Találatok a következő kifejezésre: Fáradt vagyok nem (305 db)

Tényleg fáradt vagy nem kíván?

Mostanában többször visszautasít a barátom, h ő fáradt.Nem vagyunk régóta együtt, de az elején sokkal lelkesebb volt, sőt szinte folyamatosan szexelni akart.és igazából szeretek felül is lenni, szóval ha akarná nem kellene neki olyan sok energiát belefektetenie.mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy valaki fáradt a szexhez. Kivéve ha hazajön a 12 órás nehéz fizikai munkából. Szerintem csak simán kevesebb az igénye, mint neked. Így megy ez, az elején, mint a nyulak, aztán kialakul.

Nincs olyan, hogy valaki fáradt a szexhez. Kivéve ha hazajön a 12 órás nehéz fizikai munkából. Szerintem csak simán kevesebb az igénye, mint neked. Így megy ez, az elején, mint a nyulak, aztán kialakul.
vannak ilyen periódusok az ember életében..
nem igazán érthetõ, lehet hogy valami problémája van amin rágódik
Az elején még újdonság volt neki veled a szex, most már teljesen egymáséi vagytok, már elengedi magát ilyen téren.

Van barátnöm, és nagyon szeretem, és azt mondja, h ő is nagyon szeret! De 1 héten alig talizunk párat, mert legtöbbször azt mondja, h fáradt vagy nem ér rá, és nem tudom, h szeret e! Ez ellen mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!

Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!
Akármennyire fáradt vagyok, sosem mondok olyat a barátomnak, hogy "figyelj, fáradt vagyok, hagyjuk ezt ma"... Pedig én nagyon álomkóros vagyok, legszívesebben mindig csak aludnék, sosem vagyok kipihent. Én azért beszélgetnék vele egy kicsit arról, hogy most mi van.

Az normális hogy amikor reggel felébredek és még fáradt vagyok, nem vagyok teljesen észnél addig úgy fázok mint aki mindjárt megfagy?

Bocsi ha nem jó kategóriába tettem a kérdésemet de nem tudtam hova illene be egy ilyen kérdés.

Legjobb válasz: Vagy mitõl van ez?

A kérdező hozzászólása: Vagy mitõl van ez?
Nem tudom mennyire normális. Én soha sem tapasztaltam ilyet. Reggel, mikor felébredek többnyire kellemes meleget érzek a takaró alatt. Fázni csak akkor szoktam, ha kimászok az ágyból :)
Ha rosszul alszom éjjel, én is fagyosabb vagyok.
Ez velem is így van, gondolom mert kikelünk a meleg ágyból, ücsörgünk a kávé mellett... ezért fátunk, de miután elindulunk, teszünk veszünk felpezsdül a vérkeringésünk is!
A kérdező hozzászólása: Nálam teljesen mindegy hogy kikelek-e az ágyból, a paplan alól... utána múlik el a fázás mikor már kiment a szemembõl az álom és tudok normális ésszel gondolkozni... ugyan ez a helyzet kávéval is és anélkül is...xD

Tanuló vagyok, terhes és most jönnek a vizsgáim májusban, de folyton aludnék, fáradt vagyok nem birok koncentrálni, mit tegyek?

7 hetes vagyok, első terhesség, 24/L

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem tudsz, a terhesseg tobbnyire ezzel jar 28hkm

