Találatok a következő kifejezésre: Fájdalomcsillapító gyógyszer a (16 db)

Alsó végtagi érelmeszesedés következtében, járás közbeni lábfájdalom ellen, melyik a leghatékonyabb fájdalomcsillapító gyógyszer?

Legjobb válasz: Hát leginkább valami vérkeringés javító gyógyszertõl lehet javulást várni mivel a fájdalom attól keletkezik , hogy nem, jut elég vér az alsó végtagba. Angiologus vagy érsebész orvosok tudnak ajánlani valamit.

Hát leginkább valami vérkeringés javító gyógyszertõl lehet javulást várni mivel a fájdalom attól keletkezik , hogy nem, jut elég vér az alsó végtagba. Angiologus vagy érsebész orvosok tudnak ajánlani valamit.
én nem tüneti kezelést ajánlanék. http://vitaliontermekek.hu/hri-vitalion.php Ez a termék kipucolja az ereket, és megszünteti az érelmeszesedést. Szerintem jobb magát az érelmeszesedést megszüntetni, mint fájdalomcsillapítókon élni.
A kérdező hozzászólása: Kedves barátaim. Nem általános, hanem konkrét, saját tapasztalati választ kérek szépen tõletek. Köszönöm szépen.
A kérdező hozzászólása: Üzenem annak a rendkívül kedves, segítõkész doktorúrnak, aki számomra e-mailt írt, hogy winchester hiba miatti adatvesztés miatt nem tudtam válaszolni. Köszönöm segítõ szándékát, és már el is mentem családunk egyik barátjához, egy orvosprofesszorhoz. Minden szükséges vizsgálatot elvégzett, majd Chinotalt írt fel és azt mondta, hogy a legjobb gyógymód menni-menni, a fájdalomcsillapító az lesz, ha idõnként megállok :)
Nekem meg a korhazban algocalmint adtak a noverek, ezert otthon is azt szedtem.
Nekem csak az algopyrint javasolták.
Nekem csak Panalgorint szabadott
Én semmit nem használtam, ne is fájt a sebem. Vegyél FLP-s First srpét, én is azzal fújtam, szülés másnapján már törökülésben ültem, egy pillanatig sem fájt a gátsebem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Fájdalomcsillapító gyógyszer árt a babának?

Még nem tudom biztosan, hogy terhes vagyok-e, bár árulkodó jelek vannak. Menstruációm kb. 4 napot késett és meg nem jött meg. Semmi jelét nem érzem annak, hogy megakarna. Viszont, 27. napnál(szokásos id?ben) fájdogált a hasam és a hátam. Mivel mindig nagyon görcsölök beszoktam venni fájdalomcsillapított... most is ezt tenne. Ha tényleg terhes vagyok, ártottam ezzel a babánk?Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Egy gyógyszer nem fog árteni, ha nem valami lórúgást veszel be. Nekem mondjuk nem is hatna menstruációs görcsökre valami gyenge. Bírd ki inkább megéri. Nincs olyan kismama akinek ne fájna valamilye a 9 hónap alatt. Mégsem kapkodjuk a bogyókat, mert nem tesz jót a kicsinek. Üdv, sok sikert! Egy 22 hetes kismama:)

Szia! Egy gyógyszer nem fog árteni, ha nem valami lórúgást veszel be. Nekem mondjuk nem is hatna menstruációs görcsökre valami gyenge. Bírd ki inkább megéri. Nincs olyan kismama akinek ne fájna valamilye a 9 hónap alatt. Mégsem kapkodjuk a bogyókat, mert nem tesz jót a kicsinek. Üdv, sok sikert! Egy 22 hetes kismama:)
Szia! Nem hiszem. Én terhességem elsõ felében, mikor még nem tudtam, fogorvosi kezelésre jártam. Kaptam egy erõs fájdalomcsillapítót, amibõl kettõt is bevettem. Ezt követõen pár nappal derült ki, hogy várandós vagyok. A babám viszon egészségesen született 3 héttel ezelõtt. Ezért nem hiszem, hogy ártottál egy gyógyszerrel. Csak ne rendszeresítsd a dolgot. Sok sikert a babához!
Szerintem olvasd el a gyógyszer tájékoztatóját. Nekem is olyan görcseim voltak a hatodik hétig, hogy alig bírtam állni néha.No-spat vettem be egyszer, de elötte elolvastam a papírját, hogy lehet -e terheseknek szedni és lehet.
hát az elso harmadban konkrétan minden orvos azt ajálja hogy ne szedjunk fájdalom csillapitot, sot ha mar , 37 felett van a láz akkor kapjunk be eggyet, én se kaptam be inkább semilyet , és lám itt vagyok :) mi nok mindent kibirunk :)

Fülfájásra melyik a legjobb fájdalomcsillapító gyógyszer?

Legjobb válasz: Oxycontin nagyon hatásos... 40 mg-s kiszerelés, de van 80-as is

Oxycontin nagyon hatásos... 40 mg-s kiszerelés, de van 80-as is
a forró só nekem mindig beválik.
Fortedol. Elég erõs fájdalomcsillapító.

Melyik a leggyengébb fájdalomcsillapító gyógyszer menstruációs görcsökre?

Esetleg van olyan,ami nem gyógyszer formájában kapható?Mert a gyógyszereket nem tudom lenyelni!Hallottam a Flector tapaszról,de azt mondták,hogy az nagyon er?s,és ha hozzászokok majd,az nem lesz jó!

Legjobb válasz: A Flector tapaszt én sem ajánlom,nem ilyen jellegû fájdalmakhoz szokták használni,és valóban nagyon erõs.Én a cickafarkteát ajánlom,én is ittam enyhíti a görcsöket.

