Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmas a és (342 db)

Fájdalmas a tetoválás ha a hátamra csínáltattok? És kb. mennyiért csínálják?

Legjobb válasz: Hát szerintem mi nem fogunk neked csináltatni :DD (csináltaTTok) :) Mérsékelten fájdalmas, több mindentõl függ mennyibe kerül, ha nagyot akarsz lehet akár 40ezer is, ha kisebbek akkor csak 10.

Hát szerintem mi nem fogunk neked csináltatni :DD (csináltaTTok) :) Mérsékelten fájdalmas, több mindentõl függ mennyibe kerül, ha nagyot akarsz lehet akár 40ezer is, ha kisebbek akkor csak 10.
nem akarlak elijeszteni, de nekem azért kissé fájt :) jobb lapockámra csináltak egy nagy tetoválást, be se lehetett normálisan fejezni, mert úgy fájt. persze egyéntõl függ, hogy mennyire fáj, lehet neked nem is fog fájni :D hogy mennyibe kerül, az meg nagyon változó, és attól is függ, hogy hol csináltatod
ha ilyen kérdés felmerül benned, akkor ne is csináltass.... ehh.... igen, fájdalmas.
én nem ajánlom, a tû gyakran AIDS-es, ha nem cserélik, figyelni kell arra is, hogy steril legyen satöbbi... ja igen és nagyon vérzik és fáj is, szerintem nem éri meg.
ugyan mar ... en is a lapockamra csinaltattam profi mesterrel es csak egy ijel kellemetlen vibralo erzes volt ... 4 oran keresztul csinalta :) de ha felsz akk inkab anesthetic segitsegevel csinald hogy a bor ne feszuljon annyira az ijedsegtol

Mennyire fájdalmas a petevezeték átfúvás és mennyi ideig kell kórházban maradnom? Mennyi idő múlva leszek tünet-fájdalom mentes?

Legjobb válasz: Nekem kábításban végezték, arra a pár percre voltam eszméletlen amíg a kontraszt anyagot fel lõtték és megcsinálták a képet, nem volt fájdalmas, és még aznap hazamehettem, miután kiment belõlem a kábaság. Velem ott volt a férjem és nagyon jó volt!:) Én nagyon féltem, és csak annyit írhatok, hogy következõ hónapban teherbe is estem, pedig egyáltalán nem számítottam rá, és már 6 hónapos a kisfiam! :):):):):) Neked is hasonló szerencsét kívánok és kitartás!!! :):):):) Fájdalom, az csak kevés volt, kicsi menstruáció szerû fájdalom és csak nagyon kevés vérzésem volt! Egybõl elkezdtem Rutascorbint szedni, a doki javaslatára és nem volt semmi gondom! Annyi gondom volt, hogy azt mondták, hogy ne igyak 1 órán keresztül, de majd szomjan gebedtem és ittam és ettõl hányingerem volt és bokákoltam, úgyhogy te ezt ne tedd!!! Sok sikert mégegyszer!

Nekem kábításban végezték, arra a pár percre voltam eszméletlen amíg a kontraszt anyagot fel lõtték és megcsinálták a képet, nem volt fájdalmas, és még aznap hazamehettem, miután kiment belõlem a kábaság. Velem ott volt a férjem és nagyon jó volt!:) Én nagyon féltem, és csak annyit írhatok, hogy következõ hónapban teherbe is estem, pedig egyáltalán nem számítottam rá, és már 6 hónapos a kisfiam! :) :) :) :) :) Neked is hasonló szerencsét kívánok és kitartás!!! :) :) :) :) Fájdalom, az csak kevés volt, kicsi menstruáció szerû fájdalom és csak nagyon kevés vérzésem volt! Egybõl elkezdtem Rutascorbint szedni, a doki javaslatára és nem volt semmi gondom! Annyi gondom volt, hogy azt mondták, hogy ne igyak 1 órán keresztül, de majd szomjan gebedtem és ittam és ettõl hányingerem volt és bokákoltam, úgyhogy te ezt ne tedd!!! Sok sikert mégegyszer!
Nem fáj, mivel altatásban végzik. Utána elképzelhetõ kisebb fájdalom. Mûtét utáni 2. 3. napon kiengednek, ha minden rendben van. 1 hét múlva már egyáltalán nem is fog fájni és simán tudsz ülni, menni stb. De 6 hétig nem szabad megerõltetned magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de be kell valljam nagyon félek!
mennyibe kerül ez a mûtét?Mert lehet hogy nekem is ez lehet a problémám.Ultrahanggal látható hogy ez az elzáródás?
A kérdező hozzászólása: Sajnos uh-al nem látható. Nekem a nõgyógyászom jelezte, mivel már több mint 1 éve nem jön a baba, meg kellene csinálni ezt a mûtétet. Nem kérdeztem, hogy pénzbe kerül e, szerintem tb támogatásos. Aki tud többet jó lenne, ha írna! Köszi.
kedves 17:47-es válaszoló.Hol végezték neked ezt a beavatkozást, hogy benn lehetett veled a férjed?

