Találatok a következő kifejezésre: Fáj a tegnap (912 db)

Kb. minden testrészem fáj a tegnapi szex óta. Mit csináljak vele?

Meghúztam a hátam,vállam,derekam,izomlázas a combom...

Legjobb válasz: Leszarjuk hogy mikor szexeltél.

Leszarjuk hogy mikor szexeltél.
máskor használj tusfürdõt, vagy amit nem bírsz elejteni
Leírtam mit kell tenned, neki is állhatsz. :)
Kutyaharapást szõrivel
Kend be magad lóbalzsammal.
Szerintem gargalizálj disznózsírral!
majd elmúlik, csak 2 hétig ne szexelj
Tud a srác, szerintem tartsd meg.
Nagyon viccesek vagytok mind. Izomlázra pihenni kell! Rádolgozni tilos! Tele vagy apró sérüléssel, ezeknek be kell gyógyulni. Jó meleg fürdõ is segít valamit.
Fájdalomra a szex a legjobb gyógyír:P
A kérdező hozzászólása: ez az hogy sosem volt még ilyen...és nem sajnáltatni vagy irigyeltetni akarom magam, csak mit lehet ezzel kezdeni??
szexelj megint tornázz
De leginkább az agyadban van izomláz.
nem melegítettél be, szép, elõtte kellene 20 felülés 20 felszökkenés 2 km futás
Most sajnáljunk, vagy irigyeljünk?
már nem azé de ki a f aszt érdekel?
Az izomlázra rá kell dolgozni! Úgy hamarabb elmúlik.
Örülj magadnak és mosolyogj mint a tejbetök. Akinek egy jó szex után az izomláz a gondja, meg sem érdemli ;)
meghúztad a hátad? hogy hoztad össze? jó hogy fáj mindened..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen annak aki hasznos választ adott, és próbált segíteni! (igen, tud a srác, bár ne fájna semmim)

Pár napja el kezdett fájni az ágyékom, mára már mind a két felől meg van duzzadva és nagyon fáj. A tegnap ota hüvelygomba tüneteit is észleltem, viszket és valami fehér sebek vannak a hüvelybemenetnél. Mi lehet az?

Legjobb válasz: a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!

a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!
Ha az ágyékod duzzadt és fáj, akor ez valamilyen komolyabb dolog, sürgõsen menj el a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, csak kiváncsi voltam, mert még soha nem volt ilyen tünetem.Nagyonn fájnak a mirigyek az ágyékomnál.
Mkét oldalon megduzzadtak az ágyéki nyirokcsomód, mégpedig azért hogy ne engedjék tovább a fertõzést. Én nemiszervi herpeszt is gondolnék, amikor már a kis hólyagok kifakadtak és ilyen kis fekélyek jelennek meg a helyükön. Majd írd meg mit mond a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: ok.Elõbb kellet volna mennem, de Németországbann vagyok, és ne nagyon tudom a nyelvet még.Egy ismerõsöm jön és majd fordit.
Erre én is kiváncsi vagyok, majd írd meg ha túl vagy rajta.
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál.Azt mondta hogy herpesz, adott krémet.3 nap és el mulik, csak nagyon fertõzõ, a párom nem szabad avval a törülközõvel törülközzön amit én használok és természetesen nincs szex.

Fáj a négyfejű combizmom, és tapintásra elég kemény is. ( a térdem is belül fáj azóta) tegnap futottam, de nem fájt közben, itthon lettem erre figyelmes, tegnap este. Nyújtani akartam, de fájt, feszült. Mi lehet ez?

Nem izomhúzódás szerintem, hisz azt olvastam, az olyan lett volna, mintha "jeges fuvallat" haladt volna át az izmon,de nekem ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Izomláz.

Izomláz.
A kérdező hozzászólása: jaj..:D biztos, hogy nem az! :D

Lehetséges ez? Tegnap este óta fáj a fejem, tegnap is, ma is vettem már be gyógyszert, kicsit folyik az orrom.

A médiában most ezzel a sertésinfluenzával riogatnak.Ugye nem az lett nekem?Nem vagyok hülye, sem hipohonder, egyszer?en csak félek, mert nem szokott így fájni a fejem..

Legjobb válasz: Ne aggódj nincs semmi baj! Nekem tegnap, egész nap úgy fájt a fejem, h azt hittem elájulok.

