Találatok a következő kifejezésre: Fáj a szurkál a hasam, volt (18 db)

Volt már úgy valaki, hogy mensi előtt nagyon fájt és szúrkált a hasa? Biztos volt benne, hogy meg fog jönni az érzések alapján, de mégsem és közben terhes volt?

És a várt mensi el?tt nem volt semmilyen terhes tünete? Tudom butaságnak hallatszik a kérdésem, de annyira szeretnék terhes lenni.Válaszotokat el?re is köszi. Csütörtökön, vagy pénteken nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Sziasztok! Közönöm a gyors válaszokat. Nekem folyás nem volt jellemzõ az elmúlt napokban, inkább tegnap óta van egy picike, de az csak ilyen maszatos a bugyimon. Attól félek, hogy ez mensi lesz. Egyébként igazatok van lányok. Én is így gondolom, hogy a nem várt elõtt butaság a testünket figyelni. Csak azért kezdtem el megint foglalkozni ebben a hónapban is korán, mert szoktalanul erõsen fáj a hasam napok óta, ami eddig nem volt jellemzõ. azért még remélem fognak még sokan véleméányeket írni. Egyébként lehet, hogy korai, de már arra gondoltam, hogy csinálok egy tesztet.

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Közönöm a gyors válaszokat. Nekem folyás nem volt jellemzõ az elmúlt napokban, inkább tegnap óta van egy picike, de az csak ilyen maszatos a bugyimon. Attól félek, hogy ez mensi lesz. Egyébként igazatok van lányok. Én is így gondolom, hogy a nem várt elõtt butaság a testünket figyelni. Csak azért kezdtem el megint foglalkozni ebben a hónapban is korán, mert szoktalanul erõsen fáj a hasam napok óta, ami eddig nem volt jellemzõ. azért még remélem fognak még sokan véleméányeket írni. Egyébként lehet, hogy korai, de már arra gondoltam, hogy csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem sajnos ma megjött. Így úgy döntöttem, hogy soha többé nem adok a várható mensi elõtt tapasztalt tünetekre. Másoknak viszont sok szerencsét!
szerintem nagyon a nem várt elõtt senki ne keresse a tüneteket, majd lesz, ahogy lesz.
Szia! Ezzel én is egyet értek. Én a nemvárt elõtt már nagyon sok tünetet produkáltam, de mindíg megjött. Úgyhogy most már csak abban hiszek ha nem jön meg, az elõtte lévõ tüneteknek nem.
Igen voltam én is úgy.Akkor is ha baba volt akkor is ha nem.Eldönteni ennyibõl nem lehet. A hõ leesik a mensi elötti napon vagy a mensi napján.Egyedül ez volt nekem biztos jel.
Szia! Nekem is van még 2 napom, de a tüneteim alábbhagytak, nem tudom, miért! A hõm viszont ma reggelre feljebb ment, a cicim csak érintésre érzékeny, a folyásom nem krémes, inkább picit bõvebb. Írj majd, ha nem jön meg és tesztelsz, bármi lehet! Amúgy a mensziszerû görcs lehet menszi és baba tünet is.
Szerintem tesztelhetsz egész nyugodtan, már ki kell mutatnia, majd írd meg drukkolok:) )
Szia! Nem korai a teszt! :) ! TEsztelhetsz reggel nyugadtan! MAJd írd meg!! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Csinaltam tesztet s kimutatta a babát, de ugy, hogy halványabb volt a csik mint a másik.Akkor ez már biztos?Csináljak még1-et késöbb?
SZIA!! GRATULÁLOK!!! CSinálj pár nap múlva is , az már tuti , hogy erõsebb lesz! Mikorra nem várod? CSinálj annak a napján!
Gratulálok!!! Akkor ott baba van!!! Sok boldogságot, probléma mentes babavárást!!!

Ma a férjem azt mondta hogy nagyobb egy picit a cicim. Nem fáj, csak néha érzékeny. Fehéres folyásom van és mára nem várom. Még menzis görcsöm sincs pedig pár napja volt. Csak néha szurkál a hasam. Lehet hogy baba van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Hétfőn (május.19én) kell megjönni a havimnak, de előbb vettem egy tesztet és kimutatta hogy terhes vagyok. Nem rég volt egy vetélésem és eléggé félek, kicsit szurkál a hasam meg olyan érzésem van mintha +akarna jönni. Ez normális ha fáj?