Nagyon fajdalmas a rendes szules? Milyenek a fajasok? Szuro, hasito, esteleg gorcs szeruek? Es kinek mennyi ideig tartott a szules?

Legjobb válasz: nekem elég fájdalmasak voltak a fájások, majdnem szétfeszítettem az ágy szélét, ahova kapaszkodtam, viszont mondták hogy nagy levegõt, szabályosan venni, és akkor "elviselhetõbb" volt, de amikor nyomni kellett, az már nem volt annyira vészes, nekem legalábbis, és amikor kijött, az meg egy nagy megkönnyebbülés volt. amikor csak a fájások voltak, azt mondtam, hogy ki az a hülye, aki ezt többször végigcsinálja :D, viszont amikor meglett a baba, mondtam apukának, hogy "szeretném ezt átélni még!" És így pár nap után visszagondolva is azt mondom, hogy bármikor végigcsinálnám újra. Egyébként elsõ szülésem volt,és rosszabbra számítottam

engem nem szikével vágtak, hanem ollóval. a 2.-nál érzéstelenítõ nélkül, mert lelassult a babám szívhangja, és gyorsan közbe kellett lépni. megint elsõ voltam :)
Az én két szülésem, fájdalmas volt ugyan: egyik erõs fájás, másik gyengébb, de tovább tartott, de: életem legcsodálatosabb élménye! Nagyon jó, hogy élet születik! Olvasd el Dahlke: Sorsfordulók, és Leboyer: Gyöngéd születés c. könyvét Kérdezz anyákat, de ne csak a sajátodat, részleteket mondjanak! Ha nem ér váratlanul, úgy egyszerûbb! Olyan a fájás, mint a hascsikarás. De van aki nem fájdalmat érez, csak összehúzódást. Van akinek nagyon erõs a fájdalom.A félelem fokozza, a lazulás csökkenti. http://gyonged-szuletes.lap.hu/
nekem elég fájdalmasak voltak a fájások, majdnem szétfeszítettem az ágy szélét, ahova kapaszkodtam, viszont mondták hogy nagy levegõt, szabályosan venni, és akkor "elviselhetõbb" volt, de amikor nyomni kellett, az már nem volt annyira vészes, nekem legalábbis, és amikor kijött, az meg egy nagy megkönnyebbülés volt. amikor csak a fájások voltak, azt mondtam, hogy ki az a hülye, aki ezt többször végigcsinálja :D, viszont amikor meglett a baba, mondtam apukának, hogy "szeretném ezt átélni még!" És így pár nap után visszagondolva is azt mondom, hogy bármikor végigcsinálnám újra. Egyébként elsõ szülésem volt, és rosszabbra számítottam
Görcs szerûek a fájások. Olyanok mint egy nagyon erõs menstruációs görcs. Elkezdõdik és fokozatosan erõsödik, olyan, mintha középen alul jól megmarkolnák a hasadat. Találj majd ki valami jó pózt, ahogy elviselhetõbb a fájdalom. A fájások közt meg pihenj és "kapcsolj ki". Gondolj mindenfélére, próbálj meg kicsit elszundítani arra a pár percre is. Úgyis észreveszed, ha jön a következõ, ne várd, hogy mikor jön. Gondolj másra. De tényleg igaz: az már felejthetetlen élmény, amikor kicsusszan a baba teste!!!
elsõ vagyok, a derekam és a combom nekem is kegyetlenül fájt. Az is rossz, amikor már nem engednek leszállni az ágyról, és a derék..... a végén a combom úgy elfáradt, hogy elkezdett remegni.
szia én 2* szültem, lányom 6 , fiam 5 óra alatt. Nem mondom, hogy kellemes volt, mert azért gondolj bele mi történik, de ki lehet bírni. Hisz ha annyira borzasztó lenne, nem szülne senki, csak egyet. Utólag szé emlék lesz. Abból a szempontból jobb, mint a császár, hogy amikor kint a baba, megszûnik minden fájdalom, a császárosoknak meg ott a seb, ami kellemetlen. Én az érzéstelenítõ nélküli szülésre szavazok, mert az elsõnél kaptam a gázt, de nem használt, csak a fájásokat erõsítette. Még annyi, hogy én a 2.-nál hánytam, állítólag sokan vannak így. Azt mondták, a tágulás miatt, de én nem látok összefüggést, szerintem a baba ahogy lökheti ki magát, és nyomja a gyomrot, attól lehet.
Visszakérdeznék.Mit értessz rendes szülés alatt?
Nem kell félne d a szikétõl mert nem is fogod látni! Azt sem tudod majd mikor vágtak! SEMMIT nem érzel ott lenn annyira nagy nyomás lesz a gátona baba feje miatt. annyit fog mondani a doki valószínû h most ne nyomd egy kicsit tartsd vissza...akkor mestzenek majd de pillanat az egész.
