Találatok a következő kifejezésre: Fáj ha szúrja (95 db)

Ma reggel májkrémes kenyeret ettem. Valamit lenyeltem vele, hajszálra gyanakodtam, de azóta is szúr év fáj ha eszek és nyelek. Ittam sok vizet, és ettem kenyeret, hátha jobb lesz, de nem csak szúr és fáj. Közben agyon fáradt is vagyok mi lehet?

Legjobb válasz: Valami megkarcolhatta a torkodat vagy a nyelõcsövedet, majd elmúlik. Nekem is volt már ilyen. A fáradtságnak nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, én is kómás voltam egész nap a kánikulától. Vagy az is lehet, hogy összeszedtél egy torokgyulladást, az is ilyen tünetekkel jár, és semmi köze a májkrémes kenyérhez, csak te kapcsolod össze a kettõt.

Valami megkarcolhatta a torkodat vagy a nyelõcsövedet, majd elmúlik. Nekem is volt már ilyen. A fáradtságnak nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, én is kómás voltam egész nap a kánikulától. Vagy az is lehet, hogy összeszedtél egy torokgyulladást, az is ilyen tünetekkel jár, és semmi köze a májkrémes kenyérhez, csak te kapcsolod össze a kettõt.
Drótkefe a legjobb orvosság.
A hajszál reagál a májkrémmel és torokrákot okoz ! Feltétlenül keresd fel a nõgyógyászod !

Vashiányos kismamák, ez normális? Combba kapok szurikat, normális, ha annyira fáj a szuri helye, hogy nem tudok aludni?

Kétnaponta kapok szurit, ma volt a 4. és már egy hete alig alszom emiatt, nem tudok hogy fordulni az ágyon, mert mindenhogy fáj a lábam. Be is kékültek a combjaim.

Legjobb válasz: Hívd fel a dokit, kérdezd meg, mit mond.

Hívd fel a dokit, kérdezd meg, mit mond.
Megkérdezhetem miért injekciót kapsz?Én gyógyszert szedtem. Lehet hogy rosszul adják be.De kérdezd meg a védõnõdet vagy a dokidat.
Miért nem próbálsz ki vmilyen vaskészítményt? Pl. természetes alapú vas étrend kiegészítõt. A barátnõm olyan súlyos vashiányos, h neki is injekciózásra kellene járni, de már 2 éve szed Nutrilite rágható vastablettát és semmi gond a vérképével.
A kérdező hozzászólása: Kórosan alacsony a vasam, már a terhesség elõtt is az volt, nem segítenek a gyógyszerek, pedig sok félét kiróbáltam az évek során, ezért kell az injekció. A doki szerint normális, ha fáj a helye, na de ennyire? :( Félek, hogy a kialvatlanságom miatt lesz valami baja babámnak.
Szegénykém.Mindenképp jelezd az orvosnak, hogy fáj és mutasd is meg. Én is vashiányos kismami vagyok, de semmilyen formában nem bírom a vasat :( Marad a céklakapszula, de borzasztó íze van, így ezt se igazán tudom szedni. Én az elsõ szülésem után 5 nappal 2 egység vért kaptam annyira rosszul néztem ki, nagyon le voltam gyengülve.Rá egy 1 órára már szép pirospozsgás volt az arcom :) Következõ nap meg jöttünk is haza.
én is annyira vashiányos vagyok h nekem sem használnak a gyógyszerek.én is injekciót kaptam, 5 darabot, de én vénásat.

Az utóbbi két hétben fáj ha szeretkezem. /35 éves nő vagyok, 5 éve állandó barátom van. / Mitől érzehetek szúró fájdalmat?

Eddig minden szeretkezést 100%-ig élveztem, jó volt, de az utóbbi id?ben szúró fájdalmat érzek minden alkalommal az egész szeretkezés alatt, pedig mindent úgy csinálunk mint eddig.Misszionárius pózban nem annyira fáj, de ha felhúzom a lábaimat, úgy már nagyon fáj mimden egyes "lökés". Ha hátúlról szeretkezünk /nem anál/ és ki van egyenesítve a hátam, nem fáj annyira, de ha lehajlok, az maga a pokol. Mit?l van ez? Ilyen panaszaim még nem voltak.

