Találatok a következő kifejezésre: Fáj ahogy a (144 db)

Vársz, amíg lenõ...
Körömerõsítõ lakk!És legközelebb más körmöshöz menj!Nem szabadna elvékonyodnia a körmödnek!
Mondjuk azért reszelnie kell belõle, mert máskülönben nem tapad a zselé. Ha e mellé még ráadásul vékony volt a körmöd is akkor nem tudott volna mit csinálni a körmös. Amúgy meg lehet, hogy nem magadnak kellett volna leszedni, hanem visszamenni hozzá és neki van olyan oldószere amivel fájdalommentesen lejön egy az egyben!
Tévedsz!Nem reszenie kell belõle, hanem bolyhoznia kell!A 2 között nagy a különbség!És a bolyhozás nem vékonyít!Nekem 7 éve van mûkörmöm, le kellett vennem egy tanfolyam miatt és ugyanolyan a vastagsága, mint 7 évvel ezelött, pedig nem volt olyan hú de vastag a körmöm!
Az elsõ 2 egyben. Ameddig vársz, hogy lenõjön a körmöd, addig kenegesd körömerõsítõ lakkal, géllel. :)

Volt veletek úgy, főleg a vége felé, hogy fájt ahogy a pici rúgott?

31 HETES VAGYOK.MINDKÉT OLDALT LENNT SZOKOTT NÉHA FÁJNI MIKOR RÚG.öSSZE REZZENEK ÉS ENNYI.OLYAN MINDHA OLYAN HELYRE TÉVEDNE AHOVÁ NEM KÉNE:)MÉG ANNYI HOGY HA MÁR BE VAN FORDÚLVA ATTÓL MÉG VAN IDEJE KIJÖNNI A HELYES ÁLLÁSBÓL?NE ÖRÜLJEK MÉG IGAZ?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy megfordulna már. Én 36 hetes vagyok sajnos faros a 31.hét óta :(( és nem akaródzik megfordulni neki..akkorákat rúg fõképp oldalt hogy néha tényleg úgy imádkozom h kicsit hagyja abba..kérdeztem a dokit h ez normális dolog? (merthogy ez a második terhességem és a fiam sose volt ilyen aktív) azt mondta hogy igen és hogy jó élénk, örüljek neki..haha oké.

Nem hiszem hogy megfordulna már. Én 36 hetes vagyok sajnos faros a 31.hét óta :(( és nem akaródzik megfordulni neki..akkorákat rúg fõképp oldalt hogy néha tényleg úgy imádkozom h kicsit hagyja abba..kérdeztem a dokit h ez normális dolog? (merthogy ez a második terhességem és a fiam sose volt ilyen aktív) azt mondta hogy igen és hogy jó élénk, örüljek neki..haha oké.
Szia! Én 30 hetes terhes vagyok és bizony még éjszaka is fel szoktam ébredni, ha éppen rossz helyen rúg meg! Három héttel ezelõtt elõször volt jó pozícióban, de ma már megint keresztbe van bennem! :) Nekem azt mondta a doki, hogy a 31 hétre szokott általában befordulni, de egyébként még az utolsó pilllanatban is van esélye, hogy befordul a helyes irányba! Szerintem egyenlõre még ezen ne izgulj, mert mindenkinél más, hogy mekkora helye van a kicsinek bent! Ismerõseim körében is volt olyan aki szinte az utolsó pillanatban fordult be! Érzik õk!
Nekem is fájt néha, jó nagyokat rúgott a lányom! Nem, már nem valószínû, hogy megfordul. Egyre kevesebb a hely odabent. Nem 100 % persze, de nem hiszem, hogy elfordulna már.

Nagyon fáj, ahogy a faros babám kinyomja a fejét jobb oldalon, fent. Tudok valamit tenni?

