Találatok a következő kifejezésre: Fáradt vagyok nem tudok aludni, ez (2 db)

Fáradt vagyok de nem tudok aludni, ez normális?

Mindenki azt mondja,hogy majd jön az alvós id?szak amikor nem tudsz ébrenmaradni.Én meg normálisan aludni nem tudok.Forgolódok megébredek.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én sem tudok normálisan aludni, nagyon ritka, amikor végigalszom az éjszakát normálisan, és nincs alvós korszakom. 10 hetes kismama

Hány hetes vagy? Én sem tudok normálisan aludni, nagyon ritka, amikor végigalszom az éjszakát normálisan, és nincs alvós korszakom. 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Elvileg 6-7 hetes vagyok de csak hétfõn megyek az elsõ UH-ra.
normális. Én is így voltam az elején. Nekem azt mondták, hogy az izgalom, az öröm stb.... Most meg már azért nem tudok aludni mert a babóca nem hagy :) . Éjszaka is rúg-vág, pisilnem is kell ettõl és így nehéz. Na meg a hasam mérete is gátol a kényelmes fekvésben. Kitartást, a középsõ harmad majd jobb lesz. én ott nagyon tudtam aludni és tényleg sokszor nehéz fent maradni. Üdv. : 34 hetes kismama
Szejél Hova nyugtatót, ezt terhesen is lehet.Rosszat teszel magatoknak, ha kialvatlan vagy!
A kérdező hozzászólása: Kialvatlan nem vagyok, csak ezelött bármikor tudtam aludni csak egy párna meg egy takaró kellett most meg nem megy. Sedativumot nem akarok szedni még ha enyhe akkor sem. Félek tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ismerõs történet. A végén már csak 1-2 órát tudtam aludni. Aztán kiderült, hogy a magzatvédõ vitamin "áldásos" hatása volt. Az elsõ bogyó kihagyása után azonnal jobban aludtam, és 2-3 nap után teljesen visszaálltam.

Iszonyú levert vagyok egész nap, nem tudok úgy felkelni, hogy ne legyek rohadt fáradt és akármeddig tudnék aludni. Eégsz nap alhatnékom van. Mitől van ez?

Annyira nincs energiám, hogy az hihetetlen és fogalmam sincs, mit?l.

Legjobb válasz: hány éves vagy? dolgozol? mert az is kimeríthet. javaslom tarts egy ágyban fekvõs-alvós-tv nézõs napot. ha nem segít akkor orvos.

hány éves vagy? dolgozol? mert az is kimeríthet. javaslom tarts egy ágyban fekvõs-alvós-tv nézõs napot. ha nem segít akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: Most leszek 20. Nem dolgozom. Gyakorlatilag egész nap pihengetek...
szerintem menj el orvoshoz. az a legbiztosabb, mert betegségek jelei lehetnek ezek a tünetek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!