Ne aggódj nincs semmi baj! Nekem tegnap, egész nap úgy fájt a fejem, h azt hittem elájulok.
Szerintem ha egyéb tünetek nincsenek pl. láz, végtagfájdalmak, akkor még a sima influenza is kizárható. De ha nem vagy jól, menj el dokihoz. Sertésinfluenzáról: Milyen tünetekkel jár a fertõzés és mit tehetünk saját biztonságunk érdekében? A beteg emberek között a leggyakrabban elõfordult tünetek közel azonosan a humán influenza vírusok által okozott tünetekkel. Magas láz, végtagfájdalmak, étvágytalanság, orrfolyás, tüsszögés, torokfájás, fejfájás. Néhányan számoltak be hasmenésrõl, hányásról A fertõzés rendszerint fertõzött emberrõl közvetlenül, illetve olyan zárt térben, ahol fertõzöttek tartózkodnak könnyen terjedhet. A járványügyi hatóságok a következõ prevenciós intézkedéseket javasolják: • Fedje be az orrát és száját zsebkendõvel, amikor a köhög vagy tüsszent.. Használjon papírzsebkendõt, és dobja a szemétbe! • Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel, különösen köhögés vagy tüsszentés után. Alkoholbázisú kézmosók is hatásosnak bizonyulnak. • Próbálja elkerülni a szoros kapcsolatot a beteg emberekkel. • Ha Ön beteg, lehetõleg maradjon otthon, és korlátozza a kapcsolatot a többiekkel, Figyelmeztetõ jelek, amikor azonnal orvoshoz kell fordulni: A gyermekeknél sürgõs orvosi ellátásra van szükség ha : • Gyors légzést, vagy légzési nehézséget tapasztal • Bõrszíne kékes • Nem iszik elég folyadékot • Túlzottan aluszékony, nem élénk • Influenza-szerû tünetei javulnak ugyan, de visszatér a láz, köhögés A felnõtteknél figyelmeztetõ jel arra, hogy sürgõs orvosi ellátásra van szükség: • Légzési nehézség vagy légszomj • Fájdalom vagy nyomásérzés a mellkasban és a hasban • Hirtelen szédülés • A súlyos, vagy tartós hányás
Biztos valamilyen vírusos fertõzés, én is kaptam már el hasonlót, 5 napig fájt a fejem (gyógyszerek mellett). 1 hét alatt lezajlik...
Azért nem szokott így fájni, mert bebeszélted magadnak, hogy sertésinflulenzád van. Ha tudnád a betegség tüneteit, azt is felefedznéd magadon, biztosra veszem. De attól ez még csak egy sima megfázás...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Amúgy tényleg nem vagyok hipohonder, és most magamat sem értem, h hogy hihetem ezt..
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Nagyon szépen köszönöm a teljes válaszodat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Tegnap derült ki, hogy terhes vagyok! Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert ma elég inteziven fáj a hasam! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Pár nap múlva kellenne megjönnie,de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes,hogy fáj?

A kérdező hozzászólása: Pár nap múlva kellenne megjönnie, de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes, hogy fáj?
A koraterhesség pregnáns jellemzõje az érzés, mintha " meg akarna jönni ". Az óvatosság azonban nem árt. Ez pedig konkrétan a pihenést jelenti. A csöpp kis lény még nagyon sérülékeny és most kell nagyon vigyázni rá. Nem gyõzzük hangsúlyozni a koraterhesség rendkívüli kíméletet igénylõ idõszakát. Önbizalom és no aggódás, pihenéssel egybekötve kedves kismama!
Szia! Nekem egész hónapban görcsölt és fájt a hasam mikor kiderült hogy terhes vagyok. Mondtam az orvosnak is aki megnyugtatott hogy ez normális. Növekszik a méhed, nyúlnak a szalagok, és még a szervezet is emlékszik hogy megkéne jönni a mensidnek. Ha tegnap derült ki a terhesség, akkor gondolom most lenne aktuális a vérzésed. Nyugodj meg, ne idegeskedj. Boldog babavárást! :) ))
Szia! Gratulálok! Én ezt a vérbõl terhességi tesztet nem ismerem! Mi ez?
A kérdező hozzászólása: Nagyon korai terheséget is ki tudnak mutatni belõle!Megnézik, hogy van-e Béta hCg a véredben és, ha van akkor mennyi!
utolsó vagyok! :) értem, ezt a módszert ismerem! Azt hittem, hogy te csináltad magadnak otthon! :) Jó babavárást neked! A pocifájás miatt ne aggódj, az természetes terhesség elején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!!

Múlthéten 1-2napon keresztül szédültem fájt a fejem köhögtem Tegnap előtt meg ma fájt a fejem (tegnap nem)?

Lehet hogy agydaganatom van ?

Legjobb válasz: Az, hogy pár napig szédülsz az nem azt jelenti egybõl, hogy agydaganatod van. Sokféle oka lehet a szédülésnek, pl. vérnyomás probléma vagy más keringési probléma. De folyadékhiány is okozhatja. Figyelj oda, hogy napi 2-3 liter vizet elfogyassz!

