Találatok a következő kifejezésre: Fáj az Mi lehet (798 db)

Mostanában nagyon fáj a mellem de nem tudom miért akármi épp h hozzáér nagyon fáj vajon mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ennek több oka is lehet. lehet hogy a közelgõ mensit jelzi vagy lehet hog yépp peteérésed van. van akinek akkor is szokott fájni. vagy a nagyon erõss sokág tartó mellfájás a terhesség tünete is lehet. remélem segítettem. ja és lehet hogy csak nõ , nem tudom hán éyves vagy. de ha nõ a mell akkor is fáj .

ennek több oka is lehet. lehet hogy a közelgõ mensit jelzi vagy lehet hog yépp peteérésed van. van akinek akkor is szokott fájni. vagy a nagyon erõss sokág tartó mellfájás a terhesség tünete is lehet. remélem segítettem. ja és lehet hogy csak nõ , nem tudom hán éyves vagy. de ha nõ a mell akkor is fáj .
általában akkor fáj a nõk melle mikor megfog nekik jönni.....oylankor egykét napig nagyon fájdalmas tud lenni akármi hozzáér..ne ijedj meg ez normális dolog
nõ a melled
a terhesség korai stádiuma nem fordulhat elõ nálad?:)

Meddig normális hogy fáj? És mi lehet az ok hogy eddig fáj?

Bölcsesség fogam szájsebészeten húzták szerdán. Amúgy egész más okból szedek pont azóta antibiotikumot. De minden eset úgy fáj a fogam helye, minta egy lukas begyulladt fog lenne ott.

Legjobb válasz: De minden eset úgy fáj a fogam helye,* De minden este úgy fáj a fogam helye,

A kérdező hozzászólása: De minden eset úgy fáj a fogam helye, * De minden este úgy fáj a fogam helye,
A kérdező hozzászólása: Ja és a seb persze rég begyógyult már.
Lehet rosszul szedték ki, és egy picike csont darab ott maradt... Szerintem menj vissza, érdeklõdd meg, mi az oka.
A vakbél nem néha fáj:)
A vakbél a jobb oldalon van és ha fáj, akkor fáj, úgy ahogy írták, nem csak néha. Bal oldalon az alhasban a vastagbelek vannak, ill. lejjebb a kismedencében(azaz egészen lent) a húgy-ivarszervek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! Ha önkielégítést végzek viszonylag sokáig, de mégsem lesz ejakuláció mert visszatartom, utána szokott fájni ott bal oldalt, viszonylag lent.Meg a herék kemények lesznek és nagyobbak az átlagosnál.Ez baj, ha visszatartom?
Bajni nem baj, de okozhat alhasi panaszokat és görcsös fájdalmat. Ami azért baj.

Én tuti allergiás vagyok a síkosítóra de lehet a barátom is. Azt mondta h piros foltok vannak a makkján. Ez allergia vagy vmi betegség? Azt mondta néha fáj neki pisilésnél ha vissza húzza a bőrt de nem annyira vészesen fáj neki. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Van aki allergiás a gumi anyagára,tehát latexre v.a síkosítóra. Nem ártani megmutatni dokinak,hogy valóban allergia -e,mert sok nemi betegségnek vannak hasonló tünetei. Ne használjátok ls ha nem múlik nem az okozza.

Van aki allergiás a gumi anyagára, tehát latexre v.a síkosítóra. Nem ártani megmutatni dokinak, hogy valóban allergia -e, mert sok nemi betegségnek vannak hasonló tünetei. Ne használjátok ls ha nem múlik nem az okozza.
menj el nõgyógyászhoz majd õ segít!
A kérdező hozzászólása: Bocsi azt elfelejtettem hogy hason feküdtem az ágyon.

Parom penisze par honapja meggorbult, azota szex kozben faj neki, kis gumo van benne, ami faj erintesre, mi lehet az oka, valakinek tapasztalata?

