Találatok a következő kifejezésre: Fáj fent hasam (8 db)

Hát a kötöjével mégis mit csináltál? vagy tán az is fenn maradt?
Szerintem tuti nem raktál fel, mert azt éreznéd, feszítene, hisz már jókorára megdagadt volna.A hasad is görcsölne, ha már 4 napja ott lenne ami nem odavaló.Nyugodj meg.
Ilyet nem tudni...... De ha azsinórja sincs meg, akkor valószínûleg nem tettél fel tampont. Az ilyesmi nem tnik csak úgy el a semmmiben.
A kérdező hozzászólása: a madzagja is eltûnt.... akkor hátha nincs baj..

Fáj fent a hasam olyan mint az izomláz, nagyon nehéznek érzem a hasam! Mi ez?

37hetes vagyok

Legjobb válasz: Szerintem a tartó szalagok nehezen bírják már a terhelést. Pihenj és szolgáltasd ki magad!!! :))))

Szerintem a tartó szalagok nehezen bírják már a terhelést. Pihenj és szolgáltasd ki magad!!! :) )))

24.-ik hétben vagyok és köldök mellett nagyon fáj a hasam! Mitől lehet? Ha pihenek, akkor jó ahogy többet megyek vagy fent vagyok nagyon fáj egy pontban.

Legjobb válasz: Nekem is ez szokott lenni de semmi baj nincs csak nõl a baba és tágulnak a méhszalagok. Üdv 33 hetes kismama

Nekem is ez szokott lenni de semmi baj nincs csak nõl a baba és tágulnak a méhszalagok. Üdv 33 hetes kismama


A kérdező hozzászólása: nem annyira*
Azért lehet annak ezer más oka is, például petefészek-gyulladás. Mensitõl nem fáj napokra elõre a hasad, pláne nem ennyire.
A kérdező hozzászólása: Jó, de nem minden nap fáj, és 11 évesen petefészek gyulladás?
11 évesen tán nincs petefészked? Amid van, az begyulladhat.
Nincs semmi bajod. Lehet 1 hét, de lehet hónapokba telik míg megjön. Ne aggódj még van sok idõd! :)
Semmi bajod sincs, a jelek alapján lehetséges hogy 1 éven belül megjön. (azt tudod, hogy 17 éves korig semmi baj se lenne ha nem jönne meg?) Én is nagyon vártam!

Mitől van ez? 3 napja nagyon hasogat a derekam, meg alul a hüvelyembe és a hasam alján, talán még a fenekemben is nyilalásokat érzek, és egyre keményebbnek érzem a hasam. Olyan mensi szerűen fáj a petefészkem is.

El?ször 3 napja éjszaka ébretem fel a nyilalásokra, tegnap kb. 5x jelentkezett, ma már legalább 10x éreztem. Menjek orvoshoz, vagy ez normális dolog már ilyenkor?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak többet kéne pihizned.Én a 2.terhességemnél éreztem ezt, kb.ilyentájtól mint Te, és nem volt semmi gond, de azért megemlíteném a dokinak.

Lehet hogy csak többet kéne pihizned.Én a 2.terhességemnél éreztem ezt, kb.ilyentájtól mint Te, és nem volt semmi gond, de azért megemlíteném a dokinak.
Szia! Nekem is vannak ilyen nyilallások. Én a 32. hétben vagyok. Gondolom akkor normális lehet ;-) Üdv. Nektek
Nálam így kezdõdött a szülés 5 percenként köették egymást a hüvely felõl felfelé hasogató fájdalmak, de ha nálad elmúlik akkor ezek még jóslófájások.
Szerintem normális, nekem is voltak ilyen érzéseim már ilyenkor.Ez mind a jóslófájás része, ne aggódj-) Ha rendezõdnek a fájások és tartósak maradnak, besürülnek, akkor kell orvoshoz menni, de még legalább 5 hétig ne kelljen! -)

Tegnap este jóslóim voltak, 10 percenként. Ma is elég sokat keményedik a hasam, nyom lefele. Kedden még nem volt a helyén a feje. A fenekem is fáj. Mi lehet ez?

