Találatok a következő kifejezésre: Félénk típus de (5 db)

Lányok! Mennyire jön be nektek egy kigyúrt fiú, de félénk típus?

Legjobb válasz: Azért "félénk", mert valószínûleg kicsi neki, és épp ezért gyúrja is magát, hogy azért felfigyeljenek rá a csajok. Az exem is hasonló volt

Azért "félénk", mert valószínûleg kicsi neki, és épp ezért gyúrja is magát, hogy azért felfigyeljenek rá a csajok. Az exem is hasonló volt
Én ugyanilyen vagyok, engem is érdekel
23 évesen simán jó vagy :) én ilyen férjet szeretnék majd magamnak
Lehet, hogy ismerjük mi egymást! :)
A kérdező hozzászólása: Na ennek én örvendek. Köszönöm a visszajelzést. 23 éves "ez" a srác. :-)
ismerek egy ilyen srácot, és annyira édes:) nekem tetesznek az ilyen félénkebb fiúk, akik nem csajoznak lépten-nyomon
Nekem is bejönnek az ilyen srácok. :)
Nem ismerjük egymást?? Amúgy, kis önbizalmat, mert tényleg ebbõl azt lehet hinni, hogy kicsi és azért gyúrod magad. (Nem olyan gáz ha kicsi, de a csaj ne elsõre ezt vegye le)
Nekem bejön z ilyen. :) Hány éves az a kigyúrt srác? :)
A kérdező hozzászólása: S ha még szûz ez a kigyúrt srác, akkor???
Ez a kigyuras én voltam viszonylag "kigyurva"de most kicsit elhiztam, semmi nem változott azon kívül hogy ujra izmositok:)
Imádni való! :) <3 <3 21-L.
Legjobb! :) 18L
A 13. válaszoló régi nagy igazság részletét írta le. A nõ a rosszfiúval fekszik le, de a jófiúhoz megy feleségül.

Félénk típus vagyok, de nemsokára 18 leszek és még 1 barátnőm se volt. Ráadásul van a suliban egy 9-es lány aki már 2 hónapja tetszik, de nem merem felszólítani, mert egyrészt kissé félek a kudarctól, másrészt mert sosincs egyedül. Mit tegyek?

Viszont nemrég ? jelölt meg MyVipen, de azóta semmi egyéb nem volt.Ez a MyVipen való megjelölés jó alkalom egy kiindulásipontnak a továbblépéshez??

Legjobb válasz: Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked,nem kell félned!

Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked, nem kell félned!
Akkor irjál neki rögtön!!!!!! AZONNAL! Szorítot! :) SOK SIKERT
Szerintem is irj neki és hivd el moziba mi is igy jöttünk össze a párommal azt mondta ha kinos lett volna és visszautasitom akkor azt mondja csak barátként akart eljönni velem. De én igent mondtam és 5 éve nem tudom lerázni :) Csak lazán! Sok sikert
Mindenképp irj neki! a net a legjobb dolog mert még odasem kell menned hozzá! kérrdezd meg esetleg nem e szeretne elmenni vled valahova mert szeretnéd jobban megismerni. és ha nemet mond neis lehet ciki mert te gondolhattad ugy is h mint barátot megismerni. írj neki! szerintem rendben lesz a csajok buknak az idõsebb pasikra ! hajrá!
Na MI Lett??
Megerõszakolta. :)

Merjek lépni? Egy éve megismerkedtem egy lánnyal és azóta barátok vagyunk, de én szeretném ha több lenne. Attól félek ha visszautasít a barátságunknak annyi. (Eléggé félénk típus vagyok. ) 18/F

Legjobb válasz: Ha megpróbálod legalább tudod hogy van e esélyed a lánynál! De ha vissza is utasít szerintem attól nemfog megszakadni a barátságotok!!

Ha megpróbálod legalább tudod hogy van e esélyed a lánynál! De ha vissza is utasít szerintem attól nemfog megszakadni a barátságotok!!


Kedves Lányok! Mit tanácsoltok egy olyan 22éves srácnak akinek nem volt még bnője, de félénk, visszahuzodó és nehezen oldódó tipus. Illetve az önbizalma is nulla. Nektek ez bejönne?

Tényleg csak olyan írjon aki segíteni szeretne..

Legjobb válasz: Szia. Semmiképp ne mutasd hogy gyenge vagy meg önbizalomhiányos. Hidd el, senkinek nem jön be. Sõt engem egyenesen taszít, hogy még hozzám se merne szólni.