34 hetes vagyok, és sajnos a 27. hét környékén visszafordult fejjel felfelé. Most már elég nagy baba (2400 grammra saccolta a doki), és csillagokat látok, amikor nekifeszíti a fejét a hasfalamnak a bordám alatt, ill. a lábacskáival szétnyom minden odalent. Ez a 2. terhességem, az 1. felvég? volt végig, és nem is volt ilyen eleven, fájdalmakat sem okozott. Van még így valaki?

Legjobb válasz: Nekem ugynez van, bár én 32+4 hetes vagyok. Én nem tudok igazóból semmit kezdeni vele, ha lefekszem a bal oldalamra amit az elsõ hozzászóló írt sokszor az se segít, mert csak addig nyomkod míg fel kell kelnem, akaratos egy kiscsaj van a pocimban.:) Napközben én simizni szoktam a buksiját amikor nagyon kinyomja, szinte megtudom fogni annyira felnyomja a fejét nekem is.:( A doki is azt mondta hogy mondjam neki hogy ez így nem jó dehát rám nem hallgat a bébi.:( A lehetõ legfentebb van mindig, mondjuk ma egész nyugodt. A simizést esetleg próbáld ki, hátha neked szófogadóbb Pocaklakód van.:) Ezenkivûl szerintem többet nem tudsz tenni. Sok sikert hozzá és kitartás, nemsokára vége!:)

Nekem ugynez van, bár én 32+4 hetes vagyok. Én nem tudok igazóból semmit kezdeni vele, ha lefekszem a bal oldalamra amit az elsõ hozzászóló írt sokszor az se segít, mert csak addig nyomkod míg fel kell kelnem, akaratos egy kiscsaj van a pocimban.:) Napközben én simizni szoktam a buksiját amikor nagyon kinyomja, szinte megtudom fogni annyira felnyomja a fejét nekem is.:( A doki is azt mondta hogy mondjam neki hogy ez így nem jó dehát rám nem hallgat a bébi.:( A lehetõ legfentebb van mindig, mondjuk ma egész nyugodt. A simizést esetleg próbáld ki, hátha neked szófogadóbb Pocaklakód van.:) Ezenkivûl szerintem többet nem tudsz tenni. Sok sikert hozzá és kitartás, nemsokára vége!:)
Feküdj oldalt a bal oldaladon.Igazából túl sok mindent nem tehetsz, mert a baba nagy, már nem sok helye van odabent.Mozogj többet, hátha olyankor alszik v.pl én amint elkezdtem ott simogatni ahol kinyomta magát, mindjárt elvette onnan a kezét v.lábát.
Hanyatt fekszel és derekad alá párnát teszel, hogy a pocakod magasabban legyen, 10-15 percig ugy feküdj ha kibirod lehet, hogy megfordul a pici.vagy négykézláb vagy kezeidet kinyujtod aföldön , popod az égnek álljon.Ezeket többször is lehet egy nap. Vagy homeopátia:pulsatilla 30 ch napi 2-szer 5 golyo, állitolag másfél hét mulva megfordul a babo. sok sikert!

Fáj ahogy mozog, rugdos a babám, de mindig csak bal oldalon. A pocim alján is fáj érzem h nagyon nyom valamit. Miért fáj és mit tudnék ellene tenni?

simogatom is hogy kicsit elhúzódjon onnan,de nem igazán :) 33 hetes

Legjobb válasz: vagyis nekem jobb oldalon,neked bal

A kérdező hozzászólása: vagyis nekem jobb oldalon, neked bal
Igen, ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesznek egyre erõsebbek a mozdulatai.Sokszor belebokszol valamelyik szervedbe, és az fáj.Én is 33 hetes vagyok, úgy igazán még nem fájt, de amikor a bordáim alatt rúg, az nem kellemes.Viszont én a helyedben legközelebb ezt szóba hoznám az orvosomnak.Mert a fájdalmat az is okozhatja, hogy kevés a magzatvíz.Nálad biztos nem errõl van szó, de azért mondd el neki!
Nekem is nagyon sokszor mozdul be úgy, hogy fájdalmat okoz, szerintem ez normális. Mivel kis helyen kell elférnie, valamit biztos megnyom, ha mozdul. Szerintem ez ellen nem kell semmit tenni!!!