Még annyit a kérdéshez, hogy a mellem olyan, mint amikor be akar lövellni a tej. Az els? babám progis császár volt, nem tudom milyenek a fájások, még jóslóim se voltak vele. Eléggé félek, mert kettesben vagyunk a 2 éves lányommal itthon. Apát nem akarom állandóan zaklatni, az utóbbi hetekben mindig hívom, ha valamit érzek, már szegényt kikészítettem. Kérlek nyugtassatok meg:)

Legjobb válasz: hány hetes vagy? Ha joslók szerintem nincs gond, de ha rendszeresek akkor inkább hívd a férjed, mint hogy lekésse a szülést. Vagy próbálj meg pihenni. Azt majd írj, hogy hogy telt a napod

hány hetes vagy? Ha joslók szerintem nincs gond, de ha rendszeresek akkor inkább hívd a férjed, mint hogy lekésse a szülést. Vagy próbálj meg pihenni. Azt majd írj, hogy hogy telt a napod
A kérdező hozzászólása: 37. hét végén járok. A baba becsült súlya kedden 3150g volt. Folyamatosan érzem lefelé a nyomást, feküdni nem jó, ülni szintén, félig fekve lesem a tévét, ha felállok fáj a hegem... Eléggé nyûgös és nagyon álmos vagyok.:(
Nekem is olyan érzésem volt hogy nyom lefelé, aztán erõsebb lett és mentem szülni 38. hétre. Szerintem hívd az apukát.
A kérdező hozzászólása: Uhh, ne ijesztgess:D Annyira azért nem erõsek. Most inkább a popóm fáj:S Várjon még negyed 3-ig:)
Én is hívnám Apát...szerintem ez már az...:)
írd meg mi volt
A kérdező hozzászólása: Apa már itthon, folyamatosan fáj a hasam, rendszeres görcseim nincsenek, bemegyünk megvenni a steril ruhát apának biztos ami biztos, ha éjjel indulna meg be tudjon jönni velem. A közérzetem gyatra, egyfolytában sírhatnékom van...
Jajj ne sírj! Ügyes leszel! Hamarosan itt a tesó. Nagyon drukkolunk! Természetes szülés lesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyosak vagytok, még semmi, fáj folyamatosan...Császár lesz.

Lehet baba? 3 napom van még a nem várt mensiig! De sokat fájdogál, szurkál a hasam! Néha elmulik, de legtöbbet fáj! A hőm fent van! Van esély babára?

Legjobb válasz: Igen ezekkel a tünetekkel esélyes lehetsz! Akár most is tesztelhetnél már, meg lehet, hogy kimutatná, ha igen, de jobb megvárni a napját! Minél erõsebb vonalat látsz, annál jobb érzés! Nekem az elsõ alig-alig volt látható, s elég bizonytalan is voltam. de aztán a következõ már jól látható volt, és csodás érzés! Megéri várni, mint aztán azon agyalni, hogy vajon tényleg jól láttam, hogy ott volt!? Drukkolok neked! mindenképp írd majd meg, hogy mi történt!!

Igen ezekkel a tünetekkel esélyes lehetsz! Akár most is tesztelhetnél már, meg lehet, hogy kimutatná, ha igen, de jobb megvárni a napját! Minél erõsebb vonalat látsz, annál jobb érzés! Nekem az elsõ alig-alig volt látható, s elég bizonytalan is voltam. de aztán a következõ már jól látható volt, és csodás érzés! Megéri várni, mint aztán azon agyalni, hogy vajon tényleg jól láttam, hogy ott volt!? Drukkolok neked! mindenképp írd majd meg, hogy mi történt!!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) !Remélem úgy lesz! Megírom:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!