Találatok a következő kifejezésre: Fáj a nagyon, és pár nap (69 db)

Fáj a torkom nagyon, és pár nap mulva clostit kellene szednem. mit tegyek?

most ffáztam meg mert az idiota ismerösöm beteg és rámköhögött.most nemtudom mit tegyek. most hagytam abba a norcolutot pár nap mulva megfog jönni és a 3. napon clostit kell szednem. de nemtudom hogy mittegyek elhalaszam jövöhonapba? mert a doki irta fel a clostit,de most nemlehet eggyütt szedni orvosságot clostit eggyüt.. vagys inkább szarjak bele és ne szedjek megfázásra semmit?

Legjobb válasz: Én is így jártam múlt hónapban,de én beszedtem a Clostit.A torokfájásra meg egy Tantum Verde szopogatós tablettát ettem,amit terhesek is használhatnak.Esténként meg ittam neo-citránt.Hamar elmúlt a megfázásom:)Én nem várnék 1 hónapot a helyedben,ha babás szeretnél lenni:)

Én is így jártam múlt hónapban, de én beszedtem a Clostit.A torokfájásra meg egy Tantum Verde szopogatós tablettát ettem, amit terhesek is használhatnak.Esténként meg ittam neo-citránt.Hamar elmúlt a megfázásom:) Én nem várnék 1 hónapot a helyedben, ha babás szeretnél lenni:)
A Clostyt mindenképpen vedd be, torokfájásra pedig biztosan tudnak ajánlani a gyógyszertárban valamit.
Az ott lévõ izmok fájnak, lehet, h meghúztad, elfeküdted. Finoman masszírozd be Fastummal, Flectorral, Voltarennel, stb.pár napig.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, remélem hatásos lesz :)
Szia!Én is ilyesmit érzek.Pár napja szúr a hasam, fáj a derekam.4-én kéne megjönnie.De nem szoktam ilyeneket érezni.Jelezhet valamit!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom, hogy jelent e vmit, de nagyon bizom benne, és kivánom Neked is, hogy úgy legyen :) !
Peteéréskor (félidõnél) a hormonok miatt fáj a melled.Nekem ilyenkor majd leszakadnak, és menzeszkor kezdi elõrõl...nagyon kellemetlen, de sajnos van aki jobban megérzi a peteérést valaki nem.Nekem a hasam is szurkál olyankor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem errõl van szó. Az az igazság, hogy a baba projekt miatt javasolták a nyáklevállás figyelését, és én ezt teszem. Az az én esetemben 8, 10, 12, nap megtörténik, /túl korán/ amirõl azt mondják, hogy mikor a legvastagabb akkor van a peteérés. A két dolog viszont üti egymást. Ezért gondolom, hogy vmi hormonális probléma lehet. Igy kiigazitva, mit gondolsz?

26 hetes terhes vagyok, és pár napja nagyon fáj a köldököm mellett, feszülő-nyomó érzést érzek és fáj ha megnyomom. De nem a bőröm fáj! Ha leguggolok valamiért, akkor mégjobban fáj! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött,és még tart mind a mai napig,bár kicsit javult a helyzet,és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.

Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött, és még tart mind a mai napig, bár kicsit javult a helyzet, és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most már nyugodtabb vagyok! :-))

11 hónapos a babám, és úgy érzem, hogy nagyon fel van puffadva a hasa és néha fáj is neki. Már pár napja beteg volt, azóta így van. A doktornő szerint adjak neki Infacolt. Más is járt így nagyobb babával? Mi segített?

Legjobb válasz: szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt,hát rossz volt mert inni em akart,de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement,de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

szia mi husvétkor voltunk pont igy 3 napig lázas volt és nem is kakilt, hát rossz volt mert inni em akart, de fecskendövel adtam neki a teát aztán kakilt mert almát reszeltem neki meg nagyon cukros (olyan szirup )jellegü pár kortyos teátol már egy böl volt széklete és a puffadás is lement, de adtam neki egy nap infakolt is emlékszem.1 éves baba anyuja

Az étvágyam nagyot nőtt, és esténként nagyon melegem van, szinte izzadok, amitől nehezen alszom, egy jó pár napja enyhén fáj a fejem és fáradt vagyok. Reménykedhetek a terhességben vagy egyértelműen a mensi előjele?

