Találatok a következő kifejezésre: Fáradt vagyok nem (323 db)

Tényleg fáradt vagy nem kíván?

Mostanában többször visszautasít a barátom, h ő fáradt.Nem vagyunk régóta együtt, de az elején sokkal lelkesebb volt, sőt szinte folyamatosan szexelni akart.és igazából szeretek felül is lenni, szóval ha akarná nem kellene neki olyan sok energiát belefektetenie.mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy valaki fáradt a szexhez. Kivéve ha hazajön a 12 órás nehéz fizikai munkából. Szerintem csak simán kevesebb az igénye, mint neked. Így megy ez, az elején, mint a nyulak, aztán kialakul.

Nincs olyan, hogy valaki fáradt a szexhez. Kivéve ha hazajön a 12 órás nehéz fizikai munkából. Szerintem csak simán kevesebb az igénye, mint neked. Így megy ez, az elején, mint a nyulak, aztán kialakul.
vannak ilyen periódusok az ember életében..
nem igazán érthetõ, lehet hogy valami problémája van amin rágódik
Az elején még újdonság volt neki veled a szex, most már teljesen egymáséi vagytok, már elengedi magát ilyen téren.

Van barátnöm, és nagyon szeretem, és azt mondja, h ő is nagyon szeret! De 1 héten alig talizunk párat, mert legtöbbször azt mondja, h fáradt vagy nem ér rá, és nem tudom, h szeret e! Ez ellen mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!

Ugyan így vagyok én is a barátommal!Sokat féltékenykedek mert, bármit mondhat! Példáúl amikor azt mondja, hogy dolgozik akkor is már hülyeségeken jár az eszem de közbe felhív és kiderül, hogy dolgozik! Mond meg a barátnõdnek, hogy kicsit többször szeretnél vele találkozni mert, neked nagyon hiányzik! Vagy lepd meg menj el hozzájuk!=) És ha példáúl nem ér rá akkor elkiséred vagy segítesz neki!
Akármennyire fáradt vagyok, sosem mondok olyat a barátomnak, hogy "figyelj, fáradt vagyok, hagyjuk ezt ma"... Pedig én nagyon álomkóros vagyok, legszívesebben mindig csak aludnék, sosem vagyok kipihent. Én azért beszélgetnék vele egy kicsit arról, hogy most mi van.

Az normális hogy amikor reggel felébredek és még fáradt vagyok, nem vagyok teljesen észnél addig úgy fázok mint aki mindjárt megfagy?

Bocsi ha nem jó kategóriába tettem a kérdésemet de nem tudtam hova illene be egy ilyen kérdés.

Legjobb válasz: Vagy mitõl van ez?

A kérdező hozzászólása: Vagy mitõl van ez?
Nem tudom mennyire normális. Én soha sem tapasztaltam ilyet. Reggel, mikor felébredek többnyire kellemes meleget érzek a takaró alatt. Fázni csak akkor szoktam, ha kimászok az ágyból :)
Ha rosszul alszom éjjel, én is fagyosabb vagyok.
Ez velem is így van, gondolom mert kikelünk a meleg ágyból, ücsörgünk a kávé mellett... ezért fátunk, de miután elindulunk, teszünk veszünk felpezsdül a vérkeringésünk is!
A kérdező hozzászólása: Nálam teljesen mindegy hogy kikelek-e az ágyból, a paplan alól... utána múlik el a fázás mikor már kiment a szemembõl az álom és tudok normális ésszel gondolkozni... ugyan ez a helyzet kávéval is és anélkül is...xD

Már vagy 2 hete folyamatosan fáj a fejem, és olyan szinten rossz kedvem van, meg fáradt vagyok. Nem tudom miért. Mi lehet bajom?

Legjobb válasz: Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?

Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem néztem

Tanuló vagyok, terhes és most jönnek a vizsgáim májusban, de folyton aludnék, fáradt vagyok nem birok koncentrálni, mit tegyek?