Legjobb válasz: Több mint valószínû, hogy a méhszájadon kialakult egy kis seb, amit a " lökéseknél " azért érzel fájdalmasnak, mert a párod pénisze " bökdösi " ezt a sebbet. Ezért is van az, hogy ha simán misszionárius pózban csináljátok, akkor nem fáj, mert nem éri el a pénisz a méhszájadat, viszont ha felhúzod a lábad, akkor igen is eléri. Ezzel fordulj nõgyógyászhoz, és addig is nyugodtan csinálhatjátok, de lehetõleg úgy, hogy ne hatoljon mélyre a párod. 18/L

Több mint valószínû, hogy a méhszájadon kialakult egy kis seb, amit a " lökéseknél " azért érzel fájdalmasnak, mert a párod pénisze " bökdösi " ezt a sebbet. Ezért is van az, hogy ha simán misszionárius pózban csináljátok, akkor nem fáj, mert nem éri el a pénisz a méhszájadat, viszont ha felhúzod a lábad, akkor igen is eléri. Ezzel fordulj nõgyógyászhoz, és addig is nyugodtan csinálhatjátok, de lehetõleg úgy, hogy ne hatoljon mélyre a párod. 18/L
Neharagudj, de 35 éves nõ vagy. Gondolom van állandó nõgyógyászod is, mi nem vagyunk orvosok. Szerintem nyugodtan elmondhatnád neki is a panaszaidat.
így van, szóval szélsebesen irány a nõdoki!!
Nõgyógyászati vagy belgyógyászati oka lehet, érdemes lenne kivizsgáltatni. 30/N
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Akkor arra kár várni, hogy majd magától elmúlik pl. ha 1-2 hétig nem szeretkeznénk?
Azt nem tudom, hogy elmúlna-e szerintem nem. Inkább menj el orvoshoz. Jobb félni mint megijedni.
nem szokott elmúlni, de elrákosodni el szokott, ha hanyagolják.
Mivel nem egy alkalommal tapasztaltál ilyet, hanem két hete folyamatosan, ennek szerintem oka van, és nem véletlen a változás, tehát érdemes orvoshoz menni. Ha nem szeretkezel, akkor nem érzed, az lehet, de a probléma, ami okozza, attól nem hiszem, hogy elmúlik.

Fáj ha magának szúrja át az ember a fülét? Hogy célszerű csinálni?

Legjobb válasz: Én egyszer megcsináltam, nem fájt olyan vészesen, és azóta is rendesen "mûködik", nem nõtt be, vagy fertõzõdött el, semmi... De fontos, hogy megfelelõ steril tûval, és fertõtlenítõvel csináld!! De a legjobb mégis ha szakemberre bízod :)

