusztultak el.

2 hörcsögöm volt, testvérek (külön tartottam õket). Nem tudom pontosan mikor születtek, kb. 2 és fél évesek voltak. Két hét különbséggel pusztultak el.
Dzsungáriai a hörcsögöd fajtája, jó, hogy megtanultad pár év alatt. Az meg, hogy eddig élt, elég hihetetlen. Biztos rekorder akart lenni.
Az enyém 5 évet élt, bár sosem foglalkoztunk vele, csak úgy volt.
Szép kis élete volt akkor 5 évig...
DzsungáRiai törpehörcsögnek hívják azt a bizonyos fajt, amirõl a beszéd folyik. Egyébként a négy és fél év elég hihetetlenül hangzik... Az enyéim két és fél évesen pusztultak el.
A kérdező hozzászólása: de az én kis disznom(( imádta a csokit a popcornt szotyit meg iylen magokat azért hívom így meg kis dagadt volt )) 4és fél évig élt most ebben az évben halt meg 2012 04.06 reggel 10körül holtan találtam pedig annyira szerettem mindenap foglalkoztam vele csomó idõt, hiányzik a kis disznom :(
4 és fél év, meg csoki. Na, ez kamu.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=z1qPCRP1GFE&feature=g-crec-u ott csokizik a hörcsögöm
az lehet, de tuti, hogy hamarabb döglött meg

A cicám 8 és fél évig élt. Az nagyon kevés?

Legjobb válasz: enyém még annyit se mert megmérgezték :( a világrekord 34 év az átlag meg 10-20 év

enyém még annyit se mert megmérgezték :( a világrekord 34 év az átlag meg 10-20 év
A kérdező hozzászólása: volt oltva, de ivaros volt, hát ebbõl is tanultam, és én is reménykedek még mindig, mert az jobb azért ha befogadták.
Egy oltatlan, ivaros, kinti cicánál elég jó. Tényleg elüthette egy autó vagy befogadhatták, esetleg harcban súlyosan megsérült. Ha nõstény a szülés nagyon megviseli, a kandúr pedig csavarog, innentõl bármi történhet vele. Nekem mikor elszökött a cicám, jobb volt azt gondolni, hogy befogadták, mint, hogy elütötte egy autó.
Ami a bánásmódot illeti, csoda, hogy eddig élt. Feltételezem, hogy kasztrálva sem volt ha már kint élte élete nagy részét, és tény, hogy egy kasztrált állat nem csavarog el (normál esetben).
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy talált, volt kint fotelja, szinte minden nap kapott húst. és ahányszor elment csajozi vissza jött.
Vagy talált olyan gazdit, akinél szebb az élet. Hozzánk például rendszeresen ideszoknak a macskák a szomszédságból, mert nálunk - nyugdíjas szüleim jóvoltából - napi 24 órás svédasztalos ellátás van, és a házban az összes heverõt, fotelt kisajátíthatják. Elég nehéz rábeszélni õket, hogy hazamenjenek a dolgozó gazdikhoz, akik naponta 1-2 alkalommal eléjük tolnak valami maradékot, a házba pedig be sem engedik.
A kérdező hozzászólása: általában kinti volt, csak amikor be szeretett volna jönni, akkor engedtük be, de nem gyakran fordult elõ ez, inkább én mentem ki hozzá
A kérdező hozzászólása: ja és köszi a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: keverék volt, és egyszer csak észreveszem, hogy már egy jó ideje nincs itthon, gondolom elment meghalni, vagy elütötte egy autó, esetleg megmérgezték, nem tudok róla sok minden sajnos :(( ez még szeptemberben történt.
Attól függ kinti vagy benti cica volt? Ha kinti akkor nem kevés ha benti akkor igen
Házi macskánál elég kevés (ha természetes halála volt) egyes fajmacskáknál átlagosnak mondható.
Az én cicám sajnos nem élt sokáig, mert elütötte egy autó, de a szomszédunkban van egy (kint-benti nõstény) cica, aki már 14 éves és még mindig nagyon jól tartja magát.

Fél éve élek szexuális életet, de az elején még mindig fáj! Ez normális?