Nagyon fáj, amikor az orvosom vizsgál és nézi, hogy mennyire vagyok nyitva. Én vagyok érzékeny, vagy tényleg fájdalmas, ahogy a méhszájat nézi?

Legjobb válasz: Egyéntõl, és orvostól függ. Szólj neki, hogy ez neked nem jó. Egyébként uh-on minden látszik. Nekem csak az utolsó hetekben nézték kézzel is, nekem nem fájt. Kitartás, könnyû szülést kívánok !

Egyéntõl, és orvostól függ. Szólj neki, hogy ez neked nem jó. Egyébként uh-on minden látszik. Nekem csak az utolsó hetekben nézték kézzel is, nekem nem fájt. Kitartás, könnyû szülést kívánok !
2 gyermekes anyuka! A rosszindulatú megjegyzésedet hagyd inkább otthon magadnak! Nem kötelezõ hozzászolnód! Nem normális ha fáj ahogy a doki vizsgál, vannak érzékenyebb nõk is nem mindenki érzéketlen mint esetleg te! Te gondolom megsem érezted még a szülést sem! Szerintem kedves kérdezõ nem normélis ha fáj szólj a dokinak hogy legyen kiméletesebb! Gondolom már nem tudsz válatani dokit sajnos! Kellemes Ünnepeket Neked!
A "2 gyermekes anyuka" az a fajta lehet akibõl kiesik a gyerek. Emberségért meg a sarki fûszereshez jár, de mivel az ünnepek miatt zárva-így neki idénre már nem jutott... És az ilyen anyuka....no comment. Szerintem is, szólj az orvosodnak, hogy fáj. Nem kell szégyelni, nem mindenki vaskalapos. Szok szerencsét.
Mi sem és az orvosok sem vagyunk egyformák. Nekem is volt orvos, akitõl görcsöltem több napig, ha megvizsgált. Ha tudsz válts dokit, vagy kérd meg, próbáljon finomabb lenni. Nem lenne szabad fájni neki.
Ha egy vizsgálat ennyire fáj, akkor mi lesz a szülésednél? 2 gyermekes anyuka

Létezik, hogy fáj ahogy mocorog a baba? 28 hetes vagyok

Félre ne értsetek, nem panaszkodom, imádom, amikor mocorog, de ma többször is éreztem a mozgása közben, hogy kellemetlen, szinte fáj, ahogy fészkel?dik. Ugye ez nem azt jelenti, hogy lerúgja a lepényt vagy beakadt valamije, hanem csak érzékeny területet ér? Aggódom mindenért.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.

Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.
Nekem is néha fáj, van amikor olyan pontot nyom meg. De aztán ez elmúlik csak kicsit kellemetlen. Én is aggódós vagyok, de rájöttem, hogy felesleges, mert ugysem láok be a pocakomba, inkább arra gondolok, hogy minden rendben van.
Nekem is fáj néha, fõleg ha a bugyim vonalában rugdos odalent. Nem is igazán fájdalom, hanem kellemetlen. Ez nálam 2-3 napja van csak. Úgy látszik, most éri el azt a tömeget és csontozatot, hogy fájni tud már a mozgás. Ez természetes. :) 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Csak ne legyen baja, nem baj ha fáj! :)
Nálam detto!!! Ne aggódj, így van rendjén. 28km

Nagyon fáj, ahogy megujjaz, de amikor szexelünk nem érzem a péniszét. Mit csináljak?

nem rég óta vagyok együtt a barátommal, de nagyon nagy a szerelem köztünk. persze már szexeltünk is, és nekem fáj ahogy megujjazott, mert elég durván csinálta. de amikor meg bennem volt, akkor nem érzek semmit, mert nem túl nagy a pénisze. hogy kéne ezt neki megmondanom?? vagy ne is szóljak neki??

