Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmas a ultrahang (4 db)

Fájdalmas a hüvelyi ultrahang?

Legjobb válasz: Ez pont az a kategória, amire azt mondják, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Az ilyen dolgokat jobban utálom, mint ami fájdalmas. De ki lehet bírni. Az benne az igazán kellemetlen, hogy egy vékony kis eszközt helyeznek a hüvelyedbe, amit elõtte bekennek azzal a zselével, amivel a hasadat is bekenik ultrhangnál. Ez a zselé nagyon hideg, nem éppen kellemes érzés, meg utána is olyan zselészerûnek fogod érezni magad.

Ez pont az a kategória, amire azt mondják, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Az ilyen dolgokat jobban utálom, mint ami fájdalmas. De ki lehet bírni. Az benne az igazán kellemetlen, hogy egy vékony kis eszközt helyeznek a hüvelyedbe, amit elõtte bekennek azzal a zselével, amivel a hasadat is bekenik ultrhangnál. Ez a zselé nagyon hideg, nem éppen kellemes érzés, meg utána is olyan zselészerûnek fogod érezni magad.
Nekem már kb.3 huvelyi ultrahangot csináltak es eddig még az egyik sem fájt egy picit se, , , aki kényessebb annak esetleg kellemetlen lehet...
Nekem is csak kellemetlen volt egeszen addig amig el nem kezdte forgatni bennem a cuccost mert valahogy ugy all a jobb petefeszkem, hogy nagyon nehezen talalta meg. Nem okolom erte, de bizony felpattantam kicsit a vizsgaloasztalon. Szegeny doki is megijedt szerintem nem gondolta, hogy ez lesz a reakciom. De fajt. Nagyon. Ez volt az elso huvelyi ultrahang az eletemben es azert nezett meg, hogy biztos ami biztos minden rendben van, mielott teherbe esem. Nem haltam bele, ha legkozelebb kell megint, siman vallalom - mert mar tudom mi tortenhet es nem er annyira varatlanul.
Nekem egy nagyon rendes csajszi csinálta, nem fájt és nem volt kellemetlen egyáltalán... :)
Nem fáj, és nekem se volt kellemetlen. Pedig többször is csináltak nekem ilyesmét, még a terhesség elõtt is, krónikus felfázás miatt. Akkor se fájt, pedig a hólyagomban olyan fájdalmak voltak, hogy majd meg haltam.
Hozzáteszem akkor szerintem úgysem azzal vagy elfoglalva hanem hogy végre láthatod a babádat.:)
Nekem nem hogy nem fájt de még csak kellemetlen sem volt. Ez egy vastagabb ceruzához hasonlítható vizsgálófej úgyhogy és nem kell nagyon felnyomni hogy lássa a képet szinte alig érzed. De lehet hogy tényleg orvos függvénye is.
SZERINTEM ORVOSA VÁLOGATJA.UGYANIS AMÍG ÉN AZ SZTKBA JÁRTAM NÕGYÓGYÁZHOZ ADDIG AZ VOLT, HOGY BUGYIT LE ÉS SEMMI FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL MÁR BEHELYEZTE MAJD HÜMMÖGÖTT ÉS KIVETTE AZ ULTRAHANG KÉSZÜLÉKET.AMINT ÁTMENTEM MAGÁN DOKIHOZ OTT TELJESEN JÓ TAPASZTALATAIM LETTEK ÉS MÁR EGYÁLTALÁN NEM IS KELLEMETLEN MERT TUDOM, HOGY ODAFIGYELNEK RÁM
Szia!Kérdésedre a válaszom:nem, nem fáj csak kellemetlen. Én múlt héten estem át rajta, mert több mint valószínû, hogy babát várok.:) Ha mostanában ilyesmin kell átesned, akkor csak megnyugtatni tudlak nem vészes és hamar megvan.
A magánorvosom annyira figyelmes, meg olyan jó keze van, hogy 3 ilyen vizsgálatból 1-szer meg se éreztem, már bennt volt az ultrahang készülék a hüvelyben, a másik 2 alkalommal meg éppenhogy éreztem, aminek köze nem volt a fájdalomhoz.A legfájdalmatlanabb vizsgálat-hozzáteszem, ha nem kapkod az orvos, és odafigyel, hogy tényleg ne fájjon neked.Az enyém ilyen, hála neki!