A kérdező hozzászólása: jo, hat barhogyan is, en ehhez nem ertek, meg nem szultem se igy se ugy, meg csak fogok augusztusban. en csak annyit tudok errol az egeszrol amennyit o elmeselt. barhogyanis szuljon a no, egyik se kellemes, fajdalommentes, mindennek meg van az elonye-hatranya. majd a sors eldonti.lehetseges szerinted hogy csaszarral legyen egy nonek pl. azert mert alacsony, pl.150cm?a vedonom szerint nem vagyok olyan pici, hogy ne szulhessek rendesen.
Kedves kérdezõ! Ne mond azt, hogy a császáros SZÜLÉS(!) nem szülés! Tulajdonképpen nem is tudod mi az, hisz nem élted át. Én császárral SZÜLTEM a kisfiamat de mivel rendes szülésnek indult 14 órát vajúdtam és csak a leges-legvégén vittek a mûtõbe. És igen, pokolian tud fájni a vajúdás, és iszonyúan kimerítõ, bár vannak szerencsésebbek akiknek rövidebb ideig tart, illetve a fájdalomküszöbük magas. Szóval szerintem akkor alkoss véleményt ha majd átélted valamelyiket a két SZÜLÉS-forma közül! Üdv: 32 hetes
A kérdező hozzászólása: szulesnek szules az is de nem nyomod ki megsem, csak ki veszik beloled.nekem aztan tok mindegy hogy ki hogyan nevezi. en csaszarmetszesnek vagy csaszarvagasnak nevezem es nem csak en. nem kell valakit lekritizalni, biztosan nem te szenvedted ki a vilag legnehezebb szuleset, azert mert te mar tul vagy rajta nem kell valakit okitani, nem te vagy az egyetlen es nem is a vilag kozepe ami veled tortent, masra is var es attol, fuggetlenul hogy ki mit hogyan nevez, attol meg marad ami. nem fogok azon filozni hogy ki mit hogyan nevez, attol meg nehez ez is az is es kesz
A kérdező hozzászólása: en sose szoltam le valakit az vegett hogy ki hogyan fogalmazott , ha jot nem tudok irni, akkor nem szolok le senkit.lehet hogy a masik csak rosszul fogalmazott, vagy nem ugy gondolta.kulonben sem a csaszarvagasra voltam kivancsi hanem a MASIK FAJTA SZULESRE. Attol hogy leszolok valakit megvaltoztatok valamit? ami volt volt, aminek meg megkell tortennie megtortenik fuggetlenul attol hogy ki mit es hogyan ir le.es nem hiszem hogy artottam is valakinek azzal a par szoval vagy bunt kovettem volna el.
kicsit a gátmetszésrõl: nekem volt, nem tudom mivel, és mikor csinálta, nem éreztem és nem hallottam semmit belõle, párom mondta hogy hallotta ahogy elvágta, de én a végén kérdeztem a dokitól, amikor nekiállt varrni, hogy volt vágásom? Szóval ennyit errõl, nem éreztem abszolút.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat. anyukam sem erezte amint vagtak, csak a varrasnal adott ki egy kis hangot, 1 pisszenest. de azt hiszem hogy az mar semmi hiszen mar kint a pici es attol nagyobb orom szerintem nincs
Szerintem a császárt is lehet szülésnek nevezni. Nemigazán hasonlítanám össze egy mûtéttel, mivel engem már kétszer is mûtöttek és bizony tudom, hogy nem kellemes utána sokáig! Én kb 2hét múlva fogok szülni és bárhogy is szülessen meg a baba biztos nem lesz olyan rossz mint egy mûtét! Hiszen ott lesz mellettem a pici fiam! Egy mûtét után meg csak a fájdalom van ott!
15.42-es Akkor bizonyára kedves kérdezõ Te sem úgy gondoltad ahogy.... talán rosszul fogalmaztál a császárról és nem akartál megsérteni senkit..... Én asszem a kérdésedre is válaszoltam, kérdezted, hogy milyenek a fájások, le is írtam Neked, akárcsak már százezren ezen az oldalon. Nem érzem, hogy kioktattam volna bárkit is. Egyszerû: ki így szül, ki úgy, a végeredmény ami igazán fontos és persze, hogy egészséges legyen mind a mama mind a baba. Úgysem Te fogod eldönteni hogy szülsz....hacsak nem celeb vagy, akkor lehet. És egyébként ezer film is van fent a neten, ha annyira kiváncsi vagy. És szerintem Te vagy a tegnapi kérdezõ, aki a császárral borzolta a kedélyeket. Ennyire unatkozol?
A kérdező hozzászólása: tevedsz.sosem irtam meg a szules kategoriaba, na de mindenki azt gondol amit akarsz. velemenyre nem vagyok kivancsi, sem a csaszarvagas nem erdekelt, mivel nem erra iranyult a kerdesem, legkisebb gondom is nagyobb annal minthogy valakivel el kezdjek kotekedni, mas rajtad kivul nem szolt le, es en sem szoltam volna le senkit.ha nincs tapasztalatom a temaval kapcsolatosan ami a masik fajta szulesrol szol, akkor nem irok semmit.na mindegy