Legjobb válasz: Dehogynem kell neki megmondani, küéönben honnan tudná? Nem gondolatolvasó. Meg kell neki mondani azt is, amit jól csinál, amit élvezel, meg azt is, ami fáj. Na, azt különösen. Nem szabad elhallgatni. Miért engedsz meg neki olyasmit a szexben, ami neked nem kellemes? A szex a kölcsönös örömszerzédrõl szól, nem az önkielégítésrõl. Mindent szabad benne, de csak akkor, ha MINDKÉT félnek örömet szerez. ha a barátod ezt nem látja be, akkor... nagyon csúnya szavak jutnak eszembe, de én úgy otthagynám, hogy pislogni se lenne ideje. Az én páromnak mindig az az elsõ és legfontosabb, hogy nekem legyen jó. nem önmagát akarja kielégíteni, arra ott van a saját keze. Nekem meg az a legfontosabb, hogy neki szerezzek örömet. Ettõl aztán a szeretkezéseink mindig kielégítõek, gyönyörûek, és sosem fájnak. A barátodnak is ezt kellene megtanulnia.

Dehogynem kell neki megmondani, küéönben honnan tudná? Nem gondolatolvasó. Meg kell neki mondani azt is, amit jól csinál, amit élvezel, meg azt is, ami fáj. Na, azt különösen. Nem szabad elhallgatni. Miért engedsz meg neki olyasmit a szexben, ami neked nem kellemes? A szex a kölcsönös örömszerzédrõl szól, nem az önkielégítésrõl. Mindent szabad benne, de csak akkor, ha MINDKÉT félnek örömet szerez. ha a barátod ezt nem látja be, akkor... nagyon csúnya szavak jutnak eszembe, de én úgy otthagynám, hogy pislogni se lenne ideje. Az én páromnak mindig az az elsõ és legfontosabb, hogy nekem legyen jó. nem önmagát akarja kielégíteni, arra ott van a saját keze. Nekem meg az a legfontosabb, hogy neki szerezzek örömet. Ettõl aztán a szeretkezéseink mindig kielégítõek, gyönyörûek, és sosem fájnak. A barátodnak is ezt kellene megtanulnia.
Az elõttem szólóhoz. Az kevés, ha megmondod neki, hogy fáj, vagy hogy "így nem jó". Magyarázd el, mutasd meg neki, hogy hogyan jó neked.
Mindenképpen mondd el neki, hogy ez fáj neked, és h talán probalja meg kevésbé durvan, szerintem ha gyengéden csinálja nem lesz gond
lehet h az elõzõ csajszija durván szerette .... van ám nem is kevés ilyen, amúgy meg persze h mondd el neki, de mi az h nem érzel semmit?? úr isten ... 6 cm ? vagy hogy lehet ez ?
Kedves másodiknak: így van, ez lemaradt. Megmutatni, mire vágysz, odatenni a kezét, odavezetni. Aztán a szexrõl ágyon kívül is lehet beszélni (sõt, szerintem leginkább ott kellene), reggeli közben is el lehet mondani neki, hogy mi a baj, és mit szeretnél másképp, hogy hogyan szeretnéd. Ha normális a pasi, meg fogja érteni. Elsõ voltam.
Próbáltad már a hüvelyedet összeszorítani? Le merném fogadni, hogy nem.

Pasik! Hason fekve nem fáj, ahogy nyomódik a péniszetek az ágyba?

Legjobb válasz: Neked nem fáj a melled hason fekve?? ez szerintem ugyanolyan...

