Találatok a következő kifejezésre: Félénk a mit (134 db)

Hogyan viselkednek a félénk fiúk? Mik a jelei annak hogy egy fiú félénk?

Legjobb válasz: Szerintem eléggé élszre lehet venni,h vki félénk,vagy magabiztos. Ha vki félénk,annak több jele van,pl: ha beszélgetsz vele van h elpirul, ha rá nézel lesüti a szemét,esetleg dadoghat is amikor beszélsz vele,meg ilyenek.

Szerintem eléggé élszre lehet venni, h vki félénk, vagy magabiztos. Ha vki félénk, annak több jele van, pl: ha beszélgetsz vele van h elpirul, ha rá nézel lesüti a szemét, esetleg dadoghat is amikor beszélsz vele, meg ilyenek.
én mint fiú(14 multam) nagyon félénk vagyok és azért mert "félek a lanyoktol"...ez abban jelenik meg h nézem és nem merek hozzászólni.. vagy ha igen akkor meg csak vmi vicceset mondok ami nem utal arra h járnék vele... és így nem is lesz belole semmi:(
Nálam ez érdekes, félénk srác voltam, de amióta lett egy barátom (csaj), és beszélgetek vele mindenrõl még szexrõl is. Nem félek a csajoktól. Tudom magamról, hogy ha rámnézett egy lány elkaptam a tekintetem, ha hozzámért lemerevedtem, nem tudtam se szólni se mozdulni.Ha megszólalatam a mondatot 5 percig kellett magyarázni, hogy ne legyen sértõ. Vicces, de ha kineveted mégroszabb lesz. Miért is kérdezted ezt? ez egyértelmû én annak éreztem és mindenki látta is rajtam.
Hát sztem keveset látod beszélni a társaságban, haverjával, halkan beszél.stb
gyakori :halkan beszél szinte suttog , dadog nem mer a szemedbe nézni ha, belenéz inkább elnéz vagy becsukja a szemét .nem beszél soha csak ha hozzá szolnak .lehajtott fejjel mászkál .ha valaki nevet nézi hogy nem e õt nevetik . nem nevet soha semmin .izzad a tenyere .nem bízik senkibe . reszketés stb......ilyesmik ..én is ilyen letem mert olyan rendesen bántak velem a lányok .meg barátnõm se volt még pedig enm vagyok egy csúnya gyerek

Félénk a kutyám, mit tehetek?

Sziasztok! Egy 4 hónapos sarplaninacom van és kissé félénknek találom. Néha ha jó napja van ugat, és hozza azt, amit e fajtától elvárna az ember. Néha pedig fél a nagyobb zajoktól, nem ugat inkább visszavonul. Mit tegyek vele,ha azt szeretném, hogy jó házörz? legyen?

Legjobb válasz: Szia! Kb. fél éve hoztunk egy 10 hónapos tacskót. Õ is nagyon félénk volt.(kb.4 hónapig.) De mióta látja, tapasztalja, tudja, hogy itt mindenki szereti, azóta fel van szabadulva teljesen. Adj neki idõt, aztán hátha feltalálja magát! :)

Szia! Kb. fél éve hoztunk egy 10 hónapos tacskót. Õ is nagyon félénk volt.(kb.4 hónapig.) De mióta látja, tapasztalja, tudja, hogy itt mindenki szereti, azóta fel van szabadulva teljesen. Adj neki idõt, aztán hátha feltalálja magát! :)
Nekem is ilyen volt a kutyám és mi hoztunk egy felnõtt házõrzõt aki megtanította a dolgokra....ma már õ a környék legjobb házõrzõje! Amúgy teljesen mindegy h milyen fajta kutyát teszünk mellé, csak vezéregyéniség legyen! Nekünk bevált, remélem segítettem!

Milyen a félénk ember, mikor félénk valaki?

Legjobb válasz: Szemezgess a szerelem és szex topicban..

Szemezgess a szerelem és szex topicban..
Bátortalan.


