Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmat érzek petefészkemnél, (13 db)

35 hetes vagyok. Erős menstruációs fájdalmat érzek a bal petefészkemnél, a jobbnál kicsit enyhébb. Jelezheti azt, hogy hamarabb jön a babó?

A fenekemig kisugárzik ez a fájdalom. Bevizesedtem, alig bírok felkelni az ágyról. Ha már felkeltem, akkor nem gond a mozgás. Ez mit jelenthet? Kicsit hasonlít arra, mintha fel lennék fázva, de nem csíp a pisilés és nem is kellemetlen.

Legjobb válasz: Kimaradt egy mondat :) A problémám az, hogy erõs menstruációs fájdalmat érzek és a fenekemig sugárzik ki ez a fájdalom.

A kérdező hozzászólása: Kimaradt egy mondat :) A problémám az, hogy erõs menstruációs fájdalmat érzek és a fenekemig sugárzik ki ez a fájdalom.
Szerintem hívd fel a védõnõdet én nem szívbajoskodnák a te helyedbe nehogy baj legyen ha meg vaklárma akkor legalább megnyugszol! Ha rám hallgatsz felhívod vagy az orvosod vagy a védõnõt ha nem éred el egyiket se telefonálj be az ügyeletre hidd el segíteni tudnak õk is legalább tanácsot adnak.!!!!
Szerintem is mindenképp nézesd meg magad, biztos ami biztos.

Ha nincs peteérésem miért érzek furcsa, "szúrkáló fájdalmat" a petefészkemnél?

Legjobb válasz: honnan tudod hogy nincs? Én Pcos vagyok és volt többbször olyan hónap hogy voltak tüneteim pl nyák pedig nem is volt peteérsem. A etefészek fájdalom egyébként lehet cisztától is, ha nem mulik nem ártana egy uh.

honnan tudod hogy nincs? Én Pcos vagyok és volt többbször olyan hónap hogy voltak tüneteim pl nyák pedig nem is volt peteérsem. A etefészek fájdalom egyébként lehet cisztától is, ha nem mulik nem ártana egy uh.
A kérdező hozzászólása: Most voltam uh-n 3 napja, ott mondták hogy nincs peteérésem
nekem akkor fájogatott a petefészkem, mikor kandidás voltam. érdekes, folyásom nem volt, de azért az emésztésemen, hangulatomon és erõnlétemen éreztem a candidát... (olvass utána a candidának a neten, hátha az a baj) ha sok édességet ettél mostanság, netán antibiotikumoztak, akkor bizony lehet, h candida...
Ugyan ez van velem, minden hónapban szurkál a petefészkem, meg voltam gyõzõdve róla, hogy ez az ovu, még tojásfehérjés nyákom is van, sokáig vezettem hõgörbét is, azon is volt kiugrás és az elõzõ ciklusban hideg zuhanyként ért mikor azt mondta a doki, hogy nincs peteérésem. Azt viszont nem tudom, hogy mit érezhettem akkor.
A kérdező hozzászólása: Rózsaszínes folyásom van, ez mitõl lehet??

Nagyon sürgős ilyen esetben orvoshoz menni? Szeptember 22. -e óta érzek szúró fájdalmat a petefészkemnél, majd pár napra rá átlátszó, néha kicsit rózsaszínes nyúlós váladék jelentkezett.

A váladék azóta is nap mint nap jelentkezik, de színtelen-szagtalan. A szúró fájdalom szinte folyamatos. Sajnos a beosztásom miatt nem tudok orvoshoz menni még 2 hétig. Fáj a derekam is. Utolsó menstruációm szeptember 17.-én volt, de az is kb. 1 napos volt. Ez a második hónap, hogy nem védekezünk. Egy éve volt egy méhen kívüli terhességem, és pont azon az oldalon, ahol most is fáj. Annak örülnék, ha megfogant volna a baba, és jó helyen növekedne... Volt már másnak is olyan, hogy ilyen fájdalmat érzett korai terhesség alatt? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az, hogy 1 napig volt vérzésed, utána meg kevés, nem azt jelenti, hogy megjött, és tuti nincs baba a dologban. Simán lehet méhen kívüli terhességed ismét, ez nem játék. Kórházba is eltudsz menni, elküldenek UH-ra, és megnéznek. Ez nem játék. De lehet akármilyen más problémád, ami 2 hét alatt úgy elfajulhat, hogy hosszabb kúrát fog igénybe venni. Azért egy terhességi tesztet szerintem érdemes csinálnod. Korai terhességben nekem is volt görcs, sõt, több napos vérzés is.

