Találatok a következő kifejezésre: Fáj ha csipömre (52 db)

Nem csípõdhetett be egy ideg?
A kérdező hozzászólása: Hát nem kimondottan ideg fájdalom, és most már egy kis gumót is érzek a jobb bordámnál (elöl). Eléggé kezd zavarni, de hétfõig nem tudok orvoshoz menni. Köszi a választ mindenesetre!
Izületi fájdalom! lehet megfázástól vayg vmi bakteriális fertõzéstõl mejd dokihoz és adrá gyógyszert
Milyen cipõben futsz? Rendes futócipõ? Hány kilométer van benne? Egy idõ után elkopik a csillapítás, és az okozhat sérüléseket.
öhhh... gerincsérv :o
Nem a szakadás miatt csíp, az tuti. Inkább elkaphattál valami fertõzést...
Menj el orvoshoz és lehetõleg írass fel esemény utáni tablettát. Jobbat nem tudunk itt sztem mondani...
Húha...az valami lesz, az nem a szakadás. Nõgyógyász azonnal, mert lehet nemi betegség a párodtól. Valamit összeszedtél tõle az tuti.
Valószínûleg pont egy ideget nyom a baba. Majd kinövöd :-) de legközelebb kérdezz rá az orvosodtól!
Lehet porckorong sérv is, függetlenül a babától. Nekem anyukámnak szakadt ki a prockorongsérve mert sokat hajtotta magát és neki is így jelentkezett, hogy ha a bal oldalán feküdt, akkor zsibbadt a csípõje, utána ez besugárzott az egész lábába, olyan volt, mintha a csontja fájt volna. Aztán nem bírt felkelni az ágyból, a mentõ vitte el és helyben meg is mûtötték porckorongsérvvel. De ugye neked nem szabad röntgent csinálni, szóval remélem, hogy nem ezzel küzdesz te is és csak a baba játszik az idegeiddel!!!

Fáj ha a csipömre tetováltatok?

Legjobb válasz: Mindegy, hogy hová tetováltatsz, kibírod röhögés nélkül vagyis mindegyik fáj. Nekem a hátamon van egy nagyobb, ott fájt a legjobban, ahol nem volt alatta zsírréteg, és közel volt a csonthoz....

Mindegy, hogy hová tetováltatsz, kibírod röhögés nélkül vagyis mindegyik fáj. Nekem a hátamon van egy nagyobb, ott fájt a legjobban, ahol nem volt alatta zsírréteg, és közel volt a csonthoz....
Egyetértek, a tetoválás mindenhol fáj, fõleg a csont(ok) hoz közel, és fõleg amikor másodszor "ütik át". Ámde az embereknek nem egyforma a fájdalomküszöbük...
Nekem van olyan ismerõsöm, akinek már sok helyen van tetoválása, õ azt mondta, hogy neki a bokájánál fájt jobban mikor ott tetoválták.De hallottam olyat is, aki azt mondta, hogy fájt kicsit, de kibírható volt.Neki is csípõtájékon van egy nagy tetoválása.Egyénfüggõ, ki jobban bírja a fájdalmat, ki kevésbé.
Hat ha csak ra festetted akkor nem, de az eredeti faj akar hova tetovaltalod mer en ugy tudom tuvel csinaljak.

Fontos! Egy játszô téren a focipályán ma fociztunk az egyik haver egyéb manõverel a nyakamba ugrot és én ettõl megrogytam azóta fáj a csípõmnél és a nyakam fáj szinte ha mek akkor. Mit tegyek?

Fontos! Egy játszô téren a focipályán ma fociztunk az egyik haver egyéb manõverel a nyakamba ugrot és én ettõl megrogytam azóta fáj a csípõmnél és a nyakam fàj szinte ha mek akkor fáj ha meg bele fekszem az ágyamba akkor nm fáj. Segítség mit csináljak menjek be az ügyeletre? Vagy hagyjam majd elmúlik? Lehet cak ideg mit tegyek??? v? Nem akkarok lebénulni!?

Legjobb válasz: Hát szerintem ügyelet nem fog kelleni, csak ha a végtagokban érzészavaraid vannak vagy lebénulsz, de ha hétfõig nem múlik el, akkor hétfõn reggel ambulancia.

