Találatok a következő kifejezésre: Fájhat a az időjárásváltozástól (2 db)

Az időjárásváltozástól fájhat most a fejem?

Próbáltam aludni, mert hátha jobb, lesz, de talán még pocsékabbul érzem magam, gyógyszert nem vettem be, azt mondták, hogy biztos csak alvásra van szükségem...

Legjobb válasz: Nagyon is fájhat. Gondold el tegnap voltak a plusszok, ma meg 15 fokkal hûvösebb a levegõ. Meg az orkánerejû szél.Megvannak az okok.

Nagyon is fájhat. Gondold el tegnap voltak a plusszok, ma meg 15 fokkal hûvösebb a levegõ. Meg az orkánerejû szél.Megvannak az okok.
Ha a fejed fáj, azért vehetsz be fejfájás csillapítót. Nem muszáj szenvedni.

Fájhat a derekam az időjárásváltozástól?

Ma egész nap nagyon fájt a hátam, olyan majdnem leszakad érzésem volt, mint mensi el?tt és nem múlt el, mit?l lehet? Id?járás vagy a csontok nyúlnak vagy csak a súlycipelés? 26. hétben vagyok

Legjobb válasz: De jo ezt a kerdest olvasni!! Na ne haragudj, nem azert, mert neked is rossz, hanem mert megnyugodtam! 31 hetes vagyok es egesz nap fajt a derekam, szaggatott, szinten mensis erzes, es figyelgettem, milyen gyakran hasogat, megijedtem, nehogy koraszules induljon! De akkor az idojaras okozta valoszinuleg, megnyugodhatsz te is! Minden jot!

De jo ezt a kerdest olvasni!! Na ne haragudj, nem azert, mert neked is rossz, hanem mert megnyugodtam! 31 hetes vagyok es egesz nap fajt a derekam, szaggatott, szinten mensis erzes, es figyelgettem, milyen gyakran hasogat, megijedtem, nehogy koraszules induljon! De akkor az idojaras okozta valoszinuleg, megnyugodhatsz te is! Minden jot!
Én is teljesen ugyan ezeket érzem amit te. Sõt reggel szédültem is. Biztosan csak az idõ... :) 25. hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!