Sajnos semmit nem tudsz, a terhesseg tobbnyire ezzel jar 28hkm
Hát elõször is ne idegeskedj ezen! Amikor nagyon álmos vagy, nyugodtan pihenj le, a feszültség egyikõtöknek sem jót. Az elsõ és harmadik trimeszter szól leginkább az álmosságról, pár hét, és már jobban tudsz koncentrálni, és kevésbé leszel álmos (persze egyénfüggõ is). Tedd az ágy mellé a könyveket/jegyzeteket, így mindig kéznél lesznek. Boldog babavárást, egy kalappal a vizsgákhoz! :)
Hát, nem lesz egyszerü, de tul lehet élni! Én most február elején 37 hetesen még vizsgáztam... És nsgyon nehéz volt a felkészülés ugyanis állandoan aludtam volna Nem nagyon tudsz mit tenni, én minden nap két kávöét ittam de semmit nem ért! De azért neked nem lesz ilyen rossz mert májusban pont abban az idöben leszel ami elvileg a terhesség legaktivabb idöszaka. Ez a nagyon alvos id
Folytatás;-) ...idöszak csak az elsö 12 hét és az utolso két honap! Sok sikert és boldog babavárást!
Én 12 hetes voltam mire a vizsgáimhoz jutottam, és hál istennek sikerült is! Szerintem még addig változhatnak a dolgok, mármint a fáradtság! Próbálj meg sokat pihenni, és amikor csak lehet tanulj.. igaz nálunk több kismama is volt, és elég elnézõek voltak velünk..
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, bár tényleg nem egyszerû! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat és a válaszokat!! :)
"másra is használható"?? Sörnyitásra is?
Én például aratni szoktam vele a kukoricásban.
14
nem a faroknak kell szexre képesnek lenni, öcsi
A kérdező hozzászólása: Tudom. Csak úgy értettem, hogy hány éves kor az, vagy mi alapján van az, hogy egy férfi nemiszerv már másra is használható, és itt nem konkrétan a magömlésre gondolok.
13-14
Ami egy mai lánynak már farok, az egy érett nõnek még bõven kuki. Mivel kb 20 éves korig nõ a pénisz, elõtte semmiképp nem nevezhetõ kifejlett példánynak, akármennyit használták. De szerintem nem is a mérettel van összefüggésben, hanem az életkorral. Hiába van 20 centis farka egy tini srácnak, számomra az még akkor is kuki :)
"Ami egy mai lánynak már farok, az egy érett nõnek még bõven kuki." Szerintem inkább fordítva. Egy érett nõ "tudja", hogy nem az a lényeg. :) Bár kicsit te is azt írtad. Viszont ízlések, és pofonok, én például kedvelem a fiatalokat. Nekem 18-35-ig "pasi" (vagy férfi, ha úgy jobban tetszik). A 16 éves fiú. 35 felett meg nem igazán foglalkozom velük, mert nem is igazán "tûnnek" fel, felõlem villoghatnak bármekkora "egzisztenciával". Az szerencsére van nekem is. :) (Huszonéves vagyok)
Az egyiknél ennyi év, a másiknál annyi. Nem lehet évet meghatározni. Amikor már tudja használni (méretétöl függetlenül!!!) szexre.

Már vagy 2 hete folyamatosan fáj a fejem, és olyan szinten rossz kedvem van, meg fáradt vagyok. Nem tudom miért. Mi lehet bajom?

Legjobb válasz: Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?

Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem néztem
Hormon zavar
Lehet, hogy elõszele a mensinek, a beágyadózásos vérzés csak 1-2 csepp, foltocska, és nem tart 1 hétig szerintem. Amúgy nyugodtan csinálhatsz tesztet így is, gondolom annyira nem pecsételsz, hogy a vizeletedbe is menjen.
Esetleg progeszteron hiàny. Nekem règen akkor volt mindig barnàzàs, pecsètelès menzesz elott màr pàr nappal folyamatosan. Szerintem a tesztnèl nem oszt-szoroz a pecsètelès ha nem kerul vèr a vizeletbe. Csinàlj egyet, hogy megnyugodj, de szerintem is inkàbb hormonzavar àll a hàttèrben.
Ha már menzesze elõtt egy héttel pecsételsz akkor biztos nem vagy terhes. Pont az jelenti, hogy ha meg is történt a találkozás nem tudott meg tapadni, beágyazódni mert a sárgatest idõ elõtt elkezdett pusztulni. Progneszteron hiány. Ugyan ez a bajom nekem is. Én C vitamint és premens tablettát szedek orvos tanácsára. Majd a hét végén vagy jövõhét elején dõl el, hogy segített-e. 3-án nem várom.
Progeszteron hiány bocsi.

Mitől csinálhatja a 9 hónapos fiam, hogy amikor nagyon fáradt, vagy nem engedek valamit meg, akkor mintha hidat csinálna, úgy dobja hátra magát? Ma is a pelenkázón megcsinálta és lecsapta a fejét a pelenkázóhoz.

Legjobb válasz: Az án kislányom 7 hós mult de detto ezt csinálja...már fel akartam én is tenni a kérdést más is van e igy... De halvány lila gõzõm sincs mi van vele...egy ideje ezt csinálja...

Az án kislányom 7 hós mult de detto ezt csinálja...már fel akartam én is tenni a kérdést más is van e igy... De halvány lila gõzõm sincs mi van vele...egy ideje ezt csinálja...
Sziasztok! Szerintem mindig azt csinálja, amit éppen felfedez új mozgást. Legalábbis én ezt vettem észre. Most nekünk is a hidazás van, de egy darabig a pelenkázón mindig felemelte és lecsapta a lábát, meg volt olyan idõszak, hogy le akart fordulni róla, van, hogy folyamatosan fogja a lábát, mikor mit. Ha talál más mókát, akkor majd egy ideig az lesz mûsoron, biztos uncsi a pelenkázás :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem csak pelenkázás közben csinálja, ezért nem értem.
Szia! Elõzõ vagyok. Persze, nem csak akkor csinálja, ez is a mozgásfejlõdés része. Nézz körül Vida Ági honlapján pl. Nekem most jött a hírlevélben, hogy ennyi idõsen "hidazni" is fog :-)

Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szőrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?