Szia. Semmiképp ne mutasd hogy gyenge vagy meg önbizalomhiányos. Hidd el, senkinek nem jön be. Sõt engem egyenesen taszít, hogy még hozzám se merne szólni.
Attól függ, hanyas a legmagasabb wow-os karid? http://www.youtube.com/watch?v=Md3PjJAt1Q4
amugy meg van 80as dk-m az elsõ kedvéért mondom xP
Lehet, hogy velem van a baj, de bukom az ilyen srácokra. Ha sarokban ülõs, csendes kicsit béna.. egyszerûen felizgat:D rögtön odamegyek próbálok beszélgetni, esetleg kikezdeni vele, zavarba hozni... persze tudom, h belõlem nem rohangál túl sokan világon, de hidd el h van akinek tetszeni fogsz akármilyen is vagy:)
4:30 Én is pont ugyanilyen vagyok. Inkább a csöndesebb, félénkebb fiúk jönnek be. Nem minden csajnak a nagyarcú macsók kellenek. És nekem sem volt még senkim. 22/L
Vegyél fel valami jóféle öltözéket, állapítsd meg, hogy jól nézel ki, igyál egy kis (!) önbizalomnövelõt és gondolj arra, hogy aztarohadt, kéne valaki! Valószínû elõrébb jutsz, mint a gyikosokkal, akik szerint te jó ember vagy.
Mindegy, csak pénzed legyen kisöreg :D! Á, amugy csak segiteni szeretnék. Szerintem szedesd fel magad. Sok olyan lány van, akinek nem kellenek a macsók. Keress és találj. Járj el mindenhova. Keress egy barátot és ketten már nyerõk vagytok. Legyen három olyan tulajdonságod, amirõl tudod, hogy kell a lányoknak. Pl sok félénk srác olyan bujós, ami tetszik nekünk. vagy ilyenek.
1ûveg tõmény pia aztán olyan bátor leszel, hogy még Voksán Virágot is felhuzod.
Bocsi ha már írták, de nem olvastam el a válaszokat. Kezdj mondjuk kondizni és ha látod, hogy jó tested van vagy kockás a hasad akkor máris megjön az önbizalmad. Nézz divatlapokat még ha ciki is, mert sok jó öltözködési tipp van benne, ha esetleg nem lenne jó izlésed. Próbálj meg olyan társaságba keveredni ahol nem kockák és tutyimutyik vannak, hanem "férfias férfiak", hátha ellesel tõlük valamit és beleveted magad az életbe;)
én az internetes társkeresõket ajánlom neked! ott picit könnyebb lesz, és ha sikerül elérni, hogy egy kedves csaj válaszoljon, akkor az elsõ találkozóig úgyis beszéltek párszor, és addigra feloldódsz! megértem a félelmeidet, mert sajnos irtó bunkók a mai lányok, és csak a pénzre mennek...mondom ezt úgy, hogy én is lány vagyok
hmm kb énis ilyen vaok...de inkább a kõrülöttem lévõ emberek véleményétõl(te nem ettõl??)...akk nyugodt lennék ha mondjuk csak 2esben lennék aval a személyel:)
En valoban segiteni szeretnek!Keress meg ha erdekel.Lany vagyok:)
Hát mert jó szám :) ennyi nem elég?:D
Én ilyen vagyok, de 21 éves. Minden igaz rám. Nekem õszintén szólva nem jönne be, bár mondom én is ilyen vagyok. Mondjuk számít, hogy hogyan nézel ki, amúgy milyen a természeted. Én pl igaz, hogy nehezen oldódom, de akikkel sikerül, azok mindig meglepõdnek, hogy milyen jófej vagyok, mert szeretek poénkodni és hasonlók :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Nálam is így van, ha feloldódom akk énis jófej vagyok. Sõt akit közel engedek magamhoz az is ezt mondjaÛ( bár nincs belõle sok)
Ha nehezen oldódsz, próbálkozz meleg oldószerrel, kivéve, ha acetát vagy! mert az acetátoknak a hõmérséklet növelésével csökken az oldhatóságuk! (ismerjük a na-acetátos kísérletet, ugye?:D)
ha így folytatod lehet még 40 évesen sem lesz barátnõd. volt ilyen barátom, és állandóan magát sajnálta hogy milyen ronda meg milyen szerencsétlen meg milyen buta stb. szerinted bárki is ezt akarja hallgatni? bár lehet te nem ilyen vagy, de ez a jellemzõ az önbizalomhiányos emberekre, hogy sajnáltatják magukat. változz meg, te sem vagy rosszabb mint bárki más.
Szia! 18 éves lánya vagyok, hasonlóan viselkedem mint te. Nem vagyok partyarc, nem iszom halálra magam és nem cigizem. Visszahúzodó vagyok, de mindenképpen nyitott tehát nem félek szóba állni emberekkel. A nnak ellenére, hogy én is csendes vagyok nekem sem tetszenének ezek a tulajdonságok, hiszen egy férfi legyen bátrabb, okosabb, ügyesebb mint én. Tudjon levenni a lábamról. Nem baj ha bénázik, hiszen izgul de akkor is legyen benne valami. Egyébként az önbizalmodon feltétlenül változtatnod kell: vágj bele egy olyan dologba amit szeretsz, hiszen abban biztos a sikerélmény, csinálj minnél több programot azokkal akiknek már megnyíltál hiszen ezek is megerõsítenk.(biztosítanak, hogy jófej vagy, a késõbbiekben sem kell félned) Egyébként ne izgulj soha! Nekem pl a másik véglet sem tetszik, hiszen általában a nagydumás, menõ csávó csak egy éjszakára hajt. Hidd el biztos benned is valami nagyon megnyerõ!:) L/18
elsö! miért linkelted be ezt a számot? amugy imááádom de nemtudom hogy jön ez ide. :| kérdezö. nekem nem tetszik ha egy fiu annyira be van fosva hogy 2 értelmes mondat nem áll össze neki. de van aki ezt cukinak tartja. de azért nem mindegy ehhez milyen külsö párosul... szerintem járj le egy konditerembe, jobban fogsz kinézni és magaddal is elégedettebb leszel.
A kedves kérdezõ feltette az én kérdésem, a kor és a helyzet is stimmel. Szerintem a megoldás az (a saját helyzetemre is), hogy olyan környezetet kell találni, ahol vagy tudsz oldódni, vagy nem érzel nyomást amiatt, hogy emberek vesznek körül (tömegiszony, vagy hasonló). Ezért pl. pár fõs társaságban érdemes ismerkedni az ottaniakkal, vagy értelemszerûen az interneten, ahol ezek a problémák nem jönnek át egybõl. Idõvel biztosan tudsz oldódni a már valamennyire ismert emberek között, és akkor ez a hátrány már nem lesz taszító egy lánynál. De persze akárcsak magamnak, neked is csak azt tudom mondani, hogy ez egy elég nehéz helyzet, és nem könnyû túllépni rajta... de hajrá.
Az ilyen srácok nem jönnek be a lányoknak. Ez tapasztalat, mert én is ilyen vagyok sajnos, bár próbálok megváltozni... A lányoknak FÉRFI kell, nem punc.i.