Mit csinaljak, h ne legyek unalmas, ill. rámenős? Kicsit félénk a pasi.

nemrég ismerkedtünk meg 1 buliban. csak jóval utána lett számcsere, de jól el tudtunk beszélgetni, stb. el is hivott 1 rednezvényre, de az még csak ezután lesz.. van esélye a dolognak? h bátoritsam?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen van esélyed/esélyetek. Ha félénk a pasi akkor inkább kerüld a rámenõs viselkedést ne legyél kihívó inkább kérdezgesd és érdeklõdj iránta ez megadja majd neki a kellõ önbizalmat és ezzel bátorítod is :) Sok szerencsét, és majd számolj be ;)

Szerintem mindenképpen van esélyed/esélyetek. Ha félénk a pasi akkor inkább kerüld a rámenõs viselkedést ne legyél kihívó inkább kérdezgesd és érdeklõdj iránta ez megadja majd neki a kellõ önbizalmat és ezzel bátorítod is :) Sok szerencsét, és majd számolj be ;)
"gyereszivi basszámeg" x)
A kérdező hozzászólása: nem idióta tinip.csök véleményére voltam kiváncsi!!
Mindenkeppen van eselyed es ertekeld ha normalis es rendes fiu, az sem baj ha felenk.Majd talan batrabb lesz, ha latja, h tetszik neked.Sok sikert!34|N
A kérdező hozzászólása: köszi :) majd irok.. remélem, h lesz vmi :)

A félénk fiúk mikor kezdeményeznek? És ha nem akkor én mikor kezdeményezhetek?

Legjobb válasz: "Nem fontolgat az ki szivéböl szeret és szive titkát bátran megmutatni kész"

"Nem fontolgat az ki szivéböl szeret és szive titkát bátran megmutatni kész"
mindegy mikor kezdeményezel, csak "ne ronts ajtóstól a házba". esetleg kiderítheted egy barátjától, hogy tetszel-e neki meg ilyenek.
A félénk fiúk van, hogy soha. Te bármikor.
csak úgy menj oda hozzá dumálni amikor egyedül van. leblkkolni? ezt hogy érted? zavarba jön-e? lehetséges, kezeld a helyzetet, hogy feloldódjon. Ha bejösz neki azt észre fogod venni. Vagy kérdezz rá :D
Ha naon félénk a fiú, akkor a lánynak kell kezdeményezni!!! Amikor elérkezettnek látod az idõt arra, h kezdeményezz nála!!!
Biztos megijedt, mert fél hogy haragszol rá, hogy veled dumál. Szerintem légy kedves meg dumálj vele többet. Tutira bejön.
A jelek lehetnek: szóba áll veled, jól érzitek magatokat egymás társaságában, mosolyogtok egymásra, megtaláljátok a közös hangot, megértitek egymást!!!! :)
nálam az egyszavas válaszolás annyit tesz, hogy menj már innen
NEM NEM SOHA !!!
Kezdeményezz bátran. Menny oda hozzá és smárold le.(velem 1x történt ilyen és elég jó volt xDD)
jajj en is az a felenk fajta vagyok de most szilveszterkor vettem a batorsagot mentem egy csajhoz elkezdtem vele tancolni es vegul ossze is jottunk:D eloszor is kell egy kis pia h meghozza igazan a kedvem:D utana megy szinte magatol>:D< 18/F
Szia! szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz bármikor. pl irsz neki egy smst vagy adsz jeleket. ha még ekkor se nagyon lép akkor még erõsebb jeleket adsz neki. és ha még akkor se csinál semmi különöset. akkor nem kellesz neki nagyon. mer akármennyire is félénk valaki, de sok sok jelbõl vehetne erõt magán. szoval hajrá
Amúgy hány évesek vagytok?
hol laksz?
A kérdező hozzászólása: am valaki írhatna privit, aki segítene nekem és válaszolna még pár hülye kérdésemre
A kérdező hozzászólása: és hha nem tetszek neki, akkor is nézne?
Én kezdeményezek, de csak kis jelekkel amit általában nem vesznek észre a lányok:D
"egy szavas válaszai vannak, kussba ülünk egymás mellett..." ha te akarsz lennia kezdeményezõ, és õ leblokkol nem tud beszélgetni témát felhozni akkor te hozz fel olyan témát amire nem lehet egyszavas válszokat adni. vannak nyílt és zárt kérdések zárt kérdés: Nézed a nemtudom milyen közismert sorozatot? válasz: igen, vagy nem nyílt kérdés: mit gondolsz az xy közismert sorozatról. itt is benne van a pakliban, hogy úgy válaszol, hogy nem ismerem, de tovább elhet vinni, legalább, hogy akkor melyiket ismered, szereted, nézed. És ezt bármilyen témára ki lehet alakítani a nyilt kérdést.
Fél, hogy rosszat mond, vagy nincs elég önbizalma(leblokkolás), de lehet, hogy csak nincs mit mondania, egy ilyen pillanatban csókold meg...Valahogy meg kell szüntetni a kínos hallgatást ;) Amikor ellentétesen viselkedik, az azért történhet, mert nem mer feléd közeledni és nem látja, hogy jelét adnád annak, hogy Te szeretnéd, ha közeledne feléd, ettõl egy picit durcás lehet, de elmúlik hamar ez az érzése... A félénk fiúkkal vigyázni kell, mert a legtöbb csak ismerkedni nem mer, de ha már összejöttök, kinyílhat a csipája!
A kérdező hozzászólása: Am még nem nagyon beszéltem vele...párszor õ jött oda és elmesél 1-1 sztorit, de amikor én kérdezek tõlle vmit akk aha, igen, nem...ennyit válaszol... :s Nagyon tetszik, de ez már így nem mehet tovább :S
A kérdező hozzászólása: Am leblokkolni = egy szavas válaszai vannak, kussba ülünk egymás mellett...
A kérdező hozzászólása: Az a szitu, hogy már elég régóta szemezünk, de van amikor tök ellentétesen viselkedik... :S
A kérdező hozzászólása: Am lány vagyok...de am nem fog leblokkolni, hha odamegyek hozzá dumálni? És mik a jelei annak, hogy tetszek neki?
A kérdező hozzászólása: A lakhely miért fontos?

