Találatok a következő kifejezésre: Fájdogál a meg a derekam, (24 db)

Ez lehet a baba jele vagy mástól van? Késik a menzim tegnap nagyon beleszúrt a hasamalljába meg a derekamba és azóta fájdogál.

Akkor azt hittem hogy na most jött meg de nem. Azóta is néha szurkál meg olyan mintha izomlázam lenne a pocimban lent?

Legjobb válasz: Mióta késik egyébként? Ha már késik, akkor holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz. Szorítok! :)

Mióta késik egyébként? Ha már késik, akkor holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz. Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: 4 napja
Szerintem nálad baba van. (nálam az volt ilyen tünetekkel) Holnap reggel tesztelj egyet és gyere írd meg az eredményt! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Bocsi és azt elfelejtettem hogy gyakran kell pisilnem meg néha nagyon megszédülök. Szerintetek?
Én úgy gondlom, ha egy fogamzóképes korú védekezés nélkül nemi életet él és elmarad a vérzése, akkor elsõ körben terhességre kell gyanakodni. Így a tüneteid felettébb gyanúsak, és ilyen esetben a tesztek már nagy valószínûséggel biztos eredményt mutatnak.
A kérdező hozzászólása: szeretnénk babát a párommal 22 vagyok. de nagyon megilyedtünk hogy a tegnapi hasszurka mi volt?
Tesztelj en is igy voltam es + volt

Tegnap este óta (éjszaka tudtam aludni) enyhe menstruációs görcseim vannak (nem is nevezném görcsnek) csak kellemetlen! Elég sokszor kinyomja a baba magát és kemény a hasam! Ma meg fájdogál a derekam, de csak fájdogál! Mi lehet?

Orvoshoz jöv? csütörtökön megyek!Uh-án kedden voltam,koponyafekvés? a baba és kicsit nagyobb a koránál,minden rendben van!A közérzetem sem a legjobb,szédelgek néha!Csak nem a szülés?34+3hetes km

Legjobb válasz: Szia,hát amit írtál az hasonlíthat vajúdáshoz és azért nálad ez még korai lenne.Szerintem hívd fel a dokidat beszéld meg vele.Mibõl tart,hogy megnézzen.Jobb lenne annak a babának még egy kicsit odabent.Pihenj sokat!

Szia, hát amit írtál az hasonlíthat vajúdáshoz és azért nálad ez még korai lenne.Szerintem hívd fel a dokidat beszéld meg vele.Mibõl tart, hogy megnézzen.Jobb lenne annak a babának még egy kicsit odabent.Pihenj sokat!
Lehetnek jósló fájások is.
Szólj orvosnak, ez vajúdás is lehet.Nekem is volt rögtön bent is fogtak visszatartáson.
Szerintem ha ilyen lightos, és nem erõsödik, nem sûrûsödik, hanem pihenésre, meleg fürdõre vagy zuhanyra enyhül, akkor csak jósló, ami ilyenkor már normális. De ha aggódsz, telefonálj vagy menj el orvoshoz.
Én is azt hiszem, hogy ezek jóslók. Megemlítheted a dokinak, az enyém nem foglalkozott vele, úgy látom, szerinte már bármikor szülhetek:-) Viszont arra felhívta a figyelmem, hogy csak akkor menjek kórházba, ha baj van, pl. vérzek, elfolyt a magzatvíz, vagy a fájások erõsek és sûrûek, mert ha elõbb megyek ugyan haza nem engednek. A jósló fájások pedig hetekig is eltarthatnak. NEm sokára menned kell úgyis NST-re, majd ott kiderül, hogy mennyire érzi jól magát a baba, és mennyire vannak összehúzódások. Én tegnap voltam elõször. Nekem most pihennem kell és magnéziumot kell szednem, mert vannak összehúzódások, és a dokim most 4 napig nincs itthon....de egyébként más kifogása a szülés ellen nem volt. Minden jót! (35+6 hetes mami)
Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm jól!mocorg a baba, és most nem fáj annyira!kiváncsi leszek az éjszakára mindig attól félek a legjobban!köszönöm, aranyos vagy hogy érdeklõdsz!
Ne félj én minden rendbe lesz!! Enn

13hetesen még normális, hogy fájdogál a pocim olyan mintha megjönne meg fájdogál a derekam? Nem görcsölés!!