Az, hogy 1 napig volt vérzésed, utána meg kevés, nem azt jelenti, hogy megjött, és tuti nincs baba a dologban. Simán lehet méhen kívüli terhességed ismét, ez nem játék. Kórházba is eltudsz menni, elküldenek UH-ra, és megnéznek. Ez nem játék. De lehet akármilyen más problémád, ami 2 hét alatt úgy elfajulhat, hogy hosszabb kúrát fog igénybe venni. Azért egy terhességi tesztet szerintem érdemes csinálnod. Korai terhességben nekem is volt görcs, sõt, több napos vérzés is.
Ha nem lehetne baba a dologban akkor is azt javasolnám, hogy menj orvoshoz minél elõbb. Így, hogy esetleg még baba is lehet a dologban így feltétlenül azt javaslom, hogy menj orvoshoz. Nem normális, hogy a mensid kimaradt és szúró érzésed van folyamatosan. Lehet felfázás, terhesség és ismét méhen kívüli terhesség. Mivel már korábban is volt méhen kívüli terhességed nincs kizárva, hogy ismét errõl van szó, talán túl szûk a petevezetéked vagy az elõzõ terhességed miatt akadt el ismét a megtermékenyült petesejt. Minél elõbb kiderül, hogy megint terhességrõl van e szó vagy sem annál nagyobb az esély, hogy még tudnak neked segíteni a baba megtartásban. Valamint ha ismét mûteni kell akkor sem mindegy, hogy mekkora petesejtet kell eltávolítani. Nem játék ez az egész mert ha most nem mész idõben orvoshoz talán deformálódik az egyik oldali petevezetéked vagy petefészked is és akkor jöhet majd a küszködés, hogy végre teherbe essél.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm nem maradt ki, csak normál vérzés egy napig volt, utána még kb. 2 napig nagyon enyhén. A héten csak vasárnap tudnék elmenni orvoshoz, de akkor meg nincs rendelés. :( A kórházakat ismerve sürgõsségin nem is foglalkoznának velem.
Egy napos vérzés nem menstruáció. Nekem is megjött az nap a mensim, amikor nem vártam másnapra elmúlt, utána barnáztam, és most 38 hetes vagyok. Ha nem volt meg rendesen 3-5 napig a mensid akkor lehetsz simán terhes. Sehogy sincs rendben, hogy már napok óta sõt hetek óta vérezgetsz, szúr, fáj stb. Legalább egy tesztet csinálj tényleg és ha 2 csíkos akkor azonnal doki, akár ügyelet is. Elõbb utóbb az ügyeleten is megfog valaki nézni. Elképzelhetõ, hogy csúnyán néznek rád vagy várni kell, de ne ezzel foglalkozz mert a te és a babád egészsége sokkal fontosabb. Én voltam párszor ügyeleten mert nekem mindig péntek este vagy hétvégén van valami bajom és mindig nagyon kedvesek voltak, pedig soha semmi komoly bajom nem volt. (persze mikor bementem azt hittem elvetélek vagy megszülök, de aztán mindig kiderült, hogy kutya bajom)
A kérdező hozzászólása: Nem vérezgetek, csak olyasmi váladékom van, mint peteéréskor. Ilyet eddig maximum 3 napig észleltem. Holnap munkaidõben elmegyek tesztet venni. Ha pozitív, mindenképpen elmegyek ügyeletre. És igen, azért nem szeretek így orvoshoz járni, mert többször megjártam már, még én éreztem magam rosszul, hogy van bajom...
Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam leírom mi történt azóta... Tegnap délelõtt felhívtam az orvost. Azt mondta nem várhatok napokig, este feltétlenül menjek el a rendelésére, beszorít engem is. Így tesztet nem csináltam, este elmentem vizsgálatra. A tüneteim alapján akár egy újabb méhen kívüli terhesség is lehetett volna, de az ultrahang és egy terhességi teszt elvégzésével ennek fennállását kizárta az orvos. Azt mondta ez egy erõs felfázás, kaptam rá gyógyszert. Az uh során látott még vmit, lehet éppen útban van a baba is... 2 héten belül kiderül. A vizsgálat után nagyon megkönnyebbültem. Örülök, hogy soron kívül is fogadott, így biztosan hozzá fogok visszajárni.