Játékokban a textúrák lassan töltõdnek be ahogy közeledek feléjük. Ez mitõl lehet?

Nálam cod2-nél és vice city-nél jelentkezik a dolog. Mindkét játékhoz elegendõ gépem van. Készítettem egy videót is az esetrõl:

A barátom félénk velem. Mit tegyek? (lent)

igaz ,k nemrég vagyunk úgy együtt,de nem jön oda , ha kettesben vagyunk akkor sem mer lépni , ha csókolózunk nekem kell kezdeményezni, igaz ? viszonozza és nekem kell befejeznem,de ez már kezd idegesíteni Mit tegyek ?

Legjobb válasz: Legyél türelemmel és bátorítsd picikét!

Legyél türelemmel és bátorítsd picikét!

Félnék srác félénk csaj? Mi a teendő?

Van egy srác, ? is és én is félénkebbek vagyunk. Tudom, hogy tetszem neki. Õ is nekem. Viszont szerintem nem nagyon mer kezdeményezni. Tudom, hogy azért tetszem neki, mert félénk vagyok, ezért nem lenne jó ötlet ha én kezdeményeznék, mert elijeszthetem vele. Szóval csak úgy finoman, hogy éreztessem vele, hogy nem venném zokon ha mondjuk megfogná a kezem, vagy megölelne, stb.? 20l

Legjobb válasz: Ha bejösz neki ak most légy határozott! Csókold meg és majd kialakul