Legjobb válasz: Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N

Ezt légyszi még egy picit cizelláld. "Srácok! 12-es vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ügye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy nem nejek?" Igyekszem fordítani: Srácok! 12-éves vagyok és három haverom a Rudasba hívott. Ott ugye férfi napok vannak és kötény. Mit csináljak? Kicsi a farkam és szõrös. Borotváljam le? Vagy ne menjek? Így gondoltad? Jó tanácsnak egy klasszikust szeretnék neked idézni: "José Luis Torrente: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :D 27/N
Beleszartam egy befõttesüvegbe.
Én azt tanácsolom, hogy ha elmégy a haverokkal, a 'meleg'vizes medencét kerüld el, ha szeretnél még hallhatót pukizni...A hideg vizest meg azért, mert akkor még jobban összemegy, akár -12cmre is :D .Szaal inkább maradj otthon :D
Kíváncsiságból, a "Rudas" valami hely vagy szimplán az, hogy zsebhokikörbe álltok?
Ha a haverjaid Meztelen fürdõre hivtak ne menj.NEHOGY leborotváld!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 12-es annyit tesz, hogy 12. osztályos, így helyes, nézd meg a szabályzatban.
a férfi napok, meleg homoszexuális napokat jelentenek?
A férfiak valószínûleg nem nejek, legfeljebb férjek.
Ez konkrétan micsoda amirõl beszélsz? Magyarázd már el légyszi, mert nem nagyon értem. :D
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy.
Húúú, de sötétek a hozzászólások. Rudas a neve egy budapesti fürdõnek, ami egy igényes, viszonylag drága hely. Férfi napok. Azt jelenti, hogy adott napon csak férfiak, adott napon, a nõin pedig nõk fürdenek, de nem fürdõruhában, hanem nélküle. Azért, hogy a látvány másokat mégse zavarjon, egy illedelmes kötény takarja a kedves vendég "csúnyáját". Az ilyen fürdõhelyek nem a homoszexualitást, hanem a kulturált, szabad fürdõzés régies, õsi formáját hivatottak szolgálni. Ivarérésben fejlõdõ fiataloknak, szerény kultúrával rendelkezõ embereknek nem javasolt ilyen fürdõhely. Az ilyen helyeken nem illendõ dolog a másik ember elsõdleges nemi jellegét szemlélni, a másik embert bámulni és megjegyzést tenni kinézetére. A fürdõtõl függetlenül akár leborotválod magad, akár zöldre fested a szõrödet, leginkább nem fogja érdekelni a többi embert. Persze, lehet, hogy a haverjaid kamasz gyerekként másképpen gondolják.

Szeretnék egy dobi kislányt de nem tudom hogy farokkal vagy anélkül. Nekem tetszik hosszú farokkal de azt mondják hogy nagyon sérülékeny. Mi az igazság?

Legjobb válasz: Ha farokkal tetszik akkor farokkal vedd! Nem láttam még olyan dobit akinek baja lett volna tõle. Bár nekem úgy nem tetszik.

