Találatok a következő kifejezésre: Fáj a lehetek (392 db)

Terhes lehetek? Szerdára nem várom. Melleim fájnak mintha pumpálnák őket, és nőttek is. Napról napra jobban fájnak, a mirigyek meg vannak duzzadva.

Eleinte csak a mellbimbóim fájtak de mostmár olyan mintha a ruha is égetné ha hozzáér.Hányingerem van de nem nagyon.És az álmosság,fáradékonyság már agyon gyötör,legszívesebben fel se kelnék egész nap annyit tudnék aludni.Mindezekhez még egy kis derékfájás is csatlakozik.És az ingerültség is rajtam van.Remélem nem csak beképzelem,mert már annyira szeretném a babát.

Legjobb válasz: ugyanezek lehetnek mensi tünetek is. Én keddre nem várom, a melleim nagyon fájnak, de ez ilyenkor normális. kedd is és szerda is messze van még....Drukkolok nagyon!

ugyanezek lehetnek mensi tünetek is. Én keddre nem várom, a melleim nagyon fájnak, de ez ilyenkor normális. kedd is és szerda is messze van még....Drukkolok nagyon!
Szia, szeretnék valami biztatót irni de nem megy:) én is ugyan ezeket érzem és szerdára nem várom , hogy ha még egy picit jobban fog feszülni a mellem akkor szét is durran:) Volt a huszadik napon egy pici barnázásom , én is tûkön ülök leg jobb volna szerdáig aludni:) szoritok és irj hogy mi a helyzet
Csináljatok már egy tesztet úgy is kimutatja már!Az a baj hogy mindenki bebeszél magának mindent és utána olyan nagy a csalódás!
hát ha egy kis biztatás kell lehetsz terhes. de az is lehet hogy nem vagy csak beképzeled magadnak. a monitor elõtt ülve ezt senki nem fogja megmondani. max. hitegetni. jövõ hét szerdán meg egyébként is kiderül.

Mit tegyek ha 5-6 hetes terhesen pokolian fáj a bal petefészkem? Ciszta esetleg? A méhen kívüli terhességet hogy lehet a lehető leghamarabb kiszűrni?

Ha esetleg ciszta lenne, akkor az mekkora nehézséget okozhat egy baba kihordásánál?

Legjobb válasz: nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni,ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.

nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni, ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.
Utolsó kérdésedre: ultrahang! ez pedig jó az elõzõ kérdéseidre is! mindenképp felhívnám a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hétfõn kell mennem a dokihoz, de kicsit aggódom mert elég mogorva egy hapsi, csak egyelõre nincs pénzünk fogadott dokira.
Nekem is folyamatosan fájt, kb. a 16. hétig, azóta meg mintha elvágták volna. Minden rendben volt/van ettõl függetlenül. Én nem gondolom, hogy minden ilyesmivel ultrahangra kellene rohangálni, tekintve, hogy az állapotosság igen érdekes tüneteket produkál néha. Persze, ha úgyis mész, említsd meg a dokinak, de szerintem ez egy tipikus tünet. 29 hkm

Fekvenyomás közben fáj az első deltám, próbálom a lehető legkoncentráltabban (negatív lassan, felfele robbanékonyan kinyomni, nem rángatni) hogy a mellem dolgozzon, de már 30kg-nál is fáj. Mit csinálhatnák?

a fels? holtpont el?tt 10-15 cm-el megállítom mindig,és onnan engedem vissza,és vállszélességnél szélesebben fogom,körülbelül könyök szélességben.

