Találatok a következő kifejezésre: Fáj a nagyon, és (2260 db)

Attól függ milyet szedsz.
Keress bárhol egy fogorvosi ügyeletet, és hívd fel õket. Vagy egy éjjel-nappali patikát, õk biztosan tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: ma este kezdett el fájni, de nagyon és holnap tudok idõpontot kérni.be is van gyulladva az ínyem.panadolt vettem be, mert azt lehet.
Ha nagyon fáj, akkor szerintem vehetsz be mégegyet, végül is a fájdalommal nagyobb kárt okozol a babának mint a gyógyszerrel!!De csináltasd meg minél hamarabb, mert végtelenségig sem szabad magad tömni magad gyógyszerrel!! 18+6 hkm
A kérdező hozzászólása: köszi.vettem be.meg fõztem kamillát is talán lemegy a gyulladás.
Menj el a fogászatra, mert csak magad kínzod, és ababát mérgezed! Ne idõpontot kérj, men el az sztk. Rendelésre, álld ki a soros, és mondd el hogy fáj a fogad! Ne idõpontot kérj, mert lehet csak 2-3-4 nap múlva kapsz csak, addigi lesz veled?! Ma mindenképp csináltasd meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Én fogorvoshoz csak magánba megyek nem megyek sztk-ba.ott a gyulladt fogat is kihúzzák amire még az érzéstelenítõ sem használ volt már benne részem nem kérek belõle.amúgy holnapra kaptam idõpontot a dokimnál.köszönöm a válaszokat

38 hetes kismamák ti hogy vagytok? én már eléggé ki vagyok be dagadtak, fájnak a lábaim és nagyon fáj a forgóm ti is így vagytok ezzel vagy csak én vagyok ilyen fáylos? !

Legjobb válasz: Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!

Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!
a 15 nem kell oda, bocsánat!
Én március 16-ra vagyok kiírva, holnap leszek a 38 hetes. Én is így vagyok. Nekem is dagadnak, vizesek a lábaim, de azért minden nap sétálok egy kicsit. Az arcom is feldagadt már kicsit. Néha olyan érzésem van, mint mikor a mensim szokott megjönni, úgy fáj a pocakom, de max. 1-2 percig tart, és talán napi 3x van ilyen. De valószínû kibírom, a pocakom még fent van és a múlt héten vizsgált a doki, teljesen zárt voltam. Elsõ Baba lesz, fiút mondtak. A pocakom hatalmas, nehéz mozogni, feküdni... Éjjel többször felkelek, kiver a víz. A héten minden nap alszok dél körül egy órácskát. Az étvágyam nem túl nagy, keveset eszek, de almát minden nap többször. A Baba ma lustább volt, egyébként a popsiját szereti kinyomkodni. Holnap megyek NST-re, a múltkor állandóan mozgott, minden oké volt, szerintem holnap is produkálja magát. Kitartást Nektek is, nemsokára már a kezünkben tartjuk :)
Elsõ vagyok. Jó is lenne már... Bár számomra már nagy az esély, hogy a hétvégén vagy a jövõhét elején a kezemben tartom. Érzem. A csomagom is össze van már pakolva, szóval várom az intõ jeleket, de valójában nagyon félek. Kitartást! :)
jól vagyok
Sziasztok!4Én hétfõn töltöm a 38.hetet, március 19-re vagyunk kiírva....De szinte biztos, hogy hamarabb meg fog érkezni a kiscsaj:-)Második babám lesz, már van egy 5 éves kislányom.Én is kezdek egyre nehezebben mozogni, ülni se jó, feküdni sem, éjszaka minden fordulásnál fent vagyok, fáj a derekam meg a csípõm, és már kb.1 hete lejjebb is szállt a pocakom:-)Holnap megyek NST-re, szerencsére eddig minden rendben van a picivel, és már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam végre:-)Egyébként csak a kezeim(ujjaim)dagadnak, a lábam nem, bár az arcomat én is másnak, pufibbnak látom néhány napja.A baba rengeteget mocorog, ami néha már szinte fáj, mert nagyon kevés a helye (kb.4 kiló lehet most:-)Mindenkinek kívánok kitartást a hátralevõ kis idõhöz, és könnyû szülést!!!!!Tamy

Nagyon megfáztam. Fáj a vesém, és nagyon csíp ha pisilek. és utána fáj is. Melegítőpárnán szoktam feküdni, és ülni. Ezen kívül mit tehetnék még?