Mikor elkezdi betenni feszit?, és elég rossz érzés, de miután egészen sikerült betennie utána már jó! ez miért van?

Legjobb válasz: igazabol en mar több eve elek szexualis eletet, de meg sokszor nekem is igy van. Ha uj pasival vagyok, akkor mindig, gondolom nem tudom magam elegge elengedni. Amugy meg valoszinü, hogy az elöjatek nem volt eleg hatasos, es nem vagy meg elegge nedves. Sikositoval probaltatok mar?

igazabol en mar több eve elek szexualis eletet, de meg sokszor nekem is igy van. Ha uj pasival vagyok, akkor mindig, gondolom nem tudom magam elegge elengedni. Amugy meg valoszinü, hogy az elöjatek nem volt eleg hatasos, es nem vagy meg elegge nedves. Sikositoval probaltatok mar?
Az elõjátékot növelni, ne síkosítót! És finoman lassan élvezettel behetolni, többször visszahúzni, amikor kicsit feszül és irányítsd Te, ha õ nem érzi eléggé.
nem vagy eléggé síkos... magyarul nem vagy ráizgulva a dolgokra... több elõjáték:D

Két és fél éve élek külföldön rokonoknál, bejelentett munkaviszonyom nincs. Most édesanyám mondta hogy kaptam egy levelet a Nav tól hogy nincs rendezve a magyar tb m. Mi a teendő ilyen esetben?

Ki kell fizetnem a magyar tbt akkor is ha nem tartózkodom otthon?

Legjobb válasz: 5 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetik! Á csak vicc volt. Be kell menned az APEH-hoz és ott nyilatkozni, hogy fizetsz-e más országben eü. biztosítást. Ha egy uniós országban fizetsz, akkor otthon nem kell. Ha nem uniós országban fizetsz, azt nem tudom. Ha sehol nem fizetsz, akkor otthon kell, és utólag is kifizettetik, igen. Havi 4-5 ezer forintról van szó.

5 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetik! Á csak vicc volt. Be kell menned az APEH-hoz és ott nyilatkozni, hogy fizetsz-e más országben eü. biztosítást. Ha egy uniós országban fizetsz, akkor otthon nem kell. Ha nem uniós országban fizetsz, azt nem tudom. Ha sehol nem fizetsz, akkor otthon kell, és utólag is kifizettetik, igen. Havi 4-5 ezer forintról van szó.

18-éves lány vagyok fél éve élek szexuális életet és még nem sikerült elmennem hüvelyen keresztül, pedig a párom mindent meg tesz nekem amit csak kérek! Mert mikor elmennék az van hogy pisilési ingerem van de nem bírok elmenni mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

