Találatok a következő kifejezésre: Félénk a mit tehetek (6 db)

Félénk a kutyám, mit tehetek?

Sziasztok! Egy 4 hónapos sarplaninacom van és kissé félénknek találom. Néha ha jó napja van ugat, és hozza azt, amit e fajtától elvárna az ember. Néha pedig fél a nagyobb zajoktól, nem ugat inkább visszavonul. Mit tegyek vele,ha azt szeretném, hogy jó házörz? legyen?

Legjobb válasz: Szia! Kb. fél éve hoztunk egy 10 hónapos tacskót. Õ is nagyon félénk volt.(kb.4 hónapig.) De mióta látja, tapasztalja, tudja, hogy itt mindenki szereti, azóta fel van szabadulva teljesen. Adj neki idõt, aztán hátha feltalálja magát! :)

Szia! Kb. fél éve hoztunk egy 10 hónapos tacskót. Õ is nagyon félénk volt.(kb.4 hónapig.) De mióta látja, tapasztalja, tudja, hogy itt mindenki szereti, azóta fel van szabadulva teljesen. Adj neki idõt, aztán hátha feltalálja magát! :)
Nekem is ilyen volt a kutyám és mi hoztunk egy felnõtt házõrzõt aki megtanította a dolgokra....ma már õ a környék legjobb házõrzõje! Amúgy teljesen mindegy h milyen fajta kutyát teszünk mellé, csak vezéregyéniség legyen! Nekünk bevált, remélem segítettem!
Be kell jelenteni az önkormányzatnál.
Évek óta hasonló a helyzet nálunk. Elõször próbáltuk szépen /még segítettünk is az építkezésben/. Aztán szóltunk - csak még hangosabbak lettek. Rendõrt hívtunk - ha ki is jött csak órákkal késõbb és semmit nem csinált. Ha kérdezed és éppen józan, a válasz:"hozzá tartozik a cigány kultúrához" Ha nem kérdezed, de éppen részegen üvölt a kareokiba / segélybõl erre is és erõs hangfalakra is futja / akkor "fajgyûlölõ" vagy és "b+k anyád magyarok mind" a válsz. Ja, én Fóti vagyok. Ja, és tudóm, hogy nem mindegyik cigány ilyen, de mióta õk a szomszédaim komoly erõfeszítést igényel, hogy elõítélet nélkül tekintsek más cigányokra. Amúgy nálunk rendszeresítettük a füldugót és az altatót.
feljelentés csendháborításért
Szorgosan tanulmányozzátok az ingatlan hirdetéseket...:(
A kérdező hozzászólása: Feljelentésen gondolkoztunk, de azon kívül, hogy rájuk szólnak nem hiszem, hogy tehetnek bármit is. Balhézni meg nem érdemes velük, mert most költöztünk be, 1 évig köt a szerzõdés, albérlet. Ezek is most bérelték ki, utánunk, nem költöztünk volna ide ha tudjuk, egyébként rendes környék. Az érdekelne, hogy ha valaki került hasonló helyzetbe, az mit csinált?
Semmit, nekik itt mindent lehet....
A kérdező hozzászólása: Jahh... Kb 25 évesnek néznek ki, dolgozni nem dolgoznak, csak a mulatós megy egész nap... Nem csoda, ha nõ a gyûlölet...

Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek ilyen félénk a fiúkkal?

Leginkább akkor ha tetszik egy fiú és akkor nem merek hozzá szólni,se beszélgetni vele mert akkor össze vissza beszélek és zavarban vagyok.:(Ez olyan rossz. Létszi segítsetek!

