Találatok a következő kifejezésre: Fáj a szédülök, a terhességi (11 db)

Legalább egy hete folyamatosan 37 fokos a hőmérsékletem :S nem tudom h mitől lehet. Folyton szédülök, néha a fejem is fáj és mostanában a hasam is fáj. Ez betegség vagy terhesség? Valaki írjon kérlek!

csináltam tesztet, de az negatív lett. lehet h csak megvagyok fázva?:S vagy mi? kezdek félni :S

Legjobb válasz: Nincs olyan test hõmérséklet ami egyértelmûen terhességet jelent. Kérdésedbõl nem derül, ki hogy hány napja késik. Ha szabályos ciklusaid vannak és legalább egy hét késés után lett negatív a teszt, akkor kicsi a valószínûsége a terhességnek. Tüneteidet természetesen influenzával vagy más hasonló betegséggel is összefügghetnek.

Nincs olyan test hõmérséklet ami egyértelmûen terhességet jelent. Kérdésedbõl nem derül, ki hogy hány napja késik. Ha szabályos ciklusaid vannak és legalább egy hét késés után lett negatív a teszt, akkor kicsi a valószínûsége a terhességnek. Tüneteidet természetesen influenzával vagy más hasonló betegséggel is összefügghetnek.
Ez egyértelmû: INFLUENZA! Irány az orvos!
Ha március másodikára várod, akkor még teljesen felesleges volt tesztelni.
A kérdező hozzászólása: hát a menstruációmat március másodikára várom..:S a tesztet pedig úgy egy hete csináltam.
A kérdező hozzászólása: érdekes, mert még a torkom se fáj :D
Nem influenza! Legjobban a neurasthaeniára illik a leírt kórkép. Magyarán ideges vagy szorongás miatt van ez a hõemelkedés. Nyugodj meg! Ha nem megy másként enyhe nyugtató, de csak átmenetileg. Rendezd magadban a feszkó keltõ tényezõt! Lehet, ha a mensid megjön minden OK lesz!
A kérdező hozzászólása: hmm érdekesnek hangzik. Köszönöm a válaszokat:) sokat segítetek vele:)

Reggel majdnem minden nap hányingerem van, és este is, sokat szédülök, fáj a fejem. Rengeteget járok pisilni és alig eszem vmit. Ha ez nem terhesség, akkor megint csak játszik velem a szervezetem?

Utolsó mensim jan 9-én volt, ciklusaim általában 32 naposak. Ebben a ciklusomban nagyon éreztem mikor volt peteérésem és a tüsz?repedés is nagyon fájt. Reggel majdnem minden nap hányingerem van, és este is, sokat szédülök, fáj a fejem. Rengeteget járok pisilni és alig eszem vmit. Ha ez nem terhesség, akkor megint csak játszik velem a szervezetem?

Legjobb válasz: Inni viszont rengeteget. és rögtön wc,pisi...Még a gerincem is fáj, mintha görbülne hátrfelé és görcsöl a hasam.Meg fog jönni vagy nem? Ugye nem csak a szervezetem játszik velem?

A kérdező hozzászólása: Inni viszont rengeteget. és rögtön wc, pisi...Még a gerincem is fáj, mintha görbülne hátrfelé és görcsöl a hasam.Meg fog jönni vagy nem? Ugye nem csak a szervezetem játszik velem?
Szia! Nekem jan.11.-én volt az utolsó mesnim elsõ napja. Én is éreztem azt, amikor p.érésem volt, a párommal is együtt voltam. De a teszt ilyenkor még nem mutat ki semmi sajna! szerintem még várj, és olyan febr. 12.-e körül ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet! Én majd csak 14.-e körül fogok csinálni! sok sikert, szorítok hogy babód legyen! :) )) Remélem, hogy azt akarsz?? :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, persze, hogy babát szeretnék...ez minden vágyam...nekem 9-10-e körül (nem)kéne megjönnie.
Huhh akkor szorítok neked nagyon! Én is babót szeretnék, igaz még csak 1, 5 hónapja próbálkozunk! Nekem 13.-a körül NEM kéne majd megjönnie! Ti régóta próbálkotzok már? :-))))))
Nekem 2 nappal elötte pozitív volt a teszt mielött meg kellett volna jönni.Nagyon halványan, de 2 csík volt!Én tuti nem tudnék várni még egy hetet, hamarabb csinálnék, hátha pozitív!Sajnos az is lehet, hogy a szervezeted produkálja a tüneteket, gyakran elõfordul ha valaki nagyon szeretne babát!Én az elsõ napoktól éreztem a hangulatváltozást és fáradékonyságot, meg lehet érezni korán, reméljük te is ezt érzed!:)
sokan csinálnal már elõtte tesztet, és negítvot mutat. Az ember szörnyel elkeseredik, mert azt hiszi, hogy most sem jött össze! Pedig lehet, hogy még nincs elég HCG a szervetében, ezért szokták ajánlani, hogy a menis kimaradésától számítva már lehet + a teszt! Bár olyan is volt, akinek még akkor is - volt!
A kérdező hozzászólása: Igen ezeket is érzem, Páromba pl tegnap egyfolytába belekötöttem, aztán sírtam, h bunkó vagyok, egész nap aludnék :) "csak" 4 hónapja "dolgozunk a babán". Én is drukk NEKTEK!!! :)
Nagyon drukkolok, h babas legyel.De a tunetek alapjan az is vagy. Szoritok 10 hetes kismama
Szia!Én is drukkolok, mi 24 hónapja próbálkozunk 3 vetéléssel közben, de sztem kicsit nagyon koraiak a jelek még.Hallani már hallottam(én is voltam olyan cipõben), hogy olyan 6.hét környékén fáradékonyság, hányinger lépett fel, de azért 3-4 hetesen sztem még korai.Várd meg a mensid követõ egy hetet, és akkor tesztelj, akkor tuti az eredmény.Ha babás is vagy, de kevés a HCG-d, és nem megfelelõ érzékenységû tesztet veszel, akkor lehet ál-nega a teszt, és csak esz a penész.Nekem kétszer volt közben olyan, hogy az óramû pontos mensim késett 3 ill.5 napot, de megjött, én meg mint egy lökött, csináltam a teszteket.Azután rájöttem, hogy magamat csaptam be, és lám, amióta lehiggadtam, sajnos ugyanúgy napra pontosan jön meg:(.Sok sikert.Egy öreg róka