Legjobb válasz: Teljesen természetes. A méh folyamatosan növekszik, és ezek a húzó jellegû érzések azzal függenek össze.

Teljesen természetes. A méh folyamatosan növekszik, és ezek a húzó jellegû érzések azzal függenek össze.
Nekem is volt, még most i van, ha nagyon fáj, segít a Magne B6, illetve nekem segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válszt:) )!!!!Akkor lehet már nõl a pocim??

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

34 hetes kimama vagyokMar egy idelye erzem a pocak kemenyedest, es az utobbi idobe a derkam fajdogal es a medence csontom nagyon feszul. Legutobbi orvos latogatasom alkalmaval, kiderult hogy egy ujjnyira nyitva vagyok. Korai lenne meg szulni?

Szerintetek meddig huzhatom,?!?valaki hasonlo helyzetbe?!?Bocsi nemtudok ekezeteket irni..

Legjobb válasz: Ezek joslok. Gondolom javasolt a doki msgneziumot, azt meg 2 hetig szedni kene, mert igen, korai lenne meg, jo lenne a 36-37. hetig kihuzni. Mert ha most szuletne, vsz vegul akkor is egeszseges gyerek lenne belole, csak epp az elso kb 3 hetet egymastol elszakitva, a koraszulott osztalyon kene tolteni, amig megerosodik... Ez pedig egyikotoknek sem jo... De annyira ne gorcsolj erre ra, nem eszik olyan forron a kasat, nekem a 33. hettol durva joslozasom van, szinten ki vagyok nyilva (elso babaval), megis egyben vagyok meg. 36+3hkm

Ezek joslok. Gondolom javasolt a doki msgneziumot, azt meg 2 hetig szedni kene, mert igen, korai lenne meg, jo lenne a 36-37. hetig kihuzni. Mert ha most szuletne, vsz vegul akkor is egeszseges gyerek lenne belole, csak epp az elso kb 3 hetet egymastol elszakitva, a koraszulott osztalyon kene tolteni, amig megerosodik... Ez pedig egyikotoknek sem jo... De annyira ne gorcsolj erre ra, nem eszik olyan forron a kasat, nekem a 33. hettol durva joslozasom van, szinten ki vagyok nyilva (elso babaval), megis egyben vagyok meg. 36+3hkm
Igen korai lenne még kibujnia a kicsinek de az, h joslo fajasok vannak normálisak az egy ujjnyi tágulás sem jelent feltétlen rosszat! En a 20dik héten gorcsoltem, vereztem, kitagultam 2ujjnyira! Bennt fogtak a kórházban 1hetre magnéziumot kaptam, mire elerkezett a kiiart datum a baba sehol! 10nappal túl hordtam és a végén még császáros is lettem mert nem tagultam és a végén a kicsi szivhangja esni kezdett! Ne aggódj, sok pihenés és biztos nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Kosznom szepen a valaszokat es a biztatast!Igen kaptam magneziumot napi 6 drb kell szednem, meg pihenni kell sokat..Minden jot kivanok en is minden kedves kimamanak, anyukanak!
Nekem is 6-ot rendelt. Be se szedtem, csak 4-5-ot egy nap, ahogy epp ereztem. Pihenni se nagyon tudtam, mert a 32. heten nullarol kezdtem a keszulodest es rengeteg intezni-vasarolni-mosni-vasalni-szanalni-pakolni-takaritani valo volt. Az viszont teny, h jobban kezdtem a szervezetemre figyelni, ha ereztem, h sok, akkor megalltam, ledoltem, pihentem. A doki is ezt tanacsolta; 1-1, 5h tevekenyseg, majd pihi stb...

A terhességnek lehet olyan jele, hogy fájdogál a hasam alja meg a derekam mintha meg akarna jönni?

Most csak úgy szurkál.Korábban görcsöltem mikor megjött. Ma vagy holnap kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!

