Találatok a következő kifejezésre: Fáj a tegnap ota. nemtudom (2 db)

algopyrint ne. vegyél be inkább panadolt.
paramax raphid. sok sikert
szerintem, inkább semmit. Én sem vettem be, 3 napig egyfolytában fájt...
http://www.babanet.hu/faq/terpat06.php itt egy doki nyilatkozik.
A kérdező hozzászólása: ha hátul fáj a fejem az mit jelent?
Algopirint ne, de Panadol extra-t lehet! Nekem az orvos mondta, mivel migrénes vagyok. Neked sem tesz jót, ha sokáig szenvedsz és ez a babának sem árt.
Próbáld megmérni a vérnyomásodat, hátha alacsony vérnyomástól fáj a fejed, és azon kell segíteni...:)

Tegnap óta kicsit fáj a fülem, eléggé bent. Az álkapcsom is néha kattan egyet, és egyszer olyan is volt, hogy kattant, majd mintha valami csurgott volna belül. Nemtudom mi lehet ez. Fülgyulladás?

A fülgyulladásnak lehet köze az álkapocshoz?

Legjobb válasz: Nem az állkapcsod kattant, hanem be van gyulladva a középfüled, általa a fültõ mirigyed és sajnos az ad olyan érdekes recsegõ hangot. Ha nem javulsz, menjél el füll-orr gégészhez nem kell beutaló!

Nem az állkapcsod kattant, hanem be van gyulladva a középfüled, általa a fültõ mirigyed és sajnos az ad olyan érdekes recsegõ hangot. Ha nem javulsz, menjél el füll-orr gégészhez nem kell beutaló!
Otosporin fülcseppet kérj! Az a legjobb! Azonnal hat szinte. Nekem sokat volt gyulladt a fülem gyerekkoromban, de még mindig tartok itthon olyant.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat
Lehet akár cholesteatoma, nekem ilyen tünetekkel kezdõdött. Nézz utána a gugliban a cholesteatomának!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!