A Flector tapaszt én sem ajánlom, nem ilyen jellegû fájdalmakhoz szokták használni, és valóban nagyon erõs.Én a cickafarkteát ajánlom, én is ittam enyhíti a görcsöket.
NoSpa vagy Cataflam. Mindkettõ gyógyszer, én az utóbbit ajánlom, nekem elég 1. nap beszednem a gyógyszert, és utána már egyáltalán nem fáj. 20 db-os 1200 ft körül van, de elég sokáig elég.
Állatorvosi vélemény nélkül ne adj a kutyádnak gyógyszert. Esetleg hívd fel és kérdezd meg.
Szia! Elsõnek mindenképp doki, nemtudom mit eszik a kutyád, de mindenféleképp prémium tápot kapjon, hozzá adj neki zöldkagylót (én Luposan Gelenkraftot adok) szintén dp-s kutyámnak, sokat segít, pláne hogy nem lehet túladagolni sem.
Nem biztos hogy gyulladás!!Az is lehet hogy patellás szegény!!Azért kéne elvinni a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: én elvinném állatorvoshoz csak az az egy gon van hogy nincsen kocsink és a falunkban nincs egyetlen állatorvos sem
Mikor sántít? Mindig vagy ha bemelegszik akkor már nem? Nehézkesen áll fel hosszú fekvés után? Mekkora milyen fajta kutya? Mennyi idõs? Simán lehet DP, és akkor bizony el kell vinned dokihoz mert nem lehet távgyógyítani a kutyákat (sem). Embernek való gyógyszert semmiképp ne adj neki. Gyulladáscsökkentõnek adhatsz neki kúraszerûen max. 2 hétig Rimadilt (az állatorvos DP-re, szalagszakadásra nekünk azt adott). De arra nem emlékszem h vényköteles-e.
Szerintem, ha terhes vagy, csak árthatnak. Egyszerûen közöld a dokival, hogy terhesség gyanúja áll fenn és adjon más gyógyszert.
A megtermèkenyülèst követô 2 hètben mèg nincs semmilyen biològiai kapcsolat a nô ès az esetleg megtermèkenyült petesejt között.Azonkívül a gyògyszerek egy nagyon kicsi töredèke okozhat fejlôdèsi rendellenessèget. Az antibiotikumok nem ès fàjdalom csillapítok közül a paracetamol (panadol) sem. Sokkal nagyobb bajt csinàlhat ha nem szeded be az antibiotikumot ès szüksèg lenne rà, esetleges fertôzès vagy gyulladàs miatt.

Milyen anyaggal védik pl. a fájdalomcsillapító (vagy egyéb) gyógyszerek hatóanyagát a máj gyors lebontásától?

Ha valaki tudja, írja le a magát a folyamatot is!

Legjobb válasz: Nem a máj gyors lebonzásától védik,hanem, a gyorot a gyógyszertõl, kilerülve az irrtációt. Ezért filmbevonaot képeznek rajta, hogy csak ott hasson, ahol szükséges.

Nem a máj gyors lebonzásától védik, hanem, a gyorot a gyógyszertõl, kilerülve az irrtációt. Ezért filmbevonaot képeznek rajta, hogy csak ott hasson, ahol szükséges.
Annyit tudok, hogy a végbélkúpoknak pont ez az egyik elõnyük, mivel a végbélbõl induló erek elkerülik a májkapuvénát.

Iszonyú fejfájós vagyok, szinte nincs olyan nap hogy ne fájjon a fejem görcsösen, plusz magas vérnyomásos vagyok. A gyógyszertárban a PARAMAX RAPID 500mg fájdalomcsillapítót ajánlották. Tapasztalatok ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban? 13h

Legjobb válasz: Szia! A vérnyomásodra nem szedsz semmit? Ha állandó a magas vérnyomás akkor mindenképp szólj az orvosnak (ha lehet a nõgyógyásznak), mert akkor gyógyszert kell rá szedni. Én végig szedtem a dopegytet, így a fejfájásom is elmúlt. Tényleg mindenképp beszélj errõl a dokival, mert a magas vérnyomás mellett könnyebben kialakul a terhességi toxémia, és beszûkülnek az erek, így a köldökzsinór erei is. Ez pedig vezethet a baba nem megfelelõ fejlõdéséhez is. Ne haragudj ha kicsit ijesztõre sikerült, nem ez volt a célom, de szerintem ha legközelebb dokihoz mész említsd meg neki! 18 hós baba és 10 hetes pocaklakó anyukája

Szia! A vérnyomásodra nem szedsz semmit? Ha állandó a magas vérnyomás akkor mindenképp szólj az orvosnak (ha lehet a nõgyógyásznak), mert akkor gyógyszert kell rá szedni. Én végig szedtem a dopegytet, így a fejfájásom is elmúlt. Tényleg mindenképp beszélj errõl a dokival, mert a magas vérnyomás mellett könnyebben kialakul a terhességi toxémia, és beszûkülnek az erek, így a köldökzsinór erei is. Ez pedig vezethet a baba nem megfelelõ fejlõdéséhez is. Ne haragudj ha kicsit ijesztõre sikerült, nem ez volt a célom, de szerintem ha legközelebb dokihoz mész említsd meg neki! 18 hós baba és 10 hetes pocaklakó anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia, én is szedem a dopegitet, csak azért kérdeztem mert a tájékoztatóra nincs ráírva hogy magas vérnyomásosok szedhetik-e?!
Értem, akkor bocsi! A gyógyszert sajna nem ismerem, én Panadolt szedtem (attól nem volt bajom). Remélem neked is hamar elmúlik a fejfájós idõszak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!