Legjobb válasz: Orvos minél elõbb, aki ír fel antibiotikumot! E mellett cickafarkfürdõs-kamillás forró ülõfürdõt vehetsz, illetve fontos, hogy napi min. 3 liter folyadékot (pl. cickafarkfû tea, csipkebogyó tea) igyál.

Orvos minél elõbb, aki ír fel antibiotikumot! E mellett cickafarkfürdõs-kamillás forró ülõfürdõt vehetsz, illetve fontos, hogy napi min. 3 liter folyadékot (pl. cickafarkfû tea, csipkebogyó tea) igyál.
A kérdező hozzászólása: de tényleg fáj ha pisilok :( már szinte nem is merek inni

Terhes vagyok. Holnap megyek a dokihoz de nagyon félek mert nem vagyok jol. Nagyon fáj a hasam és a hátam, derekam is. Néha a szivem is nagyon fáj. Lehet hogy méhenkivüli vagyok? Megállás nélkül fáj a hasam. Ez gond igaz?

Legjobb válasz: Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami

Nyugi ne izgasd fel magad feleslegesen. Holnap úgyis megmondja a doki, hogy minden rendben van. Amíg nem vagy lázas, vagy nem vérzel, nincs min parázni. Ez egy más állapot, azért vannak a tüneteid. A hasfájás normális, a többi meg tuti azért fáj, mert a te szervezeted így reagál a hormonváltozásra. NE IZGULJ!! 6 hetes kismami
Szia! Szerintem ez nem utal méhenkivüli terhességre!! Gondolom nemrég estél teherbe, hallottam hogy ilyenkor a szervezet még "emlékszik" a menstruációra, lehet ezért fáj a hasad! De a lényeg hogy ne izgulj, holnap ugyis kiderül hogy minden rendben! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat és remélem igazatok lesz:) csak félek mert az elsö babám lesz és még csak 6hetes vagyok:) De holnap minden kiderül:) Köszi mégegyszer:)
Szia! Nekem múlt héten kezdõdtek a mensziszerû érzések, most vagyok a 8.hétben. Minden nap érzem, hogy húzódik a hasam, a derekam. Magne B6-ot kaptam rá, de már akkor ajánlotta az orvosom, mikor még semmi ilyen jellegû tünetem nem volt. Tehát gondolom gyakori panasz lehet.

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)
Mikor kell megjönnie? Szerintem megfog jönni , ezért fáj!
A kérdező hozzászólása: csak november 3.án kell megjönnie ugyhogy biztos hogy nem az miatt!
Szia.Talán felfáztál ! És az miatt fáj a hasad és a derekad, nem lehet?Menny dokihoz, már a vizeletbõl is látják ha valami gyulladásba van..

33hetes vagyok! Mostanában sokat keményedik a hasam. Nagyon-nagyon fáj a derekam és olyan érzésem van, mintha ott lent nyomná a baba! Már koponyafekvésű és II. fokban érett a lepény is! Az nagy baj?

Mennyire lenne koraszülött a babám, ha most születne? És mikortól nem számít annak? És mennyi az esélye az életbenmaradásnak, ha megszületne?(most??)