Neked nem fáj a melled hason fekve?? ez szerintem ugyanolyan...
Ez függ a matracminõségtõl is.A puha, és a félkemény nekem nem fáj, a keményet még nem próbáltam ki...
Nekem átlagos méreteim vannak, de mégis fáj... Én nem tudok hason fekve pihenni /aludni.
nem fáj
hát normális testsúlyú vagyok tehát 70kg. nem. de ha 120, 140kg lennék akkor lehet félteném a brét a önpréstõl...
amíg nem áll a bré addig nincs gond:)
Lényegében, addig nem érzed míg alszol, ed ha felkelsz és éppen hason fekve kelsz fel, akkor inkaább átfordulok oldalra...
Ha ernyedt akkor nem is érezhetõ, ha meg merev akkor hátra kell feküdni és úgy nem fáj.
Nekem ha áll is testhez simul :D

39hetes vagyok. Egész éjjel fájt ahogy mozgogott a babóm, nagyon lenn. Ma hasmenéssel indult a nap, sokat keményedek és furcsán érzem a hasam. A derekam is fáj (bár az napok óta). Ebből szülés lesz?

ugye tudni fogom, ha itt az id??jönnek majd a rendszeres fájások?

Legjobb válasz: Igen, szerintem ebbõl hamarosan szülés lesz. A gyakori WC-re járkálás az egyik jele. Legalábbis nekem is így kezdõdött. Szülés elõtti nap sokat járkáltam WC-re, de nekem nem fájt semmim. Szülés elõtt 4 nappal távozott a nyákdugó, akkor azt hittem már itt az idõ. Fel is hívtam a dokit, elmondtam, hogy mi a helyzet, és behívott egy vizsgálatra. Aztán haza is jöttünk, mert csak a nyákdugó távozott. Én a szülés napján POSE vizsgálatra mentem, akkor folyt el a magzatvíz, és már mentünk is szülni. Ne problémázz ezen, biztosan meg fogod érezni (gyakori WC-re járkákás, hasfájás, ami mozgásra nem múlik el, hányinger esetleg hányás, folyás, aminek rózsaszínes színe van stb). Gyors és fájdalommentes szülést kívánok neked. 9 hetes kismama

Igen, szerintem ebbõl hamarosan szülés lesz. A gyakori WC-re járkálás az egyik jele. Legalábbis nekem is így kezdõdött. Szülés elõtti nap sokat járkáltam WC-re, de nekem nem fájt semmim. Szülés elõtt 4 nappal távozott a nyákdugó, akkor azt hittem már itt az idõ. Fel is hívtam a dokit, elmondtam, hogy mi a helyzet, és behívott egy vizsgálatra. Aztán haza is jöttünk, mert csak a nyákdugó távozott. Én a szülés napján POSE vizsgálatra mentem, akkor folyt el a magzatvíz, és már mentünk is szülni. Ne problémázz ezen, biztosan meg fogod érezni (gyakori WC-re járkákás, hasfájás, ami mozgásra nem múlik el, hányinger esetleg hányás, folyás, aminek rózsaszínes színe van stb). Gyors és fájdalommentes szülést kívánok neked. 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ja! ma is hasmenéssel indult a nap
szurkolok neked!!!!!!
na?????? vagy már lehet túl is vagy a szülésen
A kérdező hozzászólása: még mindig nem :( de majd jelentkezem
na mi helyzet???
A kérdező hozzászólása: 07.29-én megszületett a kisfiam :D
gratulálok!!!! szurkoltam érted, milyen volt a szülés??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Hát nem volt egy leány álom, de megérte :D Este elfolyt a magzatvizem, kórházba be.hajnalban jöttek a fájások, és szépen tágultam is.csak babó nem akart lejönni, így d.e. császároztak. nagyon jó kis baba, megérte :D és neked?van már?lesz?
A kérdező hozzászólása: igen :S pedig már azt gondoltam láthatom õt :D de remélem nem sokára eljön az is. köszönöm az érdeklõdést
egyben vagy még?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. még a nyákdugóm nem távozott/vagy nem vettem észre/. a derekam most egyre jobban fáj/hasogat/, és tényleg olyan furcsán érzem a hasam:S a babó mozog, bár nem olyan aktív mint lenni szokott, pedig õt ezek a frontok se zavarják. egyébként a fájásoknak, muszáj görcsnek lenni, ha a keményedés rendszeres az nem fájás? boldog babázást neked
szia! nekem derékfájással indult, egész napos wc-re járkálással, a végén hányással..de nem ment el se a magzatvizem, se a dugóm...és másnap reggelre meg lett a babó..még vajudás közben is mocorgott a baba bennem, sõt csuklott is...pénteken szültem meg a kisfiamat
elõzõ válaszoló vagyok még, jaa és nekem is keményedett a hasam egész nap, reggel fél 1 kor kezdõdõtt a derékfájás, keményedés, , , és este 7 fele jöttek a fájások szerintem menj be egy nst-re
A kérdező hozzászólása: szia már vannak görcseim:S azt hiszem feleslegesen mennék be itt nst-n csak a magzatmozgást figyelik / azt meg én is érzem, azzal nincs gond /, a fájás mérõt csak szülésnél fogják bekapcsolni.mondták:( most írom a görcsöket, hogy jönnek / elég rendszertelen/. köszi szépen mindent
mérd a kettõ közti idõ különbséget és a fájás hosszát...ha már 5 perces a fájások közti és min30 másodperces a fájás menj be, inkábbh legyél felügyelet alatt vigyázz magadra és könnyû szülést, egészséges babát neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. még mindig elég rendszertelen. ha 5percenként vannak fájások meddig várjak?úgy értem , ha fél órája vannak 5perces fájások, vagy várjak egy órát?
1 óránál többet ne várj
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D
én 3 hete szültem...természetes uton sikerült, de egy éjszakát én is átvajudtam. de szerintem mindketten ujra bevállalnánk, mert lehet h fájdalmas, de a legszebb élmény az életben! sok egészséget, türelmet, boldogságot kívánok nektek! na meg jó sok kávét, még mindig alig van idõm aludni:-)) napi max 4-5 órát tudok, de azt se folyamatban:-)))