Mikor terhes lettem, akkor a nemvárt napja körül szúrt a pocakom, kicsit görcsölt is a hasam, de nem olyan erõsen, mint amikor meg akart volna jönni. Hasonló fájdalom volt, mint mensikor, így azt hittem talán meg is jön, de végül baba lett belõle. :) Úgyhogy ezek alapján lehetsz terhes, de nem 100%, hiszen ebbõl még mensi is lehet. Ma vagy holnap már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!Olyat is érzek mintha folyna valami de semmi nincs.Érdekes érzés.
Nekem ez van terhességnél: pont, mintha meg akarna jönni, de nem gyengén, hanem tök erõsen, és úgy érzem, mintha folyna valami - de nem... :)
Kedves utolsó, teljesen igazad van:) Én amikor terhes lettem, 15. hónapja próbálkoztunk. Elõtte folyamatosan késett, terhestüneteket produkáltam, persze mindíg negatív volt a teszt. Abban a hónapban amikor fogant a kisfiam, épp szabin voltam, de a sógoromék kisfiam itt nyaralt nálunk. A férjemmel gyorsban, mikor elaludt a gyerek, kimentünk a fürdõbe. Nem is gondoltam arra, hogy épp akkor sikerül, amikor nem fiygeltem semmire sem. Mikor meg kellett volna jönnie, folyamatos mensi görcseim voltak, és mintha folyt volna valami. Ez terhességem 18 hetéig meg is maradt. Úgyhogy lehet terhes tünet is, és mensi is. Majd írj, remélem nálad is baba miatt van:)
Kedves Kérdezõ, nagyon drukkolok :) Kedves Utolsó! A melleid is fájtak? Mert nekem nem fáj most egyáltalán és ez olyan fura, csak görcsöl a hasam, de semmi - én se várom, nagyon nem
Harmadik vagyok: nekem pl. a mellem nem fáj, idõnként enyhén szurkál, de nem jellemzõ. Most pl. a labdacs tûnt a húgyhólyagom környékén, ha leülök, úgy érzem a puffadt környéket, na meg a rengeteg pisilés (mondjuk, és sokat is iszom, úgy általában, de ez mégiscsak túlzás, hogy folyamatosan a vécén ülnék legszívesebben)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nos, 5 éve nem védekezünk.Már nem írom próbálkozásnak mert ez már nem az!Csak az tûnt fel, hogy nem görcsölök mint állat hanem csak szurkál.Veszek tesztet.Majd megírom mi lett!
A kérdező hozzászólása: Egy csíkos lett. :(Ez van!
Nagyon sajnálom :(

10 napja késik a mensóm és 10 napja fájdogál is a derekam mintha meg akarna jönni. Teszt negatív. Akkor most mi van velem?

Ha mégsem vagyok terhes miért érzem mégis azt? már voltam terhes akkor is ez volt. Ha esetleg cyszta miatt nem jön meg akkor is normális a mindjárt megjön érzés?

Legjobb válasz: ha már voltál igy akkor lehet most is van baba,menj dokihoz.

