Találatok a következő kifejezésre: Fáj ha szúrja át az (4 db)

Fáj ha magának szúrja át az ember a fülét? Hogy célszerű csinálni?

Legjobb válasz: Én egyszer megcsináltam, nem fájt olyan vészesen, és azóta is rendesen "mûködik", nem nõtt be, vagy fertõzõdött el, semmi... De fontos, hogy megfelelõ steril tûval, és fertõtlenítõvel csináld!! De a legjobb mégis ha szakemberre bízod :)

Én egyszer megcsináltam, nem fájt olyan vészesen, és azóta is rendesen "mûködik", nem nõtt be, vagy fertõzõdött el, semmi... De fontos, hogy megfelelõ steril tûval, és fertõtlenítõvel csináld!! De a legjobb mégis ha szakemberre bízod :)
Én csináltam magamnak. Letöröltem alkohollal (gyógyszertári 70%-os), kb kimértem hova szeretném, aztán fogtam egy steril tût (szintén gyógyszertár), ami nem volt túl vékony, és átszúrtam. Az volt a vicces, hogy meg sem éreztem. Nem értettem, miért nem érek már át, odanyúltam, és rég átért a tû. Aztán azt benne hagytam egy cigi erejéig, kicsit mozgattam, forgattam, aztán kihúztam, és beraktam a fülcsit. Ennyi.
szerintem inkább csináltasd meg, én is piercingeket csinálok többek között magamnak is.én lidokaint használok vagy fagyasztó sprayt(nem hat semmit sztem max jobban vérzel tõle) a jegelés meg hülyeség attól csak fájni kezd a füled.ha mégis magadnak akarod vegyél lidokain krémet a patikában(kb 600ft) és avval kedv be elötte..a megfelelõ fertõtlenítést és a steril tût se feledd el
Elötte egy kis jegelést sem feledd!!! nekem 13 van:)
Nekem az egyik jóbarátõm csinálta magának. Picit iros voltneki, de azt mondta, hogy nem fájt. felül porcos részen csinálta meg. azóta is hord fülbevalót. és nincsvele gonja.
nem mindenkinek fáj de valakinek nagyon is... én mmár átszurtam magamnak és annyira fájt hogy szinte orditottam...sztem menny el egy szalonba.. :-D
Hát, én nem szurnám magamnak az tuti!Mi van, ha mégis rosszul sül el? Nem olyan drága egy füllyukasztás, sok kozmetikában vagy piercingszalonban csinálják!Szóval a helyedben profival csináltatnám meg.
A kérdező hozzászólása: köszi! megfogadom!:D
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! :) nekem is az egyikbe már van fülbevalo azt rendes helyen csináltattam, csak mindenki mpndja hogy szurjam át magamnak ..gondoltam egy probát megér :D
nem faj, csak legyen minden szep tiszta. en magamnak csinaltam a koldokom a nyelvem es a fulmet is.

Igaz az hogy ha a porcot szúrom át nem hat a lidokain és ugyanúgy fáj mintha be se lenne vele fújva?

Legjobb válasz: Hova akarsz szurni? Amugy igaz :/ nemhat semmit,ugyanugy fáj...de azt a pár mp-t csak kibirod (:

Hova akarsz szurni? Amugy igaz :/ nemhat semmit, ugyanugy fáj...de azt a pár mp-t csak kibirod (:
A kérdező hozzászólása: végig szeretném, már van ott egy, oda nem kaptam semmi érzéstelenítést, tudom hogy nem vészes, csak itthon szeretném magamnak, és van lidokain.
porcba?:) hmmm. Ha már van egy akkor tudhatod hogy arra kaptál e és ha igen ugy fájt e, mert ha nem akkor tehetsz rá. Végülis tehetsz rá lidocaint csak nem biztos, hogy enyhiti. Elsõ voltam.
Bocsánat, nem értelmeztem a kérdést. Szóval fujhatsz rá, mert ártani nem fog, maximum enyhiti egy kicsit (:
A kérdező hozzászólása: nah majd akkor ráfújom ha hat hat ha nem nem:D köszi a segítségeket.
A Lidocain csak nyálkahártyán szívódik fel, bõrön nem. Fagyasztó spray, jégzselé, jégkocka.. Ilyesmikkel enyhítheted.

Ha egy szemölcs fáj, illetve szúr röbb percen át, az bõrrák jele?

mintha tûvel szúrnák úgy fáj. egy nap nem egyszer fordul elõ,kb 3-5 percen át

Legjobb válasz: El kellene menned orvoshoz. Magánrendelésen lézerrel eltávolítják, nem is fog fájni, és nem marad heges utána.

El kellene menned orvoshoz. Magánrendelésen lézerrel eltávolítják, nem is fog fájni, és nem marad heges utána.


Mit tudtok, ha már nem porcot hanem csontot szúrnak át 1 éves babánál könnycsatorna elzáródáskor, az jobban fáj mint mielőtt nem volt beforrva a csont?

Mire számítsunk? Egyszer már átszúrták, de nem oldódott meg a problémánk, SAJNOS újra mennünk kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!