Szédülök, hányingerem van, fáj a mellem, és mindig aludnék, de a terhességi teszt negatív. Mit jelenthetnek a tünetek?

már van egy lányom,ezért tudnom kéne,de mégse vagyok benne biztos!nem régen abba hagytam a fogamzásgátlot,és rögtön a mensim után szeretkeztünk a párommal több alkalommal!alig telt el pár nap,most mégis szédülök,hányingerem van,fáj a mellem,és mindig aludnák!nem tudom,hogy a hormonok miatt van e,vagy ilyen gyorsan jelenkezhetnek a terhesség jelei?csináltam egy testet,de negativ lett!lehet,hogy tulságossan szeretnénk a babát,és ezért van?légyszi segitsetek!

Legjobb válasz: Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!

Én is hasonlóképp érzek: hányinger, szédülés, álomkór, negatív teszt. Igaz én hat napja voltam kb. együtt a párommal, ill. négy napja, tehát nem hiszem hogy nálam ez terhesség lenne. Mindenesetre neked nagyon drukkolok, remélem hamarosan mégiscsak megjelenik a két csík!
Ezek lehetnek a terhesség tünetei. A negatív teszt nem jelent semmit. 1-2 hét múlva csinálj még egyet. Ha az is negatív, viszont a tünetek még megvannak menj orvoshoz. Õ biztosan választ ad a kérdésedre. Sok sikert!
Valószínûleg terhes vagy, de ezt majd csak az elsõ kimaradó vérzés után fogja kimutatni a teszt.

Nagyon fáj a hasam, szédülök és hányingerem van, de felkelni sem tudok. Ezek lehetnek terhességi tünetek? Ugy érzem, ha ennék valamit, kihánynám.

Legjobb válasz: Lehet, nekem gyomorrontáshoz hasonló tünetekkel jelentkezett. De az is lehet hogy sima gyomorrontás. Teszt??