Lassan meg kell jönnie(bár ne jönne)!De mégis másképpen érzem magam!Az étvágyam nagyon -nagyot n?tt,és esténként éjjel nagyon melegem van,szinte izzadok(pedig nincs jó id? és nem dübörög a gáz),amit?l nehezen alszom!Ami még jellemz? hogy egy jó pár napja enyhén fáj a fejem és fáradt vagyok!A mellem fáj de nem jellemz? és a hasam alja szúrkál....de ugye ez már a mensi jele?Szerintetek baba vagy mensi?

Legjobb válasz: Szia! A fejfájás és a fáradtság lehet az idõjárástól is de 5o % az esély hogy kisbabát vársz. Légy türelemmel pár nap múlva ugyis kiderül addig meg ne stresszeld magad.

Szia! A fejfájás és a fáradtság lehet az idõjárástól is de 5o % az esély hogy kisbabát vársz. Légy türelemmel pár nap múlva ugyis kiderül addig meg ne stresszeld magad.
Szia!Akár terhesség lehet, de akár a mensi miatt is.Én pl a mensi elõtt mindig éhes voltam.A terhességem elõtt nem vettem észre h többet kivánék.De persze minden szervezet más.Ja és nekem azt vették észre sokan most h babás vagyok h meleg a kezem, nagyon.Tesztelj a mensi napján ha nem jön meg!Sok sikert!

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megt

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megtudni, hogy ez lehet egy terhesseg gyanúja, melyet a teszt nem mutat ki, vagy valami más oka lehet. Párommal szinte minden nap együtt vagyunk, de semmilyen modon nem védekezünk.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megt

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megtudni, hogy ez lehet egy terhesseg gyanúja, melyet a teszt nem mutat ki, vagy valami más oka lehet. Párommal szinte minden nap együtt vagyunk, de semmilyen modon nem védekezünk.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A problémám hogy fáj a nunim kb 2 napja és pisilésnél csip, meztelenül mászkáltam a lakásba lehet hgy felfáztam? Mert nem hiszem hogy hüvely gyulladás. Szexuális életet élek de nagyon picit fájt mikor együtt voltam a párommal.

Orvoshoz nem akarok menni mertha felfázás otthoni gyogymodok is vannak gondolom és ha van vki tud egy párat mondani

Legjobb válasz: Igaza van az elsõ válaszolónak! Menj orvoshoz.

