Találatok a következő kifejezésre: Fáj a lehet (5019 db)

Kb 2 hete jelentkezett hogy fáj a hüvely külső része! Két hétig nem volt semmi aztán tegnap elkezdtük de annyira fájt hogy abbahagytuk. Mi lehet ez?

Két hétig nem voltunk együtt a barátommal már nem fájt megjavult! Most délután együttt voltunk kétszer és mikor betette akor fájt egykicsit közben nem! Éjszak ujból együtt akartunk lenni de akor már annyira fájt hogy abbahagytuk! Szerintetek mi lehet a baj?A sikossággal nem volt eddig baj most is ugyanolyan mint amiota együtt vagyunk 1 éve! Válaszokat el?re is köszönöm! Valami gyógyirt ha tudtok azt is köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet h elkaptál vmi fertõzést és ezért fájt. Lehet h érdemes lenne elmenni egy nõgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon nehogy valami komoly gond legyen.

Lehet h elkaptál vmi fertõzést és ezért fájt. Lehet h érdemes lenne elmenni egy nõgyógyászhoz, hogy megvizsgáljon nehogy valami komoly gond legyen.

Fáj a lábam. Lehet a futástól? (bõvebben lent)

Elkezdtem konditerembe járni, mert fogyni szeretnék. A futógépet minden alkalommal használtam 20 percre, de nagyon fáj a bokám fölött a a sípcsontom (a lábam belsõ részén a bokámtól felfelé kábé 15 centi) és így már a futást se bírom. Mit tegyek? Hagyjam abba?

Legjobb válasz:
en mar lassan egy eve futok, 2013 nyaran keztem el kondiba jarni, es minden masodik nap jartam. aztan mar nyar vegen a combom korul nagy elkezdett fajni a labam plusz a terdemnel is. de nem nagyon torodtem. vegig futottam a nyarat. suli idoben viszont csak heti 2x futottam, ugy hogy fajni, annyira nem fajt. november vegen abbahagytam a futast. akkor mar nem fajt. aztan januar elejen elkezdtem kb heti 5x futni. es egy ido utan nagyon elkezdett fajni a jobb labam, konkretan santitottam .....aztan mar annyira fajt h abbahagytam a futast, es csak gyalogoltam 2-3x futas helyett, aztan ujra elkezdtem futni es nem fajt ! viszont most 45perceket futok es picit elkezdett fajni, de nem annyira mint elotte. oszinten nem tudom mi lehet a baja a labadnak es az enyemnek :"d lehet nagyon megerolteted, vagy rosszul erkezik le a labad a talajra.... ha a sipcsontod faj akkor valszeg az a baj( mert az elozo futasomnal a sipcsontom elkezdett fajni a vegen....am bocsi h nem tudtam segiteni a kis sztorimmal:""""d

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); en mar lassan egy eve futok, 2013 nyaran keztem el kondiba jarni, es minden masodik nap jartam. aztan mar nyar vegen a combom korul nagy elkezdett fajni a labam plusz a terdemnel is. de nem nagyon torodtem. vegig futottam a nyarat. suli idoben viszont csak heti 2x futottam, ugy hogy fajni, annyira nem fajt. november vegen abbahagytam a futast. akkor mar nem fajt. aztan januar elejen elkezdtem kb heti 5x futni. es egy ido utan nagyon elkezdett fajni a jobb labam, konkretan santitottam .....aztan mar annyira fajt h abbahagytam a futast, es csak gyalogoltam 2-3x futas helyett, aztan ujra elkezdtem futni es nem fajt ! viszont most 45perceket futok es picit elkezdett fajni, de nem annyira mint elotte. oszinten nem tudom mi lehet a baja a labadnak es az enyemnek :"d lehet nagyon megerolteted, vagy rosszul erkezik le a labad a talajra.... ha a sipcsontod faj akkor valszeg az a baj( mert az elozo futasomnal a sipcsontom elkezdett fajni a vegen....am bocsi h nem tudtam segiteni a kis sztorimmal:""""d
Szia! Szerintem csonthártya gyulladásod van... Nekem is volt, kétszer is. Elsõ alkalommal nem törõdtem vele, csak akkor mentem orvoshoz, amikor már folyamatosan éreztem a fájdalmat, reggel felkeléskor, sétáláskor, stb. Az orvos mondta, hogy 2 hétig kellett pihentessem. Utána semmi baja nem volt:) Második alkalommal meg ahogy éreztem, hogy elkezdett fájni, egybõl abbahagytam a futást és edzésre se mentem (röplabda), így egy hét alatt teljesen rendbejött!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! legutóbb kondiban már csak gyors tempóban gyalogoltam egy 10 percet, az úgy jobb volt és most egyelõre én is pihentetem. Már kicsit jobb is, mint amilyen volt, úgyhogy remélem rendben lesz.