Ha farokkal tetszik akkor farokkal vedd! Nem láttam még olyan dobit akinek baja lett volna tõle. Bár nekem úgy nem tetszik.
Nekem farokkal jobban tetszik. Amúgy nagyon furcsa ezen gondolkodni :)
farokkal és nem álló füllel nagyon aranyosak
Egy farkatlan dobi kislány. Mindent értek. :D
Csakis farokkal!
Hát szerintem ha már dobi kislányt szeretnél, akkor mindenképp farokkal! :)
Az igazság benned van. Farkas, vagy farktalan? ez itt a kérdés. Hidd el, jobb ha a kéket veszed be.
Magyarországon is vannak olyan tenyésztõk, akik meghagynak az alomban egy-két kiskutyát hosszú farokkal, olyan kennelt kell keresned.(Magyarországon egyébként szinte képtelenség eladni) Vagy épp az a baba kisebb volt, és rizikós lett volna levágni neki. Valóban 2-3 napos korban jo ezt a beavatkozást elvégezni, de legtöbb esetben a tenyésztõ végzi saját maga, nem minden állatorvos tudja, hogy kell megcsinálni, ugy, hogy az a farok szép legyen, és ne kelljen késõbb korrigálni. Tartástól, és temperamentumtól is függ mennyi esélye van a sérülésre. Egy csóválós gyerek hamarabb beüti, miután egész nap örömködik, és jár a feneke:) ha kennelben van tartva ott is nagyobb a valószinûsége. És az sem igaz, hogy a vágott farku kiskutya nem csóválja a farkát. Dehogynem. Látszik ahogy jár a kis farkuk jobbra-balra. én azt gondolom, ha szeretnéd hosszú farokkal, akkor a fülét sem szabad a késõbbiekben bántai. Viszont ha vágott farok mellett döntesz, akkor a fület is illik. Olyan mintha félbehagyták volna. vagy igy, vagy ugy. Kannál mindenképp vágott, a szuka szép naturon is.
ma 18:52 Ha HPO vizsgája van a kutyáidnak, akkor nem kell kihangsulyozni az engedelmes vizsga meglétét, mert a HPO-nak alapfeltétele a BH.
Én a helyedben mindenképp farokkal venném meg. Semmi hátránya nem fog ebbõl származni, az csak egy tévhit, hogy ilyen okokból csonkolnák a farkukat, szimplán csak küllemi célokból történik. Az belõle a probléma, hogy újszülött korában kell kiválasztanod a kiskutyát, mert a kölykök nagy részének a tenyésztõ levágatja a farkát. Ilyen korban a viselkedés, küllem még csak kis mértékben jósolható meg.
utolsonak igaza van
Szerintem, ha minõségû, jó kennelbõl még az alom születése elõtt lefoglalsz egy kiskutyát, és elmész kiválasztani még újszülöttként (ez kicsit rizikós, hogy melyiket, de talán sikerül jól választanod) akkor megkérheted a tenyésztõt, hogy ne vágassa le a farkát.
nem értettél meg idefigyelj, a tenyésztõ, ahogy megszülettek, még lehetõleg aznap vagy 1-2 nap elteltével levágatja a farkát az összesnek, mivel pár napos korukban a legcélszerûbb ezt a kicsi kis beavatkozást elvégezni, minél késõbbre van ez halasztva, annál rosszabb tenyésztõ nem fog arra várni, hogy esetleg te válassz egyet, te odaérj születésük után 24 órán belül, aztán válassz egyet olyan kölykök közül, akit nem tudsz letesztelni, hogy milyen lesz a viselkedése, stb. arról nem is beszélve, ha fût fát ígérsz, a tenyésztõ meghagy egy kölyköt, aminek nincs vágatva a farka, aztán te pedig visszamondod a kölyköt, mivel gyakori az ilyen is ugye hogy ez kivitelezhetetlen? vagy csak én érzem így? -volt tenyésztõ-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.Lehet hogy a faroknál így van de lehet azt kérni hogy ne vágja le.A fülnél pedig én döntök.
vágott fül, vágott farok, ez egyértelmû amúgy ez nem kívánságmûsor, általában még szaporítóknál is, tenyésztõknél is az összes kölyök farkát rögtön lecsípik a másik meg az, és szerintem nagy igazság, hogy szaporítóknál, ha nincs vágva a farok, akkor valószínûleg nem látta a kölyköket állatorvos
Az elsõ válaszoló is Mátrixot nézett tegnap:) Nekem a vágott farkú ugyan jobban tetszik, de valószínû, hogy sajnálnám megcsonkíttatni.
Én állatkinzásnak tartom, hogy levágják egy kiskutya farkát, ezért mindenképpen farokkal. Nekem spánielem van, annak sincs levágva a farka.
Nekem két dobi kislányom van :) Az idõsebb, aki már 5 éves, na neki megvan a farka, és a füle is rendesen. Soha nem rágta le a farkát, nem kergette.. Emellett semmilyen feladatban/vizsgában nem akadályozta, IPO és K99 vizsgákat is tettem vele, versenyekre nem jártam vele, de a vizsgái megvannak. A mai napig is nagyon fitt, szalad a labdája után, engedelmes, és semmi hátránya nincs abból, hogy van farka :) A fiatalabb most múlt 2 éves, õ farokvágott, de a füle megvan hagyva. Neki sem származik semmilyen hátránya a farka vágatásától, de azért néha fura, hogy a kutyám nem csóválja a farkát, mert nincs neki. Vele most készülünk letenni az IPO-t, és arra is nagyon jól mennek a feladatok. Ja, és mind a kettõ kutyusom törzskönyvezett, engedelmességi vizsgás kutya.
álló farokkal
amugy farok nelkul vedd mert azt halottam hogy ha hoszu farka van a dobinak akkor elkezdi kergetni és lerághatja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az elsõ válaszolótól kérdezném hogy milyen kék?
Mindenképpen farokkal vedd. Semmi baja nem lesz és sokkal aranyosabb:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!