Hát szerintem ügyelet nem fog kelleni, csak ha a végtagokban érzészavaraid vannak vagy lebénulsz, de ha hétfõig nem múlik el, akkor hétfõn reggel ambulancia.

Menstruáció elõtt egy héttel mindig elkezdek viszketni odalenn, illetve miután viszketni kezdett, 2 nappal késõbb már fáj, ha hozzáérek. Viszket és közben fáj is, néha csíp. Mi lehet ez?

Vagy ez normális menzesz elõtt? Nõgyógyásznál még nem voltam,mivel fiatal vagyok. Már hónapok óta tart ez, csak sokszor már elviselhetetlen ez a viszketés.. és ha megpróbálom vakarni akkor meg fáj:(

Legjobb válasz: Ez valószínûleg hüvelygomba. Kb nem ismerek nõt, akinek még ne lett volna. Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor vegyél valamilyen nem vényköteles kenõcsöt a patikában. Viszont ha ennyire súlyos, akkor szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz, vannak gyermeknõgyógyászok is. Természetes, hogy tartasz tõle, de hidd el, nem olyan szörnyû. És elsõsorban anyukáddal beszéld meg.

Ez valószínûleg hüvelygomba. Kb nem ismerek nõt, akinek még ne lett volna. Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor vegyél valamilyen nem vényköteles kenõcsöt a patikában. Viszont ha ennyire súlyos, akkor szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz, vannak gyermeknõgyógyászok is. Természetes, hogy tartasz tõle, de hidd el, nem olyan szörnyû. És elsõsorban anyukáddal beszéld meg.
Most kéne akkor elõször nõgyógyászhoz menned.
(gombára yoghurtos tampon, majd a gyomorban is kezelni nemárt.)
gomba, nekem is igy volt. Menj el orvoshoz és ad rá majd gyógyszert, nem ártana egy tenyésztés mert ha candida gomba akkor diéta nélkül nem fog emulni. Én is pont igy voltam mint te. nekem is napra pontosan mensi elött jött ki 1 héttel, bár nem voltak ilyen durva tünteim csak enyhe viszketés. Én 2 évig szenvedte vele mire végre kiderült hogy candida. Attól hogy fiatal vagy még el kell menni nõgyóygászhoz. menjetek tini ambulanciára avgy kérd meg anyukádat keressen ö egy orvost ha ö jár egy megbizhatóhoz akkor menjetek ahhoz. nem fog fjni nyugi, ha szûz vagy nem fog durván megviszgálni. csak bekukucskál és már látni is fogja mi a helyzet.

Idegszál becsípődés? Mi lehet az oka? Lassan már egy hete fáj a csípőm ha úgy mozdulok. Nyilaló érzést érzek ha pl. focizok? Mit tudok csinálni ez ellen?

14-fiú

Legjobb válasz: Voltál már valamilyen kivizsgáláson? Mit állapítottak meg? Ezt nem kellene elhanyagolni. Azután gyógymasszõr, vagy profi csontkovács.

Voltál már valamilyen kivizsgáláson? Mit állapítottak meg? Ezt nem kellene elhanyagolni. Azután gyógymasszõr, vagy profi csontkovács.

Herpeszem van? Nem csíp, szúr, 1 hetes, de nem múlik. Nem gennyedzik, csak néha fáj, ha hozzáérek a felső ajkammal. Egy kis pupillaméretű fehér púpocska. Volt ilyen valakinek? (2-3 hétig esélyem sincs orvoshoz szabadulni)

Legjobb válasz: nekem nem volt ilyenem, de szerintem ha dokihoz nem is tudsz elszabadulni, menj be egy patikába, mutasd meg a gyógyszerésznek, hogy ajánljon rá valamit, szerintem annyit kell értsenek hozzá, hogy herpeszkrém kell rá, vagy más valami, nem?Jobbulást!

nekem nem volt ilyenem, de szerintem ha dokihoz nem is tudsz elszabadulni, menj be egy patikába, mutasd meg a gyógyszerésznek, hogy ajánljon rá valamit, szerintem annyit kell értsenek hozzá, hogy herpeszkrém kell rá, vagy más valami, nem?Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nem herpesz, de a bõrgyógyász sem tudja mi ez:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!