Igyekszem sokat pihenni, szedek magzatvéd? vitamint, sok gyümölcsöt eszem.Csak visszagondolva a vetélésre ami volt most eléggé félek (4-5 hetes voltam). Nagyon vártuk a babát!!

Legjobb válasz: Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:)) gratula 20 hetes kismama

Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:) ) gratula 20 hetes kismama
Ez teljesen normális érzés, de mivel volt egy vetélésed mielõbb menj orvoshoz, mert lehet utrogestant kell szedned, ami magzatmegtartó, nehogy megint elõforduljon a baj. Mindenképp siess a dokihoz, ha nagyon aggódsz menj egy ambulanciára szülészeti- és mondd hogy nagyon meg vagy ijedve, biztos ellátnak majd. Én is ilyen gyógyszert szedek, és tudom milyen. Ha dohányzol, tedd le, mert vetélés utáni közvetlen terhességnél nagyobb a rossz hatása. Pihenj , feküd, menj táppénzre. Ne idegeskedj, mert az csak árt.Sok-sok sikert, és nagyon drukkolok- Pécs
Szia Nekem is a mindjart megjon erzes ugy kb.a 10 hetig megvolt, es arra azt mondtak, h teljesen normalis. A veteles miatt menj mihamarabb orvoshoz, es gondolom, h fog adni vmi gyogyszert es tuti, h nem lesz semmi baj. Nagyon gratulalok nektek 24 hetes kismama
Szia!Mindenképp menj orvoshoz, és ne izgulj! Én 10 hetesen vetéltem el decemberben. Most újra terhes vagyok, 11 hetes, és duphastont szedek, mert a 9. hétben elkezdtem barnázni.Azóta fekszem, és bízom benne, hogy minden oké.Ne halogasd a dokit, bármi van, menj el, és megnyugszol!Az érzéseid normálisak, megértelek. Boldog babavárást! Móni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segített a biztatásotok, meg az hogy nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Még eddig nem jött meg, úgy érzem nem is fog. A rosszulléteim nem változtak, meg van az émelygés, mell fájás, fáradékonyság.A vetélésem nekem is barnás folyással kezdõdött, de akkor napokkal elõre mindig fájt a hasam. Akkor hívtam a dokit magneB6-ot meg Rutascorbint kaptam, de sajna nem segített már. Igyekszem nem gondolkodni, csak pozitívan hozzáállni, és élvezni a terhességet amit már annyira vártam!! :-))))

5 nap mulva kéne megjönnie, szurkál a hasam alul, cicim fáj, hányingerem van délutánonként, a hőm 36.8 már pár napja (hó elején 36.3 volt). Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!

Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!
Nekem is szurkál a hasam, mellbimbom is érzékeny, de más tünetem nincs és 2 csikos lettem ma.Ma kellett volna amugy megjönnie.Szerintem reménykedhetsz!
Szia!Reménykedni mindig szabad, de azért figyelembe kell azt is venni, hogy mi nõk ha nagyon szeretnénk babát, akkor akár be is képzelhetjük a tüneteket.Az hogy most magasabb a hõd, az teljesen normális mensire utaló jel.Az alig egy hetes terhességnél rendkívül ritka, hogy már hányingere legyen az embernek, de van rá példa(ld.elõttem író).A hányinger általában 6-7 hetes terhességtõl éri utol szegény kismamákat.Én egy méhen kívülin, egy spontán vetélésen vagyok túl, most 5 napot késett, én is azt hittem, hogy baba, de megjött.Ilyen az élet.Ha állandóan magadat figyeled, nem fog a baba összejönni.Törõdj a pároddal, de ne minden percedet a baba gondolata töltse ki.Az nem baj, ha eseményemlékeztetõbe beírod a telcsidbe, hogy pontosan mikorra várod a havid, csipogásra állítod, és mész tovább.Aztán lesz nagy a meglepi, hogy hoppá, nem is jött meg.....De azért szorítok.Egy 2 éve próbálkozó öreg(24 éves)róka
Hali Lehet ehhez kapcsolva új kérdésem? Nekem minden hónapban szurkál a hasam és kétszeresére dagad a mellem, és nagyon feszül. Hányinger is elõfordul. 25 vagyok. És eléggé összevissza jön meg, 22-39 napra. Ugye el kéne mennem dokihoz, mert vmi nem oké... Köszi

Együtt voltunk a párommal megszakítással félidőben, ez volt kb 1 hete. Szurkál a hasam fáj a derekam, néha szédülök és a cicim is mintha nagyobb lenne. Lehet teherbe estem?