7 hetes vagyok, első terhesség, 24/L

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem tudsz, a terhesseg tobbnyire ezzel jar 28hkm

Sajnos semmit nem tudsz, a terhesseg tobbnyire ezzel jar 28hkm
Hát elõször is ne idegeskedj ezen! Amikor nagyon álmos vagy, nyugodtan pihenj le, a feszültség egyikõtöknek sem jót. Az elsõ és harmadik trimeszter szól leginkább az álmosságról, pár hét, és már jobban tudsz koncentrálni, és kevésbé leszel álmos (persze egyénfüggõ is). Tedd az ágy mellé a könyveket/jegyzeteket, így mindig kéznél lesznek. Boldog babavárást, egy kalappal a vizsgákhoz! :)
Hát, nem lesz egyszerü, de tul lehet élni! Én most február elején 37 hetesen még vizsgáztam... És nsgyon nehéz volt a felkészülés ugyanis állandoan aludtam volna Nem nagyon tudsz mit tenni, én minden nap két kávöét ittam de semmit nem ért! De azért neked nem lesz ilyen rossz mert májusban pont abban az idöben leszel ami elvileg a terhesség legaktivabb idöszaka. Ez a nagyon alvos id
Folytatás;-) ...idöszak csak az elsö 12 hét és az utolso két honap! Sok sikert és boldog babavárást!
Én 12 hetes voltam mire a vizsgáimhoz jutottam, és hál istennek sikerült is! Szerintem még addig változhatnak a dolgok, mármint a fáradtság! Próbálj meg sokat pihenni, és amikor csak lehet tanulj.. igaz nálunk több kismama is volt, és elég elnézõek voltak velünk..
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, bár tényleg nem egyszerû! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat és a válaszokat!! :)
"másra is használható"?? Sörnyitásra is?
Én például aratni szoktam vele a kukoricásban.
14
nem a faroknak kell szexre képesnek lenni, öcsi
A kérdező hozzászólása: Tudom. Csak úgy értettem, hogy hány éves kor az, vagy mi alapján van az, hogy egy férfi nemiszerv már másra is használható, és itt nem konkrétan a magömlésre gondolok.
13-14
Ami egy mai lánynak már farok, az egy érett nõnek még bõven kuki. Mivel kb 20 éves korig nõ a pénisz, elõtte semmiképp nem nevezhetõ kifejlett példánynak, akármennyit használták. De szerintem nem is a mérettel van összefüggésben, hanem az életkorral. Hiába van 20 centis farka egy tini srácnak, számomra az még akkor is kuki :)
"Ami egy mai lánynak már farok, az egy érett nõnek még bõven kuki." Szerintem inkább fordítva. Egy érett nõ "tudja", hogy nem az a lényeg. :) Bár kicsit te is azt írtad. Viszont ízlések, és pofonok, én például kedvelem a fiatalokat. Nekem 18-35-ig "pasi" (vagy férfi, ha úgy jobban tetszik). A 16 éves fiú. 35 felett meg nem igazán foglalkozom velük, mert nem is igazán "tûnnek" fel, felõlem villoghatnak bármekkora "egzisztenciával". Az szerencsére van nekem is. :) (Huszonéves vagyok)
Az egyiknél ennyi év, a másiknál annyi. Nem lehet évet meghatározni. Amikor már tudja használni (méretétöl függetlenül!!!) szexre.
Hormon zavar
Lehet, hogy elõszele a mensinek, a beágyadózásos vérzés csak 1-2 csepp, foltocska, és nem tart 1 hétig szerintem. Amúgy nyugodtan csinálhatsz tesztet így is, gondolom annyira nem pecsételsz, hogy a vizeletedbe is menjen.
Esetleg progeszteron hiàny. Nekem règen akkor volt mindig barnàzàs, pecsètelès menzesz elott màr pàr nappal folyamatosan. Szerintem a tesztnèl nem oszt-szoroz a pecsètelès ha nem kerul vèr a vizeletbe. Csinàlj egyet, hogy megnyugodj, de szerintem is inkàbb hormonzavar àll a hàttèrben.
Ha már menzesze elõtt egy héttel pecsételsz akkor biztos nem vagy terhes. Pont az jelenti, hogy ha meg is történt a találkozás nem tudott meg tapadni, beágyazódni mert a sárgatest idõ elõtt elkezdett pusztulni. Progneszteron hiány. Ugyan ez a bajom nekem is. Én C vitamint és premens tablettát szedek orvos tanácsára. Majd a hét végén vagy jövõhét elején dõl el, hogy segített-e. 3-án nem várom.
Progeszteron hiány bocsi.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt: tegnap fájt a fejem, ma hóhullámaim voltak.
Ki tudja? Akár!
Kedves Kérdezõ remélem terhes vagy nekem is ez a tünetem és én is pont ekkora nem várom.:) drukk
A kérdező hozzászólása: Mi újság veled 3-as? Nekem szúrkál a hasam, bedurrant a mellem és hegyes is. Az imént elrepült fölöttem egy kelepelõ gólya :P
Mi lett veletek?
A kérdező hozzászólása: Ma halvány pozitívat teszteltem 25-sel. Remélem, erõsödni fog. A tünetek alapján számítottam rá.
Hogy vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Kedden voltam orvosnál, még csak petezsák volt, 7mm. Egy hét múlva controll, még csak holnap leszek 6 hetes. Ma nagyon megijedtem, mert szex után nem tudtuk eldönteni, hogy véres a sperme, vagy mi van. De azóta márcsak sárgás, vizes folyásom van, azt is csak törléskor tapasztalom.
Minden rendben lesz:) Az együttlétekkel meg azért vigyázni kell

Tényleg sokszor azért lesz meleg vki, mert pl kicsi a farka vagy nem elég helyes a csajoknak?