A kérdező hozzászólása: mellesleg nem vagyok kisgyerek aki meg nem latott a tv-ben szulest, ha ugy akarom ott nezem meg, ha akarom a neten, es ha akarom megkerdem itt, azt mar hagy dontsem el en hogy mikent erdeklodom.kerdeztem valamit, kedvesen vissza reagaltam es halasan minden kedves valaszolonak, akkor meg miert riogatnak meg haboritanak barkit is?nem szokasom unatkozni
Tudod, mi a jó a szülésben? Hogy ha már elindul, akkor tudod, hogy elõbb-utóbb itt baba lesz! Fájdalom szempontjából ez azt jelenti, hogy akármennyire fáj, tudod, hogy két napnál tovább biztos nem fog tartani. De valószínû inkább, hogy egy napig sem. Tudod, hogy ha elkezdõdött, akkor hamarosan vége is lesz, és bónusz!!: nemsokára meglátjátok egymást. Nem olyan, mint egy hátfájás, vagy egy fejfájás, hogy nem tudjuk, meddig tart, és mikor újul ki. Ez 9 hónapig biztos nem kezdõdik újra :)
A kérdező hozzászólása: koszike:0. enis igy gondolom, es varom is, csak meg picit odebb van. en allok elebe, barmit is hoz a sors, ha nagyon fajdalmas lesz is, de a lenyeg hogy a baba egeszseges legyen.
A legelsõ császáros vagyok. Van akinél az utlsó pillanatban derül ki a császár, azért hagyják szenvedni, akinél viszont már elõre tudják, hogy az lesz, neki azért kell, hogy a baba felkészüljön a megszületésre, ne érje sokk, hogyha nem muszáj. Kutatások igazolják, hogy ha csak ki van "kapva" a pocakbol azt nehezen dolgozza fel és a késõbbiekben okozhat problémát. Amíg vajudunk, felkészül a külvilágra és olyan hormonok szabadulnak fel benne, amik segítik hozzászokni a kinti világhoz.
A kérdező hozzászólása: egyszoval nem mindenkinel egyforman mukodik, szerintem az orvoson mulik, hagyja e szenvedni a not.minek? ha megallapitsak hogy nem tudna rendesen megszulni?na mindegy. lehet hogy o szerencsesebb volt mint mas nok. azt hogy majd en hogyan fogom a picit vilagrahozni titok, es tudom en is hogy nem lehet befolyasolni, csak remelni tudom hogy nem csaszarral.mondom, ne nem a fajdalomtol, en a vagastol felek. nyilvan en is csak emberbol vagyok es vannak felelmeim.
A kérdező hozzászólása: nem csaszarvagas.nalam ez jelenti a rendes szulest idezojelben.habar az nem is szules, az mutet.akkor kerdezem igy :nagyon fajdalmas a szules?
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat. igazabol azt mar tudom hogy hogyan zajlik nagyjabol es milyen a csaszarral torteno, noverem ket lanya csaszarral lett, azt nem is szeretnek, pedig ugy hallottam hogy sok no annak orul, hat en inkabb szenvedek par orat mintsem vagdossank aztan ne birjak jarni. remelem hogy nem ugy fogok szulni. mondjuk en nem felek a szulestol csak kivancsi vagyok hogy nagyjabol milyen erzes.igaz hogy alul vagjak a not, kicsit metszik?nekem szike fobiam van, ahogy ragondolok izzad a tenyerem, meg sose operaltak, semmien okbol sem.ezert akarok szulni inkabb.
A kérdező hozzászólása: koszonom az osszes valaszt. en viselek barmilyen fajdalmat csak ne vagjak a hasam, ne operaljanak, mert a gondolattol fogok meghalni. nem vagyok kenyes, de az operacio gondolatatol irtozom.de muszaly lesz azt is kibirnom ha ugy hozza a sors. meg van 5 honapom :D
Vegyél egy fitness labdát, ülj rá terpeszben és rugózgass, így laza lesz a gáttájékod, mire szülsz, és könnyebben meglesz a baba. Hastánc is nagyon jó. Amit a filmekben mutatnak, az tényleg baromság. Fehér nõk általában nem is jajgatnak, max. kiáltanak, mint a küzdõsportoknál, az erõkifejtés miatt.
Hazugság lenne azt mondani, hogy nem fáj. A vajudás rettenetesen tusd fájni, nekem úgy indították meg, egybõl 2 percesek voltak, piszkosul fájt. Igaz, hogy idõben nem volt vészes, 4-5 óra alatt meglett. A tolófájások szerintem sem vészesek, azt tökre ki lehet bírni. Elõtte a vajúdás a gáz. Nekem a hasam alja fájt, és a szeméremcsontom. Milyen érdekes, hogy ez is egyénenként változó. Szülés után nekem már semmi bajom nem volt, örültem, hogy túl vagyok rajt. Természetesen megéri, mert egy kis tündért kaptunk érte!!! Hamar regenerálódtam, és a kórházban sem éreztem rosszul magam, ha jó a szobatársad, akkor ki lehet bírni, meg úgyis jönnek a látogatók! Könnyû szüléstr kívánok!