Ha bejösz neki ak most légy határozott! Csókold meg és majd kialakul
hát, sztem félénken, szemlesütve fogd meg te kezét, vagy kicsit öleld meg. hátha beválik.
szia! Mi a probléma ha tudjátok, hogy kölcsönös a szimpátia?:) Valakinek csak lépni kell, mert különben nem lesz semmi és elszalasztjátok a dolgot.Valószínû azért tetszel a srácnak, mert nem vagy egy r*bi, aki szó szerint rámászik a pasikra, nevetségesen kelleti magát-valószínûleg ez a fajta kezdeményezés nem tetszene neki és te pedig pont azért tetszel neki, mert tudja, hogy nem ilyen vagy, de ez nem azt jelenti, hogy nem kezdeményezhetsz!Kedvesen, aranyosan is meg lehet a dolgot oldani, attól még nem fogsz a szemében lealacsonyodni.Küldj neki bíztató jeleket, aztán ha végképp elakad a dolog, mert annyira félénk, akkor vedd a kezedbe az irányítást és konkrétan tudasd vele, hogy szívesen megpróbálnád vele. 22L
Beszélgess vele, és ha elköszönsz ÖLELD MEG! Ez egy lánytól tök normális:D és mond hogy "jaj de imádom veled lenni" aztán mosolyogj és menj eL:D
Egy segítõkész barát?

Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek ilyen félénk a fiúkkal?

Leginkább akkor ha tetszik egy fiú és akkor nem merek hozzá szólni,se beszélgetni vele mert akkor össze vissza beszélek és zavarban vagyok.:(Ez olyan rossz. Létszi segítsetek!

Legjobb válasz: Legyél bátrabb :)

Legyél bátrabb :)
velem is ez a baj.:(
Ne úgy tekints rá, mint egy "fiúra", hanem mint barátjelöltre, és légy sokkal lazább.Ne keresd rögtön a fiúkba a nagy szerelmet, mert gondolom azért nem mersz, és vagy félénk, mert túl nagynak találod a tétet, és azt hiszed életed nagy lehetõségét szalasztod el épp, mikor ismerkedni szeretnél, és nem megy. Pedig nem így van, nem szalasztassz el semmit, ne izgulj, százával fognak még ostromolni a fiúk, és lesz olyan, akivel vagy aki mellett nem leszel félénk, és segíteni fog oldani a benned rejlõ feszültséget:)
Én meg a lányoktól "félek"! És akkor miwan?! :O 18 leszek már..
Hidd el , eljön majd az a fiú az életedben, akivel nem ezt fogod érezni, egyszerûen természetes lesz minden.Ne görcsölj, menni fog minden magától...és gondolj arra, h a fiúk is ilyen érzésekkel küzdenek, csak nem mutatják ki:)
beszélgessetek többet és majd kialakul nem kell félni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hàlàs vagyok.
bókolj neki (de persze ne durvát dicsérd a haját, ruháját, sminkjét jól fog neki esni és mosolyogni fog), ha beszélgettek vagy közös programot csináltok és jól érzi magát akkor úgy is mosolyogni fog a többi sráccal meg ne foglalkozz azért csinálják mert még nem voltak a te helyzetedbe és nem tudják milyen
A kérdező hozzászólása: Na nincs az a haverom én vagyok de nem csak ezzel szekàlnak na és szerinted hogyan tudjam megnevettetni mert nagyon szeretem a mosolyàt?
Attól függ milyen korosztály vagytok mert a 15 éven aluliak ált. a szekálósak de mond meg neki hogy ez természetes dolog a többiek meg valószínûleg azért piszkálják mert a gondolkodásuk gyerekes de majd kinövik nem kell velük foglalkozni, válaszolni pár év és nem cikizik ink. az a szöveg lesz hogy , , szedd fel a csaj haver"
A kérdező hozzászólása: Oh szuper hàt nem is tudom mit mondjak mondjuk egy köszönöm na de még egy dolog van gy baràtom akit meg azért szekàlnak mert szerelmes egylànyba és ezért kérdezgetik de ō persze tagaggya szentem hogyan segítsek neki?
akkor mikor egyedül van mond neki hogy valamikor dumálhatnátok, vagy ha a barátnõivel van köszönj neki értékelni fogja
A kérdező hozzászólása: Na ez itt a baj nincs facenookja.meg semmi ilyen.
akkor neten írj neki
A kérdező hozzászólása: Ok kösz megbróbàlom de nagyon sokat van a baràtnōivel és úgy màrt nem merek pdamenni hozzà.
Szívesen :) remélem tudtam segíteni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!