Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmas a és mennyi idö alat (1 db)

Fájdalmas a tetkó és mennyi idö alat gyógyul meg?

Legjobb válasz: Attól függ hová lesz. Ahol közel van a csont ( pl csukló , gerinc,tarkó) ott fájdalmasabb. Kar, has nem annyira fáj, inkább kelllemetlennek mondanám. Akkor gyógyul meg, amikor leesik a var. Ez függ a minta méretétõl, sokak szerint a színesek tovább gyógyulnak.Egy picike minta egy hét alatt szépen begyógyul. Addig nem érheti víz , nem úgy értem, hogy nem tusolhatsz,de áztatni nem lehet, és a szappanos lé se nagyon folyjon rá. Nap ne érje. Kb. ennyi

Attól függ hová lesz. Ahol közel van a csont ( pl csukló , gerinc, tarkó) ott fájdalmasabb. Kar, has nem annyira fáj, inkább kelllemetlennek mondanám. Akkor gyógyul meg, amikor leesik a var. Ez függ a minta méretétõl, sokak szerint a színesek tovább gyógyulnak.Egy picike minta egy hét alatt szépen begyógyul. Addig nem érheti víz , nem úgy értem, hogy nem tusolhatsz, de áztatni nem lehet, és a szappanos lé se nagyon folyjon rá. Nap ne érje. Kb. ennyi
Szia! Én 5 éve a derekamra csináltattam, a gerincnél tényleg nem valami kellemes, de nem vészes, a többi helyen meg csikis volt, úgyhogy nem kell tõle megijedni! A tetoválós megmondja majd, hogy milyen krémmel kell kenegetni, kb. 1 hétig, addig hámlani fog a bõröd. Viszont egy tetoválást nagyon át kell gondolni, hogy szeretni fogod-e késõbb is, meg hogy milyen helyre csináltatod (a hasadon egy delfin van, kásõbb meg egy bálna lenne...) Nekem 16 éves koromtól tettszett, de tudtam, hogy ezt még át kell gondolnon, mert ez egy életre szól (ha csak el nem tünteted mûtéttel, de lehet, hogy csunya lenne, nem tudom), szóval olyan 20 évesen csináltattam, és nem bántam meg. De ha jól tudom, vannak olyan tetkók is, amik kb. 5 év után egyszerûen felszívódnak, eltûnnek. Hát nem tudom, én olyat biztos nem csináltatnék. Remélem segítettem!
a tetoválás fájhat, ha a mûvész nem nagyon ért hozzá, esetlegesen kicsit béna vagy éppen ha olyan felületet varratsz, ahol vékony a bõr. elkészülte után érdemes 3-4 napig fóliázni. szebben gyógyul, kevésbé varasodik, megvédi, plusz mivel párásan tartja a felületet a fölös festék-vér keverék dolog ki tud csapódni így szép lesz. mosni kell. de áztatni tilos. szappanos vizzel áttörlöd, hogy a rászáradt vér-festék lejöjjön. aztán vissza a fólia. napra ne menj, kifakul eléggé keményen és akkor semmi értelme nem volt. ajánlott kenegetni valamilyen hámosító krémmel. bepanthen vagy neugranormon a legprofibbak. jó varratást! "Üssön a gép, peregjen a var, mindenki egyre többet akar!" (Tango Underground - Üssön A Gép)
elõzõ kommentemhez elfelejtettem: eszedbe ne jusson elõtte alkoholt inni!!! bár mindenhol azt mondják, hogy tompit és nem érzed a fájdalmat, valójában borzalmasan összezavarja a dolgokat mert iszonyatosan vérzik! szóval! ALKOHOLT NE FOGYASSZ!!!!
Én csináltatam egy házilag összerakott géppel tetkót és az orvossoktol kértünk tüket h megcsináljuk.Elégé fájt de nem vészes aki most fog hozzá az ne ijedjen meg én a böröm egyikk legvékonyabb részére csináltam a tekók és elviselhetö volt .
Nincs fél órája, hogy végeztem a tetkósnál! Bokám belsõ részére lett csinálva! Amíg friss az élmény leirom Én mit érzetem! Konturozás egyáltalán nem fájt, alig éreztem! A satirozás már kellemetlenebb volt, de igazából olyan érzés mintha nagyon forró lenne a tû és melegséget éreztem. Ahol már többször átmennt, na ott éreztem, de inkább csikis volt...ezt halál komolyan mondom! Én simán bevállalnék még egyet, tehát nem olyan vészes, túl lehet élni!Nekem csontnál még jobb is volt mint máshol!! Minden fejben dõl el, ha igazán akartok tetkót akkor sajna meg is kell szenvedni érte, de megéri! Volt olyan pillanat közbe mikor simán el tudtam volna aludni! Baromira féltem, izgultam , de megérte!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Próbálta már valaki? Mennyire hatásos?

http://www.philips.hu/c/IPL-szoertelenites/lumea-precision-p..

Mik a tapasztalatok?

0

Normális hogy fültágítás közben ki sebesedett a fülem?

2

Milyen ilyesmi kiegészítőket tudtok még?

Olyanokat, mint piercing, fültágító, tetoválás. Valami ilyet, amit testre lehet tenni.
Ne írjatok olyat, hogy ne tegyem tönkre magam, ez csak elméleti kérdés!
Köszönöm!

3

Lányok, nők az gáz, ha egy férfi nem kövér, csak punnyadt az izomzata, és fordítva, az jó, ha nincs nagy izomzata, viszont kemény, nem punnyadt?

8

Egy 185, 190 valamint 178 cm-es embernek kb meddig ér egy 171 cm-es ember?

2

Szoktatok turkálóban vásárolni?

10

Segítség műkörmös kérdésben?

Szeretnék bele kezdeni a műkörömépítésbe. Gyes mellett szeretném csinálni egy kis kiegészítésként. Kérdéseim: mik kellenek hozzá, hogyan kell csinálni (lépésről lépésre), mikre kell figyelni? Olyan válaszoktól légyszi kíméljetek hogy menjek el tanfolyamra mert csak az a jó stb. Ha lenne annyi pénzem akkor nem agyalnék a jövedelem kiegészítésen.

4

Mit lehet tenni az egyre sűrűsödő intim szőrzettel?

Sajnos eleve elég nagy kiterjedésű intim szőröm van ott, a bikinivonaltól több cm-re is elég szőrös. Rendszeresen szedem a bikinivonalig már 2 éve, és azt vettem észre h egyre sűrűbb lett. Már majdnem olyan kintebb mint a bugyi alatt. Mit tehetek? V később ritkul majd? V mire számítsak? 15/L

4

Kb mennyibe kerülne egy elszakadt aranylánc megcsináltatása?

Egy vékony aranyláncról van szó, elpattant az egyik szem, és szeretném ékszerésszel megcsináltatni, de még csak elképzelésem sincs, hogy nagyjából mennyibe kerülhet ez.

3

Mi a véleményetek erről az alakról? (18/ L)

képet üzenetben

43

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!