Találatok a következő kifejezésre: Fáj a lehet a peteéréstöl (4 db)

Peteéréstől kb egy hétig fáj a mellem, de menzes előtt 5-7 nappal elmúlik. Mitől lehet ez? Gyereket szeretnék, lehet, hogy valami hormonprobléma?

Legjobb válasz: Dehogyis! Ne aggódj, nálam is hasonló a helyzet, mindig onnan tudom, hogy volt pé, hogy fájnak és onnan tudom, hogy megjön, hogy elmúlik! Úgyhogy aggodalomra tényleg semmi ok!

Dehogyis! Ne aggódj, nálam is hasonló a helyzet, mindig onnan tudom, hogy volt pé, hogy fájnak és onnan tudom, hogy megjön, hogy elmúlik! Úgyhogy aggodalomra tényleg semmi ok!

Lehet hogy a peteéréstől fájnak a melleim?

Fájhat a peteérést?l a melleim , mert nagyon be vannak keményedve és nekem még soha nem fájt nem tudtam milyen érzés de most már érzem , és szörny?.

Legjobb válasz: Már volt peteérésed,ha már ennyire fáj a melled.Nekem is szokott a ciklus 14.napjától a 28-ig.

Már volt peteérésed, ha már ennyire fáj a melled.Nekem is szokott a ciklus 14.napjától a 28-ig.
Én minden peteérés után érzem. Kicsit soknak tartom hogy ez 2 hétig tart, de hát ez van:(
Hát ez jó kérdés, nekem is szokott ilyen lenni a mensi elõtt pár nappal, de csak azóta mióta szültem. Hátha jön valaki aki okosabb és tudja, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A kisfiam 15 hós már de igy még nem éreztem. Most már szeretnénk tesót és ezért is jobban figyelem magam és eddig minden ok volt, úgy értem tudtam napra pontosan mikor van a pém de pont ebbe a hónapban nem tudom mi ez.


Fáj a mellem lehet a peteéréstöl?

Legjobb válasz: Szia! Jelenleg én is kismama vagyok,nekem az elsõ jele a mellfeszülés volt. Úgyhogy elképzelhetõnek tartom. egy 7 hetes kismama

Szia! Jelenleg én is kismama vagyok, nekem az elsõ jele a mellfeszülés volt. Úgyhogy elképzelhetõnek tartom. egy 7 hetes kismama
Igen :)
Lehet! Én három hónapja hagytam abba a fog.gátlót és mind a háromszor középidõben fájt mellem! Nekem fõleg a mellbimbóm válik érzékennyé! Úgyhogy hajrá! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!