Ma vagyok pé után 2 nappal (a pé-t kihasználzuk:-) ) és fájdalmat érzek a jobb petefészkemnél. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)

Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)
A kérdező hozzászólása: Hát ma már nem láttam az a bizonyos folyást, amit tegnap, és a pé-m napján. de nem tudom...

Pár napja enyhe belenyilalló fájdalmat érzek a bal petefészkemnél és a hasam aljában. 16-án volt elvileg a beágyazódás és 25-re nem várom. Mire gondoljak?

Igyekszem nem gondolni semmire és nyugisnak maradni.

Legjobb válasz: Szia. Terhesség elején nekem is szúrkált a hasam aljába és a petefészkembe. Én a helyedben lassan megkockáztatnék egy tesztet, elvileg beágyazódástól kimutatja.

Szia. Terhesség elején nekem is szúrkált a hasam aljába és a petefészkembe. Én a helyedben lassan megkockáztatnék egy tesztet, elvileg beágyazódástól kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Még nem "merek", mert attól tartok kicsit, hogy még negatív lenne a teszt. Meg szeretném várni a 25-ét és remélhetõleg nem is jön meg. :)
Drukkolok Neked! :)
A legjobb, ha elmész nõgyógyászhoz! Talán vmi fertõzés lehet.
gomba vagy petefeszek gyulladas v fertozes jobb ha kezelteted

Fájdalmat érzek a petefészkemnél, fájnak a melleim, érézkenyek, igazából a tabletta szedése óta ha belegondolok (lindynette 20), vizelési ingerem van. Mitől vannak a tüneteim?

van amikor nem is kell nagyon, és ha pisilek akkor csíp lent, talán a hugycs?nél... A hasam is fáj alul a két bordám között. Lehet, hogy itt vannak olyan tünetek amik nem ugyanamiatt vannak. Lehetek terhes? A második levél tablettát szedem már be, még 1hét van bel?le, legutoljára a menzeszem végén ment el bennem a barátom, azóta beszedtem 10szem maripent(2órás különbséggel a tablettához, a gyógyszertárban ezt mondták) és ezért gumival szeretjeztünk mert ezt ajánlota a háziorvosom is, igaz volt, viszont picit volt benenm gumi nélkül is, igaz nem hosszú ideig és nem is ment el, de félek attól a cseppt?l. Meg, hogy el?z?leg 2héttel amikor elment bennem, hogy talán nem védett a tabletta..

Legjobb válasz: Én a felfázásra tippelek! De inkább orvos mondja meg, mivel mi nem vunk azok. (jó lehet néha idetalál 1 orvos, de na érted...)

Én a felfázásra tippelek! De inkább orvos mondja meg, mivel mi nem vunk azok. (jó lehet néha idetalál 1 orvos, de na érted...)
Sztem minél elõbb fordulj orvoshoz!!! Lehet felfázás is de lehet más baj. Fordulj orvoshoz!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) azóta voltam a háziorvosomnál, megvizsgált, megnézte a hasamat, és adott 2antibiotikumot:) rem rendbe jön:)

Talán két napja érzem alul a petefészkemnél, ilyen meghatározhatatlan tompa fájdalmat. Mi ez a fájdalom amit érzek? Normális ez?

Jósló fájás? vagy ez nem az? Ha nem az akkor mi? A baba még fent van, de sokszor érzem már hogy lent matat.. :)

Legjobb válasz: Igen ez az is lehet,de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.

Igen ez az is lehet, de lehet hogy a baba súlyától fáj a méhed.
Nekem mensi szerû fájásaim vannak, és feszül alul a hasam, mert a súly huzza a pocit. Ezenkívül izomláz szerû fájás van a combom közeéptõl a hasam közepéig..A fene gondolta volna, hogy a szeméremdombom egy merõ izom:-)) Szerintem amíg nem rendszeres a fájás, nem vérzel, nem görcsölsz, és nem folyik a víz, nincs gond.-) Próbálj pihenni, feküdni, akkor nem nyom lefele a baba.
Nekem is 2 napja van ilyen, meg is ijedtem. Pont a hidegfronttal jött, szerintem amiatt van. Ma voltam a dokinál, azt mondta nem kell emiatt parázni, a méh kezdi a táguást, hogy majd ha itt lesz az ideje, tudjon jönni a baba. De semmi gond nincs :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!