Szedette le valaki a fogkövét ultrahanggal, fájdalmas?

nekem a fogk? azinyem alatt van,igy kellemetlen az eltávolitása...

Legjobb válasz: Nekem vízsugárral szedték le. Azért nem mondom, hogy a legkellemesebb érzés, de bõven elviselhetõ. Kicsit vérzik tõle az ínye az embernek. Az ultrahangnál elvileg se vérzés, se fájdalom nem kéne, hogy jelentkezzen, de csak tippelgetek. Az viszont biztos, hogy a vizes leszedés simán kibírható és tuti nem okoz belsõ károsodást.

Nekem vízsugárral szedték le. Azért nem mondom, hogy a legkellemesebb érzés, de bõven elviselhetõ. Kicsit vérzik tõle az ínye az embernek. Az ultrahangnál elvileg se vérzés, se fájdalom nem kéne, hogy jelentkezzen, de csak tippelgetek. Az viszont biztos, hogy a vizes leszedés simán kibírható és tuti nem okoz belsõ károsodást.
Egyáltalán nem fájdalmas. A legkellemetlenebb az, hogy a szádban matatnak.
Semmit nem érzel közben, csak hogy matatnak a szádban. Nincs fájdalom, de mégy csak nyomás sem és hamar megvan.
Szia!Mivel én ezzel foglalkozom talán tudok neked tájékoztatást adni. Elöszöris mindenkinek más a fájdalom küszöbe. Normál esetben ha nincs gingivitised (ínygyulladásod), és nem annyira érzékenyek a fogaid abszolút nem fáj. Hidd el utána fantasztikus ézés... Legalább egy évben 2-szer menny el ilyen szájhigiéniás kezelésre.Ja és utána legalább 2óráig ne dohányozz, ne kávézz, cola stb...
A kérdező hozzászólása: Bocsi 37, 1
hát sajnálom... tényleg! ne add fel soha! egyszer úgy is összejön. Én is akkor néztem egyet hogy pozitív lett amikor nem is gondoltam volna. Te is így leszel. Minden jót neked is.
ha a hõd 31.1 akkor te ki vagy hûlve. Azt jól mérted te egyáltalán????? szerintem nem.....
elsõ vagyok: így már más. Hát a hõd az magas. Nekem mikor ennyi volt, akkor vártam babát. Az érdekes, hogy ma megjött és a hõd ennyi. Lehet babás vagy. Nem csináltál tesztet? rendes a menszeszed? hallottam már olyat hogy valaki így is terhes volt. sok sikert. 5 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom milyen lesz a mesim, mert 1-2 napig pecsételõ szokott lenni, és csak utánna indul el úgy tisztességesen.Mos várok és a holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelek. Bár úgy lenne ahogy mondtad, máár nagyon régóta vágyunk egy babára! Köszi!
Ha holnap reggel pozitívat tesztelsz, szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy nehogy a vérzés miatt probléma legyen! Sok sikert!
elsõ vagyok megint :) Jaj, én nagyon fogok neked szurkolni, hogy pozitív legyen. Gondolj majd rám és írj vissza ide hogy mi lett az eredményed, jó? légyszi..... bízzál benne, hátha!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom az eredményt, nagyon aranyosak vagytok! Szerintem nincs baba rendesen elkezdtem vérezni:( Holnap jelentkezem!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett a teszt, ma reggelre lement a hõm is 36, 5-re.Sajnos ebben a hónapban sem jött össze, de nem adom fel! Minden jót neked, és köszönöm a biztatást.

Hüvelyi ultrahang hogy történik? Nagyon félek tőle, mert szűz vagyok még, de egy gyulladás miatt muszáj. Mekkora a műszer, mennyi ideig tart, mennyire fájdalmas?