Úgysem te fogod eldönteni, hogy miként fog megszületni a babád, hanem a körülmények döntik el.Ha szerencséd van akkor sikerül természetes úton, de császár is lehet a vége.De a szüléskor úgyis erõs leszel és el fog múlni minden félelmed.csak a babádat fogod várni hidd el.Egy császárral szülõ anyuka.
görcsölt már be a vádlid? kb ugyan olyan érzés, csak a hasadban. Ehhez tudnám a legjobban hasonlítani. 2 gyerekes
12 órán át voltak szünet nélküli fájásaim. Az egyik karomban infuzió volt, így nem kelhettem fel. Nagyon fájt nekem fõleg a derekam. Nem lehet rá felkészülni, hogy milyen lesz. De az tényleg igaz, hogy mindent feledtet, mikor már rajtad van a baba. Életem legszebb élménye volt. A kitolás 15 perc volt összesen, az már semmi a fájásokhoz képest. Bár 12 óra hosszú idõ, mindig ha az órára néztem meglepõdtem, hogy milyen gyorsan megy az idõ. Én örülök, ogy természetes úton szülhettem, bár nagy vágásom volt, 15 öltéssel varrtak össze, viszont két óra múlva már egyedül mászkáltam, fürödtem, és hamar felépültem. A császáros szobatársaim szegények nagyon szenvedtek, és a babájukat sem nagyon tudták még emelgetni. Szép szülést, és boldog babázást!
Szia! Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha a tesód császárral szült, akkor azt is kellene tudnod, hogy a császáros is vajudik végig, egészen a kitolásig, ha csak nem sürgõsségi volt(bár mind a kettõ?). Le lehet pontozni nyugodten, de a császárosok védelmében szólok. Mindkét babám csáazárral született, és az elsõvel 13 órát, a másodikkal 9 órát vajudtam. Az egyik faros volt, ami nem lett volna akadály, de a kicsim keresztbe tette a lábát, a második végig harántfekvésben volt. Úgyhogy az, hogy a császár nem szülés, kicsit dúrva. Nekünk is ki kell tágúlni és végig kell vajudni. Szerintem neketek könnyebb, mert kinyomod, és elmúlik a fájdalmad, max a gátseb fáj, ami nem összehasonlítható egy nagy hasi mûtéttel. Nem akartam senkit megbántani, de végig kellene gondolni, mielõtt kijelentjül, hogy a császár nem szülés.
Az utolsó válaszó szívembõl szólt! Én sem terveztem, hogy "kimûtsék" a babámat belõlem, ahogy te írod, de ezt hozta az élet. És ugyanúgy világrahoztam a kisfiamat, mint az, aki hüvelyi úton szül, és amit remélem másodszorra lesz alkalmam átélni. A szülés!!! után 3 napig azt hittem belehalok, de túl vagyok rajta, sikerült! És büszke vagyok rá, hogy én adtam életet a gyönyörûséges, csupa mosoly babámnak! Aki nekem ezekután azt mondja, hogy a császár nem szülés, kívánom élje át azt a (szerintem) poklot, amit a következõ pár nap jelent. 7 hós kicsi fiú anyukája
Nekem is fura ez a "kimûtik" szó amit használtál, de szerintem mire eljön a szülés ideje érettebb leszel és szülni fogsz nem fogsz félni a vágástól sem ha úgy adódna.Azért remélem nem lesz olyan vitatott ez a kérdés mint, hogy :Miért császároznak annyi nõt?c.elõzõ kérdések egyike.Én is a császárral szülõk védelmében írtam.
Az utolsókkal értek egyet. 18 óra vajúdás után császároztak. A 18 órát szinte végig mozdulatlanul kellett tûrnöm. Sem azt, sem a császár utáni napokat, heteket nem kívánom senkinek. Legyen szerencséd, szülhess természetesen, és kívánom, h mozoghass! Mozdulatlanul feküdni és úgy szenvedni rettenetes!
A kérdező hozzászólása: nem vajudott. egyszeruen csak megvizsgaltak es megallapitottak hogy nem nyilik, tagul, akkor meg mar ha elmegy a magzatviz, nincs mire varakozni, minek szenvedtetni valakit?, el altattak es kesz, vagtak. nem mindenki nyilik, tagulnak a csontok, es azt mar szules elott meg allapitottak, tudta hogy csaszarral lesz neki.meselte hogy voltak kisebb fajasai, de mivel nem szult, es nem is kecimeciztek vele, azt hiszem hogy az semmiseg volt. szoval nem
O.K. Sok sikert! De különben nem mindig olyan fájdalmas. Nekem mostanában hat ismerõsöm, szült, és egy maga azt mondta, hogy nagyon könnyû szülése volt, három kicsit gondolkodott és azt mondta, hogy nem volt vészes, csak egy mondta, hogy ..hát, elég nehéz volt. meg egy császár, õ is állva fogadott mindenkit, a baba meg a nagyágy közepén békésen aludt.