Az, hogy pár napig szédülsz az nem azt jelenti egybõl, hogy agydaganatod van. Sokféle oka lehet a szédülésnek, pl. vérnyomás probléma vagy más keringési probléma. De folyadékhiány is okozhatja. Figyelj oda, hogy napi 2-3 liter vizet elfogyassz!
A kérdező hozzászólása: az is lehet hogy nem vagyok kipihent ? este 11 és éjfél fele szoktam lefeküdni gépezek, telefonozok, tvzek és 6kor pedig kelek?:s
Igen, a kevés alvás is okozhatja. Pihenj többet!
Én nem tapasztaltam ilyesmit, de semmi nem kizárt. Ha több napi fáj, akkor hagyd abba, és kiderül.

Elvileg most hétvégén lenne peteérésem. Amikor együtt voltunk tegnap párommal, eléggé fájt a méhem. Mitől lehetett?

Ilyet még sosem éreztem: mintha párom a méhemet döfködte volna..Lenntebb van a méhem? Vagy mert peteérésem lesz elvileg hétvégén?

Legjobb válasz: Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??

Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??
Ez a kérdés engem is érint, ezért keresgéltem a neten, de csak ennyit találtam: A peteérés folyamán létezik-e, hogy a hüvely megrövidül és a méhszáj az aktus során érezhetõvé válik? Válasz: Igen. A peteérés környékén a hüvelyizmok (meg persze a méh és függelékeinek) motilitása is megváltozik, épp a fogantatást elõsegítendõ. Egyébként átlagos partneri "méretek" esetén a méhszáj egy normál aktus során is érezhetõ, legfeljebb a mozgékonysága , konzisztenciája, ritmikus összehúzódása nem olyan mértékû/feltûnõ. Dr. Nagy László

Kisbabát szeretnék próbálkozunk a párommal 2hete fáj a hasam bal petefészkem fáj és szúr regel hányinger tegnap meg tegnap elött fehér kcisit áttetsző valami jött ki belőlem? Mi volt ez?

1hét van még a nem vártig kisbabát szeretnénk álítólag lehetek terhes is mivel ezek tünetek ( egyik ismer?s?m mondta) de tegnap meg tegnapelött nagyon megilyedem iylen még soha nem volt velem! válaszokat el?re is ksözönm

Legjobb válasz: Ha barnázás lett volna,az jobb hír lett volna. 1 hetet kéne várni,ha nem jön meg tesztelj.Lehet felfázástól is az a fehér golyás,vagy most van peteérés,mivel nem mindenkinek van középidõben.Nekem is mensi elötti héten van.

Ha barnázás lett volna, az jobb hír lett volna. 1 hetet kéne várni, ha nem jön meg tesztelj.Lehet felfázástól is az a fehér golyás, vagy most van peteérés, mivel nem mindenkinek van középidõben.Nekem is mensi elötti héten van.
hát ha még van egy heted a mensiig, akkor a hányinger az nagyon korai!
A kérdező hozzászólása: ahogy megtudjuk másnap kezdjünk el házat keresni, meg szervezni a költözést?
Azonnal :) Ne úgy állj hozzá hogy koraszülés....hanem úgy hogy egy 9 hónapig tartó édes állapot! Elõzõ hozzászólások gyártója! Ada. :)
A kérdező hozzászólása: örülnék ha kisbabám lenne! wárommár nagyon hogy pocakomba legyen! de mivel párommal öszefogunk költözni miután megfognt baba akkor kb mikor kéne elkezdeni költözködni? mivel fenn áll a koraszülés esélye is mindenkinél
Nincs kizárva! :) Elõzõ hozzászóló!
A kérdező hozzászólása: elvileg múlthétenm volt peteérésem! elképzeletõ hogy kis élet van pocakomban? holnaptól egész vasárnap délutánig aktívan fogunk..... babát gyártani
Megint én vagyok. Figyu, ha babás lennél, akkor a vérzés miatt kéne aggódni, ettõl nem kell megilyedni, hidd el! Már annyira kitanultam a nõgyógyászatot a mûtétek meg a többi nyüg miatt, hogy lassan ledoktorálhatnék! :)
Mikor van peteérés, azt tudod? ha most van akkor szerintem ma kapd el apát, vagy holnap estétõl aktívan :)
A kérdező hozzászólása: hétvégén együt leszünk a párommalazaz holnaptól vasárnapig! akkor érdemes lenne még próbálkozni? félek hoyha babás vagyok akkor valami bajvan!
A kérdező hozzászólása: nemtudom már mennyi van mert kicsit egyre nehezebben bírom hányingerem van meg minden! de csak reggel napközben egyszer egyszer ja nem baba akkor nem tudom mi
Most fáj, vagy izomláz? Ha izomláz nem gond, ha fáj már lehet baj.
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy nem tudom eldönteni, valamikor fáj valamikor meg izomláz :D
Ha te nem tudod eldönteni, szerinted neten keresztül tudja valaki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!