Találatok a következő kifejezésre: Fáj a megszülni Az (2 db)

Fáj a lepényt megszülni? Az milyen?

Legjobb válasz: Nekem megvárták míg leválik, utána egyszerûen kihúzták a köldökzsinórral. Igazán nem éreztem semmit, úgy el voltam a szüléstõl zsibbadva, ezenkívül a baba végig nálam volt. Akkor vettem észre, hogy kint a méhlepény, amikor a szülésznõ mondta hogy miinden rendben vele.

Nekem megvárták míg leválik, utána egyszerûen kihúzták a köldökzsinórral. Igazán nem éreztem semmit, úgy el voltam a szüléstõl zsibbadva, ezenkívül a baba végig nálam volt. Akkor vettem észre, hogy kint a méhlepény, amikor a szülésznõ mondta hogy miinden rendben vele.
szia! a lepényt megszülni az nem fáj egyáltalán csak nyomsz egyet és kint van
Nekem szülés után a doki kihúzta a köldökzsinórnál fogva. Semmit nem éreztem belõle.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!akkor ettöl nem kell félnem.
Én nem éreztem egyáltalán, pedig tök figyeltem, meg kértem, hogy majd mutassák meg, milyen, de elfelejtették, meg én is.
Nekem magától jött ki, nyomnom sem kellett.Nem fájt egy cseppet sem.
Attól is függ milyen az orvos. Ha ismered és megbízol benne akkor nem lehet gond. Nekem nem volt szerencsém, hirtelen indult be a szülés és nem volt idõ behívni a dokimat, így az ügyeletes doki és az asszisztense segített. Nagyon bunkók voltak. Az asszisztensnek nem volt kedve megvárni amíg a lepény enged, úgyhogy belekönyökölt teljes súlyával a gyomromba, azt hiszem rosszabb volt mint a szülés. A doki mikor meglátta rákiabált, hogy hagyja abba. Gondolom az is számít, hogy epidurális e a szülés. (nekem nem az volt)

A második babámat várom, az első császárral született. Most szeretném természetes úton megszülni, fájd.csill nélkül. De mi van ha nem bírom a vajúdást? Kérhetek a szülőszobán is EDA-t?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy igen, kérhetsz. Én úgy vagyok vele, hogy majd amit a dokim javasol azt teszem, nem tervezek elõre. 36 hetes kismami Könnyû szülést!

Én úgy tudom, hogy igen, kérhetsz. Én úgy vagyok vele, hogy majd amit a dokim javasol azt teszem, nem tervezek elõre. 36 hetes kismami Könnyû szülést!
én úgy tudom, hogy egy bizonyos tágulásig adnak, de ha már azt meghaladta, akkor nem, mert felesleges. ezt ott mondták a szülõszobán nekem is. 2 hetes kisfiú anyukája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Bármikor kérheted, de 2 vagy 2, 5 ujjnyinál nyitottabb méhszájnál már nem adják.
Szia! Az elsõ gyermekemet császárral szültem, a másodikat természetes úton és kaptam EDA-t. Sajnos infúziót (gyorsítót) nem köthettek be, mert féltek, hogy a császár hegével baj lesz. Tehát szépen, lassan 12 órányi vajúdás után született meg a kislányom. Mivel az elsõ babád császáros volt, ezért, ha simán szülsz, akkor elõször szülõnek vesznek. A szülõszobán, amikor már eléggé fájt a tágulás, akkor kaptam az EDA-t, kb 1 óránként és összesen 3x, kellemes érzés volt, Az elsõ hatott, 20 percet aludtam közben; a második és a harmadik már egyre kevésbé. Egyetlenegy hátulütõje volt, hogy a szülõágyról nem kelhetem fel és eléggé elgémberedtem. Ha már valamennyire ki vagy tágulva, akkor többet már nem adnak, mert már semmit sem ér. Ám akkor már csak nagyon rövid ídõ kell ahhoz, hogy a babádat a kezedben tartsd! Fantasztikus érzés!!!!! Mi most a harmadik babánkat várjuk, de hogy hogy is fogok szülni ezek után? Nem tudom. Majd a dokim eldönti. Sajna nekem az eddigi szüléseim sem voltak komplikáció mentesek, de hátha most minden rendben fog menni. A legjobbakat kívánom neketek!!!
Én komplikáció nélkül, természetes úton EDA-val szültem. Valóban csak egy ideig kérheted, engem figyelmeztettek, hogy ha most nem akkor már nem adnak. Teljesen elviselhetõvé tette a dolgot. Tök jó, hogy átélhettem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!