Korion biopsziával kapcsolatban kérdeznék. Nekem 3 hét múlva lesz, és esténként már rémálmaim vannak. Fájdalmas a beavatkozás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt már,a 12.hétben.Nem kellemes,de kibírható.A nagy szúrást nem érzed,mert elõtte adnak helyi érzéstelenítõt,utána vezetik vele a nagy tût,amit kihúznak,és benne marad egy csõszerû valami.Abba dugdossák bele a mintavevõt.Érezd majd,ahogy kotorásznak a méhedbe,de nem fájdalmas az sem.Bökdöséshez hasonlít.Utána várható has szurka,kinek mennyire fáj utána...nekem utána fájt,de 1 napig bent fognak,megfigyelésen.SOK SIKERT!!!! :)

Szia! Nekem volt már, a 12.hétben.Nem kellemes, de kibírható.A nagy szúrást nem érzed, mert elõtte adnak helyi érzéstelenítõt, utána vezetik vele a nagy tût, amit kihúznak, és benne marad egy csõszerû valami.Abba dugdossák bele a mintavevõt.Érezd majd, ahogy kotorásznak a méhedbe, de nem fájdalmas az sem.Bökdöséshez hasonlít.Utána várható has szurka, kinek mennyire fáj utána...nekem utána fájt, de 1 napig bent fognak, megfigyelésen.SOK SIKERT!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Nekem a betöltött 10-11 héten akarja megcsinálni a doki.Akkor megnyugodtam, hogy nem kell 20percet végigkínlódnom....Nektek mennyi idõn belül jött meg az eredmény?A vizsgálatra bemehetett a párotok is, vagy egy családtag veletek? Bocs a sok kérdésért, lehet túl sokat aggodalmaskodok!
Kb. 3 perc az egész. Minimálisan kellemetlen, nem is fájdalomnak mondanám. Nekem utána 20 percig feküdnöm kellett, aztán mehettem vissza dolgozni. Egy napig éreztem a helyét, aztán az is elmúlt.Nem érdemes félni tõle!!!
a méh ugyanolyan és nem fájdalmas a szex.