Már kb. egy hete fáj a vállam, de ha csak simán mozgatom akkor nem fáj egyáltalán. Az ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj, amikor úgy megrándul. Mi lehet vele? Mit csináljak vele?

A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.

Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.
A kérdező hozzászólása: Ilyen komolyabb baja nem lehet?
De lehet. De ezt így látatlanban senki sem fogja megmondani, fõleg nem ennyibõl, hogy "ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj".. Pihentesd 1hétig és ha nem javul, továbbra is fáj akkor nézesd meg orvossal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valamilyen krémet esetleg nem kell használni?

Délután óta eléggé fáj a hasam legalja, mindkét oldalon, kicsit fáj, mikor pisilek, állni is nehéz, összegörnyedve kevésbé fáj. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Simán lehet valami durva gyulladás, miért nem mész el az ügyeletre szenvedés helyett?

Simán lehet valami durva gyulladás, miért nem mész el az ügyeletre szenvedés helyett?
A kérdező hozzászólása: köszi, de azért annyira még nem szenvedek:)
sajnos bármi lehet.petefészekgyulladástól elkezdve akármicsoda....
Elég valószínû, hogy felfáztál, de lehet más is. Ha nem múlik holnapig, szerintem menj orvoshoz, lehet ez akár petefészek-gyulladás is.
A kérdező hozzászólása: mostanában nem voltam medencében, se strandon, se a telken, itthon meg állandóan papucsban vagyok, mert volt már veekövem, cisztán, azóta csak így mászkálok itthon...tegnap vettem egy forró fürdõt, jól bebugyoláltam magam, m este megint újra kezdte, pedig egész nap nem fájt:(

Minden biciklizés után nagyon fáj a csiklóm. Mikor elmegyek wc-re nagyon csip és érzékeny. Ez 1napig van csak aztán elmulik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?

A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?
a csikló nem tud csípni, hiszen köze nincs a pisiléshez...
Biztos vagy benne, hogy a csiklód fáj vagy érzékeny?
Attól, hogy a bicikli nyerge kidörzsöli azt a területet.Nekem is érzékeny hosszabb biciklizés után.Ha gyakran biciklizel, azzal tudsz segíteni a helyzeten, ha rászánsz egy kis pénzt és veszel egy jobb kialakítású nyerget a biciklidre. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi már gondoltam rá én is h.a nyereggel van valami baj.Mégegyszer köszi.

8honapja csaszaroztak s faj a varasom mikor idovaltozas van faj de valamikor nem erzek semit s van ojan h nincs idovaltozas es megis faj! Mi lehet az oka? ha valami baj lenne kelene mindig fajon? A kislanyom 10kg es sokat van olbe emiat is fajhat?

Legjobb válasz: Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot,a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.

Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot, a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.
Ugyan engem még csak 5 hónapja mûtöttek, de az én sebem is fájdogál estére, ha túl sokat van kézben a fiam. Az idõváltozást még nem figyeltem meg, hogy milyen hatással van rám, de azt már kifigyeltem, hogyha a nap folyamán sokat van kézben a fiam, akkor az esti elringatásnál már nagyon tud fájni a sebem... Ne aggódj, szerintem ez sajnos természetes, mégiscsak átvágták a hasunkat, és természetes, hogy érzékeny a környéke. Én is úgy gondolom, hogyha tényleg baj lenne, akkor folyamatosan fájna!

Mitől lehet, hogy ennyire fáj a mellem?

Alig bírom elviselni, és reggel a legrosszabb, mikor kelek. Még 11 napom van a vérzésig, és ilyet még sose tapasztaltam. Ha valaki jártas a kérdésben, kérem, segítsen! Köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet,hogy elõbb fog most jönni.Mindegyik fáj?Úgy fáj,ahogy szokott,vagy érzel valami szokatlant?

