Találatok a következő kifejezésre: Fáj a szurkál (188 db)

Mikor ajánlatos együtt lenni peteéréskor? Ha fáj és szurkál a petefészek, vagy ha már elmúlt? Nekem peteérés után fájnak a melleim. Esetleg akkor?

Ne értsétek félre,nem muszájból vagyunk együtt,amúgy is együtt vagyunk 2-3 naponta,csak jó lenne tudni.

Legjobb válasz: Ha 2-3 naponta együtt vagytok, igazából nehéz nem eltalálni a peteérést, hiszen a sperma átlag 48-72 óráig életképes, de volt már precedens arra is, hogy egy hét után is meg tudott termékenyíteni petesejtet, de ez már szélsõséges példa. Igazából másak a peteérés tünetei mindenkinél. Mondhatnám, hogy akkor, mikor szurkál a petefészked, de lehet, hogy neked késõbb, peteérés után szurkál, másnak elõtte napokkal. Sokan mondják, és lehet, hogy van benne valami, hogy az esedékes ovuláció elõtt egy héttel már minden második nap együtt vagytok. Így a párod is megpihenhet, a szervezete is tud elegendõ hímivarsejtet termelni, és elvileg így nagyon nagy valószínûséggel eltaláljátok az ovut, bár a baba így sem 100%.

Ha 2-3 naponta együtt vagytok, igazából nehéz nem eltalálni a peteérést, hiszen a sperma átlag 48-72 óráig életképes, de volt már precedens arra is, hogy egy hét után is meg tudott termékenyíteni petesejtet, de ez már szélsõséges példa. Igazából másak a peteérés tünetei mindenkinél. Mondhatnám, hogy akkor, mikor szurkál a petefészked, de lehet, hogy neked késõbb, peteérés után szurkál, másnak elõtte napokkal. Sokan mondják, és lehet, hogy van benne valami, hogy az esedékes ovuláció elõtt egy héttel már minden második nap együtt vagytok. Így a párod is megpihenhet, a szervezete is tud elegendõ hímivarsejtet termelni, és elvileg így nagyon nagy valószínûséggel eltaláljátok az ovut, bár a baba így sem 100%.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Reménykedek!

Ebből lehet babó? Volt a 13. nap körül nyulós tojcsi folyásom valszinüleg ott volt pém. Jókor voltunk együtt? Szurkál a petefészkem ill fáj a derekam is. Ez babó jele?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: nekem is szurkált a petefészkem peteéréstõl egész a mai napig csalódottan vedtem tudomásul h megjött, pedig...azt hittem