Legjobb válasz: Szia! Nekem is a 33. héttõl keményedik a hasam és fáj a derekam, feszülnek a csontjaim, és fáj ha mozog a baba. Most járok a 35. hétben, és már vizesedek is, néha görcsölget a pocak. A baba feje be van ékelõdve azért érzed úgy hogy nyom, mert nyomja is:D A 36. hétig számít koraszülöttnek, szóval azért addig ki kéne bírni! Pihenj sokat! De szerintem kibírod! Mondom én ugyanúgy voltam- vagyok! 35 hetes kismama

Szia! Nekem is a 33. héttõl keményedik a hasam és fáj a derekam, feszülnek a csontjaim, és fáj ha mozog a baba. Most járok a 35. hétben, és már vizesedek is, néha görcsölget a pocak. A baba feje be van ékelõdve azért érzed úgy hogy nyom, mert nyomja is:D A 36. hétig számít koraszülöttnek, szóval azért addig ki kéne bírni! Pihenj sokat! De szerintem kibírod! Mondom én ugyanúgy voltam- vagyok! 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Huh, köszi szépen!Bár nekem már a 28.héttõl keményedik a hasam...nem tudom jelent e ez valamit....
Szia! Én is 33 hetes vagyok, nekem is nagyon keményedik a méhem, a doki mondta magnéziumot kell szedni rá, mást nem tudsz. A derékfájás a sulytól van, és hogy megváltozik a testtartásunk, próbáld meg tornáztatni picit, és többet pihenj le napközben. A nyomás az pedig idegszálat nyom a baba, természetes az is. Ez még nem utal koraszülésre, ha nincs vérzés, barnás folyás, görcs, akkor semmi probléma. Nekem már a lábam meg a kezem is visesedik, estére totál feldagadok. Ne aggódj, minden rendben.
Szia. Én 34 hetes vagyok, nekem is már pár hete keményedik a pocim, és esténként alig tudok menni, annyira nyomja a lábam között a kis fejét. A doki is mondta, hogy nagyon lent van és beékelõdött a fejecskéje, de ez normális. Viszont nekem azt mondta, hogy nem hiszi, hogy elhúzom a 40. hétig, inkább 2-3 héttel elõbbre jósolja.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!!Nekem is ugyanilyen van. Estére már menni sem tudok!!A derekam majd' leszakad, és amikor lefekszem, moccanni sem tudok az ágyban.:(

Szex után nagy fáj a hüvelyem és az alhasam. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Mióta élsz szexuális életet? Nem lehet,hogy attól fáj,hogy megfog jönni a menzeszed? Nehéz kérdés ez,amit inkább dokitól kéne kérdezned. De ezt én is sokszor átéltem,általában ha az alhasam fájt,azon segített az,hogy ha a párom nem olyan mélyen hatolt belém,valószinüleg egy kis gyulladás van a petefészked-méhed tájékán és attól fáj.Ez elmúlik majd idõvel. A hüvelyfájás engem jobban aggaszt,mert az arra utal szerintem,hogy nincs rendben a hüvely nyálkahártyája,ph-ja,így ez hüvelygomba kialakulásához is vezethet,vagy súlyosabb gyulladáshoz is,lehet,hogy már az alakult ki,mivel nem kezelted. Pihentesd szerintem kicsit a szexet,és menj mindenképpen orvoshoz vele,nem kell megijedni,hidd el,el kell menni dokihoz,mert ha elhanyagolod rossszabb lesz!

