Találatok a következő kifejezésre: Fáj a tegnap ota (240 db)

Pár napja el kezdett fájni az ágyékom, mára már mind a két felől meg van duzzadva és nagyon fáj. A tegnap ota hüvelygomba tüneteit is észleltem, viszket és valami fehér sebek vannak a hüvelybemenetnél. Mi lehet az?

Legjobb válasz: a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!

a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!
Ha az ágyékod duzzadt és fáj, akor ez valamilyen komolyabb dolog, sürgõsen menj el a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, csak kiváncsi voltam, mert még soha nem volt ilyen tünetem.Nagyonn fájnak a mirigyek az ágyékomnál.
Mkét oldalon megduzzadtak az ágyéki nyirokcsomód, mégpedig azért hogy ne engedjék tovább a fertõzést. Én nemiszervi herpeszt is gondolnék, amikor már a kis hólyagok kifakadtak és ilyen kis fekélyek jelennek meg a helyükön. Majd írd meg mit mond a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: ok.Elõbb kellet volna mennem, de Németországbann vagyok, és ne nagyon tudom a nyelvet még.Egy ismerõsöm jön és majd fordit.
Erre én is kiváncsi vagyok, majd írd meg ha túl vagy rajta.
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál.Azt mondta hogy herpesz, adott krémet.3 nap és el mulik, csak nagyon fertõzõ, a párom nem szabad avval a törülközõvel törülközzön amit én használok és természetesen nincs szex.

A tegnap ota fájnak a melleim s 10én kellene megjöjön a mensim... Ez most pms jel vagy terheségre is utalhat?

Legjobb válasz: Ilyenkor még korai lenne bármit is mondani, mivel bármelyik lehet. Egyébként nekem mensi elõtt egy héttel már fájnak a melleim.

Ilyenkor még korai lenne bármit is mondani, mivel bármelyik lehet. Egyébként nekem mensi elõtt egy héttel már fájnak a melleim.

Kb. minden testrészem fáj a tegnapi szex óta. Mit csináljak vele?

Meghúztam a hátam,vállam,derekam,izomlázas a combom...

Legjobb válasz: Leszarjuk hogy mikor szexeltél.

Leszarjuk hogy mikor szexeltél.
máskor használj tusfürdõt, vagy amit nem bírsz elejteni
Leírtam mit kell tenned, neki is állhatsz. :)
Kutyaharapást szõrivel
Kend be magad lóbalzsammal.
Szerintem gargalizálj disznózsírral!
majd elmúlik, csak 2 hétig ne szexelj
Tud a srác, szerintem tartsd meg.
Nagyon viccesek vagytok mind. Izomlázra pihenni kell! Rádolgozni tilos! Tele vagy apró sérüléssel, ezeknek be kell gyógyulni. Jó meleg fürdõ is segít valamit.
Fájdalomra a szex a legjobb gyógyír:P
A kérdező hozzászólása: ez az hogy sosem volt még ilyen...és nem sajnáltatni vagy irigyeltetni akarom magam, csak mit lehet ezzel kezdeni??
szexelj megint tornázz
De leginkább az agyadban van izomláz.
nem melegítettél be, szép, elõtte kellene 20 felülés 20 felszökkenés 2 km futás
Most sajnáljunk, vagy irigyeljünk?
már nem azé de ki a f aszt érdekel?
Az izomlázra rá kell dolgozni! Úgy hamarabb elmúlik.
Örülj magadnak és mosolyogj mint a tejbetök. Akinek egy jó szex után az izomláz a gondja, meg sem érdemli ;)
meghúztad a hátad? hogy hoztad össze? jó hogy fáj mindened..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen annak aki hasznos választ adott, és próbált segíteni! (igen, tud a srác, bár ne fájna semmim)

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

Lehetséges ez? Tegnap este óta fáj a fejem, tegnap is, ma is vettem már be gyógyszert, kicsit folyik az orrom.

A médiában most ezzel a sertésinfluenzával riogatnak.Ugye nem az lett nekem?Nem vagyok hülye, sem hipohonder, egyszer?en csak félek, mert nem szokott így fájni a fejem..

Legjobb válasz: Ne aggódj nincs semmi baj! Nekem tegnap, egész nap úgy fájt a fejem, h azt hittem elájulok.