A sima vizsgálat is fájt, de egy gyulladás miatt muszáj az ultrahang. Nagyon rendes, türelmes és óvatos dokim van, de mivel nagyon sz?k vagyok és totál ép a sz?zhártyám (ezért fájt egy kicsit a vizsgálat is), ? is mondta, hogy kicsit fájhat, de ne féljek. Na ekkor ijedtem meg... :(

Legjobb válasz: Bevezetnek a hüvelyedbe egy mûbroki szerû tárgyat (de nem oylan vastag!!) egy kis zselé segítségével és úgy vizsgálja a doki a méhszájat. pontosabb diagnosztikai eszköz, mint a sima hasi UH. nem vészes, nekem egyáltalán nem fájt. gyorsan megvan a vizsgálat, 1-2 perc. (mondjuk én már rég nem vagyok szûz, de szerintem neked sem fog fájni)

Bevezetnek a hüvelyedbe egy mûbroki szerû tárgyat (de nem oylan vastag!!) egy kis zselé segítségével és úgy vizsgálja a doki a méhszájat. pontosabb diagnosztikai eszköz, mint a sima hasi UH. nem vészes, nekem egyáltalán nem fájt. gyorsan megvan a vizsgálat, 1-2 perc. (mondjuk én már rég nem vagyok szûz, de szerintem neked sem fog fájni)
A kérdező hozzászólása: Valóban nem szeretném, ha a szûzhártyám ott szakadna át, de a doki azt mondta, hogy nagyon vigyáz. Tudom, nem ettõl függ a valódi szüzesség, de mégis... :) Inkább a fájdalomtól és az érzéstõl félek. Jövõ héten megyek. Nagyon jó dokim van, mindent megbeszéltem vele, itt csak tapasztalatokban bíztam, hogy mennyire fáj nõi szemmel.
Egy dolgot tegyünk tisztába! A szüzesség nem azon múlik, hogy megtörténik egy ilyan vizsgálat vagy sem, hanem az elsõ nemi érintkezéstõl. Az orvos tudja mit csinál volt barátnõmnek is vot ilyen 16 éves korába õ is szûz volt /akkor még nem ismertük egymást/ Neki is petefészek gyulladása volt, nem volt könyû neki. A vizsgálat fájdalmas, de ha jó orvosod van géllel és fájdalomcsillapíttóval elõsegítti, hogy ne fájjon. Ha bármi aggodalmad vagy kérdésed van nyugodtan tedd fel neki, mert ez a betegség nem játék.
Érzésem szerint a szüzességed megõrzésével ezt a vizsgálatot nem lehet megcsinálni, hiszen ez olyan, mint egy szexuális kapcsolat. Az orvos is át tudja szakítani a szûzhártyát. Ezen végülis mindenki átesik, ha nem is így. Szerintem két részletben kéne: egyszer a szûzhártya, pár nappal késõbb a vizsgálat. Beszéld meg az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem kizárt, pont ez a gyanú:( Vagyis az biztos, hogy ez a baj, csak kérdés, hogy miért nem gyógyul.
Bocs, de az UH nem túl ígéretes vizsgálati módszer nõgyógyászati gyulladások kivizsgálására, kivéve a súlyos petevezeték gyull-t, de az meg kizárt szûz nõnél. Szóval miért is kell a hüvelyi UH?
A kérdező hozzászólása: Tudja a dokim, hogy nem hisztis vagyok, hanem tényleg fájtak az eddigi vizsgálatok is és tényleg nagyon rendes, szóval benne maximálisan bízom. Csak olyanok tapasztalata is érdekelne, akiknek szüzen csináltak ilyet. Köszi a bátorítást, sokat jelent.
Esetleg hozd a doki tudomására, hogy ennyire félsz, mondd el neki, hogy a tamponhasználat is fizikális nehézséget és fájdalmat okoz. Van olyan szuri (esetleg gyógyszer), amitõl úgymond "felszabadultság érzésed" támad, nem érzékeled a félelmet. Mûtétek elõtt szoktak beadni ilyet (a betegek "bátorítónak" hívják), és tényleg hatásos. Egyébként tényleg nem fáj egy ilyen vizsgálat, gyorsan kész van, de persze megértem a problémádat. Légy bátor!
A kérdező hozzászólása: Van valakinek tapasztalata, hogy szûzen mennyire fáj? Hogy tudnék kicsit elllazulni, hogy ne féljek akkor ennyire?
A kérdező hozzászólása: Tampont sem tudok használni, mert ha valami hozzámér ott, úgy begörcsölök, hogy nem megy be. Akkor ez nem lesz túl egyszerû, de csak túlélem.
Na, mostmár túlvagy rajta? Mi lett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!