Találatok a következő kifejezésre: Fáj az Mi lehet a baj (99 db)

Mi lehet a bajom? Mitol faj jobboldalt az alhasam es szinte minden oraban pisilnem kell?

Legjobb válasz: Szúr, fáj amikor pisilsz? Lehetsz h felfáztál. Akkor viszont menj nõdokihoz, mert ha átterjed a gyulladás máshova is, akkor más bajod is lehet.

Szúr, fáj amikor pisilsz? Lehetsz h felfáztál. Akkor viszont menj nõdokihoz, mert ha átterjed a gyulladás máshova is, akkor más bajod is lehet.

Mi lehet a baj ha fáj az ujjazás? Tehetek ellene valamit vagy valami komolyabb oka lehet?

Régebben probáltam magamnak az ujjazást de mivel fájt nem sürün csináltam.miután összejöttem egy sráccal ?is megprobált igy kielégíteni de le kellett állnunk mert annyira rossz volt.olyan érzés mint ha az útba lenne valami és tul sz?k lenne, mint ha egy kis lyukba valamit bele akarnánk er?ltetni. ez természetes? mit tegyek?

Legjobb válasz: Nõdokinál voltál? Ha nagyon fáj és nagyon nem megy, akkor érdemes lenne elmenned orvoshoz. Persze csak ha nem 1-2 alaklom volt, hogy fáj és ha eléggé el vagy lazulva és úgy sem jó.

Nõdokinál voltál? Ha nagyon fáj és nagyon nem megy, akkor érdemes lenne elmenned orvoshoz. Persze csak ha nem 1-2 alaklom volt, hogy fáj és ha eléggé el vagy lazulva és úgy sem jó.
Ha nemi izgalomban vagy, akkor a hüvely szépen kitágul, elõbb belül, aztán a bemenetnél is, és nedves lesz, hogy jobban csússzon. De a hüvely alapesetben is képes tágulni, egy tampon mindenképpen felfér, ha egészséges vagy. Neked azonban, úgy tûnik, nem tágul a hüvelybemeneted, hanem görcsösen összeszorul. A tüneteid egyértelmûen vaginizmusra utalnak: semmi sem fér fel, és fáj a próbálkozás. Olvasd el ezt az oldalt: http://www.vaginizmus.hu/ Nekem is volt, és tudom, milyen. Pont ilyen, amilyennek ez a lány leírja, csak kicsit kevésbé súlyos. A tampon még felfért, egy ujjam is felfért, de a nõgyógyász szerkentyûjétõl már sírtam, annyira fájt, amikor meg a párom akart elõször behatolni, mintha késsel tette volna, annyira nagyon fájt. Elmentem nõgyógyászhoz, az vaginizmust diagnosztizált. Nem hittem neki, hiszen mitõl lenne, amikor kívánom a szexet, nem pedig félek tõle. Elmentem egy másik orvoshoz, az is vaginizmust diagnosztizált. Teljesen összetörtem, magam alatt voltam, sírtam a párom karjában, hogy most mi lesz. Aztán összeszedtem magamat, a párom megkereste nekem ezt az oldalt, mi pedig ketten közösen elkezdtük csinálni azokat a gyakorlatokat, amiket az oldalon leírnak: nagyon óvatos tágítás+Kegel-gyakorlatok mindennap. 3 hét alatt rendezõdött a helyzetem, és odaadhattan a páromnak a szüzességemet. Számomra egyre inkáûbb úgy tûnik, hogy ez nagyon gyakori probléma: rengeteg lány írja ide, hogy sorozatosan nem sikerül vagy eleinte fáj nekik a behatolás, fáj nekik az ujjazás, túl szûknek érzik magukat, nagyon hosszú elõjáték és rendes nedvesedés mellett is. Szóval, kedves kérdezõ: olvasd végig az oldalt, és annak fényében próbáld értékelni a tüneteidet. Nõgyógyászhoz is elmehetsz, tudja diagnosztizálni, és nem ciki.
Ami nem esik jól, netán még fájdalmas is, azt ne csináld! ENNYI! :D
Amúgy : hány éves vagy??? Mert lehetséges, hogy túl fiatal vagy és nem vagy elég fejlett sem testileg, sem lelkileg az ilyenhez.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok.és elég sürün probálkoztam/tunk. köszönöm a linket ha neked segített bízom benne hogy nekem is fog
Lehet sebed odabent. Sztem doki.:S
Szerintem vagy nagyon hevesen, ujjaztad magad és felsértette d a hüvelyed falát és az vérzett, vagy már korábban felsértetted csak akkor nem vetted észre és most lekaptad a sebet Szerintem is menj el egy dokihoz! :)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi!
Ha sokat késik a mensid, mért nem tesztelsz?A mellfeszülés lehet bizony a terhesség jele is.Én a helyedben már holnap tesztelnék!
Nem értem, hogy mi a baj.Késik a mensid, sokat.Akkor miért nem csinálsz egy tesztet, vagy mész el orvoshoz?De nem is értem a kérdést...a mensi kimaradása a baba egyik legalapvetõbb jele.Ezt már 12 évesen az elsõ felvilágosításoknál elmondják, meg késõbb biológia órán is.A mellbimbó fájdalma is gyanujelek közé tartozik.
TESZT!!!!!!
teszt az megmond mindent
Gondolom mar sokat teszteltel ezelott, es nem akarsz ujbol csalodni, ezert nem csimaltal meg?! De amikor meg nem is tudtam, h babas vagyok a melleim annyira fajtak, h a paromnak nem is engedtem h hozzaerjen. Aztan kiderult, h babas vagyok, de mostanra rendezodott egy kicsit a dolog es mar nem erzekeny annyira. Mostmar szeritnem csinalj tesztet, ha tenyleg nagyon sokat kesik akkor nem is kell a reggeli elso vizeletbol. Drukkolok nektek!!!!!! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött és azt mondják biztos a mensi miatt van de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?