Én pl biszex vok asszem, de néha töröm a fejem, hogy azért vagyok bi, mert pasikat könnyebb találni mint csajt, akit sokat kell fûzni.

Legjobb válasz: Nekem van meleg ismerõsöm és szerintem helyes, sõt sokak szerint az. Szerintem ennek nem azok az okai amit felsoroltál.

Nekem van meleg ismerõsöm és szerintem helyes, sõt sokak szerint az. Szerintem ennek nem azok az okai amit felsoroltál.
Full heteróból nem lesz meleg szerintem sem. De ha egy srác alapból biszex, és tényleg nagyon kicsi neki, akkor el tudom képzelni, hogy belátja, hogy akkorával a lányoknál nincs sok esélye, és inkább a fiúk felé kezd orientálódni, ahol nem neki kell dugni, hanem õt dugják.
A melegek között több a külsejére adó pasi, mint a heteróknál közt, szóval ez a feltételezés bukik. Aztán lehet, hogy a viselkedés már nem annyira vonzó, de ez már más tészta.
Kérdezõ! Te tényleg ilyen h*lye vagy? o.O
Van benne igazság pedig! Azért persze nem minden meleg és bi srácra igaz...
Ez, csak "homofób tévhit"......
Amúgy mi ez, hogy "tényleg"? Valakitõl vetted ezt a marhaságot? Ész megáll!
Ezzel a két dologgal hiába lenne valaki meleg, tapasztalatom, hogy melegekkel még rosszabbul járna.
eme 2 ok miatt nem pártolnék át. Inkább élek egyedül.
Ez szerintem hülyeség... Nekem se 'Húdenagy' a farkam... Ráadásul mackóformám van.. :) Nincs olyan, hogy valaki csúnya... Kinek milyen testalkat jön be. A fejedben kell eldöntened! Hogy lánnyal akarsz élni vagy fiúval. Ne a plázacicákat keresd... Sok duci nõ, pl. 'nem kell' senkinek.. És, hidd el nekem! - A duci nõk, sokszor jobbak, akár az ágyban is. :)
Kedves kérdezõ: nem. Ennek semmi köze a valósághoz. 26/f pszichológushallgató.
ne viccelj .... a melegek igényszintje sokkal magasabb szal ha már csajoknál se jössz be, a srácokál kb semmi esélyed.

Mitől csinálhatja a 9 hónapos fiam, hogy amikor nagyon fáradt, vagy nem engedek valamit meg, akkor mintha hidat csinálna, úgy dobja hátra magát? Ma is a pelenkázón megcsinálta és lecsapta a fejét a pelenkázóhoz.

Legjobb válasz: Az án kislányom 7 hós mult de detto ezt csinálja...már fel akartam én is tenni a kérdést más is van e igy... De halvány lila gõzõm sincs mi van vele...egy ideje ezt csinálja...

Az án kislányom 7 hós mult de detto ezt csinálja...már fel akartam én is tenni a kérdést más is van e igy... De halvány lila gõzõm sincs mi van vele...egy ideje ezt csinálja...
Sziasztok! Szerintem mindig azt csinálja, amit éppen felfedez új mozgást. Legalábbis én ezt vettem észre. Most nekünk is a hidazás van, de egy darabig a pelenkázón mindig felemelte és lecsapta a lábát, meg volt olyan idõszak, hogy le akart fordulni róla, van, hogy folyamatosan fogja a lábát, mikor mit. Ha talál más mókát, akkor majd egy ideig az lesz mûsoron, biztos uncsi a pelenkázás :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem csak pelenkázás közben csinálja, ezért nem értem.
Szia! Elõzõ vagyok. Persze, nem csak akkor csinálja, ez is a mozgásfejlõdés része. Nézz körül Vida Ági honlapján pl. Nekem most jött a hírlevélben, hogy ennyi idõsen "hidazni" is fog :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!