Találatok a következő kifejezésre: Fáj a vádlim, (72 db)

Mitõl fáj a vádlim? 15/F

15 éves vagyok, kb. 171CM és 47kg, szóval nem túl magas és elég sovány. Sokat ülök gépnél, pl. elõzõ héten beteg voltam, és itthon gépeztem. A héten viszont már mentem, és azt veszem észre, hogy séta közben a jobb vádlim/lábszáram eléggé elkezd fájni. Itthon javarészt elmúlik, viszont ha befeszítem a vádlimat, akkor egy ponton szúró fájdalmat érzek.

Legjobb válasz: lehet, hogy begörcsölt egyik éjszaka a vádlid, csak nem emlékszel rá, na azután szokott ilyen fájdalom lenni a vádliban. de mozogj többet

lehet, hogy begörcsölt egyik éjszaka a vádlid, csak nem emlékszel rá, na azután szokott ilyen fájdalom lenni a vádliban. de mozogj többet
Nekem is ma reggel óta fáj mindkettõ, pedig nem sporotlok, és nem is sétáltam tegnap sokat... De anyunak is elkezdett most délután...
A kérdező hozzászólása: vicces, de most már mind2 fáj nekem is XD
Lehet, hogy a napokban sokat lépcsõztél, vagy egyéb olyan testmozgást végeztél, amit már rég nem (pl mosogattál, vagy vasaltál, vaaagy bicajoztál), és fel sem tûnt, hogy ez megerõltetõ, és most meg izomlázad van...

6 hetes babám szoptatom.5 napja fáj a vádlim egyfolytában. Szedhetek magneB6-ot vagy magnézium-kálcium készítményből többet? A napi adag mellett is fáj az izmom a vádlimon.

Nem tudom hogy hova írjam a kérdést. Talán ide volt a legjobb. Nem baj ha többet szedek? Volt másnak is izomgörcse szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm kifejezetten ajánlotta a Magne B 6-ot.

Nekem a védõnõm kifejezetten ajánlotta a Magne B 6-ot.
Nekem pedig kimondottan ellenjavalta. Lásd a betegtájékoztatót: http://www.pirulapatika.hu/210141460/betegtajekoztato/magne_..

Már 4 perc kocogástól fáj a vádlim, normális ez?

160 cm vagyok és max. 70 kg, a vádlim egyébként kicsit nagynak mondható, a hasammal, combommal és derekammal van bajom:/ 10 perc kocogás még menne is úgy érzem, csak érzem 4 perc után h fáj a vádlim:S vagy csak megszokás kérdése lesz?eddig nem nagyon mozogtam

Legjobb válasz: Vagy valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy az izmod fáj. Ha az izmod fáj ne állj meg semmikép, de ha már 4 perc után fáj, 15 perc után hagyd abba. És mindig fuss egyre többet.

Vagy valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy az izmod fáj. Ha az izmod fáj ne állj meg semmikép, de ha már 4 perc után fáj, 15 perc után hagyd abba. És mindig fuss egyre többet.


Mitõl fáj a vádlim?

Két napja folyamatosan fáj, húzódik a vádlimban az izom. Ez lehet magnéziumhiány, vagy valami más, ha sokat sétálok akkor jobb, a meleg fürdõ is segít.

Legjobb válasz: Ha megerõltetted, akkor izomláz is lehet. Amúgy igen, a magnézium jó rá. Próbálj vádli-gyakorlatot végezni. Megállsz enyhe terpeszben, enyhén hajlított térddel, és felemeled a sarkad lassan, majd visszaengeded. Ebbõl 10-15-ös sorozatokat végezz.

Ha megerõltetted, akkor izomláz is lehet. Amúgy igen, a magnézium jó rá. Próbálj vádli-gyakorlatot végezni. Megállsz enyhe terpeszben, enyhén hajlított térddel, és felemeled a sarkad lassan, majd visszaengeded. Ebbõl 10-15-ös sorozatokat végezz.

Futás után miért fáj a vádlim?

Már futok egy ideje... nem most kezdtem, de most úgy döntöttem hogy 5km-ről megemelem a távot 8-ra. Ezután másnap elkezdett fájni a vádlim (nem izomláz) pihentettem, majd egy hét múlva megint elmentem egy 8-asra, és ugyanúgy fájt. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: A 'vádlid' maga az izom. De fájhat ín is, nem? Meg is húzódhatott az izom, én inkább guggolnék ha már láb centrikus edzésrõl van szó, a maradék idõben pedig jógáznék vagy qigongoznék. Nem véletlen..