38 hetes elmúltam, gyakoriak és fájdalmasak a jóslóim. Az utóbbi két napban azt tapasztaltam, hogy a kontrakcióknál szabályosan folyik az előtejem. Közeleg a szülés?

Legjobb válasz: Szia!Én 6 napja túl vagyok a kiírt idõponton.Nekem is is voltak jóslóim,sõt vannak is napi szinten.Néha órákon át,de sajnos elmúlik mindig.Mondjunk nekem csak ritkán fájdalmas,inkább csak keményedek.Az elõtej szintén folyik.Messze már tuti nem vagy tõle,de még akár hetek is lehetnek.

Szia!Én 6 napja túl vagyok a kiírt idõponton.Nekem is is voltak jóslóim, sõt vannak is napi szinten.Néha órákon át, de sajnos elmúlik mindig.Mondjunk nekem csak ritkán fájdalmas, inkább csak keményedek.Az elõtej szintén folyik.Messze már tuti nem vagy tõle, de még akár hetek is lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nekem az elõtej kb. 22 hetes korom óta folyik, de fájás közben csak mostanság csinálja. Ezért kérdeztem. Elsõ baba, így eléggé tanácstalan vagyok. Nekem a kontrakciók is keményen fájnak, olyannyira, hogy legutóbb már az idõt se tudtam nézni, nem nagyon bírtam mással foglalkozni, csak a fájásra koncentráltam. De másfél óra után elmúlt. A méhnyakam amúgy meg van rövidülve és egyujjnyira nyitva is vagyok. Jó lenne már a kezemben tartani a babókámat, fõleg, hogy meszes a lepény, kétnaponta flowmetria, nst...
A kérdező hozzászólása: Neked nem mondtak olyat, hogy esetleg megindítják a szülést? Meddig hagyják túlhordani a babát? Remélem, minden rendben lesz veletek, könnyû szülést!:-)

Akinél végeztek magzatvíz vizsgálatot? Hogyan zajlott? Hányadik hétben csinálták és miért volt rá szükség? Fájdalmas? A magzat ugye nem sérülhet közben? 40hkm

Legjobb válasz: Mindkét gyerekemet 11 nappal túlhordtam, szóval volt pár ilyen vizsgálatom:) Amúgy inkább kellemetlen, nem fájdalmas, szerintem a dokin múlik. Nekem nem indította be egyszer sem a szülést, néha voltak tõle fájásaim, ennyi. A babának nem lesz tõle baja, lényegében csak 'bevilágítanak', ha nyitva van a méhszáj, hogy megnézzék a magzatvíz színét.