Igaza van az elsõ válaszolónak! Menj orvoshoz.
valószínû felfázás. menj el a háziorvosodhoz, ír vmi antibiotikumot és ne blazírozz a házi gyógymódokkal. a felfázástól meddõvé is válhatsz, vesemedence gyulladást is kaphatsz stbstb.
addig is igyál sok folyadékot, hogy mossa a húgyutat.
A kérdező hozzászólása: vér vagy genny nincs benne mert látom csak csip gy kicsit meg fáj a nunim de cickafarkfü teárol olvastam hogy ülööfürdõt lehet csinálni meg belekell mártani egy törölközöt vagy valamit és a hasamra akni foron az is hat rá elvileg errõl vmi vélemény?mert ha a házi orvosnak mondom h valoszinü h felfáztam de elmondom neki h picit fáj is akkor az is rá tartozik ?mert szerintem a punci fájás az már nem az õ hatásköre :)
hát sztem bele kell pisilned egy pohárba, megnézi van-e a vizeletedben genny vagy vér, és ennek fényében ír vmit. de nem kell levetkõznöd elõtte. és csak mondom, a csípõ pisi általában nem nõgyógyászati eredetû:)
Szüleid tudják, hogy 13 évesen szexelsz? :( Menj orvoshoz, mielõtt félre kezeled magad!
egyszerû felfázással nem küldenek sehová. ahhoz nézik meg, h mennyi vér/genny van a pisidben. csak indokolt esetben kell bemenned az urológiára. a szimpla felfázás, pedig a háziorvos hatásköre.
Mindenképp kell menni orvoshoz, vagy nõgyógyász vagy urológushoz. Sajnos ez nem olyan hogy nem akarok menni. komolyabb gyulladások lehetnem belõle ami ráhúzódhat veséidre, méhedre. petefészkekre amik maradandó károsodáshoz vezethetnek. nem játék!!!
Elõzõ vagyok. Bocsánat, lehet, hogy urológiára küld, nem nõgyógyászhoz. De ha oda küldene, akkor se lenne semmi baj.
De elküld nõgyógyászhoz, hiszen ez rá tartozik, nem a háziorvosra.
Nem lehet hogy valami seb van rajta??
a vért sem látod feltétlenül. ártani nem hiszem, h fogsz a cickafarkas akármiddel, de én a helyedben holnap elmennék orvoshoz. mellesleg mondom, h a hólyaghurut a hátig is kisugározhat, a szeméremcsontod felé is... attól, h te azt érzed, h fáj, még egyáltalán nem biztos, h az a fájdalom eredete.
a gennyet nem látod hogy van-e a vizeletedben.
Ha felfázástól fáj a puncid, akkor az a háziorvosra is tartozik szerintem, de ha kell, õ úgyis tovább küld.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vok nem tudom honnan veszed a 13 éveset.amugy ha elmeygek háziorvoshoz ugye nem küldd el a nõgyogyihoz hanem akkor felir vmit?
Miért baj, ha egy 23 éves lány nuninak hívja a nemi szervét? Teljesen normális megnevezés az is, kortól függetlenül.
"23 éves vok nem tudom honnan veszed a 13 éveset" Az írásmódodból, hogy rettegsz a nõgyõgyásztól, nuni-nak a kislányok hívják a nemi szervüket, vagyok helyett vok. Hirtelen ennyi! :D
A kérdező hozzászólása: ülõfüdrõt csináltam és elmult amin én is csodálkozom.hogy mitõl volt ez az egész nem tudom :) de ezek szerint hatott.amugy köszi a válaszokat

A párommal nagyon szeretnénk babát. Nekem 26 án múlt el és azóta napi szinten 2 szer 3 szor együtt vagyunk hogy minél hamarabb sikerüljön. De tegnap este óta fáj a hasam és olyan érzés mint amikor meg akarna jönni. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!

A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!
lehetséges, de ehhez kicsit több tünet kell!pl:nagyon fájó, feszülö mellek, alhasi görcsök..stb!mi ugyanigy probálkoztunk, de nekünk7honap kellet mire megfogant a kisfiam!
Ha a 26-án múlt el, akkor normál hosszúságú mensesszel számolva 21-én jött meg, az volt a ciklusod elsõ napja. Vagyis épp' a napokban lehet az ovulációd. Talán ezért fáj a hasad. Ekkor érdemes együtt lennetek, a többi napon a baba szempontjából felesleges. Érdemes venni ovulációs tesztet, az segít betájolni a peteérés napját. A pete csak kb 24 órát életképes, a spermiumok viszont akár 72 órát is. Így az ovuláció elõtt két nappal, aznap vagy utána egy nappal a legesélyesebb. Amúgy elõször mi is a "mindent bele" módszerrel próbálkoztunk, és amikor megjött, nagyon csalódottak voltunk. Erre mondta az orvosom, hogy "Anyukám, ondóváladéktól nem lehet teherbe esni!" Vagyis érdemes 2- 3 naponta együtt lenni, ennyi idõ elég a spermiumok újratermelõdéséhez. A következõ ciklusban eszerint tettünk, és szombaton már a 9. hétbe lépünk :-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon fáj a hasam. erõs fájdalom. remélem ez a terhességre utaló jelek.
Ha a ciklusod közepén vagy, nem lehetsz még terhes. De reménykedj, az olyan örömteli :-)
Mi két naponta voltunk együtt a férjemmel. Annyi idõ kell a spermiumok újratermelõdéséhez. Felesleges egy nap többször is együtt lenni (a baba miatt). Nekem amúgy semmi tünetem nem volt amikor teszteltem. Sok sikert! 24 hetes mami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!