Találatok a következő kifejezésre: Fáj a szédülök, a terhességi teszt (2 db)

Szédülök, hányingerem van, fáj a mellem, és mindig aludnék, de a terhességi teszt negatív. Mit jelenthetnek a tünetek?

már van egy lányom,ezért tudnom kéne,de mégse vagyok benne biztos!nem régen abba hagytam a fogamzásgátlot,és rögtön a mensim után szeretkeztünk a párommal több alkalommal!alig telt el pár nap,most mégis szédülök,hányingerem van,fáj a mellem,és mindig aludnák!nem tudom,hogy a hormonok miatt van e,vagy ilyen gyorsan jelenkezhetnek a terhesség jelei?csináltam egy testet,de negativ lett!lehet,hogy tulságossan szeretnénk a babát,és ezért van?légyszi segitsetek!

Legjobb válasz: Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!

Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!
Ezek lehetnek a terhesség tünetei. A negatív teszt nem jelent semmit. 1-2 hét múlva csinálj még egyet. Ha az is negatív, viszont a tünetek még megvannak menj orvoshoz. Õ biztosan választ ad a kérdésedre. Sok sikert!
Valószínûleg terhes vagy, de ezt majd csak az elsõ kimaradó vérzés után fogja kimutatni a teszt.

Fáj a mellem, szédülök, a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes, vagy mi bajom?

8 napjavolt volt hogy az ovulációs teszt kimutatta a peteérést eggyütt voltunk a férjemmel 3 nap után negatív terhességi teszt 8 nap után negatív teszt 10 nap mulva kellene megjönni, de fáj a mellem néha szédülök és napjába töbször hányingerem van egy kicsit. Szerintetek mi lehet ez? Nagyon jó lenne ha babuci lenne. y kicsit. Szerintetek mi lehet ez ? Nagyon jó lenne ha babuci lenne.

Legjobb válasz: Figyu csajszi a teszt a 14. napon mutatja ki a babcsit.:)Akár egy csöpség is lakhat a pocakodban a jelekbõl kiindulva. Én szurkolok nektek.

Figyu csajszi a teszt a 14. napon mutatja ki a babcsit.:) Akár egy csöpség is lakhat a pocakodban a jelekbõl kiindulva. Én szurkolok nektek.
Türelem, nyugalom bármi lehetséges de ne streszelj rajta.Szoritok nektek:)
Szia! Tudod már, hogy mi lett? Kiváncsi lennék rá! Szia, Judit ([email protected])

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!