Legjobb válasz: szokd meg.Nekem is fáj fekvenyomásnál ezért nem nyomok fekve

szokd meg.Nekem is fáj fekvenyomásnál ezért nem nyomok fekve
A kérdező hozzászólása: De amúgy ez nagyon érdekes, mert délután a terembe a mell edzésen annyira fájt, hogy abba kelett hagyjam, most itthol belemelítettem és csináltam 1 szériát erre már nem fáj...
Jaja, meg kell szokni
A kérdező hozzászólása: De nem fog az ártani a vállnak, ha fájó vállal nyomok fekve?
Nem tudom milyen adottságaid vannak és hogy valóban jól csinálod-e a gyakorlatokat, de amit még meg lehetne próbálni, hogy addig mész csak el súlyban, ahol még nem fáj olyan rettenetesen és azon a szinten sok ismétlést, hogy az elsõ delta kicsit erõsödjön... Váll edzésen nagy hangsúlyt fektetsz rá és próbálj meg nyújtani... 1-2 hónap után valami eredménye ennek is lesz. Ha nem, akkor sajnos hanyagolni kell azokat a gyakorlatokat, ami fáj...
A kérdező hozzászólása: H4xor, neked milyen gyakorlatokból áll egy mell edzés?
nekem kb 8 gyakorlatom van amit használok ebbõl 1 edzésen véletlenszerûen 4et. Fekvenyomás, Fekvenyomás egykezesekkel, fekvenyomás egykezesekkel döntött padon, kábeles keresztezés, peck-deck, tárogatás, tolódzkodás, áthúzás. Egyedül a kábeles keresztezést használom minden edzésen
de

Lehetek attól terhes hogy fáj a hasam, mostanában többet eszem és viszket a mellem?

Legjobb válasz: Tökéletesen leírták. Elég buta lehetsz, ha nem tudod felfogni, már bocsi. Ez olyan, mint ha azt mondom, hogy "lehet attól agydaganatom, hogy fáj a fejem?" A fejfájás tünet, tehát attól nem lehet agydaganatom. És attól, hogy fáj a fejem, még nem biztos, hogy agydaganatom van. Csak lehetséges.

Tökéletesen leírták. Elég buta lehetsz, ha nem tudod felfogni, már bocsi. Ez olyan, mint ha azt mondom, hogy "lehet attól agydaganatom, hogy fáj a fejem?" A fejfájás tünet, tehát attól nem lehet agydaganatom. És attól, hogy fáj a fejem, még nem biztos, hogy agydaganatom van. Csak lehetséges.
többet eszel mert éhes vagy és amikor éhes az ember gyorsan eszik amitõl megfájdul a hasa és annyira fáj a hasad hogy nem is mosakodsz ezért viszked a melled mert ott a kosz :) .
Nem, a fentebb leírtak nem válthatják a terhességet, de lehetnek annak tünetei.
A kérdező hozzászólása: hogyha lehetnek annak tünetei.. akkormégis az vagyok nem?
Nem, tekintve, hogy a lehet az azt jelenti, hogy valamit lehetséges, de nem biztos. Magyarán, a terhesség is okozhat ilyen tüneteket, de más is okozhat ilyen tüneteket, következésképpen a tünetekbõl nem következik egyértelmûen, hogy terhes vagy. De most komolyan, TE LÁNY, ha felmerült benned, hogy terhes lehetsz, mi a magasságos mennyköves, szentkairkás istenért nem csináltál már réges-régen egy terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: azon vagyok csakmég addig nemjuottam el.. :D amugy hányéves vagy?
A kérdező hozzászólása: tuti?
Nem attól vagy terhes hogy fáj a hasad és a többi. Attól vagy terhes ha az vagy, hogy védekezés nélkül szexeltél. Vegyél tesztet.
Miért érdekes számodra a korom? Inkább igyekezz azzal a teszttel.

Lehetek terhes? Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj.

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy a derekam is szinte egész nap fáj, de legalábbis érzem.
Szia, én 6 hetes terhes vagyok. Ugyanígy kezdõdött, veszettül fájt a mellem (még most is). Azt hittem azért, mert meg fog jönni. 3 napos terhességet is kimutat már a teszt, én a helyedben vennék egyet, remélem várt baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Múlt hét pénteken teszteltem, az negatív volt. Már félek tesztelni, de ez a bizonytalanság sem jó. ha baba, akkor 3 hetes lehet, most kezdõdik a 4. hét. Ezt a teszt már kimutatja?
Nem értelek, tesztet még nem is csináltál?
persze hogy lehetsz, de azt már egy tesztnek ki kellene mutatnia! csinltál már? ha nem akkor hajrá!!! reméljük, hogy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokt! Nem csináltam még teszted mert félek attól hogy negatív lesz mivel már volt ilyen sajnos bár akkor nem voltak ilyen tûneteim csak késett a mensesem...

4 napja szexuális életet éltem és most fáj a mellem ha megnyomom. Lehetnek már ilyenkor terhességnek első jelei? 10 nap múlva kellene menstruálnom.