Én egyszer megcsináltam, nem fájt olyan vészesen, és azóta is rendesen "mûködik", nem nõtt be, vagy fertõzõdött el, semmi... De fontos, hogy megfelelõ steril tûval, és fertõtlenítõvel csináld!! De a legjobb mégis ha szakemberre bízod :)
Én csináltam magamnak. Letöröltem alkohollal (gyógyszertári 70%-os), kb kimértem hova szeretném, aztán fogtam egy steril tût (szintén gyógyszertár), ami nem volt túl vékony, és átszúrtam. Az volt a vicces, hogy meg sem éreztem. Nem értettem, miért nem érek már át, odanyúltam, és rég átért a tû. Aztán azt benne hagytam egy cigi erejéig, kicsit mozgattam, forgattam, aztán kihúztam, és beraktam a fülcsit. Ennyi.
szerintem inkább csináltasd meg, én is piercingeket csinálok többek között magamnak is.én lidokaint használok vagy fagyasztó sprayt(nem hat semmit sztem max jobban vérzel tõle) a jegelés meg hülyeség attól csak fájni kezd a füled.ha mégis magadnak akarod vegyél lidokain krémet a patikában(kb 600ft) és avval kedv be elötte..a megfelelõ fertõtlenítést és a steril tût se feledd el
Elötte egy kis jegelést sem feledd!!! nekem 13 van:)
Nekem az egyik jóbarátõm csinálta magának. Picit iros voltneki, de azt mondta, hogy nem fájt. felül porcos részen csinálta meg. azóta is hord fülbevalót. és nincsvele gonja.
nem mindenkinek fáj de valakinek nagyon is... én mmár átszurtam magamnak és annyira fájt hogy szinte orditottam...sztem menny el egy szalonba.. :-D
Hát, én nem szurnám magamnak az tuti!Mi van, ha mégis rosszul sül el? Nem olyan drága egy füllyukasztás, sok kozmetikában vagy piercingszalonban csinálják!Szóval a helyedben profival csináltatnám meg.
A kérdező hozzászólása: köszi! megfogadom!:D
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! :) nekem is az egyikbe már van fülbevalo azt rendes helyen csináltattam, csak mindenki mpndja hogy szurjam át magamnak ..gondoltam egy probát megér :D
nem faj, csak legyen minden szep tiszta. en magamnak csinaltam a koldokom a nyelvem es a fulmet is.

37 hetes kismama vagyok és már több mint 10 perce fáj vagy szúr lent oldalt a hasamnál, de úgy igazán fáj! Még ha köhögök akkor is beleszúr! Ez mitől lehet? Ez már talán a szülés lesz hamarosan?

Legjobb válasz: Nem, ebbõl még nem lesz szülés, valószínûleg a babád úgy helyzkedett, hogy neked ezzel a kellemetlenséggel jár:(

Nem, ebbõl még nem lesz szülés, valószínûleg a babád úgy helyzkedett, hogy neked ezzel a kellemetlenséggel jár:(
A kérdező hozzászólása: Lehetséges talán, hogy meg akar fordulni, mert 35 hetesen még faros volt!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek is talán meg akar fordulni?
1. Elképzelhetõ. Hátha a tiéd nem olyan makacs, mint az enyém volt (végig faros volt, úgy is született meg Õkelme)
A kérdező hozzászólása: Császárral szültél vagy simán? Mert nekem azt mondta a doki hogy ilyenkor 95% hogy császár lesz!
Igen, császár volt, de vajudtam én is egy darabig.

S. O. S.! Hétfőn helyi érzéstelenítéssel lesz végbélrepedés műtétem. Rettentően félek, bele sm merek gondolni mennyire fáj ha oda lidocaynt szúrnak. Valakinek volt már ilyenben része? MHa igen szeretnék tapasztalatokat kérni.

Legjobb válasz: Nekem volt már, elég csúnya volt, de szerencsére természetes úton begyógyult. Hozzáteszem nem szex, hanem helytelen táplálkozás miatt. Megértem, hogy félsz a mûtéttõl, én is féltem, hogy nekem is kell majd, de a dokim kúpokat írt fel, amik hamar meggyógyították. Amit én tudok róla, hogy rutinmûtét, és ha utána figyelsz a táplálkozásra, gyorsan rendbe jön majd.

Nekem volt már, elég csúnya volt, de szerencsére természetes úton begyógyult. Hozzáteszem nem szex, hanem helytelen táplálkozás miatt. Megértem, hogy félsz a mûtéttõl, én is féltem, hogy nekem is kell majd, de a dokim kúpokat írt fel, amik hamar meggyógyították. Amit én tudok róla, hogy rutinmûtét, és ha utána figyelsz a táplálkozásra, gyorsan rendbe jön majd.
Semmi baj nem lesz! Én egyszer lenyeltem egy mûanyag vackot kis koromban és felsértette a végbelem egészen belül. Nekem is mûteni kellet és nem altattak.6 éves voltam emlékeim szerin semmit nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: De nagyon fájt az injekció ? A lyuk köré szúrják? Borzasztó belegondolni is. Kúpok és semmi más nem segített soha. Köszi a választ.
Szia! Régen volt már, de megírnád, hogy milyen volt a mûtéted? Azóta rendben vagy? Sajna nekem is ez van, és én is félek a mûtéttõl.
Hasonló cipõben járok, engem is érdekelne.