Nagyon fáj a köldökömtől ballra. Kb 3 cm távolságban. Már 2 hete fáj és nem tudom mi az oka :S Mi lehet a bajom? :/?

Legjobb válasz: Talán vakbélgyulladás. Ha perforál, akkor bele is lehet halni. Menj el orvoshoz mielõbb!

Talán vakbélgyulladás. Ha perforál, akkor bele is lehet halni. Menj el orvoshoz mielõbb!
milyen jellegû a fájdalom? Szúr, nyom, feszít, stb..
A kérdező hozzászólása: szúr :S
A kérdező hozzászólása: Segítsetek kérlek, mert nagyon fáj :/
menj ügyeletre, fõleg ha ennyire fáj! Lehet vakbél gyulladás is, de sok minden más is! ÜGYELET! MOST!
majd ird meg mi volt a dokinal!
SÜRGÕSEN menj orvoshoz, majd õ megmondja, mi a probléma! Valami biztos van, ha 2 hete fáj, lehet komoly is, de nem biztos, hogy az. Ne magad ítéld meg! Ennyi idõ után teljesen indokolt orvoshoz menni. De vigyél olvasnivalót, mert mindig sokat kell várni! Ja, és addig se egyél sokat, viszont igyál sok vizet! Jobbulást!

21 hetes terhesen éjjel arra kelek, hogy fáj az a lábam, amin fekszem (oldalt fekvés). Ha megfordulok, elmúlik, de a másik kezd fájni. Néha csak vádliig, máskor combig. Mi lehet a baj? Nem görcsöl, hanem nagyon fáj.

Legjobb válasz: De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.

De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.
Üdv., nekem is ez van azóta, 1-2 körül kezdõdik, aztán hajnalra 10percenként kell forogni. Semmi sem segít rajta. 29hetes
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kérdezted esetleg a dokit, mitõl lehet? Én majd csak hetek múlva megyek hozzá. Az elsõ gyereknél görcsölt, de csak a terhesség végén, és magnéziumtól elmúlt. De ez nem görcs...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, akkor nem izgulok rajta. Én is a pisiléssel oldom meg, meg a forgással...
Ne is izgulj. Én is a csillagokat látom, de minden 5. éjjelt a fáradtságtól nagyjából végig tudom aludni :-) na meg a picurkámért szívesen elviselem! És ha felébredek, akkor szoktunk játszani, sokszor akkor Õ is felébred és én simogatom, Õ meg cserébe ficánkol, szóval még jó is :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, az enyém is felébred olyankor. Van, hogy órákig nem alszom vissza és akkor én is csak vele foglalkozom. a kislányom éjjelente mindig aludt a pocimban. Aztán olyan rossz alvó lett idekint, hogy csak na! Õ most kisfiú, és nem alszik éjjel...:) :) .

Mi lehet a bajom? Lehet a két dolog közt összefüggés? Az utobbi pár napban minden este vérzik az orrom ma már délután is. A fejem is fáj gyakran. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom, mi a baj, de minél hamarabb menj el dokihoz. Lehet, vérnyomásos dolog, bár tényleg nem tudom.

Nem tudom, mi a baj, de minél hamarabb menj el dokihoz. Lehet, vérnyomásos dolog, bár tényleg nem tudom.
tényleg lehet magas (nagyon magas )vérnyomás és más baj is!! siess el orvoshoz minél hamarabb, mert ebbõl súlyos baj, pl.agyvérzés is lehet (életkor sem számít)

Fáj a mellbimbóm. De csak az egyik. Mi lehet a baj? Közre játszhat az, hogy menzesz előtt vagyok?

Legjobb válasz: Igen közrejátszik. Ha csak az egyik fáj, akkor lehet dörzsölte kicsit jobban a ruha az amúgy is érzékeny mellbimbót. Kend be valami nyugtató kenõccsel.

Igen közrejátszik. Ha csak az egyik fáj, akkor lehet dörzsölte kicsit jobban a ruha az amúgy is érzékeny mellbimbót. Kend be valami nyugtató kenõccsel.

Gyökérkezelték a fogamat 1 hete, de még mindig nagyon fáj, azóta voltam bent, kimosta az orvos, akkor egy-két óráig jó volt, de utána megint kegyetlenül fájt, a fogorvos is értetlenül áll a dolog előtt. Mi lehet a baj? Veletek előfordult már hasonló?

Legjobb válasz: Velem ugyanez volt. Pár nap után úgy mentem vissza, hogy a forgalomra is alig bírtam figyelni. A mellette levõ fogam is beteg volt, kívülrõl ez nem látszott, mindketten azt hittük, hogy a kezelt fogam fáj, ezért szenvedtem. Röntgent elõ, gyökérkezelte azt is, és viszlát fájdalom!:)

Velem ugyanez volt. Pár nap után úgy mentem vissza, hogy a forgalomra is alig bírtam figyelni. A mellette levõ fogam is beteg volt, kívülrõl ez nem látszott, mindketten azt hittük, hogy a kezelt fogam fáj, ezért szenvedtem. Röntgent elõ, gyökérkezelte azt is, és viszlát fájdalom!:)
Gyökérkezelés után fájhat akár 2-3 hétig is.
Fájhat, de tompán nem kegyetlenül. Nekem is állítólag jól van megcsinálva a gyökérkezelt fogam mégis egyik nap nagyon fájt, elmentem kihuzattam úgy gondoltam nem szórakozom tovább vele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, most elküldött röntgenre, de szerinte gyökérhártya gyulladás áll a dolog hátterében:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!