Természetes ha fáj ahogy mozog a pici?

Május 19-re vagyok kiirva,azt mondta a doki jóslóim vannak,ez ok,de miért fáj ennyire,föleg ha mozog a pici,akkor annál jobban.

Legjobb válasz: Én május 18ra vagyok kiirva, és bizony nekem is vannak olyanok, hogy le kell dõljek, annyira fáj a törpém mozgása! Már nincsen sok, és a karunkban tarthatjuk!

Én május 18ra vagyok kiirva, és bizony nekem is vannak olyanok, hogy le kell dõljek, annyira fáj a törpém mozgása! Már nincsen sok, és a karunkban tarthatjuk!
Az én babám a végén már hihetetlen sokat ficánkolt, és rugdosott!!!Emlékeim szerint nem az egyik legkellemesebb élmény volt az biztos.A bordáim szülés után még hetekig fájtak, úgy megsorozta a kis bogárkám.Ilyenkor már nagyon kicsi bent a hely...Kitartás Könnyû szülést.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor jó, nem aggódok azon hogy gond lehet és azért fáj. Ha ledölök akkor nekem sem fáj, csak furcsa volt. Hol fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány? Én Margitba és kisfiú.
nekem volt olyan, hogy még a könnyebb is kijött annyira fájt ahogy mozgott!
Elsõ vagyok, az Istvánban fogok szülni. Biztam a hétvégi hidegfrontban, de annyira kis lusta a drágám... nekem is fiam lesz!! :) ) Mi lesz a neve??
A kérdező hozzászólása: Noel lesz a neve. Nektek?
Megint elsõ. Nekünk Zsombor lesz!! Amugy hogy vagy? Mit gondolsz, mikor mentek? Nekem rengeteg jóslóm van, ma átaludtam a délutánt..olyan jó lenne már!!!
A kérdező hozzászólása: Egész jól vagyunk, nekem is rengeteg jóslóm van, néha nagyon fáj, de már nem reménykedem hogy hátha ma megyek. De jó lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!