Legjobb válasz: Nem lehetnek ilyenkor még tünetek. Leghamarabb is csak 7-10 nap múlva, mert ennyi idõ a beágyazódás. Lehet elvan törve az ujjad (egy régi viccre utalva :-))

Nem lehetnek ilyenkor még tünetek. Leghamarabb is csak 7-10 nap múlva, mert ennyi idõ a beágyazódás. Lehet elvan törve az ujjad (egy régi viccre utalva :-))
Nyugodj meg nem hiszem hogy terhes lennél(max csinálj egy tesztet) De nekem a ciklusom 15 napjától szokott elkezdeni fájni a cicim vagyis elõször csak érzékeny a végére meg már úgy fáj hogy melltartót se birok hordani, és amint megjön el is múlik a fájdalom!
Védekeztél? Akarsz babát, vagy sem? Még nem érezheted a tüneteket, de pont jó idõben voltatok együtt a babához.

Már több mint egy hete fáj a mellem, de most már annyira, hogy a vállam és a hátam is fáj, és nagyon feszül a méhem. Lehetek terhes?

Folyik az orrom, olyan mintha meg lennék fázva, pedig nem. És ma reggelre még a szokottnál is jobban feszül a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. a jöv? hét elején kell megjönnie. Fáj a fejem is, és napközben olyan fáradt vagyok, hogy délután olyan mélyen alszom mint éjszaka. És gyakran kell pisilni. Mikor csináljak tesztet? Még korai? A hónap elején volt egy rövid mensim, két napos. Lehet, már azel?tt terhes lettem? A teszt eddig nem mutatott semmit. Köszönök minden választ. :-)

Legjobb válasz: A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem,mint még soha.100%-ra vettem,hogy terhes vagyok,aztán pedig mégsem!

A nem várt menzi napján csinálj tesztet vagy max. 2 nappal elõtte.A tünetek engem már sokszor becsaptak.Pl. a múlt hónapban annyira fájt a mellem, mint még soha.100%-ra vettem, hogy terhes vagyok, aztán pedig mégsem!
Mielõtt megjönne 1-2 nappal elõtte csinálhatsz tesztet, d nem biztos hogy kimutat valamit is. Ha nem jön meg, akkor pár na múlva ismételd meg. A tüneteid alapján lehetsz terhes, de lehet, hogy csak a frontok miatt "nyavalyog" a tested és simán megjön majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-) Te babás vagy?

Idegességre pattanás szerű fájó csomók lehetnek amik kijönnek mint a herpesz? Van még így más is?

Párszor amikor valami nagy trauma ér, akár testi (betegség) vagy lelki mindig pontosan ugyanott, ugyanolyan nagyon mélyen érezhet? kisebb nagyobb gömb alakú feszít? érzés? (mint a pattanás) dudor, csomó jön ki rajtam úgy utálom, mindig megnyomom és akkor a háromszorosára duzzad, pedig soha nem jön ki bel?le semmi, de semmi. Akárhogy kínozom, akármilyen er?sen, soha. Nekem a homlokon táján, egyik ismer?sömnek az állán, másiknak a tarkóján van ilyen, de egyikünk se tudja miért jön ki ez néha néha csak feltételezem, hogy a stressz miatt.

Legjobb válasz: Igen, kijöhetnek ilyen dolgok, stressz, betegség esetén, mikor legyengül az immunrendszered. Nekem ilyenkor aftám szokott lenni. Mindenki szervezete máshogy reagál a stresszre, betegségekre, neked ilyen kis csomók formájában. Szerintem ne nyomkodd õket, fõleg ha fájnak, tudom nehéz megállni, de hagyd békén, úgy hamarabb el fog múlni :)

Igen, kijöhetnek ilyen dolgok, stressz, betegség esetén, mikor legyengül az immunrendszered. Nekem ilyenkor aftám szokott lenni. Mindenki szervezete máshogy reagál a stresszre, betegségekre, neked ilyen kis csomók formájában. Szerintem ne nyomkodd õket, fõleg ha fájnak, tudom nehéz megállni, de hagyd békén, úgy hamarabb el fog múlni :)

Ha fáj a cicim akkor nem lehetek terhes ugye?

1 hete késik, nem teszteltem mert fáj a cicim ami szerintem kizárja a terhességet.Hiszen ez mensi el?tti tünet. Vagy attól még lehet?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes!! Sõt, elég valószínû, a cici fájdalom is tipikus!! Nekem is fájt..