El fog menni orvoshoz, de tobb honap mig kap idopontot, kulfoldon elunk es itt ahhoz, hogy elmehessen az urulogushoz eloszor altalanos orvoshoz kell mennie, aki majd elkuldi a specialis orvoshoz, ez kb. fel ev. Nem tudja pontosan, hogy mikor tortent es hogy, de talan akkor amikor alvas kozben merevedese volt es rafekudt es reggelre fajt neki. Honapok ota nem tudunk normalisan egyutt lenni szexualisan, mert faj neki. Fel, hogy ez mar igy marad.

Legjobb válasz: Hali! Bár a pénisz nem csont, azonban az is el tud törni. De azért az furcsa, hogy úgy törne el, hogy csak ráfekszik mereven, és még csak észre sem veszi, és miért nem azonnal fordult orvoshoz, amiután észlelte, hogy ez a helyzet!? Sokszor sokkal rosszabb, ha ahelyett, hogy azonnal orvoshoz fordulna sürgõsséggel, ahelyett csak vár vele! Amíg akut a helyzet, a szitu, azonnal fogadják az embert. De ha már kialakult a baj, és vár, megszokja a szervezet és képes elviselni ezt a helyzetet, a fájdalom sem állandóan jelentkezik, ekkor már inkább krónikusabb a helyzet, emiatt sem azonnal foglalkoznak a problémával. _ A párod am. hány éves? _ Külföldön hol éltek, ha szabad a kérdés? Üdv: EE

Hali! Bár a pénisz nem csont, azonban az is el tud törni. De azért az furcsa, hogy úgy törne el, hogy csak ráfekszik mereven, és még csak észre sem veszi, és miért nem azonnal fordult orvoshoz, amiután észlelte, hogy ez a helyzet!? Sokszor sokkal rosszabb, ha ahelyett, hogy azonnal orvoshoz fordulna sürgõsséggel, ahelyett csak vár vele! Amíg akut a helyzet, a szitu, azonnal fogadják az embert. De ha már kialakult a baj, és vár, megszokja a szervezet és képes elviselni ezt a helyzetet, a fájdalom sem állandóan jelentkezik, ekkor már inkább krónikusabb a helyzet, emiatt sem azonnal foglalkoznak a problémával. _ A párod am. hány éves? _ Külföldön hol éltek, ha szabad a kérdés? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: koszi. 35 eves es a tengerentulon elunk.
Tengerentúlon... "kicsit" konkrétabban? :-D
Ez bizony egy nagyon heves sex eredménye lehet.Bár csont nincs bent, mégis olyan sérülés érte, mint egy törés . Most hegesednek a barlangos testek.Még mûtéti megoldással sem lesz olyan, mint volt .Nem gondolom hogy ilyen alvás közben forduljon elõ .
Úgy tud eltörni, ha õ hanyatt fekszik, de nincs teljes merevedése, ennek ellenére a nõ vadul lovagol. (ráül a kint lévõ ernyedt péniszre) és így egy nagy csattanással eltörik a pénisz, ez baromira fáj és görbén gyógyul meg.

Tegnap elestem, bevertem a fejem, azán a térdem, végül a kezem ért le, eszméletlenül fáj a kulcscsontom, egy dudor is van rajta, ha megnyomom fáj, az ütődéstől lehet? Mit csináljak vele?

Sziasztokk Fáj a kulcscsontom, ha megnyomom rajta a dudort, vagy ha lehajolok, kinyujtom a karom a talaj fele, és felhúzom a kezem a mellkasomhoz. Lehet zúzódás??

Legjobb válasz: Ne legyél már ennyire fogyatékos, talán el kéne menni dokihoz, nem gondolod?!

Ne legyél már ennyire fogyatékos, talán el kéne menni dokihoz, nem gondolod?!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ennyire fogyatékos.. Holnap megyek.. Tegnap még nem volt semmi baja, ma reggelre meg feldagadt meg minden.. Van értelme ezzel ügyeletre menni?? Nem fáj annyira.. Talán magától is elmúlik holnapra.. Ha nem, mindenképp megyek. De esetleg valami, hogy mi lehet a baja??? Jól mozog, nem fáj annyira, csak ha eröltetem egyébként nem.