Legjobb válasz: Legyél bátrabb :)

Legyél bátrabb :)
velem is ez a baj.:(
Ne úgy tekints rá, mint egy "fiúra", hanem mint barátjelöltre, és légy sokkal lazább.Ne keresd rögtön a fiúkba a nagy szerelmet, mert gondolom azért nem mersz, és vagy félénk, mert túl nagynak találod a tétet, és azt hiszed életed nagy lehetõségét szalasztod el épp, mikor ismerkedni szeretnél, és nem megy. Pedig nem így van, nem szalasztassz el semmit, ne izgulj, százával fognak még ostromolni a fiúk, és lesz olyan, akivel vagy aki mellett nem leszel félénk, és segíteni fog oldani a benned rejlõ feszültséget:)
Én meg a lányoktól "félek"! És akkor miwan?! :O 18 leszek már..
Hidd el , eljön majd az a fiú az életedben, akivel nem ezt fogod érezni, egyszerûen természetes lesz minden.Ne görcsölj, menni fog minden magától...és gondolj arra, h a fiúk is ilyen érzésekkel küzdenek, csak nem mutatják ki:)


Megvan a vonzalom de nagyon félénk, és nem igazán "lépeget" persze már õ is kezdeményezett. Mit tehetnék hogy jobban felkeltsem azt hogy kezdeményezzen? Adjam a tudatára hogy nekem õ kell vagy csak finom lépésekben? És mik ezek a lépések?

Úgy érzem nekem kell most a talpamra állnom hogy legyen valami, de nem akarok a nyakára akaszkodni meg ilyesmik.

Legjobb válasz: de neki persze kellene tudnia fejbõl a lépéseket :d

de neki persze kellene tudnia fejbõl a lépéseket :d
Ha kezdeményezett, mi a gond? Tiéd a következõ lépés. Csak finoman, hogy meg ne ijedjen!
Én ha közeledek valakihez és nem viszonozza akkor úgy tekintem, hogy nem érdeklem, sõt, esetleg zavarom is. Akkor ott abbahagyom. Senkire nem fogok nyomulni. Gyûlölöm az egyoldalúságot egyébként is. Semmi értelme, ha csak én teszek efféle lépéseket. A mai világban pedig egyébként sem csak a férfi dolga kezdeményezni, a nõ is ugyanúgy megteheti, FÕLEG ha a férfi már megtette az elsõ lépéseket. 22/F
Te a lány vagy, vagy a fiú?
Szerintem lényegtelen.

Csendes visszahúzódó lányként mit tehetek hogy a tanárom ne nézzen olyan feltûnõen? szólni nem merek, mert elég félénk lány vagyok, és amúgy is kedves volt velem mert átengedett a tantárgyából, pedig megbuktam volna.

szeptembertõl már most félek

Legjobb válasz: Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.

Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.
Nem kell félned, nem tehet túl sok mindent!Ha tesz, akkor fel kell jelenteni(úgy, hogy elõtte szólsz a szüleidnek!)!
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmirõl nincs szó, amire gondoltok, csak zavart hogy néz, de már tudom hogy segíteni akart , mert jót akart nekem.
Megkéred, h ne nézzen

Tetszik egy srác a suliból. Táncoltunk szombaton. Ha akarnám, meg tudnám szerezni az msn címét, de nem tudom jó ötlet-e! Pedig nem vagyok félénk lány, de nem tartom jó ötletnek. Mit tehetnék hogy érdekeljem?

Legjobb válasz: Szia, szerintem elobb hivd fel magadra a figyelmet, ha talakoztok a folyoson, probalj szemkontaktust letesiteni vele, mosolyogj ra (ez nagyon fontos), legyel kedves es szereny. Probalj szoba elegyedni vele es igy szepen lassan elerheted a celod,ha valoban tetszel neki. En nem irnek soha eloszor egy fiunak, megvarnam,h o lepjen.

Szia, szerintem elobb hivd fel magadra a figyelmet, ha talakoztok a folyoson, probalj szemkontaktust letesiteni vele, mosolyogj ra (ez nagyon fontos), legyel kedves es szereny. Probalj szoba elegyedni vele es igy szepen lassan elerheted a celod, ha valoban tetszel neki. En nem irnek soha eloszor egy fiunak, megvarnam, h o lepjen.
Hagyd az msn-t a 3, 14csába. A netes ismerkedés szinte semmit se ér.
A kérdező hozzászólása: jó, csak odamenni meg nem nagyon mernék..:D pedig nem vagyok félénk...mert a discoban is én mentem oda h táncolunk-e...de kb 2hét és elballag...
A kérdező hozzászólása: és h szólíthatnám le, ha mindig a haverjaival van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!