Találatok a következő kifejezésre: Fájdalomcsillapító gyógyszer a babának (2 db)

Fájdalomcsillapító gyógyszer árt a babának?

Még nem tudom biztosan, hogy terhes vagyok-e, bár árulkodó jelek vannak. Menstruációm kb. 4 napot késett és meg nem jött meg. Semmi jelét nem érzem annak, hogy megakarna. Viszont, 27. napnál(szokásos id?ben) fájdogált a hasam és a hátam. Mivel mindig nagyon görcsölök beszoktam venni fájdalomcsillapított... most is ezt tenne. Ha tényleg terhes vagyok, ártottam ezzel a babánk?Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Egy gyógyszer nem fog árteni, ha nem valami lórúgást veszel be. Nekem mondjuk nem is hatna menstruációs görcsökre valami gyenge. Bírd ki inkább megéri. Nincs olyan kismama akinek ne fájna valamilye a 9 hónap alatt. Mégsem kapkodjuk a bogyókat, mert nem tesz jót a kicsinek. Üdv, sok sikert! Egy 22 hetes kismama:)

Szia! Egy gyógyszer nem fog árteni, ha nem valami lórúgást veszel be. Nekem mondjuk nem is hatna menstruációs görcsökre valami gyenge. Bírd ki inkább megéri. Nincs olyan kismama akinek ne fájna valamilye a 9 hónap alatt. Mégsem kapkodjuk a bogyókat, mert nem tesz jót a kicsinek. Üdv, sok sikert! Egy 22 hetes kismama:)
Szia! Nem hiszem. Én terhességem elsõ felében, mikor még nem tudtam, fogorvosi kezelésre jártam. Kaptam egy erõs fájdalomcsillapítót, amibõl kettõt is bevettem. Ezt követõen pár nappal derült ki, hogy várandós vagyok. A babám viszon egészségesen született 3 héttel ezelõtt. Ezért nem hiszem, hogy ártottál egy gyógyszerrel. Csak ne rendszeresítsd a dolgot. Sok sikert a babához!
Szerintem olvasd el a gyógyszer tájékoztatóját. Nekem is olyan görcseim voltak a hatodik hétig, hogy alig bírtam állni néha.No-spat vettem be egyszer, de elötte elolvastam a papírját, hogy lehet -e terheseknek szedni és lehet.
hát az elso harmadban konkrétan minden orvos azt ajálja hogy ne szedjunk fájdalom csillapitot, sot ha mar , 37 felett van a láz akkor kapjunk be eggyet, én se kaptam be inkább semilyet , és lám itt vagyok :) mi nok mindent kibirunk :)

Lehet abból probléma ha a férjem most gyógyszereket szed (fájdalomcsillapító+gyulladáscsökkentő) és úgy próbálkozunk a babóval?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez attól is függ hogy milyen erõs a gyulladáscsökkentõ és azt mire kapta. Én azt gondolnám, ha gyulladás van a szervezetében, az hatással lehet a spermákra. Ezt feljavítanám hogy C, E vitamint és cinket adnék neki! Az minden téren javítja a spermát (minõség, mennyiség). Kapsz ilyen összeállítású vitaminkombinációt a Müllerben. Doppel Herz Aktiv an a dobozára írva. Ártani nem árt, még akkor is segít ha teljesen rendben van minden vagy ha dohányzik. Az én férjem is szed, napi 1 szemet. Több oldalon is ajánlják férfiaknak ezeket a vitaminokat. Probléma szerintem nem lehet mert úgyis egészséges sperma és egészséges petesejt találkozása kell egy babóhoz. Sok sikert!

Szia! Szerintem ez attól is függ hogy milyen erõs a gyulladáscsökkentõ és azt mire kapta. Én azt gondolnám, ha gyulladás van a szervezetében, az hatással lehet a spermákra. Ezt feljavítanám hogy C, E vitamint és cinket adnék neki! Az minden téren javítja a spermát (minõség, mennyiség). Kapsz ilyen összeállítású vitaminkombinációt a Müllerben. Doppel Herz Aktiv an a dobozára írva. Ártani nem árt, még akkor is segít ha teljesen rendben van minden vagy ha dohányzik. Az én férjem is szed, napi 1 szemet. Több oldalon is ajánlják férfiaknak ezeket a vitaminokat. Probléma szerintem nem lehet mert úgyis egészséges sperma és egészséges petesejt találkozása kell egy babóhoz. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!