Mióta élsz szexuális életet? Nem lehet, hogy attól fáj, hogy megfog jönni a menzeszed? Nehéz kérdés ez, amit inkább dokitól kéne kérdezned. De ezt én is sokszor átéltem, általában ha az alhasam fájt, azon segített az, hogy ha a párom nem olyan mélyen hatolt belém, valószinüleg egy kis gyulladás van a petefészked-méhed tájékán és attól fáj.Ez elmúlik majd idõvel. A hüvelyfájás engem jobban aggaszt, mert az arra utal szerintem, hogy nincs rendben a hüvely nyálkahártyája, ph-ja, így ez hüvelygomba kialakulásához is vezethet, vagy súlyosabb gyulladáshoz is, lehet, hogy már az alakult ki, mivel nem kezelted. Pihentesd szerintem kicsit a szexet, és menj mindenképpen orvoshoz vele, nem kell megijedni, hidd el, el kell menni dokihoz, mert ha elhanyagolod rossszabb lesz!
A kérdező hozzászólása: én felfázásra gyanakszom.
vagy esetleg túl mélyre hatolt ? Váltsatok pózt
A hüvelygomba ha nem kezeled, akkor egy idõ után felfázás is lehet, nekem ráment a vesémre 1 hét alatt, mert nem tudtam mi az, miért fáj ott. Fáj a pisilés is? Hólyaghurut esetleg?
A kérdező hozzászólása: igen fáj.
Hát akkor meg irány a doki, ad antibiotikumot és 5 nap alatt rendbejössz.Ez nem felfázás, tehát nem attól van, hogy hidegben voltál, ezt baktérium okozza, és nem fog magától elmúlni. Higyj nekem légyszíves, mert komolyan mondom, hogy vesegyulladást kaptam tõle, és véreset pisiltem több napig, nyugtatózni kellett injekcióval.Ezt egyszerüen megelõzhettem volna azzal, hogy orvoshoz megyek, ott helyben megtudja mondani, hogy van e korokozó a vízeletedben, ha van ad gyógyit, és ennyi.

Nagyon fáj a tetkó? És menyibe kerül?

12 éves vagyok és kB 18 évesen szeretnék egy tetkót 2 egy virágot a karomra és egy playboyt a hasamra

Legjobb válasz: :) fáj,és sokba kerül.

:) fáj, és sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: De végül is menyibe és mit érzel közben???
Nem kerül szerintem olyan sokba... 15e körül van egy alkalom, ha kicsi, akkor ennyibõl 1 ki is jöhet esetleg. Nekem a felkaromon van egy egész felületes színes. Csak a karom belsõ felén fájt nagyon, ahol nagyon vékony a bõr. Amúgy kibírható. Hát... olyan égetõ , karcoló, fájdalmas érzés.
Az én két virágom szombaton készült, az alkaromra. Olyan 3óra volt, szinesen :) egyeltalán nem fájt nekem, sõt beszélgettünk sokat, meg nevetgélés is volt. :) Eddig nem fáj, a fólia alatt, majd kivi leszek ha varrasodni fog. 24/L

Normális, hogy félidősen nagyon erősen fáj a méhem, és petefészkem? Szedek MagneB6-ot. Sietni egyáltalán nem tudok, lehajolni, székből-ágyból felállni nagyon fájdalmas.

Legjobb válasz: Szia!Én is most vagyok félidõs pont ezen a héten!nekem is vannak ilyen tüneteim,én is szedem a MagneB6-ot,de néha az sem segít!Én nagyon sokat fekszem a hátamon,és olyankor a baba is kevesebbet mozog,így nekem kevésbé fáj! Viszont ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom,javaslom keresd fel a nõgyógyászod,õ biztosan tud segíteni! Boldog babavárást!

Szia!Én is most vagyok félidõs pont ezen a héten!nekem is vannak ilyen tüneteim, én is szedem a MagneB6-ot, de néha az sem segít!Én nagyon sokat fekszem a hátamon, és olyankor a baba is kevesebbet mozog, így nekem kevésbé fáj! Viszont ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom, javaslom keresd fel a nõgyógyászod, õ biztosan tud segíteni! Boldog babavárást!
Én is így voltam a múlt hét elején, rögtön mentem dokihoz, mert megijedtem. Megvizsgált, minden rendben van, csak a méhszalagok nyúlnak, nõ a picikém. 3*2szem Magne B6-ot kell szednem és már másnapra el is múlt. Nekem bevállt. Próbálkoztam 3*1-el, de az sajnos kevés. Jó egészséget kívánok! 24hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!