Szerintem irányítsátok egymást, ebben az esetben te a párodat, hogyan jó neked. És ne legyenek gátlásaid, ne járjon az a fejedben, mi van, ha most se jön össze! Mert így tuti nem fog. A hüvelyi orgazmusról meg csak annyit, hogy sok nõ nincs tisztában azzal, hogyan mûködik. Kimásolok neked egy cikket, remélem segít! Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nõktõl a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az elõzõ barátnõjüknek volt. Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nõk hüvelyében 1000x kevesebb érzõideg végzõdés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nõk ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát?? Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az elõjáték fontosságát! Hiszen a nõk szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdõdik és a csiklóingerléssel fejezõdik be. Az orgazmus végsõ soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nõ szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely. A férfiak szeretik azt hinni, hogy az õ nemi szervük okozza a nõknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!
Én 21 vagyok, túl jó pár kapcsolaton, és nekem sem volt még...Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen érzés...a pisilési inger ? Azzal kezdõdik? Mert akkor az borzasztó, akkor maradok csak a csiklóinál... Nekem is volt egy pasim, azzal hencegett, hogy neki az összes barátnõje mindig elélvezett...nah persze!
KedveS Kérdezõ! Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a nõk jelentõs része nem jut el tisztán hüvelyi izgatással az orgazmusig, más szóval a nõk jelentõs része csikló-típusú. Ez teljesen normális!!! A csiklóizgatással kiváltott orgazmus éppúgy tökéletes, mint a hüvelyi változata. A barátod figyeljen arra, hogy alaposan izgassa a csiklódat! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Én 4 éve vagyok a párommal és még soha nem volt hüvelyi orgazmusom! :( Van olyan is, akinek egész életében nem jön össze! A pisilési inger már jó, mert ez annak az elõjele!
A párom elég tapasztalt és én sem vagyok már egy kis csitri, de eddig nem jött össze nekem sem, csak a pisilési inger. Az elõzõ biztos egy nagyszájú pasi! Nektek könnyû!
Sok nõ nem képes rá, de azért nem lehetetlen. Ne így állj hozzá, hogy te is ezt a kategóriát képviseled!!! A párommal 10 hónapig kísérleteztünk, mire végre összejött. Nektek is van még idõtök, csak tessék figyelni magadra, gyakorolni, és nagyon nyitottnak lenni. Azt hallottam, hogy egy nõ igazán 30 fölött kezdi el élvezni a szexet, mert akkor kerül tisztában önmagával. Te is nagyon fiatal vagy, még én is csak 21 leszek, tehát gondolj bele még csak most jönnek a jó éveink.:) Petranova
tapasztalt férfi tudná kezelni a helyzetet, de ezek szerint mindketten kezdõk vagytok.
Nekem volt már hüvelyi orgazmusom, de azóta semmi, ez a pisilés engem is idegesít, de mindig mondja a párom , hogy nyugi ugysem fogsz bepisilni, de nekem akkor sem megy :(
Ha megint csináljátok, akkor folytassátok tovább, nekem is ez volt az elelyén.
Ige, még az esküvõ napján, elõtte is megváltoztathatod.
Nálunk az esküvõ elõtt közvetlen jött az anyakönyvvezetõ segédje és aláíratott velünk egy csomó papírt. Kb. a halálos ítéletünket írtuk alá, olyan volt :D Elõtte még megkérdezték, hogy óhajtunk-e valamin változtatni. Ebben benne volt a zenéktõl kezdve, a gyermek családi nevén át az én új családi nevem is.
Változtathatsz igen. Én is változtattam elõtte egy héttel azon amit elötte 2 héttel megadtam.Az anyakönyvvezetõ pedig elértette mit mondok és az IGEN után nem azt a nevet mondta amit én akartam.Odasúgtam neki, hogy nem jól mondta a nevem.Kikerekedett a szeme és mondta tovább a szöveget.Majd mikor kijöttünk bement az irodájában és 3 perc alatt átírt mindent.Jót nevettünk rajta, hogy ez történt.
Igen... Hozzám közvetlenül bevonulás elõtt megnézette az egész szöveget is, hogy valamin valtoztasson-e... És a neveket külön megkérdezte.. Volt is változtatásom (becenéven írt be és ûgy szólított volna az egez szertartás alatt és én úgy nem szeretem a nevem)
Minek ez az egész hülyeség???Ti nõk? Mire jó ez a házasság???!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Azt még megkérdezhetem, hogy ti felvettétek-e a férjetek nevét és ha igen hogyan?
Igen, kötõjellel A férjem nem akarta, hogy -né legyek, vagyis az túlzás, jelezte, hogy szerinte kötõjellell jobb, amúgy " Nagyné Kiss Mária " lettem volna:) Viszont utóbb már nem vettem volna fel, nem bántam meg... Csak annyira nem volt fontos egyikünknek sem(egy kicsit azért akarta a páeom:) ) mint qmennyi macerával járt.. Mrt nekem van autóm... És csak a törzskönyv és forgalmi 12e jogsi 4000(de akkor már csináltattam orvosit is, mmertt 1 éven belül lejárt vilna :7200... Személyi 2000 A többinek meg az utánajárás, nagyon sok idõt töltöttem az okmányirodában (3 délelõtt) pedigolajozottan mûködik a rendszer nálunk... A tb kártyát pedig már postai úton inteéztem inkább.. De amúgy szeretem a nevem...csak a sok hercehurca (az anyagi részét belekaluláltuk, tehát nem errõl van szó, bár nem utolsó)
Jah 7.=4.
A kérdező hozzászólása: Hát én is gondolkodom még rajta, de így jobb hogy van még fél évem, hátha addig kitalálom mit szeretnék:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!