Lehet, nekem gyomorrontáshoz hasonló tünetekkel jelentkezett. De az is lehet hogy sima gyomorrontás. Teszt??
A kérdező hozzászólása: múlthónapban megfogadtam miután 8 tessztet csináltam, hogy többet nem csinálok, csak ha valami jelet érzékelek.Hétfõn tesztelek, ha ezek közül vmelyik tünet is meglesz.
átérzem a problémádat, de azért lenne jó a teszt, mert ha ezek terhességi tünetek, akkor nagyon magas lehet már a hcg-d. Viszont, ha nem, akkor meg el kellene dokihoz menni, mert a gyomorrontás (vagy más) nem játék...
A kérdező hozzászólása: igen igazad van...De nemtudok most elmenni a gyógyszertárba:((
Tesztet esetleg nem próbáltad? 99% biztosságra megmondja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Párszáz forint, drogériákban, patikákban kapsz.
Miért kellene, hogy darabos legyen a menstruációd? Inkább vírusra gyanakodnék, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert sokan mondják, hogy attól mert menstruálsz még lehetsz terhes!én is vírusra gyanakszom inkább, de azért érdekelne menyi az esélye?tudom hol lehet tesztet venni azt is hogy menyiért, de nem akarok mert ezt durván 2-havonta el játszom és ha év eleje óta nem költöttem el csak tesztekre 10000-ft ot akkor semmit!nagyon szeretnénk babát és ha késik vagy kicsit rosszul vagyok már veszem is, de ez más olyan fúri!
Nõgyógyásznál, háziorvosnál jártál? Mondtad neki ezt a problémát? Talán tud javaslatot adni, esetleg gyógyszert, de mindenképp megér egy kivizsgálást.
Hát ne haragudj, de 5 napig menstruáltál, én tutira nem gyanakodnék terhességre. (persze tudom nagy ritkán elõfordulhat) Nekem ha megjött a menszim, akkor eszembe se jutott, hogy terhes lehetek, hanem vártam a köv. hónapot, hátha akkor... De ha ezek a tünetek, amiket írtál gyakran vannak nálad, akkor tényleg vizsgáltasd ki magad, lehet valami más van a dologban, vagy csak már pszichés alapon jönnek elõ.
Nem hiszem hogy terhes vagy! De ha annyira aggódsz, akkor menj és vegyél tesztet ezen a párszáz forinton már nem múlik!:) )
A kérdező hozzászólása: sziasztok!vettem 2-tesztet egyiket megcsináltam tegnap este halványan de ott volt a második csik, ma reggel meg csináltam a másikat hát nyugodtan mondhatom hogy erös pozitiv tesztem lett!nagyon örülök neki!!! :-)))))
Gratulálok!!!:) ))
szerintem nem ártott volna már orvossal konzultálnod!így nem lehet biztosat mondani.menj dokihoz, õ többet lát.
csinálj egy harmadikat.
Milyen erõs volt a mensid? Lehet, hogy baba, tesztelj mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: nem volt olyan erõs mint szokott. de azért köszi szépen
Nem valószínû, de elõfordulhat, csinálj tesztet!
Minden bizonnyal nem vagy terhes, de kizárva sincs. Nem kell félni, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodhass.De mindenképp tesztelj, mert nem 100%, sosem 100%.
Elsõ vagyok, bocsi, most néztem meg, hogy csak a második trimesztertõl dobja ki a link a méreteket. Amúgy, ha ez segít, Nekem 5 hetesen 1 mm volt az embrió a 12 mm-es petezsákban, 8 hetesen pedig már 184 mm volt a baba maga.

A peteérés óta minden nap fáj, szúrkál a hasam, krémes folyásom van, húzódik a gerincem, reggel, este hányingerem van, szédülök, sokat pisilek. Van esélyem a terhességre?

Utolsó mensim Január 9-én volt és 11 napot késett.

Legjobb válasz: Hát lehet,h babás vagy:)a következõ mensid kimaradása után 1 héttel,már tuti h kimutatja a teszt,ha sikerült a bébi!drukkolok!

Hát lehet, h babás vagy:) a következõ mensid kimaradása után 1 héttel, már tuti h kimutatja a teszt, ha sikerült a bébi!drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ, aranyos vagy!
Szia, szerintem is lehet baba a dologban! Kb 10 nap múlva csinálj egy tesztet, hátha + lesz! Ha még nem, ne keseredj el, lehet hogy még nincs elég HCG a szervezetedbe, és azért lett negatív! Drukkolok, sok sikert, kitartást! :) )))))
szia! nálam hasonló szituk voltak. Peteérés óta nagyon szurkált a hasam, érzékenyek voltak a melleim, és a derekam is majd leszakadt, de egy napot sem késett viszont. Tehát én nem vagyok babás. De majd az leszek!:) )))))
Remélem, hogy babás vagy , de a cigit a babád egészsége érdekében hagyd el, vagy ha nem is cigizel, akkor kerüld el a füstöt mesze, mert bajt okoz a babádnak!!
Azt érzed, hogy lehet baba van a dologban?!!! És még cigizel?!!!! Hát csak gratulálni tudok ehhez a felelõségteljes hozzáálláshoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én nem cigizek , csak a párom, és arra a füstre értettem, hogy nem zavar...tényleg nem volt egyértelmû, de nem kell rögtön anyázni!!!

Fáj a mellem, szédülök, a terhességi teszt negatív. Lehetek terhes, vagy mi bajom?

8 napjavolt volt hogy az ovulációs teszt kimutatta a peteérést eggyütt voltunk a férjemmel 3 nap után negatív terhességi teszt 8 nap után negatív teszt 10 nap mulva kellene megjönni, de fáj a mellem néha szédülök és napjába töbször hányingerem van egy kicsit. Szerintetek mi lehet ez? Nagyon jó lenne ha babuci lenne. y kicsit. Szerintetek mi lehet ez ? Nagyon jó lenne ha babuci lenne.

Legjobb válasz: Figyu csajszi a teszt a 14. napon mutatja ki a babcsit.:)Akár egy csöpség is lakhat a pocakodban a jelekbõl kiindulva. Én szurkolok nektek.

Figyu csajszi a teszt a 14. napon mutatja ki a babcsit.:) Akár egy csöpség is lakhat a pocakodban a jelekbõl kiindulva. Én szurkolok nektek.
Türelem, nyugalom bármi lehetséges de ne streszelj rajta.Szoritok nektek:)
Szia! Tudod már, hogy mi lett? Kiváncsi lennék rá! Szia, Judit ([email protected])

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!