Az lehetséges, hogy valaki "macsónak" mutatja magát mások előtt, de valójában igenis félénk, visszahuzódo típus?

Szóval arra gondolok,hogy sok barátja van,elvan velük,dumálgat,lányokkal flörtöl,de valójában ez csak egy álca.Mert mindenki egy álarc mögé bújik.És a valódi énjét csak kevés embernek mutatja ki.Ez lehetséges?Egy 20év körüli srácról van szó.

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges. Én hasonló vagyok nõben.

Szerintem lehetséges. Én hasonló vagyok nõben.
Teljesen biztos.. Nekem is van ilyen ismerõsöm.
Én pontosan ilyen vagyok. :( 15/F
nagyon is lehetséges szerintem
Sajnos van ilyen.
Igen van ilyen ... Nekem a volt barátom is ilyen volt pl. És énis ilyen vagyok lányba .
Sztem aki így nagyon macsózik az mind ilyen. Valahol lelkisérült.
Lehet h hülyeség amit írok, de ez leginkább a Skorpió csillagjegyû srácokra igaz. Nagyon kevés emberben bízik meg és csak azoknak mutatja meg az igazi énjét. Kívülrõl erõs egyéniségnek látszik, de belül kicsit érzékenyebb viszont nem mutatja ki az érzelmeit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 12:15nek:Ez a srác Szûz csillagjegyû.Mint írtam a kérdésben is, eléggé népszerû srácnak tûnik, de ha ránézek, ha belenézek a szemébe, teljesen másként látom.És egyébként is hallottam már róla egy-két dolgot, ami alapján erre következtethetnék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!