Találatok a következő kifejezésre: Fáj az nyálkás (3 db)

Elég sok gond van a mandulámmal és általában láz gyulladás fájdalmak közepette élek át egy mandulagyulladást. És most begyulladt levegőt szinte alig kapok meg van duzzadva de egyáltalán nem fáj csak nyálkás. Mi lehet az oka? 19/l

Egyébként egy éve dohányzom de eddig még betegen sem volt probléma a dohányzással. nem hinném hogy ez lehetne a kiváltó ok.

Legjobb válasz: Ha ennyi gond van vele akkor ki kellene vetetni mielõtt rámegy más szerveidre, akár a szívedre és még nagyobb baj nem lesz belõle.

Ha ennyi gond van vele akkor ki kellene vetetni mielõtt rámegy más szerveidre, akár a szívedre és még nagyobb baj nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: :S félek tõle :/
És az talán jobb lesz ha kapsz egy szívizom gyulladást?
A kérdező hozzászólása: hát nyílván nem

Fáj az alhasam, nyálkás folyásom volt. Lehetnek ezek a terhesség jelei?

Kb. három hete a párommal hetente egyszer-kétszer szeretkezünk,utoljára múlt héten voltunk együtt,van hogy védekeztünk,de volt hogy nem.Tegnap illetve ma kezdett el fájni az alhasam,olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni,de ennek még nincs itt az ideje.Ezenkívül fehér folyásom is volt,ami nyálkás volt.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz meg nem is. Ez nem kimondottan terhességi tünet. Nekem ilyen szokott lenni mielõtt megjön. Várd meg a mensit, majd ha nem jön meg tesztelj. Amúgy ha babát akartok, akkor 2 naponta ideális a szex.

Lehetsz meg nem is. Ez nem kimondottan terhességi tünet. Nekem ilyen szokott lenni mielõtt megjön. Várd meg a mensit, majd ha nem jön meg tesztelj. Amúgy ha babát akartok, akkor 2 naponta ideális a szex.
Igazán nem értem miért van az, hogy néha védekeztek, néha nem. Most akartok babát vagy nem? Nekem nem volt nyálkám, csak mikor peteérésem volt. Jó lenne tudni, hogy mikor érezted ezeket a tüneteket. Amúgy az alhasi szúrkálást én is éreztem. 6-7 hetes kismama
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!