Igaz nem mostanra terveztük, azért védekeztünk megszakítással mert ha így összejön, akkor sincs baj, örülünk neki.

Legjobb válasz: Hozzá tenném hogy 30 naposak a ciklusaim.

A kérdező hozzászólása: Hozzá tenném hogy 30 naposak a ciklusaim.
Elképzelhetõ h terhes vagy, de lehet a közelgõ menstruáció jele is! Ha nem jön meg a szokott idõben, csinálj egy tesztet, addig felesleges, úgy sem mutatna még semmi!
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam hogy lehet elõváladéktól teherbe esni. Lehet nálam is ez történt? Szúrkálhat azért a hasam már 6 napja?
Igen, ha az elõváladék spermát is tartalmaz. Szerintem a tüneteid elég babásak! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy!

02.24én kellett volna megjönnie, 15 napja késik.3-szor teszteltem, mindhárom negatív. Semmim nem fáj már, kb.2 hete, csak a mellbimbóim fájnak. Néha a jobb petefészkem szurkál. Hányingerem volt, a hasam aljában húzás szerű fájdalmat éreztem. Mi lehet?

A h?m 36,1-36,3 között mozog. A normális hÕm 35,7-35,8 fok. Mi bajom lehet? Babára nem merek gondolni, de jó lenne.Szerintetek mi lehet????

Legjobb válasz: Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.

Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Holnap megyek dokihoz.
Képzeld én pont ugyanígy vagyok!! És a tüneteim is hajszálra ugyanazok. és a tesztjeim is negatívak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond neked az orvos. Én jövõ hétre kaptam idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Mégsem holnap, mert a doki szabira megy. Majd csak március vége.....Nem tudom, hogy hogyan bírom ki......Ez az én formám.

Fáj a derekam, szurkál a hasam, volt barna pecsétem, fáradékony vagyok mostanában, fáj a cicim. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek lehetnek terhességre utaló jelek is,és lehetnek mensi tünetek is. Késik már? Mert ha igen, akkor biztosabb lehetsz abban h baba van. De a teszt mindenre választ ad.

Ezek a tünetek lehetnek terhességre utaló jelek is, és lehetnek mensi tünetek is. Késik már? Mert ha igen, akkor biztosabb lehetsz abban h baba van. De a teszt mindenre választ ad.
A kérdező hozzászólása: Negativ lett!ma meg is jött
Nos mi a helyzet? csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Már 6 hónapja próbálkozunk!Próbálom nem beleélni magam! A párom váltig állitja, hogy most sikerült!Õ érzi!Olyan megjön érzésem van, nagyon feszit ott lent!Ez csak ma kezdõdött!Mitõl lehet?
jó jel, de ne éld bele magad, nagyon rossz a csalódás. mióta vártok a bébire?
A kérdező hozzászólása: Már a mellem is eres és be van sötétedve körülötte!Az jó jel a babához?
második válaszoló vagyok. a megérzésem szerint talán most sikerült. ezen kívül a lehetséges fogantatástól számítva pár nappal késõbb kezdõdött erõs mellfájdalom ( az elõzõ terhességemnél is nagyon hamar fájtak a melleim), folyamatosan érzem a méhemet vagy petefészkeimet, szóval, mintha valami történne ott benn, volt néhány napig barna pecsételésem. és mintha a lelkemben is érezném. de ha meg mégsem akkor nevetségessé válok magam elõtt. én holnap reggel csinálok clearblue tesztet, mert attól teszem függõvé, hogy nekivágjak-e a balatonátúszásnak. szurkolok neked is, és magamnak is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Gratulálok a babához!
Teszteljetek Clearblue-val! Az már ilyenkor kimutatja!! Szorítok Nektek! Sok sikert! :) 15 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: mik a megérzéseid?
ugyanebben a cipõben járok, csak nekem egy nappal kevesebb van vissza:) megérzésemet ki sem merem mondani...:) szorítok!
A kérdező hozzászólása: Segítsetek!!
A kérdező hozzászólása: 5.-én kell megjönnie!de soha nem szokott ilyen lenni.
sajnálom, amúgy nekem is:( na de majd legközelebb:) fel a fejjel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!