Ne aggódj nincs semmi baj! Nekem tegnap, egész nap úgy fájt a fejem, h azt hittem elájulok.
Szerintem ha egyéb tünetek nincsenek pl. láz, végtagfájdalmak, akkor még a sima influenza is kizárható. De ha nem vagy jól, menj el dokihoz. Sertésinfluenzáról: Milyen tünetekkel jár a fertõzés és mit tehetünk saját biztonságunk érdekében? A beteg emberek között a leggyakrabban elõfordult tünetek közel azonosan a humán influenza vírusok által okozott tünetekkel. Magas láz, végtagfájdalmak, étvágytalanság, orrfolyás, tüsszögés, torokfájás, fejfájás. Néhányan számoltak be hasmenésrõl, hányásról A fertõzés rendszerint fertõzött emberrõl közvetlenül, illetve olyan zárt térben, ahol fertõzöttek tartózkodnak könnyen terjedhet. A járványügyi hatóságok a következõ prevenciós intézkedéseket javasolják: • Fedje be az orrát és száját zsebkendõvel, amikor a köhög vagy tüsszent.. Használjon papírzsebkendõt, és dobja a szemétbe! • Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel, különösen köhögés vagy tüsszentés után. Alkoholbázisú kézmosók is hatásosnak bizonyulnak. • Próbálja elkerülni a szoros kapcsolatot a beteg emberekkel. • Ha Ön beteg, lehetõleg maradjon otthon, és korlátozza a kapcsolatot a többiekkel, Figyelmeztetõ jelek, amikor azonnal orvoshoz kell fordulni: A gyermekeknél sürgõs orvosi ellátásra van szükség ha : • Gyors légzést, vagy légzési nehézséget tapasztal • Bõrszíne kékes • Nem iszik elég folyadékot • Túlzottan aluszékony, nem élénk • Influenza-szerû tünetei javulnak ugyan, de visszatér a láz, köhögés A felnõtteknél figyelmeztetõ jel arra, hogy sürgõs orvosi ellátásra van szükség: • Légzési nehézség vagy légszomj • Fájdalom vagy nyomásérzés a mellkasban és a hasban • Hirtelen szédülés • A súlyos, vagy tartós hányás
Biztos valamilyen vírusos fertõzés, én is kaptam már el hasonlót, 5 napig fájt a fejem (gyógyszerek mellett). 1 hét alatt lezajlik...
Azért nem szokott így fájni, mert bebeszélted magadnak, hogy sertésinflulenzád van. Ha tudnád a betegség tüneteit, azt is felefedznéd magadon, biztosra veszem. De attól ez még csak egy sima megfázás...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Amúgy tényleg nem vagyok hipohonder, és most magamat sem értem, h hogy hihetem ezt..
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Nagyon szépen köszönöm a teljes válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Elképzelhető hogy a fogamzásgátlótól fáj a fejem már majdnem tegnap este óta?

5 hónapja szültem császárral, és 3 hónapja szedem a yasminelle fogamzásgátlót, és tegnap este felé kezd?dött a fejfájás és ma észrevettem hogy vérzek is egy kicsit!

Legjobb válasz: tegnap este óta nekemis fáj a fejem, de nekem tuti nem a foggátlótól. nemvagy frontérzékeny?

tegnap este óta nekemis fáj a fejem, de nekem tuti nem a foggátlótól. nemvagy frontérzékeny?
igen. én is ezt szedem és nekem is többet fáj a fejem mint elõtte, de én még kiegyezek vele.
A kérdező hozzászólása: De eddig nekem nem fájt a fejem és most pár napja mulott el a mensesem! Nem tudom mitõl vérezhetek!

Fogammal van gond vagy? Tegnap óta lázas vagyok illetve fáj a fejem, fájnak az izmaim, ráz a hideg, fáj a torkom és köhögöm. És elkezdett fájdogálni az egyik felső fogam. Többi lent!

Szóval elkezdett fájni az egyik fogam. Bal felső 4-es vagy 5-ös. Coldrex, Tantum Verde, Zinnat, ACC600, Aflamin Rapid-ot szedek. Valami gond van a fogammal, vagy ez a kis fájdogálás betudható az állapotomnak és a gyógyszereknek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem is a fogad fáj, hanem arcüreg gyulladásod van. Kopogtasd meg a mutató ujjaddal az arcüregedet. Ha érzékeny, akkor ott a bibi.

Lehet, hogy nem is a fogad fáj, hanem arcüreg gyulladásod van. Kopogtasd meg a mutató ujjaddal az arcüregedet. Ha érzékeny, akkor ott a bibi.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem fáj. Meg ma voltam dokinál õ se mondta, mondjuk nem nézte meg, de érzem, hogy a fogam az.
Akkor nincs mit tenni, irány a fogászat!
A kérdező hozzászólása: Most érezhetõen javult az állapotom ( kop-kop-kop ), és a fogam se fáj ( kop-kop-kop ). Szóval megyek is vissza az ágyba. Bevettem a gyógyszereket és facsartam narancsot is. Kb 3 deci tömény C vitamin.