A 'vádlid' maga az izom. De fájhat ín is, nem? Meg is húzódhatott az izom, én inkább guggolnék ha már láb centrikus edzésrõl van szó, a maradék idõben pedig jógáznék vagy qigongoznék. Nem véletlen..
Szia! Évek óta edzek(kondi) és ugyan ez a problémám, azzal a különbséggel, hogy én már ha bemelegítésként futok 15 percet, másnaptól kezdve 3-4 napig szörnyen fáj a vádlim. Magyarázatot még én sem találtam rá, viszont megoldást igen. Ice power hûtõgéllel kenem be futás után és másnap, 3adnapra semmi bajom. Most még a melegítõkrémjüket fogom kipróbálni futás elõtt, hátha használ, bízom bennük.

Az lehetséges, hogy amelyik szalagom elszakadt az visszahuzodjon? Gondolok itt arra, hogy az also vége a vádlim fele ment el, a felső vége a combom felé. Ezt azért kérdezem, mert eléggé fáj a vádlim és a combom is (meg a térdem is. )

Szóval, még április környékén volt egy esésem kosárlabdázáskor, és a jobb térdem oldalra kifordult és hallani lehetett, hogy reccsent egyet. Elmentem orvoshoz, és annyit mondtak, hogy nincs eltörve pihentessem, jegeljem.. Mostanáig ugy jártam, hogy éreztem, hogy szétugrik a térdem és fájdalom is volt, azóta nem tudok sokat sétálni se... Elmentem megint egy másik városba, mert annyira nagy volt a fájdalom, hogy alig tudtam aludni. Most azt mondták, hogy nagy valószinüséggel elszakadt a térdszalagom. Bocsi a sok szövegért, de igy teljes a történet :)

Tegnap nagyon sokat futottam, naguon fáj a vádlim lehet a futástól?

csak bicegve tudok járni a bal vádlim miatt a futástól van vagy ez vmilyen húzódás?

Legjobb válasz: Szia! Lehet a futástól. Valószínûleg nem melegítettél be elég jól a futás elõtt, ez miatt meghúzódhatott a vádlid, vagy nagyon megerõltetted.

Szia! Lehet a futástól. Valószínûleg nem melegítettél be elég jól a futás elõtt, ez miatt meghúzódhatott a vádlid, vagy nagyon megerõltetted.
Megerõltetted, pihentesd.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi h válaszoltatok
Vagy még valami sport krémmel is bekenheted.Én ilyenkor Flectort, vagy SP54-et kenek rá.
esetleg nicoflex, ha bírod a krémet. bemelegítés helyett is akár.

Nem erőltettem meg, mégis 2 napja iszonyúan fáj a vádlim! Mitől lehet ez? 28 hetes pocakos

Legjobb válasz: Izomlázszerû fájdalom nekem is volt pár napig, miután begörcsölt a vádlim. Látatlanba azt gondolom neked is ez lehet, persze csak ha a napokban begörcsölt a lábad.

Izomlázszerû fájdalom nekem is volt pár napig, miután begörcsölt a vádlim. Látatlanba azt gondolom neked is ez lehet, persze csak ha a napokban begörcsölt a lábad.
Nekem egy párszor éjszaka begörcsölt a vádlim, következõ 1-2 nap izomlázszerû fájdalmat éreztem a lábamban. Magnézium, kálcium vagy homeopátiás golyó szedése segíthet, ha neked is emiatt van. 31 hetes kismami

Mit csinálják ha futásnál nagyon fáj a vádlim?

Van amikor fáj ha megnyomom a csontomnál de van amikor teljesen bemerevedik és pokoli így futni :-( :-( SEGÍTSETEK KÖSZI mire jó azok a színes ragtapaszok a sportolóknál???

Legjobb válasz: ha fáj ne fuss, pihentesd, futás elõtt mindig alaposan melegíts be, és ha elkezd fájni ne erõltesd... valamint nálam lúdtalp okozott hasonló tüneteket érdemes szakorvos véleményét kikérni...

ha fáj ne fuss, pihentesd, futás elõtt mindig alaposan melegíts be, és ha elkezd fájni ne erõltesd... valamint nálam lúdtalp okozott hasonló tüneteket érdemes szakorvos véleményét kikérni...
A bedurranás nem fáj.Csak kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: de ez olyan érzés hogy mindig fáj a vádlim minden lépésnél egyszer ugyanez volt a bajom ráfutottam és a másik nap nembirtam futni sõt lépni is alig :S
akkor nem bedurrant hanem meghúztad.
A kérdező hozzászólása: Pihentessem?
Igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!