Herpeszem van? Nem csíp, szúr, 1 hetes, de nem múlik. Nem gennyedzik, csak néha fáj, ha hozzáérek a felső ajkammal. Egy kis pupillaméretű fehér púpocska. Volt ilyen valakinek? (2-3 hétig esélyem sincs orvoshoz szabadulni)

Legjobb válasz: nekem nem volt ilyenem, de szerintem ha dokihoz nem is tudsz elszabadulni, menj be egy patikába, mutasd meg a gyógyszerésznek, hogy ajánljon rá valamit, szerintem annyit kell értsenek hozzá, hogy herpeszkrém kell rá, vagy más valami, nem?Jobbulást!

nekem nem volt ilyenem, de szerintem ha dokihoz nem is tudsz elszabadulni, menj be egy patikába, mutasd meg a gyógyszerésznek, hogy ajánljon rá valamit, szerintem annyit kell értsenek hozzá, hogy herpeszkrém kell rá, vagy más valami, nem?Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nem herpesz, de a bõrgyógyász sem tudja mi ez:)

7-én kellett volna megjönie azóta kevés barna folyásom van. Petefészkem sokszor szúr és már a méhem is fáj. Ha lehajolok akkor elkezd nagyon szurni a petefészkem. Mitől lehet? Baba talán?

Néha az alhasomban is érzek szúrkát meg a köldökömnél.Olyan érzésem van mintha fellennék puffadva.Állandó hányinger,és szédülés.Er?s fejfájásom is szokott lenni.Sajnos a ciklusom nem rendes lehet,hogy késöbb jön meg?Eddig nem voltak ilyen tüneteim.

Legjobb válasz: Az,hogy ha pici pecsételés van mert nem vérzel erõsen, nem jelent semmit sztem.Hasad nagyon görcsöl?Nekem csak 1 ponton szúrkál már kb. 6 napja.Mikor tesztelsz és mivel?utolso voltam

Az, hogy ha pici pecsételés van mert nem vérzel erõsen, nem jelent semmit sztem.Hasad nagyon görcsöl?Nekem csak 1 ponton szúrkál már kb. 6 napja.Mikor tesztelsz és mivel?utolso voltam
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam még tesztet mert ma már több vérzésem van.Egyáltalán nem görcsölök és ez furcsa mert ahányszor megjönn mindig görcsölök most nem.Csak szúrkál a méhem és a petefészkem.Nem értem miért?
A tüneteid alapján akár baba is lehet. Talán várj még egy pár napot és reggeli vizeletbõl tesztelj egyet. Nem tudod, hogy mikor volt a peteérésed? Abból kiderülne, hogy mikor kéne megjönnie!
A kérdező hozzászólása: Január 2-án volt pé. Mikor ülök és felkelek már akkor is annyira belenyilal a fájdalom a petefészkemnél és csak a jobb.Nagyon szúrkál ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Nem jobb hanem a bal kezd szúrkálni ilyenkor.
Szia!Nekem is 7.-én kellett vna megjönnie, de még semmi, a hõm magas, de a ma reggeli tesztem még negatív.Leghamarabb ha csinálsz pé után 14 nappal sztem.Tünetek itt is vannak, de nem értem a tesztem miért -.:( Majd irdd meg a fejleményeket.Szorítok neked!!:)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy még korai és még nem mutassa ki a teszt.Szurkolok, hogy baba legyen neked!Nekem lehet, hogy nem sikerült mert tegnap este mikor akartam a párommal szeretkezni és magamhoz nyultam akkor éreztem nyálkát.Megnézztem és nyulós, nyálkás vér volt és majdnem átlácó.Hogy ez mit jelent?Szerintem nem sikerült.Ma is elmentem wc-re és a wc papiron láttam kevés vért de a betéten nincs semmi.Mi lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!