nekem is szurkált a petefészkem peteéréstõl egész a mai napig csalódottan vedtem tudomásul h megjött, pedig...azt hittem
elméletileg szuper volt az idõzítés... szorítok nagyon, hogy gyakorlatban is bejöjjön
A kérdező hozzászólása: Ilyen szurkáló érzetet érzek..
Sziasztok! 3. vagyok. hangulatingadozás mostmár nekem is egyértelmû. tegnap nagyon sokat bõgtem, meg pár napja nagyon ingerült vagyok, a férjem is megjegyezte. Fáj a cicim, de nem nagyon, néha a hasam fájdogál és ennyi. nagyon szeretném ha baba lenne. én is gondoltam holnap tesztelni. Megírod majd hogy mi lett? Nekem lili tesztem van itthon, az jó már holnap?
Persze h. lehet! Az alhasban feszítõ nehézségérzeted vagy inkább szúrkáló érzeted van?
A kérdező hozzászólása: Ja, és igen, a bõgés....az elmúlt két napban annyit bõgtem, mint az elmúlt fél évben nem... És olyan kor úgy érzem, mindjárt összeroppanok, és nem tudom abba hagyni a bõgést. Alapjáraton egyébként nem szoktam ennyit sírni, és már szinte zavar, h nem tudok ezzel mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze, megírom nekem mi lett az eredmény, és kérlek Te is írd meg! Az Én tesztemnek a nevét hirtelen nem tudom, de azt igen, hogy 25-ös érzékenységû.Úgy gondolom az elég jó..
Utolsó vagyok. Igen baba lett belõle...
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak: és Neked Baba lett belõle? És amiatt, hogy ilyen hangulatingadozásaim vannak, emiatt gyakran vagyok ideges, feszült, mivel síroök is...de mondom, nem életbe vágó dolgokról van szó... Félek, nehogy baj legyen ebbõl...
A kérdező hozzászólása: Szerdán szeretnék tesztelni.Hangulatingadozás alatt azt értem, hogy olyan dolgokon sírok, amik gyakorlatilag nem életbe vágó dolgok..aztán kisírom magam, és kész, vége...mintha elvágták volna.
Nekem ugyanezek a tünetek voltak mensi elõtt, mellfeszülés és hasszurka! Drukkolok, ebbõl simán lehet baba:)
Én pont így vagyok, csak a hasam nem szúrkál. Csütörtökre nem várom. Csak biztatni tudlak, jók a jeleid!:) Reménykedek én is, bízom benne szép meglepi lesz mindkettõnnek a fa alatt. Mikor tesztelsz? Hangulatingadozáson mit értesz?
Szerintem igen!
Szia! Megint én a 3. vagyok. Sajna ma megjött. Nem teszteltem tegnap, de jobb is, csak elpocsékoltam volna.:( Boldogabb karácsonyt neked!


36 +4 naposan fáj a medencecsontom és éles szúrkáló fájdalmaim vannak a hasam aljábanm. Ez jel? Nem korai még?

a doki azért aggódott,hogy betöltsem a 36. hetet, magas vérnyomással kezel és szúrom a véralvadásgátlót is. nem tudom mi vár rám.kicsit aggódom.

Legjobb válasz: Nem kell megijedni a szurkáló fájdalmaktól, én holnap leszek 37 hetes és a múlt héten szinte minden nap éreztem, mintha kis tûkkel szurkálnának. Néha le is kellett ülnöm, annyira erõs volt. Olvastam, hogy ez normális, és ma a védõnõm is megerõsített.

Nem kell megijedni a szurkáló fájdalmaktól, én holnap leszek 37 hetes és a múlt héten szinte minden nap éreztem, mintha kis tûkkel szurkálnának. Néha le is kellett ülnöm, annyira erõs volt. Olvastam, hogy ez normális, és ma a védõnõm is megerõsített.

A nem várt mensi közeledtével erősödhet az alhasi szurkáló érzés, vagy ez már jel arra h tuti meg fog jönni? Eddig is fájt a hasam, most is tompa a fájdalom, csak gyakoribb.

Legjobb válasz: Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)

Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)
Utolsó válaszoló vagyok: mármint a mensi elõtt vagy után?
Nagyon gratulálok!!! :) Én ma vagyok a nem várt elõtt 4 nappal. Te mikor teszteltél?
De jó! Tiszta szívbõl GRATULÁLOK!!!! :) Nagyon vigyázz magatokra! Boldog babavárást és sok egészséget kívánok! :DDDD
Nagyon gratula. Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Most csináltam tesztet és pozitív lett!Boldog vagyok és mindenkinek kívánom érezze ezt az érzést mihamarabb.
Az elso valaszolo vagyok: vasarnap tesztelek. Elobb nem merek.
Elképzelhetõ hogy baba, nekem is volt elõtte, aztán nem jött meg. Ha nem jön meg, rá 1-2 napra csinálj egy tesztet. Ha nem mutatja ki akkor várj még jó pár napot és tesztelj újra, mert ha terhes vagy, nem biztos hogy termelõdött elég hcg hormon a szervezetedben. Szorítok hogy ne jöjjön meg és legyen 2 csíkod, ha akartok babát! :)
Amikor terhes lettem (vártam hogy megjöjjön a mensi) nagyon nagyon szúrkált, azt hittem hogy meg fog jönni, de csak nem jött, jött helyette a gólya :) Simán lehet baba is :)
A kérdező hozzászólása: Mikor csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: 17-én volt peteérésem, a ciklusaim kb 33 naposak.Ma csináltam a tesztet.És boldog lettem!Szorítok mindenkinek!