Simán lehetsz terhes!! Sõt, elég valószínû, a cici fájdalom is tipikus!! Nekem is fájt..
Huhh! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pont ilyen tüneteim voltak és most 14 hónapos a kislányom. Mondjuk mi nagyon vártuk és én öröltem ezeknek a tüneteknek. Szerintem csinálj egy tesztet.....
Szia! Hány éves vagy? Mástól is késhet, idegesség, stressz. A cici fájás is lehet, hogy a mensit jelezheti elõ, bár ez lehet terhességi tünet is. A hányinger is tünet.. Én úgy gondolom, hogy babát vársz. De hogy biztosra menj, csinálj tesztet! Kérlek írd meg hogy mi lett! Amúgy várod a babát, v nem?
Szerintem is! Nekem is ezek voltak a tüneteim, és most van egy 9 hónapos kislányom!! Mellfájdalommal kezdõdött az egész!!
Ne izgulj elõre , mert nem szabad!Csak rontassz a helyzeten.. voltam ugy, hogy 2 hetet késett, ráadásul kétes volt az ügy hogy baba van e a dologban.Elmentem dokihoz és azt mondta hogy az én koromba(20év alatt:) )elõfordul az ilyesmi..aztán bummm.. megjött.. pedig gyanakodtam.ráadásul ha stresszelsz mégtöbbet késhet..szerintem tesztelj egyet!írd majd meg milyen
utolsó vagyok.Ez jó jel:) ) Remélem...
Jó hírek?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még mindig nem jött meg.Van valami fura íz a számban, amitõl hányingerem van:((Éjjel annyira égtek a mellbimbóim, hogy alig tudtam aludni, a cicijeim olyan kemények mint egy dinnye. Ma du.újra tesztelek/sajnos nincs a mellettünk lévõ boltba/, viszont bármi az eredmény elmegyek a dokimhoz, mert néha nagyon erõs görcseim vannak, erõsebb a mensisnél.
07:05 Ahh, az nem jó, ha annyira fáj. :( De majd azért kérünk infókat, hogy jön-e a baba! :) ) Szurkolok. :) )
izgulunk érted mi ma tudtuk meg, hogy jön a negyedik babánk :-D és nagyon örülünk
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Babás vagyok!:)
Gratulálok! De, jóóóó! egy 14 hónapos kislány anyukája vagyok, akinek sok-sok negatív teszt után egyszer csak lett egy pozitív is:) Gondolom milyen boldog vagy most.
Gratulálok !!!:)
Gratulálok!! :) Sok boldogságot, és örömöt!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg már 8 napja.
Nem! A nagyon halvány csík is jelez terhességet, ha nincs ott semmi az a biztos negatív teszt. De, ezek szerint még nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én lassan 30 leszek:) Várt baba lenne, ezért is vagyok bizonytalan.Ha nem jön meg holnap tesztelek......remélem:) ))))) Majd írok. Sziasztok!
19.53-as vagyok. Bocs, én azt hittem, hogy inkább azt reméled, hogy nem vagy terhes. Izgulok érted, hogy pozitív legyen a tesz. Majd írd meg.
Szerintem is terhes vagy!!! Ird meg mi lett :-D
Nekem nagyon fájt a mellem, kb 1 hónapos terhes lehettem.
azt írod, hogy "nem lehetek terhes ugye" felsorolsz terhességi tüneteket, aztán azt írod, hogy várjátok a babát nem értem. egyébként ezek alapján lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: A kérdést azért így tettem fel, hogy "nem lehetek terhes ugye?"Mert a cici fájdalomból erre következtettem.Hiszen sokak szerint ez mensi tünet. Sajnálom ha félre érthetõ. Du. csinálok tesztet.Remélem még hihetõ lesz a reggel eltett pisibõl.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csináltam tesztet. Szerintem szellemcsíkos, holnap reggel megismétlem.Mert csak akkor látszik rajta valami, ha nagyon megnézem:) )De elkezdett fájni a fejem mint mensi elõtt:((Ha megjön nem értem miért késett, amikor nem szokott, és csalódott leszek..
Mindenféleképpen írj, izgulok érted! :) ) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát valami mintha ezen is lenne, de szerintem nem lesz baba. A teszt azt írja 1 napos késésnél már biztosan kimutatja, akkor már totál sötét csíkomnak kellene lennie:( Na majd máskor.
Gratulálok !!!:D Boldog babavárást és jó egészséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!