Találatok a következő kifejezésre: Fájdalmas a átfuvás (2 db)

Mennyire fájdalmas a petevezeték átfúvás és mennyi ideig kell kórházban maradnom? Mennyi idő múlva leszek tünet-fájdalom mentes?

Legjobb válasz: Nekem kábításban végezték, arra a pár percre voltam eszméletlen amíg a kontraszt anyagot fel lõtték és megcsinálták a képet, nem volt fájdalmas, és még aznap hazamehettem, miután kiment belõlem a kábaság. Velem ott volt a férjem és nagyon jó volt!:) Én nagyon féltem, és csak annyit írhatok, hogy következõ hónapban teherbe is estem, pedig egyáltalán nem számítottam rá, és már 6 hónapos a kisfiam! :):):):):) Neked is hasonló szerencsét kívánok és kitartás!!! :):):):) Fájdalom, az csak kevés volt, kicsi menstruáció szerû fájdalom és csak nagyon kevés vérzésem volt! Egybõl elkezdtem Rutascorbint szedni, a doki javaslatára és nem volt semmi gondom! Annyi gondom volt, hogy azt mondták, hogy ne igyak 1 órán keresztül, de majd szomjan gebedtem és ittam és ettõl hányingerem volt és bokákoltam, úgyhogy te ezt ne tedd!!! Sok sikert mégegyszer!

Nekem kábításban végezték, arra a pár percre voltam eszméletlen amíg a kontraszt anyagot fel lõtték és megcsinálták a képet, nem volt fájdalmas, és még aznap hazamehettem, miután kiment belõlem a kábaság. Velem ott volt a férjem és nagyon jó volt!:) Én nagyon féltem, és csak annyit írhatok, hogy következõ hónapban teherbe is estem, pedig egyáltalán nem számítottam rá, és már 6 hónapos a kisfiam! :) :) :) :) :) Neked is hasonló szerencsét kívánok és kitartás!!! :) :) :) :) Fájdalom, az csak kevés volt, kicsi menstruáció szerû fájdalom és csak nagyon kevés vérzésem volt! Egybõl elkezdtem Rutascorbint szedni, a doki javaslatára és nem volt semmi gondom! Annyi gondom volt, hogy azt mondták, hogy ne igyak 1 órán keresztül, de majd szomjan gebedtem és ittam és ettõl hányingerem volt és bokákoltam, úgyhogy te ezt ne tedd!!! Sok sikert mégegyszer!
Nem fáj, mivel altatásban végzik. Utána elképzelhetõ kisebb fájdalom. Mûtét utáni 2. 3. napon kiengednek, ha minden rendben van. 1 hét múlva már egyáltalán nem is fog fájni és simán tudsz ülni, menni stb. De 6 hétig nem szabad megerõltetned magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de be kell valljam nagyon félek!
mennyibe kerül ez a mûtét?Mert lehet hogy nekem is ez lehet a problémám.Ultrahanggal látható hogy ez az elzáródás?
A kérdező hozzászólása: Sajnos uh-al nem látható. Nekem a nõgyógyászom jelezte, mivel már több mint 1 éve nem jön a baba, meg kellene csinálni ezt a mûtétet. Nem kérdeztem, hogy pénzbe kerül e, szerintem tb támogatásos. Aki tud többet jó lenne, ha írna! Köszi.
kedves 17:47-es válaszoló.Hol végezték neked ezt a beavatkozást, hogy benn lehetett veled a férjed?

Fájdalmas a petevezeték átfuvás?

Más néven hsg nem altatnak vele katétereznek me gkontraszt anyag vagy ilyesmi

Legjobb válasz: Szia! Nekem múlt héten csinálták és eléggé fájt, de mindenképpen túlélhetõ a jó ügy érdekében! Igen, egy katéterszerû valamit vezetnek be a méhbe. Aztán röntgen alatt kontrasztanyagot fecskendeznek bele (ez fájt nekem, nagyon feszítõ érzés) és megnézik, hogy átjárható-e a petevezeték. Nekem szerencsére átjárható volt, így nem kellett átfújni. Az biztos jobban fáj. Azért ne ijedj meg, jó túlleni rajta, mert legalább ez a "hibaforrás" is kiszûrhetõ! Kitartást Neked és sok sikert a mielõbbi babóhoz!!!

Szia! Nekem múlt héten csinálták és eléggé fájt, de mindenképpen túlélhetõ a jó ügy érdekében! Igen, egy katéterszerû valamit vezetnek be a méhbe. Aztán röntgen alatt kontrasztanyagot fecskendeznek bele (ez fájt nekem, nagyon feszítõ érzés) és megnézik, hogy átjárható-e a petevezeték. Nekem szerencsére átjárható volt, így nem kellett átfújni. Az biztos jobban fáj. Azért ne ijedj meg, jó túlleni rajta, mert legalább ez a "hibaforrás" is kiszûrhetõ! Kitartást Neked és sok sikert a mielõbbi babóhoz!!!
A kérdező hozzászólása: Szia köszi a választ de akkor most ha nem áttjárható akkor mit csinálnak még?Meg hogyan csinálták neked a katétert köszi a választ én annyira félek pénteken megyek erre a vizsgálatra.
Szia! Nekem is csináltak, s én alapból félõs vagyok, s adtak egy kábító injekciót, de azért éreztem, de egy kicsit elkábított az injekció, így nem volt vészes. Nem tartott sokáig, legalábbis nem éreztem hosszúnak az idõt. Nekem is csak HSG volt.Kibírható, nyugi, nekem elhiheted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!