A párommal seretkeztünk de tuuul mélyre hatolt mert mikor kivette fájt a méhszájam. Szurkált hol hevesebben hol pici aproka. Tapasztalatok? A többi lent!

Nem véreztem meg semmi csak fájt ez olyan 5-6 napja lehetett mág egy ici picit néha mindig fáj,Azóta már szeretkeztünk egyszer akkor nem volt semmi gond. (tegnap az eset után el?ször)Szeritnetek lehet valami baj? Mással volt már ilyen? Tapasztalatokat kérek!

Legjobb válasz: Szia.nekem többször volt már ilyen és el is mentem a nõgyógyhoz. A méh máshogy helyezkedik el mint az átlag./ez nem gond/ csak ha éppen ugy tolja be a partner akkor fáj. Nekem hátrahajló méhem van és bizonyos pózba fáj,hát máshogy kell csinálni.. de semmi gond ezzel ne izgulj.persze ha hónapok után is vissza jön a fájás menj dokihoz..üdv

Szia.nekem többször volt már ilyen és el is mentem a nõgyógyhoz. A méh máshogy helyezkedik el mint az átlag./ez nem gond/ csak ha éppen ugy tolja be a partner akkor fáj. Nekem hátrahajló méhem van és bizonyos pózba fáj, hát máshogy kell csinálni.. de semmi gond ezzel ne izgulj.persze ha hónapok után is vissza jön a fájás menj dokihoz..üdv

Miért van az, hogy 33 hetesen állandóan úgy érzem, hogy fáj a hasam vagy alul szúrkál, és olyan most már 1-2 hete nincs, hogy ne lenne vmi kellemetlenség?

Este sose tudok id?ben elaludni, igaz, a 3 éves lányom is lefáraszt.

Legjobb válasz: Ez normális, amit érzel lehetnek jóslók és egyre több édes teher lesz még, hisz a baba egyre jobban gyarapszik így egyre több súlyt kell cipelni :) Nekem is zsibbad a kezem, reggel annyira el tudom aludni hogy szabályosan fáj, pedig ugyan abban a pózban alszom mint eddig, de mégis zsibbad, fáj. Szerintem ez már a végéig így lesz, sõt még most tudunk aludni (már amennyire) de lehet pár hét múlva már sehogy sem lesz jó. Próbálj napközben ha tudsz a kislányod mellett azért pihenni. Sok boldogságot, már nincs messze a vége! Egy szintén 33 hetes kismami