Bocsi félre néztem azt hittem magzatvíz vételt kérdeztél.20 hkm
Mindkét gyerekemet 11 nappal túlhordtam, szóval volt pár ilyen vizsgálatom:) Amúgy inkább kellemetlen, nem fájdalmas, szerintem a dokin múlik. Nekem nem indította be egyszer sem a szülést, néha voltak tõle fájásaim, ennyi. A babának nem lesz tõle baja, lényegében csak 'bevilágítanak', ha nyitva van a méhszáj, hogy megnézzék a magzatvíz színét.
Sziasztok!Én most 20 hetes vagyok, nekem a 16.héten csináltak.Nem lett jó a Down szûrésnél a vérvétel.Fájni nem fáj, csak kellemetlen h egy tût szúrnak a hasadon keresztül.Nekem a baba közben megfogta a tût.De nem lett semmi baja, közben nézik uh.Vigyáznak a picire.
A 40hkm az 40. hetet jelent? 40. héten nem végeznek ilyen vizsgálatot. Van egyébként kockázata, néhány százalékban vetélést okozhat. A Down-kórt nézik ilyenkor. Van rá egy vérvizsgálat is, csak az nagyon drága, 50 ezer körül van, és sokan nem tudják vagy kicsúsznak abból az idõbõl, amikor lehet csinálni (fejbõl én se tudom).
Nekem a 41-ik héten nézték. Nekem nagyon fájt, szúrt, rettentõ kellemetlen volt. Utána pár órával távozott a nyákdugó, de a baba még nem akart elõjönni csak pár nap múlva bújt ki. A babának semmi baja nem lesz.
Nekem is csinált a doki, épp a betöltött 40. héten, akkor már bent feküdtem a kórházban. Olyasmi mint a rákszûrés, pár mp-ig eléggé kellemetlen, de kibírható! Nekem utána kb 10 perccel beindultak a fájásaim... :) A babának semmi baja nem lesz tõle.
Bocs, lehet, hogy nem erre gondoltál, hanem erre: http://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/3417/az-amnioszkopia.. 1.
Kedves elsõ, nekem 41 hetesen csináltak! egyébként nem fájt, olyan mint egy kenetvétel, azt nemtudom hogy a magzat sérülhet-e, nekem hála isten nem sérült!!! Azért volt rá szükség, mert ugye túlhordtam, és a magzatvíz szinét nézték, minden renben volt!!! Nemtudom, hogy ennek a hatása-e, de a vizsgálat után 2 órával megindult a szülés!
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudom, meg többen is írták itt, hogy hüvelyen keresztül végzik, nem?
A kérdező hozzászólása: Meg az internet is ezt írja, csak kíváncsi voltam, hogy kinek milyen érzés volt, hogy fájt-e.
Igen, hüvelyen keresztül! Ez más mint a genetikai vizsgálat, amirõl írt neked az utolsó válaszolód.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Igen, 40 hetes vagyok és az utóbbira gondoltam, én nagyon félek ettõl a vizsgálattól, nem is szeretném, ha erre sor kerülne, de szeretném, ha ezt tapasztalt kismamák leírnák, hogy milyen volt és miért volt a vizsgálatra szükség.

Az az íny. és nyelvfék nagyon fájdalmas (a pc-re gondolok)? Illetve házilag meglehet csinálni?

ha házilag is meglehet csinálni akkor a patikában milyen érzéstelenítõ az amelyet meg tudok venni nem túl borsos áron , illetve a steril tû mennyibe kerül ? :)

Mennyire fájdalmas a könyék környékére és az alkar külső felére tetováltatni?

Legjobb válasz: könyékre nem annyira de azért megérzed alkar meg eléggé tud fájni

könyékre nem annyira de azért megérzed alkar meg eléggé tud fájni
Nekem ezt mondta egy ismerõsöm akinek van de lehet hogy neked másképp lenne
3 napja uttettem belsõ alkarra egy elég nagyot, nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Viszont a satirozasok azok már durvabbak. De megéri az a kis fájdalom.
szerintem szûz is maradsz
A elég síkos minden, akkor nem. A lényeg, hogy csússzon.
Ezt nem tudom megmondani neked, sajnos. Az enyém is rövid egy kicsit, látta urológus, ennyi. Problémát, fájdalmat soha nem okozott. Azt próbáld meg, hogy egy kicsit erõsebben húzod hátra a fitymád és akkor jelez-e fájdal- mat? Meg maszti közben is lehet edzeni egy kicsit. Arra kérlek, túlzásba ne vidd soha!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!