20 hetes kismama vagyok, tegnap óta fáj ott lent, meg a kismedencénél. Nem tudom ez normális e, volt e másnak is így? Elég kellemetlen érzés. Nincs dokim, de ha nem javul mindenképp megyek vizsgálatra!

Legjobb válasz: Én 15 hetes vagyok, folyamatosan fáj a medencém. Elmentem dokihoz és azt mondta, persze, hogy fáj, hiszen a medencecsontnak is tágulnia kell terhesség alatt. Ezt érezheted fenn a derekadnál vagy lenn a csípõdnél is. Remélem segítettem :-)

Én 15 hetes vagyok, folyamatosan fáj a medencém. Elmentem dokihoz és azt mondta, persze, hogy fáj, hiszen a medencecsontnak is tágulnia kell terhesség alatt. Ezt érezheted fenn a derekadnál vagy lenn a csípõdnél is. Remélem segítettem :-)
A kérdező hozzászólása: akkor ne haragudj, azt hittem megint valami fiatal anyuka, akinek ez a legnagyobb baja! tényleg bocsi! ne aggódj, hátha te szerencsés leszel! :)
Kedves Kérdezõ, nem rád értettem, hanem azokra, akik genetikailag olyan alkatúak, hogy teljesen kiszélesednek. Sajnos én is ilyen alkat vagyok. Látnád a nõi felmenõimet, értenéd, hogy miért aggódok, de "nem így állok a terhességhez".
A kérdező hozzászólása: miért lennél az??? nem értem akik így állnak a terhességhez.... nekem második baba, elsõ babámmal sose fájt sehol, ezért tettem fel a kérdést! de én sem voltam se széles se tehén.csak odafigyelés kérdése! most 54kilóról kezdtem ezt a terhességet, tök vékonyan!
Az a szörnyû, hogy ilyenkor szélesedik a csípõ, és szülés után nem fog visszamenni, hanem kitellik zsírral. Mégcsak a 7. hétben járok, de már rettegek attól, hogy nagyseg*û kistehén leszek. :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtál te is! nekem azért fura, mert második baba és elsõvel abszulut semmi ilyet nem éreztem. de védõnõvel is beszéltem, õ is ezt mondta tágulnak a medencecsontok, meg ugy minden és ezzel jár :) meg is nyugodtam.
Utolsó vagyok, most 23 hetes.
Nekem is ugyan ez volt a 19.-20. héten és egyre többször van kisebb-nagyobb szurkálás, nyilalás itt-ott azóta is. Teljesen normális, de persze én is aggódtam emiatt. Az én dokim is mondta, hogy ezek természetes dolgok, dolgozik a természet. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, igen segítettél, megnyugtató azért hogy másnak is van így :)
Reméljük a legjobbakat!! :) Boldog babavárást!!

11 hetesen Fáj a hasam! Orvoshoz kéne mennem? Tegnap óta fáj a hasam közép tájon, elég éles fájdalom de csak egy-egy lüktetés pillanatáig.

Olyan mintha nagyokat lüktetne,és olyankor nagyon kellemetlen,fáj.Ma is most kezdte d.után,és tegnap is d.után fájt.Most fekszem,de elég sokat dolgoztam,mentem ma itthol.Ha este is fáj megnézessem ügyeleten?Nem küldenek el,hogy ha nem görcsöl ne izguljak?Szfárra mennék.

Legjobb válasz: Ha nem fáj nagyon akkor természetes, ha nagyon fáj akkor minnél elõbb lásson orvos!! 33hkm.

Ha nem fáj nagyon akkor természetes, ha nagyon fáj akkor minnél elõbb lásson orvos!! 33hkm.
A kérdező hozzászólása: Határ eset, van amikor megilyedek, mert egymás után 2-3szor belenyilal, élesen.
Orvos. Ezt négy terhesség után merem ajánlani. Fontos, hogy lásson!
A kérdésedben a válasz PETEÉRÉS miatt.Eddig nem érezted?
ezt a sárgatest okoza, ami ilyenkor irritál belül valamit, azt érzed.
Ovulációs fájdalmad van, ez teljesen normális.Nekem ha pé-m van, elõfordul, hogy 2-3 napig is fájdogál a hasam.
A kérdező hozzászólása: nem éreztem eddig és a hüvelyembe is érzek egy kis fájdalmat.
Biztos kisugárzik oda a fájdalom.Holnapra már sokkal jobb lesz hidd el.
Eddíg én sem éreztem ovufájdalmat, de ebben a hónapban igen.Szerintem nálad is ez van.
Az is normális folyamat, a dr szerint egy nagy pete is okozza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!