Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmas a és mennyi idö alat (1 db)

Fájdalmas a tetkó és mennyi idö alat gyógyul meg?

Legjobb válasz: Attól függ hová lesz. Ahol közel van a csont ( pl csukló , gerinc,tarkó) ott fájdalmasabb. Kar, has nem annyira fáj, inkább kelllemetlennek mondanám. Akkor gyógyul meg, amikor leesik a var. Ez függ a minta méretétõl, sokak szerint a színesek tovább gyógyulnak.Egy picike minta egy hét alatt szépen begyógyul. Addig nem érheti víz , nem úgy értem, hogy nem tusolhatsz,de áztatni nem lehet, és a szappanos lé se nagyon folyjon rá. Nap ne érje. Kb. ennyi

Attól függ hová lesz. Ahol közel van a csont ( pl csukló , gerinc, tarkó) ott fájdalmasabb. Kar, has nem annyira fáj, inkább kelllemetlennek mondanám. Akkor gyógyul meg, amikor leesik a var. Ez függ a minta méretétõl, sokak szerint a színesek tovább gyógyulnak.Egy picike minta egy hét alatt szépen begyógyul. Addig nem érheti víz , nem úgy értem, hogy nem tusolhatsz, de áztatni nem lehet, és a szappanos lé se nagyon folyjon rá. Nap ne érje. Kb. ennyi
Szia! Én 5 éve a derekamra csináltattam, a gerincnél tényleg nem valami kellemes, de nem vészes, a többi helyen meg csikis volt, úgyhogy nem kell tõle megijedni! A tetoválós megmondja majd, hogy milyen krémmel kell kenegetni, kb. 1 hétig, addig hámlani fog a bõröd. Viszont egy tetoválást nagyon át kell gondolni, hogy szeretni fogod-e késõbb is, meg hogy milyen helyre csináltatod (a hasadon egy delfin van, kásõbb meg egy bálna lenne...) Nekem 16 éves koromtól tettszett, de tudtam, hogy ezt még át kell gondolnon, mert ez egy életre szól (ha csak el nem tünteted mûtéttel, de lehet, hogy csunya lenne, nem tudom), szóval olyan 20 évesen csináltattam, és nem bántam meg. De ha jól tudom, vannak olyan tetkók is, amik kb. 5 év után egyszerûen felszívódnak, eltûnnek. Hát nem tudom, én olyat biztos nem csináltatnék. Remélem segítettem!
a tetoválás fájhat, ha a mûvész nem nagyon ért hozzá, esetlegesen kicsit béna vagy éppen ha olyan felületet varratsz, ahol vékony a bõr. elkészülte után érdemes 3-4 napig fóliázni. szebben gyógyul, kevésbé varasodik, megvédi, plusz mivel párásan tartja a felületet a fölös festék-vér keverék dolog ki tud csapódni így szép lesz. mosni kell. de áztatni tilos. szappanos vizzel áttörlöd, hogy a rászáradt vér-festék lejöjjön. aztán vissza a fólia. napra ne menj, kifakul eléggé keményen és akkor semmi értelme nem volt. ajánlott kenegetni valamilyen hámosító krémmel. bepanthen vagy neugranormon a legprofibbak. jó varratást! "Üssön a gép, peregjen a var, mindenki egyre többet akar!" (Tango Underground - Üssön A Gép)
elõzõ kommentemhez elfelejtettem: eszedbe ne jusson elõtte alkoholt inni!!! bár mindenhol azt mondják, hogy tompit és nem érzed a fájdalmat, valójában borzalmasan összezavarja a dolgokat mert iszonyatosan vérzik! szóval! ALKOHOLT NE FOGYASSZ!!!!
Én csináltatam egy házilag összerakott géppel tetkót és az orvossoktol kértünk tüket h megcsináljuk.Elégé fájt de nem vészes aki most fog hozzá az ne ijedjen meg én a böröm egyikk legvékonyabb részére csináltam a tekók és elviselhetö volt .
Nincs fél órája, hogy végeztem a tetkósnál! Bokám belsõ részére lett csinálva! Amíg friss az élmény leirom Én mit érzetem! Konturozás egyáltalán nem fájt, alig éreztem! A satirozás már kellemetlenebb volt, de igazából olyan érzés mintha nagyon forró lenne a tû és melegséget éreztem. Ahol már többször átmennt, na ott éreztem, de inkább csikis volt...ezt halál komolyan mondom! Én simán bevállalnék még egyet, tehát nem olyan vészes, túl lehet élni!Nekem csontnál még jobb is volt mint máshol!! Minden fejben dõl el, ha igazán akartok tetkót akkor sajna meg is kell szenvedni érte, de megéri! Volt olyan pillanat közbe mikor simán el tudtam volna aludni! Baromira féltem, izgultam , de megérte!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tragus piercing lovetese?

valakinek tapasztalata aki lovette ??

3

Szerintetek gáz ha egy lánynak nagyon kicsi a melle? L/13

A korosztályomban mindenkinek nagyon nagy mellei vannak,nekem meg eléggé kicsik. Mit tudnák csinálni,hogy nagyobb legyen??

12

One millionnál van jobb parfüm?

2

Ha 168 cm magas vagyok akk kb. mennyi ehhez az ideális testsúly?

57 kg vagyok most

7

Mi lehet a neve?

Keresem annak a parfümnek a nevét, ami kis sötétzöld szív alakú üvegben van és arany a teteje (kupakja)

Leginkább ehhez a kettőhöz tudnám hasonlítani:2

Hogyan kell jól borotválkozni? (férfi arcon! )

Most tértem át villanyról kézire, és nagyon nem megy zökkenőmentesen. Azt már kitapasztaltam, hogy nem szabad hagyni, hogy hosszú legyen (vagy rövdre kell vágni géppel), ez oké.

Viszont ha növekedési irány felé húzom a borotvát, túl borostás maradok, ha meg szembe vele, mindig elvágom magamat. A bajszomnál mindig kis pöttyökben elkezd vérezni.

Hogyan kéne borotválkozni kézivel úgy, hogy alapos legyen (nagyon sima bőr), de ne sértsem fel magam? Köszönöm előre is!

2

Lehet még azt a nyakláncot kapni, amihez a gyöngyöt neked kellett kioperálni a kagylóból?

Nagyon jó ajándék lenne nőknek, és örülnék ha valaki tudna infot adni arról, hogy lehet e kapni valahol. Köszönöm :)

0

Manikűrösnek-pedikűrösnek szokás adni borravalót?

2

Titeket zavar ha egy lánynak nagy az orra?

4

Orr piercing? Nektek tetszik?

http://www.fulbelovesszolnok.hu/orr_piercin_szokelany_kep_ki..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!