Lehet, hogy elõbb fog most jönni.Mindegyik fáj?Úgy fáj, ahogy szokott, vagy érzel valami szokatlant?
A mellfájdalom és keméynedés, terhességre utaló jel?
Még szûz vagyok. Tehát elvileg terhes nem lehetek, csak petting volt a barátommal, rákérdeztem, azt mondta 100%, hogy nem volt "olyan" az ujja. Egyébként májusban is 3 hetet késett, nem tudom mi lehet a baj:S
A kérdező hozzászólása: 16 éveske! Szerintem nagyon gyorsan menj el dokihoz! Ha nem is baba, akkor se stimmel vmi! Mindeesetre egy tesztet próbálj meg!
Kedves utolsó! A 24 nap késés már sok, szerintem érdemes felkeresned a nõgyógyászodat!
Szia! Én 16 éves vagyok. Most már 24 napja késik ( nagyon furcsállom) de már 2 hete nagyon fáj, egyszerûen hozzá sem tudok érni, és kõkemény, hason feküdni aztán végképp lehetetlenség. Nem tudom mitõl lehet:S
A kérdező hozzászólása: Hát ez remek... Nem vagyok már kezdõ kislány, de ilyenem még nem volt. De ezek szerint más is küzd ilyennel. :(
Én is így vagyok, van mikor nem fáj, de ebben a ciklusban igen( nagyon). Nekem is már jóval elõtte elkezdte, de van mikor vérzés elõtt 1-2 nappal elmúlik a fájdalom.Várom már hogy megjöjjön.Szerintem nem tehetsz semmit. Még az is rossz ha a ruha hozzáér. Ilyenkor erõsebb melltartót húzok és éjszaka is.Egy idõ után változik mindig a szervezet.Ez van
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ fáj, de a bal jobban, és bár eleve nagyobb a bal, most úgy érzem, akkora, mint egy labda. Szokott fájni, kb. két nappal mensi elõtt, de most 11 nap van még! Köszönöm, ha segítesz!
A kérdező hozzászólása: Akkor pedig vmi hormonális gond lehet, mindenképp menj el dokihoz! Max ír vmi gyogyit, ami helyrepofozza a ciklusodat. Jó lenne helyrerakni, ez így nem jó. Amúgy igen, lehet terhesség jele a mellfájdalom, de ezek szerint neked nem az, ne ess kétségbe. De mindenképp menj dokihoz! Ne félj!

1 órája mensi szerűen fáj a hasam, jósló lehet?

Meg a szeméremcsontom is fáj tegnap óta nagyon!

Legjobb válasz: szia! 37 hetes vagyok, szintén ezzel küzdök:), és fogalmam sincs mi lehet. a szeméremcsontom három napja mintha szét akarna szakadni, ha lépek akkor is fáj, ha felkelek az ágyból akkor is fáj, fura érzés. ma reggel óta pedig fáj a hasam vagyis az alhasam (vagy már nem is tudom mi...). de nekem elmúlik, nem erõsödik, csak úgy érzem hogy fáj. holnap megyek nst-re, remélem onnan pedig szülõszobára:). gondolod hogy már közel az idõ számunkra??:) drukkolok, hogy így legyen mindkettõnknek:)!!

szia! 37 hetes vagyok, szintén ezzel küzdök:) , és fogalmam sincs mi lehet. a szeméremcsontom három napja mintha szét akarna szakadni, ha lépek akkor is fáj, ha felkelek az ágyból akkor is fáj, fura érzés. ma reggel óta pedig fáj a hasam vagyis az alhasam (vagy már nem is tudom mi...). de nekem elmúlik, nem erõsödik, csak úgy érzem hogy fáj. holnap megyek nst-re, remélem onnan pedig szülõszobára:) . gondolod hogy már közel az idõ számunkra??:) drukkolok, hogy így legyen mindkettõnknek:) !!
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen teljesen így érzek én is:) És én is holnap megyek nst-re!De jó lenne már szülni:) )))Szorítok érted is! De ha nem akkor megírod, nekem hogy mi volt......?Igazság szerint 4d szerint Augusztus 13-ra vagyok kiírva, jó lenne:) ))Doki szerint 24-e!Te mikorra vagy kiírva?

A bokámnál van egy jól körülhatárolható rész ami fáj ha hozzáér valami. A bőrömön semmi nem látható, és még fel sem dagadt . Ha rá állok nem fáj. Mi lehet? Lehet hogy daganat?

Legjobb válasz: Ez lehet akár kisebb rándulás,megerõltetés,attól is függ,hogy mióta fáj,és végeztél e valami olyan mozgást ami ezt kiválthatta,vagy akár egy véletlen rossz lépés...Nem kell megijedni :) Daganat esetében nem jelentkezik fájdalom.

Ez lehet akár kisebb rándulás, megerõltetés, attól is függ, hogy mióta fáj, és végeztél e valami olyan mozgást ami ezt kiválthatta, vagy akár egy véletlen rossz lépés...Nem kell megijedni :) Daganat esetében nem jelentkezik fájdalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Fáj a négyfejű combizmom, és tapintásra elég kemény is. ( a térdem is belül fáj azóta) tegnap futottam, de nem fájt közben, itthon lettem erre figyelmes, tegnap este. Nyújtani akartam, de fájt, feszült. Mi lehet ez?

Nem izomhúzódás szerintem, hisz azt olvastam, az olyan lett volna, mintha "jeges fuvallat" haladt volna át az izmon,de nekem ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Izomláz.

Izomláz.
A kérdező hozzászólása: jaj..:D biztos, hogy nem az! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!