ha már voltál igy akkor lehet most is van baba, menj dokihoz.
Pihenj nagyon sokat! Szerintem egyelõre ne aggódj, de jobb, ha mihamarabb orvoshoz mész.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen hamar válaszoltál! Férjem is ezt javasolta, ezért mától szabadságon vagyok. DE! Ez a pihi egyenlõ a fekvéssel? Vagy mennyire kell ezt szigorúan venni?
Ha barnázol , vagy vérzel, mindenképp menj orvoshoz, hogy kizárja a bajt. Lehet, csak a mensi idõ miatt van, de jobb félni, mint megilyedni, nemde? A többi tünet normális, meg is maradnak még egy jó darabig:-) A pihenés ilyen esetben (vérzés, barnázás, görcs) igen, a fekvést jelenti. Amennyit csak lehet vízszintesben lenni, hogy a méh ne terhelõdjön. Oldaltfekvés a legjobb. Vigyázz magatokra.
Szia! Ha már három napja tart, akkor nagy hiba, hogy nem mentél eddig orvoshoz... Lehet, hogy semmi baj nincs, de lehet, hogy van... Ilyen esetben, ha terhes vagy azonnal menj orvoshoz, mert még mindig jobb, ha azt mondja, hogy semmi baj, minthogy valami baj legyen és már késõ... Nekem is volt hat hetesen barnázásom, majd vérezni kezdtem... engem bennt tartottak a kórházban, majd a vizsgálatok után kiderült, hogy méhen kivül van a kicsi... De még az egész elõtt azt mondta a doki, hogy az is lehet, hogy csak a méhlepénybõl válnak le darabkák... Nem megijeszteni akartalak, csak felhívni a figyelmed, hogy nagy baj is lehet, szóval irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszi az õszinteséget! Az a helyzet, hogy múlt hét csütörtökön voltam UH-on és minden rendben volt. Szépen látszott a petezsák és a mérete is jó volt. Most fölhívtam a Dokit és azt mondta szedjek Utrogestant 2x2-t. És sok pihenés. Ha egy hét múlva sem múlik el, akkor ismét UH. Akkor valószínû baj van.
Szia! második válaszoló vagyok! Ha már beszéltél a dokiddal akkor jó.... szedjed a gyógyszert és majd kiderül! Mindenesetre pihenj tényleg sokat, fekvés egész nap... Ez az az idõ, amikor még nagyon könnyen baj lehet... Ha már rendesen behejezkedett a kicsi akkor már ne lesz baj! Szóval ne aggódj és bocsi, tényleg nem akartalak megijeszteni, de mikor nekem kezdõdött itt mindenki csak azt írta, hogy nyugi normális, aztán a kórházban kötöttem ki... na mindegy én akkor is jobban örültem volna, ha kapok ilyen infokat is, mert igenis nem normális barnázni vagy vérezni, különben nem adnának rá gyógyszert.. Szóval szedegesd a gyógyszert és pihenj sokat! Sok szerencsét és boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem Én is , hogy minden rendben lesz!

39 hetes kismama vagyok. Tegnap este erősen bele nyílalt a derekamba, este is kicsit fájdogált. Mintha meg akarna jönni, kicsit görcsölök is. De nem rendszeres. Jósló fájások lehetnek? Azok szülés előtt mennyi idővel jelentkeznek?

Legjobb válasz: Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!

Jóslók már a 30. héttõl lehetnek, úgyhogy nem igazán mérvadóak. De, hogy vaéami bíztatót is mondjak, sokszor a jóslókból lesznek igazi fájások! Erõsödnek, és rendszerezõdnek! Nálam is így volt! Elkezdtem jóslózni, nem múlt el egy fél órára sem, másnap már megszültem!
En mindig meleg zuhanyt vettem, ha fajt. Onnan tudtam, hogy szulni fogok, hogy hiaba nyomtam a forro vizet ( anyosom szerint nagyon forrot ) mar nem mult el a fajdalom.
A kérdező hozzászólása: Jövõhét keddre vagyok kiírva.Tegnap a doki megvizsgált.És azt mondta babám helyezkedik, hogy jönni akar kifele.Lehet picit megpiszkált és azért fájdogál.Ilyet még nem éreztem.Várom a rendes fájásokat.Mert ezzel még gondolom nem kell szaladni a kórházba.
Én 37+ 3 hetes vagyok két napig nem bírtam aludni mivel olyan fájdalmaim voltak, nagyon fájt a derekam, a hasam alul, és le akart szakadni a popsicsontom úgy érzetem szétszakadok, most éjjel nagyon jó aludtam, mikor reggel keltem boldog voltam végre fájások mentes nap, és éjszaka! Erre kb 1 órája elkezdtek lenne mensi szerû görcseim, mind akinek mindjárt meg akar jönni, de nem erõsek rendszertelenek pont ezért furcsa mert eddig nagyon fájt a napokba! Lehet ez volt a vihar elõtti csend és ma ebbõl baba lesz!?
Szia, én is jövö hét keddre vagyok kiírva, ugyanígy jóslózgatok, föleg éjjel, és várom hogy beinduljon az igazi fájások, de én csak egy újjnyira vagyok nyitva és nemtudom jelent e ez valamit, de valahogy ugy érzem, dátum elött nem fog jönni, csak bizo benne hogy nem kell majd indítani...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!