Ez normális, amit érzel lehetnek jóslók és egyre több édes teher lesz még, hisz a baba egyre jobban gyarapszik így egyre több súlyt kell cipelni :) Nekem is zsibbad a kezem, reggel annyira el tudom aludni hogy szabályosan fáj, pedig ugyan abban a pózban alszom mint eddig, de mégis zsibbad, fáj. Szerintem ez már a végéig így lesz, sõt még most tudunk aludni (már amennyire) de lehet pár hét múlva már sehogy sem lesz jó. Próbálj napközben ha tudsz a kislányod mellett azért pihenni. Sok boldogságot, már nincs messze a vége! Egy szintén 33 hetes kismami
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Én 35 hetes vagyok, és vannak napok, amikor úgy érzem, hogy menten megszülök. Máskor meg egész jól vagyok. A kezem nekem is szokott zsibbadni, sõt néha úgy feszülnek az újjaim, mintha kidurranának, pedig nem is vizesedik. A hasam naponta 3-4-szer bekeményedik, és szurkál. A derekam leszakad, stb... Az alváshoz meg kipárnázom magam, így 2-3 órákat egyhuzamban tudok aludni. Aztán elmegyek pisilni, a másik oldalra fordulok, és megint pár óra pihi. Teszek a lábam közé, a hasam alá és a hátamhoz is egy kispárnát. Ezek nélkül félórát sem tudok feküdni! Hátha ez nektek is beválik!! Üdv: 35 hetes kismama
Elsõ vagyok! Jó ez a kipárnázás, szerencsére 23 hetesen vettem szopipárnát, nem is tudom hogy aludnék nélküle :) De a legjobb amikor hiába fordulok a másik oldalamra szintén pisilés után van hogy vissza kell fordulnom mert érzem hogy a babám ott helyezkedik el (azon az oldalon érzem a "puklit")és nem akarom megnyomni :) Szép estéket Nektek!
Simán lehet baba:)
A kérdező hozzászólása: és mikor teszteljek hogy tutira kimutassa?
2-3 nap mulva tutinak kell lennie:) Szorítok:)
A kérdező hozzászólása: ok köszíííí!!!!
Mi lett???? Pozit teszteltel? Én is ugyanígy vagyok. 2 napja késik, szurkal a hasam, olyan érzésem van mindig mintha megjonne. A mellem semennyire nem faj, pedig mindig szokott.
A kérdező hozzászólása: nem lett baba :(

Lehetek terhes? PCO-s vagyok, két hete mégis volt spontán tüszőérésem. Azóta minden nap szurkál, fáj a bal petefészkem. Mellem is fáj.

Pont két hete repedt meg azt mondta a dokim. Érdemes már tesztelni?Lehetek terhes?Vagy mástól szurkálhat a hasam alja?

Legjobb válasz: A szurkálás lehet beágyazódás jele! :-) Remélem, nem kiabáltam el! Szerintem már tesztelhetsz is, bár ezekben a dolgokban nem vagyok "járatos".

A szurkálás lehet beágyazódás jele! :-) Remélem, nem kiabáltam el! Szerintem már tesztelhetsz is, bár ezekben a dolgokban nem vagyok "járatos".
Nekem is spontán volt PCO mellett, és most 7 hetes terhes vagyok!:) Nekem 6 hetesen kezdõdtek a tüneteim és lett pozitív tesztem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Reggel tesztelek majd, mert csaknem szûnik a szurkálás. Remélem lesz két csík és nem lesz korai a tesztelés...
Várom az eredményt és szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Reggel teszteltem lett két csíkom :) bár a második elég halványka , de azért ránézel és egyértelmûen ott van! Felhívtam a dokim, azt mondta 2-3 nap múlva teszteljek megint és hívjam fel és megvizsgál. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva már tök erõs lesz a 2.csíkom..... köszi, hogy szorítasz. Üdv:Dina
Nagyon örülök és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Már négy tesztet csináltam és egyre erõsebb a 2. csík. Szóval már nagyon örülünk, remélem minden rendbe lesz. :)
Szia Dina!! Na mi lett azóta veled? Megszültél már?:) :) ÍRJ
A kérdező hozzászólása: Írtam privit.

Tüszőrepesztő injekvió milyen mellékhatást okoz? Pregnylt kaptam. Már kicsit fáj a petefészkem szurkál kicsit.

Legjobb válasz: Én nem tudok mellékhatásokról. Annak a hormonnak a mesterséges változatát kapod, ami kiváltja az ovulációt. Ugyanazt érzed, mint természetes ovukor. Ha akkor szoktál fájdalmat érezni, valószínûleg most is attól fáj. Tekintsd jó jelnek. :)

Én nem tudok mellékhatásokról. Annak a hormonnak a mesterséges változatát kapod, ami kiváltja az ovulációt. Ugyanazt érzed, mint természetes ovukor. Ha akkor szoktál fájdalmat érezni, valószínûleg most is attól fáj. Tekintsd jó jelnek. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!