Tegnap elestem, bevertem a fejem, azán a térdem, végül a kezem ért le, eszméletlenül fáj a kulccsontom, egy dudor is van rajta, ha megnyomom fáj, az ütődéstől lehet? Mit csináljak vele?

Sziasztok. Kb, itt fáj:

Legjobb válasz: Remélhetõleg csak zúzódás,de ezt RTG nélkül senki nem tudja megmondani. Menj el sebészetre.

Remélhetõleg csak zúzódás, de ezt RTG nélkül senki nem tudja megmondani. Menj el sebészetre.

Ha az egyik fogam nagyon érzékeny és fáj ha hideget iszok akkor azzal mi lehet? :O

fog,fogorvos

Legjobb válasz: Hát a gyökérkezelést sajnos már 2szer átéltem mind2 nagyon nagyon fájt. Azt reméltem most csak egy kis lyuk van rajta de akkor ahogy visszajön a fogorvosom elmegyek hozzá :)

A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fogam speciel még nincs betömve de már 2vel is ugyanígy jártam mint te ezért reménykedem abban hogy csak egy pici lyuk van rajta talán
A kérdező hozzászólása: Hát a gyökérkezelést sajnos már 2szer átéltem mind2 nagyon nagyon fájt. Azt reméltem most csak egy kis lyuk van rajta de akkor ahogy visszajön a fogorvosom elmegyek hozzá :)
Minél elõbb keress fel egy fogorvost, hogy be tudja tömni, ha lyukas. Egyáltalán lyukas? Vagy a nyaki résznél érzel érzékenységet?
A kérdező hozzászólása: Engem igen , de csak azért mert nagyon be volt gyulladva fogam pedig nagyon aranyos a fogorvosom :)
Engem a mostani fogorvosom, még soha nem kízott meg, pedig volt már egykét extrém eset.
bocs: régi tömés, nem égi :)
szia. ma voltam fogorvosnál, ugyanez volt a fogammal, h néha amikor ráharaptam fájt. vagy amikor hideg vagy meleg érte. de ez a fogam be volt tömve. csak égi tömés volt. nem kellett gyökérkezelni, tett bele gyógyszert és úgy tömte be. nem is fájt. nagyon jó élmény volt, teljesen fel vagyok dobódva. most voltam nála elõször, de egyáltalán nem fájt és nagyon megkönnyebültem. többet nem félek. kívánom, hogy te is ennyit szenvedj csak mint ma én.
Hát akkor sajnos gyökérkezelés :( Nekem is pont így kezdõdött, halogattam fél éven keresztül, erremeg épp pünkösd vasárnap érte el a gyulladás a csonthártyát, hát azt az érzést nem kívánom senkinek :( nekem felért egy szüléssel az a fájdalom :D azt javaslom, hogy amint visszaér a dokid, kérj idõpontot, ne halogasd, mert utána tényleg bánni fogod, hogy nem mentél el elõbb. A kezelést pedig nem fogod érezni :)
A kérdező hozzászólása: Harapásra néha :D ütögetni nem szoktam elég rossz helyen van
Valószínûleg a fogbél gyulladt be, ennek általában ez a tünete. Kopogtatásra, harapásra nem érzékeny?
A kérdező hozzászólása: Hát az én orvosom csak augusztusban lesz csak :/ de a fogam fáj egy felsõ nem a nyaki rész.
Hát az enyém nem aranyos!De legalább érti a dolgát.

Ha csak néha fáj a fogam, pl. fél napra, pár órára kb havonta, 3 hetente, akkor az mi lehet? Úgy tudom ez gyökérkezelt fog.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szedte rendesen belõle az ideget, és ezért fájdul meg, igaz a gyökérkezelt fogak néha elkezdenek minden nélkül fájni, fr nrm fél napra. Legegyszerûbb ha elmész meg röntgenen megnézeted.

Valószínûleg nem szedte rendesen belõle az ideget, és ezért fájdul meg, igaz a gyökérkezelt fogak néha elkezdenek minden nélkül fájni, fr nrm fél napra. Legegyszerûbb ha elmész meg röntgenen megnézeted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!